mylogo

Ennen tai myöhemmin jokaisella autoilijalla on kysymys aseman vaihtamisesta. Ei ole väliä, onko se välttämätön toimenpide tai yksinkertaisesti halu parantaa autoa, valinta olisi tehtävä parhaaksi. Loppujen lopuksi koneen toiminnan turvallisuus riippuu levyistä. Useimmat kuljettajat haluavat leimattuja levyjä, joita kutsutaan yleisesti leimoiksi, ja tämä on erittäin viisas päätös. Nämä asemat ovat riittävän vahvoja, toimivia, helppoja asentaa ja eivät ole niin kalliita. Sivustomme on suosionsa vuoksi päättänyt luoda luokituksen parhaista leimattujen levyjen valmistajista, jotta jokainen tämän polun tulokas voisi tehdä arvokkaan valinnan. Alla esitetty materiaali perustuu täysin asiakaspalautteeseen, joten voit olla varma sen objektiivisuudesta.

 

 

parhaat leimattujen levyjen valmistajat

Parhaiten leimattujen levyjen valmistajat

KFZ

KFZ

Yksi suurimmista puristettuja levyjä valmistavista yrityksistä Euroopassa. Sisältää suuren tilan, jonka tuotanto perustuu maihin, kuten Itävalta, Sveitsi, Saksa, Tšekki, Espanja ja Brasilia.

Valmistaja edustaa teräspainatuslevyjä palvelujensa markkinoilla jo vuosia. Suuri määrä maailmankuuluja autoteollisuusyrityksiä tilaavat leimattuja levyjä autojensa perusvarusteisiin KFZ: ltä. Tällaiset tuotemerkit kuten Toyota, VW, Alfa Romeo ovat yrityksen säännöllisiä kumppaneita. Hyvin vakiintunut tuotanto 35 eri tehtaalla ympäri maailmaa mahdollistaa tuotemerkin valtavan yleisön.

Innovatiiviset tuotantotekniikat ja korkealaatuisen metallin käyttö auttavat saavuttamaan lopputuotteen korkean lujuuden. Myös KFZ: n leimattuja levyjä on erinomainen muotoilu ja edulliset hinnat.

Täysin sertifioidut tuotteet ovat yli 500 vakiokokoa. Levyjen valinta voidaan suorittaa kokonaan millä tahansa koneella. Venäjällä yleisimmät "postimerkit" ovat R13-R16. Joka vuosi taataan korkea myynti ja erinomaiset tuotearvostelut, jotka lisäävät valmistajan "valkoiseen listaan".

edut:

 • suurin luotettavuus;
 • kevyt, keskimäärin 15–25% pienempi kuin muiden valmistajien;
 • 3-kerrospäällystystekniikan ansiosta on saatavilla suuri korroosiota kestävä prosessi;
 • houkutteleva muotoilu;
 • laaja valikoima ja erilaisia ​​valikoima;
 • kohtuulliset hinnat.

haittoja:

 • Monet ostajat huomauttavat, että pintojen päät ovat erittäin herkkiä hapetusprosessille.

Dotz

Dotz

Pedanttiset saksalaiset pystyivät järjestämään maailman parhaita taottuja levyjä, jotka on valmistettu DOTZ-tuotemerkillä. Alun perin yhtiö tuotti tuotteita alle kolmen pohjimmiltaan erilaisen tuotemerkin (DOTZ: n lisäksi AEZ ja ENZO), mutta myöhemmin ne yhdistivät yhdeksi Alcar-konserniksi, ja nyt pääasiassa tuottaa tuotteita ensimmäisestä.

Yrityksen yleisimmät tuotteet Euroopassa, joissa suurin osa valmistajista sijaitsee. Heidän tuotannonsa levyt kuuluvat eliitin ja puolieliitin luokkaan, minkä vuoksi niiden hinta ei ole pieni. Toisin kuin edellisessä tuotemerkissä, tämä antaa levyille automaattisia huolenaiheita, jotka antavat ne kaukana peruslaitteista.

Nuoret asiantuntijat, ns. Uusi koulu, työskentelevät Saksan pääkonttorissa luodakseen ”postimerkkejä”. Tämä antaa konkreettisia tuloksia, nyt erinomaisen laadun lisäksi kaikilla levyillä on erinomainen muotoilu. Useimmiten tuote on tarkoitettu nopeiden kilpa-autojen ja virittimien ystäville. Mutta kun olet ostanut heidät jopa jokapäiväiseen ajamiseen, lapsesi ajattelevat todennäköisesti todennäköisesti uusien hankkimista (tämä ei ole liioittelua).

Melko laaja valikoima ja erilaisia ​​tuotteita tarjoavat valmistajalle vuosittain miljoonia asiakkaita.

edut:

 • erinomainen laatu ja luotettavuus;
 • korkea korroosionesto;
 • taattu käyttöturvallisuus;
 • ihanteellinen levyn käsittely, ei siruja, naarmuja, halkeamia jne.;
 • suuri määrä suunnittelutyyppejä;
 • laaja valikoima.

haittoja:

 • korkea hinta;
 • Suuri määrä väärennöksiä markkinoilla.

Mefro

mefro

Toinen valmistaja, joka aloitti toimintansa Saksassa. Ensimmäinen suurimittainen leimauslevyjen ulkonäkö autojen markkinoilla oli vuonna 1997 Venäjällä. Yhtiö onnistui heti vakiinnuttamaan itsensä erinomaiseksi brändiksi. Tähän mennessä tärkeimmät tuotantolaitokset sijaitsevat Saksassa, Ranskassa, Turkissa, Argentiinassa, Venäjällä, Kiinassa ja Etelä-Koreassa.

Tämän tuotemerkin levyjä myydään kaikkialla sen saatavuuden vuoksi. Ajattele, että noin 25 miljoonaa eri konetta on varustettu tämän yrityksen tuotteilla vuosittain, ja sen liikevaihto on yli 400 miljoonaa euroa. Tällaiset luvut kertovat paljon organisaation arvostuksesta.

Erinomainen korroosiosuojaus, kestävä teräsvalmistus, kestävyys ja alhaiset hinnat houkuttelevat valmistajaa yhä enemmän uusia asiakkaita. Huomattavaa on myös tuotannon monipuolisuus ja monipuolisuus. Mefro-tuotevalikoimassa on pyörät, kuorma-autot, perävaunut, moottoripyörät ja autot.

etuja:

 • erinomainen tuotteiden laatu ja kestävyys;
 • hyvä korroosionkestävä käsittely;
 • turvallisuusongelmia ei havaittu;
 • laaja ja monipuolinen alue;
 • alhaiset hinnat.

haittoja:

 • Mefron levyjen halpuudesta huolimatta markkinat ovat täynnä huonolaatuisia väärennöksiä.

TZSK

tzsk

Tunnetuin venäläinen leimattujen levyjen valmistaja. Togliatti Steel Wheels Plant (TZSK) on oikeutetusti johtava asema Venäjän autojen markkinoilla. Tällä hetkellä yhtiö ei halua päästä kansainvälisille markkinoille, koska se on toiminut menestyksekkäästi asiakkaiden kanssa Venäjällä vuodesta 2004.

Yhtiö tekee yhteistyötä ja toimittaa levyjä sellaisille maailmankuuluille valmistajille kuin Ford, Renault, VW, AvtoVAZ ja Izh-Avto. Tuotanto tapahtuu yhdellä tehtaalla, jonka kokonaispinta-ala on noin 12 000 m2 ja johon kaikki tarvittavat resurssit sopivat omiin rautateihin ja viestintään, mikä mahdollistaa tuotannon, joka täyttää kaikki eurooppalaiset standardit.

TZSK-kuljettimesta tulee vuosittain noin 1,5 miljoonaa pyörää, mikä on yksi maailman parhaista maista. Levyjen koko vaihtelee välillä 13 - 16 tuumaa. Valikoimalla voit valita "leimauksen" 15 yleisimmälle autoteollisuudelle IVY: ssä. Alhaiset hinnat ja erinomainen laatu mahdollistivat valmistajan rallien monien asiakkaiden ympärille.

edut:

 • korkeatasoinen työ, koska kaikki työ on tehty yhdessä paikassa;
 • nämä levyt ovat luokkamme helpoin;
 • turvallisuus;
 • edulliset;
 • laaja valikoima ja valinta tiettyyn automerkkiin.

haittoja:

 • heikkolaatuinen maali muutamassa vuodessa alkaa kuorittua;
 • paljon kiinalaisia ​​väärennöksiä.

Trebl

trebl

Aasian yritys, joka valmistaa teräspainatuslevyjä. Yli 70-80% tuotteista viedään kaikkialle maailmaan: Pohjois-Amerikka, Australia, Aasia, Eurooppa. Venäjän markkinoilla valmistaja vuodesta 2008, sen jälkeen, kun tehtaan avaaminen Pietariin. Myös leimattuja Trebl-pyöriä toimitetaan peruskokoonpanoissa suurissa autovalmistajissa (Ford, GW, VW).

Yhtiö arvostaa sen mainetta, joten kaikkien tuotteiden valmistuksessa levyt testataan poikkeuksetta laadun suhteen (lyönti, epätasapaino jne.). Yhtiö on valmis tarjoamaan laadukkaita levyjä kohtuullisin hinnoin. Valikoiman monipuolisuus ja leveys mahdollistavat tarvittavien tuotteiden valinnan jokaiselle asiakkaalle, joka esitetään sekä autojen että kuorma-autojen, matkustajaliikenteen osalta.

Kaikki valmistajan tuotteet on sertifioitu täysin eurooppalaisen standardin ISO 16949 ja Venäjän federaation Gosstandart mukaisesti. Yrityksen tärkein etu, he pitävät eri tuotemerkkien valinnan suurta vaihtelua, joskus hänen on mahdollista löytää vain mahdollisuus korvata alkuperäinen asema alkuperäiseen asemaan, koska muut laitokset eivät tuota niitä.

edut:

 • hyvä laatu ja kestävyys;
 • takuun puuttuminen, epätasapaino ja muut toimintahäiriöt;
 • suuri valikoima;
 • kohtuulliset hinnat.

haittoja:

 • heikko korroosionesto.

Leimatut pyörät, jotka valmistaja valitsee

1. Jos tarvitset vain luotettavia pyöriä auton jokapäiväiseen käyttöön, sinun pitäisi valita Mefro, TZSK ja Trebl. Näiden valmistajien "leimauksella" on noin sama kestävyysresurssi ja budjettihinnat. Jos niitä käytetään aggressiivisesti, ne palvelevat sinua helposti 5-10 vuoden kuluessa. Kyllä, alhaisista kustannuksista johtuen heillä on joitakin haittoja, mutta ne ovat enimmäkseen kosmeettisia ja ne voidaan helposti poistaa käsin, kirjaimellisesti penniäkään.

2. Mutta on ymmärrettävä, että jos olet sitoutunut aggressiiviseen ajo- tai jopa kilpa-ajoon, leimattujen levyjen on oltava parasta laatua. Sijoituksessamme nämä ovat KFZ ja Dotz. Näiden yritysten levyt ovat osoittautuneet kestävimmiksi, luotettaviksi ja kauniisti muotoilluiksi. Mutta tämän laadun vuoksi sinun on maksettava huomattava määrä, tietenkin kaikki riippuu kykyistänne. Voit sanoa yhden asian, nämä levyt ovat sen arvoista ja todella palvelevat sinua yli kymmenen vuotta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset