mylogo

Tässä katsauksessa puhumme luotettavimmista valmistajista tällaisten tarvittavien laitteiden DVR-laitteina. Artikkeli on kiinnostava aloittelijoille, jotka eivät ole vielä päättäneet, mikä yritys DVR on parempi ostaa. Se on hyödyllistä myös kokeneille autoilijoille, jotka haluavat korvata tämän laitteen vanhentuneen mallin uudella.

 

 

videonauhuri

Yritys DOD (Taiwan)

Toimintansa alusta (1993) lähtien yritys on käynyt läpi erittäin onnistuneen kehityspolun, josta on tullut yksi johtavista videovalvontalaitteiden ja -järjestelmien tuotannosta. Valitettavasti ne, jotka haluavat ostaa DOD-tuotteita, ovat vaarassa joutua petosten uhreiksi, jotka ovat tulleet markkinoille halpojen ja huonolaatuisten väärennösten myötä. Varmista, että tarjoat alkuperäisen, kiinnitä huomiota seuraaviin:

Hologrammien läsnäolo

Holografisella merkillä symboli ”U” on esitetty vetolinjan taustalla. DOD sijoittaa hologrammit laitteeseen, laatikkoon ja takuukorttiin.

Liikenneturvallisuuskortin läsnäolo

Tämä kortti on valmis jokaisella DVR-yhtiöllä DOD. Sen omistaja on oikeutettu 24 tunnin oikeusapuun.

GeoCross (Etelä-Korea)

Tämän yrityksen tuotteista suosituin oli VisionDrive-tuotemerkillä tunnettu DVR-sarja. Se sisältää sekä vaatimattomia budjettiluokan malleja (VisionDrive VD-1500) että ylemmän hintaluokan (VisionDrive VD-8000HDS) täysimittaisia ​​malleja. Tämän valmistajan DVR: t erottavat seuraavista ominaispiirteistä:

  • paljon videon asetuksia, joiden avulla voit valita laitteen optimaalisen toimintatilan;
  • sisäänrakennetun näytön läsnäolo;
  • sisäänrakennettu GPS-moduuli;
  • G-anturin läsnäolo.

Yritys STOPOL LLC (USA)

Tämä yritys omistaa tuotemerkin Phantom, joka yhdistää useita DVR-mallien malleja. Ne voidaan ryhmitellä seuraavasti:

Aloittelijoille

Halvat Phantom VR-102-, 103- ja 104-mallit houkuttelevat melko edulliseen hintaan, mutta ne ovat melko rajattuja toiminnallisuuden suhteen, ja niissä on myös matalan resoluution kamera. Viimeksi mainittua haittapuolta kompensoi jonkin verran kuvan ohjelman interpolointitoiminto, joka matemaattisten muunnosten perusteella lisää keinotekoisesti kuvan resoluutiota.

Edistyneille käyttäjille

Keskiluokan malleissa (Phantom VR-106, 107 ja 108) on vähemmän rajoituksia toiminnallisuudelle ja niissä on täysimittaiset kamerat, jotka toimivat Full HD -tilassa.

"Pro": lle

Tähän ryhmään kuuluvat DVR Phantom VR-110, 120 ja 130, joiden omistajat ovat saatavilla edistyksellisimmillä ominaisuuksilla:

  • korkean resoluution kamera;
  • sisäänrakennettu GPS-navigaattori;
  • kiihtyvyysanturi;
  • Kaksikanavainen videotallennus (toisen kameran liitännällä);
  • äänikehotteita.

Huvitech (Etelä-Korea)

Tämä teollinen jättiläinen on erikoistunut visuaalisen tarkkailun laitteisiin: videonauhureihin, turvajärjestelmiin, taustakameriin, monitoreihin jne. Käyttäjät huomaavat tuotteiden kokoonpanon korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja kestävyydestä myös matalat mallit.

DVR-laitteiden tuotannossa Huvitech ottaa huomioon kaikki nykyiset suuntaukset: korkealaatuinen kaksikanavainen videokuvaus, GPS-moduulin läsnäolo ja kiihtyvyysmittari, joka kuvaa iskuja tai äkillisen jarrutuksen.

Yritys XDevice (Venäjä)

Jos etsit sellaista laitetta, joka parhaiten vastaa venäläisen käyttäjän vaatimuksia, on parempi valita XDevice DVR. Sen tuotteita myydään Blackbox-tuotemerkillä, joka on yli kaksi tusinaa mallia.

Toiminnallisuutensa kannalta ne eivät ole huonompia kuin ulkomaisten valmistajien parhaat mallit, ja ne jopa ylittävät ne: jotkut mallit on varustettu paitsi kiihtyvyysmittarilla ja GPS-moduulilla, mutta myös tutkatunnistimetjotka ovat niin suosittuja kotimaisten autojen harrastajien keskuudessa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset