mylogo

Harjoja käytetään aktiivisesti ympäri vuoden. Kova sade, pakkanen lasilla, lumi, katkera kylmä, likaa, rasvaa, alkoholipohjaista pesunestettä - kaiken pitäisi olla helppoa hyville pyyhkijän suloille. Kuljettajalla on aina oltava täydellinen näkymä voidakseen reagoida välittömästi esteeseen tai vaaraan.

 

 

pyyhkijän sulat

Mitkä yrityksen pyyhkijän sulat ovat parempia

1. bosch

bosch
Tunnettu saksalainen tuotemerkki tarjoaa korkealaatuisia tuotteita. Valtava valikoima ja miellyttävä hinnoittelupolitiikka ovat saaneet suosion kotimaan markkinoilla.
Saksalainen laatu puhuu itsestään. Muista kokeilla toiminnallisia hybridiharjoja;

2. Valeo

Valeo
Ranskan brändi on osoittautunut laadukkaiden ja suosittujen autonosien ja tarvikkeiden valmistajaksi. Valmistuksen pääasiallinen tarkoitus - varmistaa mahdollisimman suuri turvallisuus auton käytössä;

3. Heyner

Heyner
Toinen saksalainen autovalmistajan laatutarvikkeet. Valmistaja varmisti, että sen huippuluokan tuotteet sopivat useimpiin autoihin - valtava valikoima antaa mahdollisuuden valita minkä tahansa pituisen harjan ja erilaiset kiinnikkeet;

4. Denso

DENSO
Japanin ihmiset ovat osoittaneet maailmalle, että he voivat tehdä suuria autoja ja yhtä merkittäviä pyyhkijän sulat. Denso oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka ottivat markkinoille hybridityyppisiä harjoja, mikä on kiinnostunut maailman johtavista autovalmistajista.

5. mestari

mestari
Kuuluisan amerikkalaisen markkinan korkealaatuiset tuotteet ovat olleet tiedossa jo yli vuosisadan ajan planeetan markkinoilla. Edullisen hinnan ansiosta Champion-harjat löytyvät jokaisesta autokaupasta.

6. Alca

Alca
Saksalainen valmistaja, joka on vakiintunut alhaisen ja keskitason hintaluokassa. Tämä ominaisuus ei vaikuta tuotteiden laatuun.

7. Trico

Trico
Maailman tunnetun amerikkalainen valmistaja otti huomioon kaikki kilpailijoiden puutteet ennen kuin se lanseerasi tuotteitaan markkinoille. Ilman epäilystä ei voida sanoa, että tämä on yksi markkinoiden teknisesti edistyksellisimmistä pyyhkijän suloista.

8. Sparco

Sparko
Italian yritys toimittaa markkinoille kaikki autoon liittyvät asiat. Suuri osa tuotteesta on asennettu kilpa-autoihin.

Paras rungon pyyhkijän sulat

Kehys "talonmies" - yksinkertaisin sen rakenteessa. Pohja koostuu useista saranoilla yhdistetyistä osista. Halvoissa tuotteissa käytetään metalliliitoksia, jotka ajan mittaan löystyvät, ruostuvat ja eivät enää pysty tarjoamaan lasin puhdistukseen tarvittavaa painetta.

Kallisissa versioissa käytetään muoviosia, jotka eivät ole syövyttäviä. Avoin pinta on alttiimpi jäätymiselle, mikä johtaa merkittävään työn heikkenemiseen nukkauksen aikana. Kyky vaihtaa muotoa ajon aikana, sopii erinomaisesti vahvoille kaarevuuslaskeille.

Suosituimmat ohjaimet ovat:

Bosch eco

Bosch Eco

edut:

 • monenlaisia ​​pituuksia ja eri kiinnikkeitä;
 • ylimääräinen korroosionestopinnoite;
 • kohtuullinen hinta;
 • luonnonkumia;
 • hyvä sietokyky alhaisissa lämpötiloissa ja ultraviolettisäteissä;

puutteet

 • esiintyy vieraita ääniä ja nauraa.

Kuuluisa saksalainen tuotemerkki on osoittautunut parhaimmalta puolelta. Puhdistusharjat ovat saatavilla laajasta valikoimasta - minkä tahansa pituisia ja erilaisia ​​kiinnikkeitä. Korroosionestopinnoitteesta huolimatta hinta on varsin edullinen kuluttajille.

Lisäksi alkuperäisessä saksalaisessa mallissa käytetään luonnonkumia. Tuote on hyvin siedetty ja vakavat pakkaset eivät hajoa suorien auringon säteiden alla. "Janitors" tekee luottavaisesti työtä ilman ylimääräistä melua ja viikua.

Heyner yksinomainen

Heyner-Exclusive

Hyvä valinta ihmisille, jotka haluavat saada eniten autoa ympäri vuoden.

edut:

 • erinomainen kosketus lasiin;
 • ei vieraita kappaleita.

Arviointiin ei käytännössä ole haittoja, paitsi

 • Toisinaan on töitä, kun työskentelet.

Puhdistusaineen harjat ovat erinomaisesti kosketuksissa lasin kanssa, on hienoa hieroa. Työn aikana ei jätä ylimääräisiä merkkejä. Älä poista kuljettajaa ulkoisilla äänillä. Hyvä valikoima järkeviä auton harrastajia ympäri vuoden.

Denso NDDS

Denso-NDD: ien

Denso NDDS -arvosteluissa kuljettajat väittävät unohtavansa ongelmansa ja nauttivat ajamisesta.

edut:

 • ei melua;
 • ei ärsyttäviä raitoja;
 • poikkeuksellinen luotettavuus kaikissa sääolosuhteissa.

haittoja:

 • usein väärennöksiä;
 • nopea häiriö, jos kosketusta pitkäaikaisiin ajoneuvoihin tapahtuu.

Denson avulla kuljettajat unohtavat tällaisia ​​ongelmia, kuten ylimääräistä melua ja ärsyttäviä raitoja. Voit luottaa harjoihin missä tahansa säässä. Tärkeintä - älä päästä fake, koska tämä brändi on hyvin väärennettyjen valmistajien väärennettyjen tuotteiden. Tarkista aina laatu- ja alkuperätodistukset ostettaessa. Mitä nämä harjat eivät pidä, ovat reagenssit, jotka on siroteltu tiellä. On tarpeen puhdistaa talonmies useammin tai suurella todennäköisyydellä ostaa uusi kesällä.

Champion X51E

Champion-X51E

Champion X51E: n katsauksissa lukijat huomaavat, että tämä on insinöörien ihanteellinen muotoilu.

edut:

 • alhainen hinta;
 • kohtuullinen vastus voimakkaille sateille ja voimakkaalle tuulelle;

haittoja:

 • lumisadet, jotka tarttuvat rankkasateeseen;
 • ulkonäkö squeaks.

Halvat "janitorit" suorittavat tunnollisesti niille osoitetun tehtävän. He eivät pelkää kovaa sateesta tai voimakkaasta tuulesta, tai ne eivät tartu. Yhtiön insinöörien kehittäminen mahdollisti sellaisten pyyhkijänterien luomisen, jotka sopivat täydellisesti lasiin ja eivät jätä jälkiä.

Parhaat kehyksetön pyyhkijän sulat

Jopa paras metalli ei kestä jatkuvaa saostusta. Satojen autoilijoiden kokemus on osoittanut, että valinta harjojen valmistukseen kumin ja muovin hyväksi on täysin perusteltua.

"Spoilerin" muodossa olevaa muotoa ei valittu sattumalta - tässä tapauksessa lasin puristaminen on suurin, mikä mahdollistaa tehokkaimman puhdistusprosessin.

Lisäksi suljetut kehyksetön pyyhkimet voivat paremmin vastustaa jäätymistä. Optimaalisesti valitut mitat eivät häiritse kuljettajaa ja voit keskittyä täysin ajamiseen. Melutaso on minimaalinen.
Huolimatta siitä, että beskarskasnye pyyhkimet hieman normaalia kalliimpia, niitä voi säästää paljon. Kumiosa on yleensä helppo poistaa, jolloin voit tarvittaessa vaihtaa sen.

Kun ostat, sinun on ehdottomasti varmistettava, että harja soveltuu tiettyyn autoon - jos teet väärän valinnan, talonmies koskettaa lasia voi olla kokonaan tai osittain poissa, ja kun siirryt, kuulet creaks. On myös syytä tarkistaa sovitinsarjan saatavuus autojen asennukseen.

Hyvä suoralle lasille.

Heyner kaikkina vuodenaikoina

Heyner-All-Seasons

Käyttäjät merkitsevät valtavan määrän etuja:

 • grafiittipinnoite;
 • Korroosionesto;
 • ei squeaks;
 • täydellinen kosketuskulma.

haittoja:

 • hinta

Grafiittipinnoite mahdollistaa jopa kahden miljoonan puhdistusoperaation. Hienostunut korroosionesto. Heittokyvyn puute ja täydellinen kosketuskulma mahdollistavat Heyner All Seasonsin olevan yksi parhaista vaihtoehdoista ostaa.

Alca talvi

Alca-talvi

Alca-talvimallin katsauksissa käyttäjät huomioivat, että ne on suunniteltu raskaaseen kuormitukseen.

edut:

 • Saksan tekniikka;
 • erinomainen lumi- ja negatiivinen lämpötila, pakkas, jää;

haittoja:

 • huomattavat mitat;
 • kausiluonteinen - tulee nopeasti auringonvalon vaikutuksesta.

Edullinen harja, joka on luotu saksalaisen tekniikan avulla. Hänen elementti - lumi, negatiivinen lämpötila, pakkanen, pakkanen. Voimakas jäätyminen, joka kestää useita tunteja, ei ole ongelma työntekijälle. Oikeasti valittu harja ei edes vaadi puhdistusta pitkän seisokin jälkeen. Minusista - huomattavat mitat. Nimityksen perusteella on toivottavaa käyttää niitä talvella. Kesällä kumi tulee nopeasti auringonvalon vaikutuksesta.

Denso Retrofit

Denso-Uusinnat

Käyttäjät huomaavat Denso Retrofitista, että ne sopivat ihanteellisesti mukavan pitkän matkan matkalle.

edut:

 • erinomainen aerodynamiikka;
 • erinomainen puhdistus;
 • ei melua.

haittoja:

 • Lisääntynyt jäykkyys.

Nämä harjat eroavat lisääntyneestä jäykkyydestä. Tämä ei kuitenkaan estä tuotetta olemasta luokkansa parhaita. Erinomainen aerodynaaminen, hiljainen toiminta, puhdas lasi. Mitä muuta tarvitaan mukavaan matkalle?

Valeo UM650

Valeo-UM650

Mallin arvioissa Valeo UM650 havaitsi etuja:

 • erinomainen työ matalissa lämpötiloissa;
 • melkein hiljainen;
 • varustettu kulumisindikaattorilla.

haittoja:

 • kiistanalaisten arvioiden mukaan ei ole riittävän kestävää.

Turvallisuusliike - tämän harjan luojan tärkein tavoite. Ranskan valmistaja varmisti, että tämä kompakti tuote auttoi kuljettajaa huonoissa sääolosuhteissa alhaisissa lämpötiloissa. Melkein hiljainen. Varustettu kulumisindikaattorilla.

Alca Super Flat Graphit

Alca-Super-Flat-Graphit

Vierailijat puhuvat Alca Super Flat Graphitista paras valinta.

edut:

 • hinta;
 • grafiitin käsittely;
 • ei pelkää nopeutta ja voimakasta tuulta;
 • erinomainen kiinnitys lasipintaan;

haittoja:

 • talvella ansioiden laatu heikkenee jonkin verran. Tärkein elementti on lämmin sää.

Grafiitin käsittelyharjat ovat tulleet valmistajien hyväksi perinteeksi. Tämä tuote toimii hyvin talvella, mutta tärkein elementti on lämmin sää. Ei pelkää nopeutta ja voimakasta tuulta.

Parhaat hybridipyyhkijänterät

Tiede ei pysy paikallaan. Kun otetaan huomioon asiakkaiden toiveet, insinöörit loivat hybridipyyhkijän terät, jotka sisältävät edeltäjiensä parhaat ominaisuudet.

Tällaisten harjojen perustana on teräsraudan keinuvarsi, joka on kytketty toisiinsa ja on piilotettu muovikoteloon. Muoto - kerroin "spoileri" tarjoaa "talonmies" aerodynaamisen vaikutuksen, joka mahdollistaa kumiosan parhaan puristuksen.

Hybridi pyyhkijänterät sopivat yhtä hyvin suoriin, kuperaihin, kaareviin ja takaosiin. Tietenkin tällaiset sääolosuhteet eivät pelkää tällaista talonmies.

Hieman korkeampi hinta verrattuna analogeihin ylittää jopa kolminkertaisen käyttöiän.
Hybridiharjat ovat markkinoilla suhteellisen uusi tuote. Halvan ja samalla laadukkaan vaihtoehdon löytäminen ei ole helppoa.

Denso Pyyhkijänsulka

Denso-pyyhin-Blade-Hybrid

edut:

 • tyylikäs muotoilu;
 • voimakas kehys;
 • muovikotelo;
 • kulutuskestävyys;
 • luonnonkumia;
 • grafiittipinnoite.

haittoja:

 • harvinaisia ​​ääniä.

Pidä tyylikäs muotoilu, joka vetoaa autoon liittyviin ihmisiin, taideteoksena, eikä vain tapa liikkua. Tehokas runko kääritty eleganttiin muovikoteloon. Parannettu malli arvostaa erinomaista kulumiskestävyyttä ja pitkän käyttöiän. Jokainen millimetri huolellisesti täyttää tehtävänsä, mukaan lukien "kapriisit" vinkit.

Kumin valmistustekniikka tuotteessa käyttää grafiittipinnoitettua kumia, joka ei pelkää ultraviolettisäteilyä.

Lisäksi meidän on yritettävä kovasti kuulla vieraita ääniä.

Trico-hybridi

Trico-Hybrid

Trico Hybrid -arviointi sisältää seuraavat edut:

 • huomioon kilpailijoiden puutteet;
 • teknisesti edistyneimmät markkinoilla;
 • luonnonkumia;
 • grafiittipinnoite;
 • kunnollinen toiminta, kun ajetaan jopa 190 kilometriä tunnissa.

haittoja:

 • Harvinaisia ​​ääniä ja piikit.

Maailmankuulu valmistaja otti huomioon kilpailijoidensa kaikki puutteet ennen tuotteidensa markkinoille saattamista. Ilman epäilystä ei voida sanoa, että tämä on yksi markkinoiden teknisesti edistyksellisimmistä pyyhkijän suloista. Luoja on paljon ylpeä.Nämä hybridit käyttävät vain luonnonkumia, jossa on grafiittipinnoite. Erityistutkimukset ovat osoittaneet, että nopeus ei ole este näille harjoille - kun liikkuu jopa 190 kilometriä tunnissa, puhdistuslaatu ei vähene. Kuulet niitä, sinun täytyy kuunnella pitkään. Loistava valinta.

SPARCO SPC-10xx

SPARCO-SPC-10XX

Lukijat puhuvat hyvin "mallinimestä" ja nimeävät seuraavat edut:

 • yleisen kiinnityksen läsnäolo;
 • erinomainen koko vuoden suorituskyky;
 • mahdollisimman tehokas. Mahdollistaa eroon pienen savikerroksen lasista.
 • ovat hiljaisia.

haitta:

 • hinta.

Näillä harjoilla on yleinen kiinnitys, tuotteilla on merkittävä työkyky sekä talvella että kesällä. Kehittyneen teknologian avulla voit päästä eroon pienestä savikerroksesta lasilla, puhumattakaan "tavallisesta" sateesta ja lumesta. Erittäin hiljainen.

HEYNER HYBRID

Heyner-HYBRID

edut:

 • laadukas ja kestävä;
 • erinomainen aerodynamiikka;
 • erinomainen paine lasille;
 • yleinen teline;
 • kestävä kotelo.

haittoja:

 • harvinaiset rypyt.

Laadukas, kestävä, erinomainen aerodynamiikka ja "talonmiehen" painaminen lasille - näitä harjoja ei voi rakastaa! Tuotteen kohokohta oli yleisen telineen läsnäolo, joka soveltui useimmille autoille.

Hyvä hybridiharja on tukevassa kotelossa, joka suojaa kumiosaa mistä tahansa säästä.

Mitä pyyhkijänterät ostavat paremmin

Jokaisella tuotteella on ainutlaatuiset ominaisuudet. Hinta ei ole tärkein tekijä optimaalisen pyyhkijän terän valinnassa.

Ensinnäkin on tärkeää, että kuljettaja oli mukava ja mukava. Seuraava luettelo pyyhkijän suloista auttaa löytämään täydellisen matkalippun.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset