mylogo

Auton istuimen kansi ostetaan useista syistä. Suosituin niistä - ulkonäkö ja muut vahingot verhoilussa. Teoreettisesti mikä tahansa leikkaus voidaan tehdä erikoistyökalulla. Mutta jos vahinko on jo hyvin vakava, vain kansi auttaa parantamaan istuimen ulkonäköä. Hän osti myös siinä tapauksessa, että auton omistaja haluaa tehdä sisustuksesta entistä urheilullisemman. Lyhyesti sanottuna tänään opit, mitkä kannet pidetään parhaiten.

 

 

1

Auton kansi, jonka valitset yritys

Nyt on erittäin suuri määrä yrityksiä, jotka valmistavat erilaisia ​​autoja. Ne voidaan jakaa kolmeen ryhmään. Ensimmäinen sisältää elektroniikkaa harjoittavat yritykset. Toisessa, voit tuoda kaikki, jotka luovat eri auton kosmetiikan. Kolmas luokka koostuu lastenistuimia tuottavista yrityksistä, erilaisista suojapeitteistä, sivupeileistä, jalka-matoista ja muista. Niiden joukossa on vaikea erottaa valmistajaa, jonka tuotteet ovat korkealaatuisia.

Jos puhumme suosiosta, seuraavien tuotemerkkien tuotteet nauttivat suurinta kysyntää maassamme:

1. lentoyhtiö

2. senaattori

3. Avtoprofi

4. DINAS

5. Hadar rosen

Laadukkaat tuotteet valmistetaan kuitenkin monien muiden tavaramerkkien alla.

Paras eko-nahkakotelo

Autoprofi MULTI COMFORT

MULTI COMFORT

Hyvä autoseat-kansi pitää olla erittäin miellyttävä. Siksi ihanteellinen materiaali sen luomiseksi on eko-nahkaa. Avtoprofi MULTI COMFORT -tuotteet on valmistettu, ja niitä löytyy monista erikoisliikkeistä. Niissä on eri värejä, joten voit valita auton sisätilojen täydellisen suojapeitteen. Mutta tämä ei ole tärkein asia. Vielä tärkeämpää on, että nämä kannet ovat ortopedisiä. On käynyt ilmi, että sinulla ei ole ongelmia, vaikka sinulla olisi säännöllinen selkäkipu.

Kaikissa koteloissa on viisi ortopedista tukea. Tuotteella on positiivinen vaikutus paitsi itse selkään, mutta myös hartioihin selkänojan kanssa. Valmistaja on varmistanut, että kotelo osoittautui monikäyttöiseksi. Tämän seurauksena se voidaan laittaa ehdottomasti mihin tahansa paikkaan riippumatta siitä, mitä autoa se on. Jotkut tyytymättömyydet ostajan kanssa voivat aiheuttaa vain paketin kustannukset, joita ei voida kutsua mataliksi. Korkealaatuista työntekoa varten on kuitenkin mahdollista maksaa konkreettista rahaa!

edut:

 • Kussakin kotelossa on suuri takana selkänoja.
 • Sopii sekä ulkomaisille autoille että kotimaan autoille;
 • Suuri määrä ortopedisia tukivyöhykkeitä;
 • Materiaali osoittautui kestäväksi;
 • Kannet ovat miellyttäviä.

haittoja:

 • Kustannukset eivät ole pienimmät;
 • Se on tarpeeksi vaikeaa laittaa paikalle.

Paras halpa autonistuin

Airline Visper ASC-KV-06

Lentoyhtiö ASC KV 06

Ajattelemaan tällaisen kannen ostamista pitäisi olla, jos et odota aggressiivista ja hienostunutta suunnittelua. Tällä kannella istuin alkaa näyttää tuoreelta, mutta ei enää. Jos muukalainen ei tiedä etukäteen ostoksestasi, hän ei koskaan arvaa, että kansi on olemassa. Mitä muuta haluat halvalla tällaiselta tuotteelta?

Kansi sopii lähes mihin tahansa istuimeen. Valmistaja väittää, että sitä voidaan käyttää myös hytissä, jossa on sivuttaiset turvatyynyt. Kansi on valmistettu jacquardista - synteettisestä materiaalista, joka harvoin maratsya ja joka palvelee hyvin pitkään.Joku ei kuitenkaan pidä tällaisesta materiaalista, joten aluksi sinun pitäisi tuntea kansi ja tehdä sitten vain ostopäätös. Tämä lisävaruste kuluu koukkuilla. Istuinten takariville laitetaan erityinen kotelo, jossa on kolme vetoketjua.

edut:

 • Kannet eivät häiritse turvatyynyjä;
 • Yleiskoko;
 • Leikkaa ilman vaikeuksia;
 • Koko sarjan hintalappu on hyvin alhainen.

haittoja:

 • Ortopedisiä lisäosia ei ole.

Hadar Rosen Corsar

Hadar Rosen Corsar

Toinen joukko kannet myydään hyvin vaatimattomaksi. Toisin kuin edellinen sarja, nämä kannet pystyvät miellyttämään ainakin ainutlaatuista muotoilua. On mahdollista, että tämän takia tätä sarjaa ostavat monet nuoret, jotka ovat äskettäin saaneet omistukseensa kotiautoa. Kotelot on valmistettu joustavista tekstiileistä, joiden laatu ei ole lainkaan valittavissa. Tuote toistaa täydellisesti istuimen ääriviivoja, lähes antamatta sitä. Ja se on myös helppo puhdistaa, mikä myös miellyttää hyvin monia ostajia.

Myynnissä on useita värivaihtoehtoja. Etuistuimen kansi kuluu kuminauhoilla. Samalla ei voida sanoa, että nämä kuminauhat ovat epäluotettavia - mikään ostaja ei ole vielä kirjoittanut katsausta, jonka he ovat rikkoneet. Takaistuimen osalta siihen suunniteltu kuori on kuusi vetoketjua. No, mitä ei voi olla ostajalle? Tätä kysymystä on vaikea vastata. Näyttää siltä, ​​että tuotteen ainoa vakava haittapuoli on taskujen täydellinen puuttuminen. Ja ne eivät häiritsisi peitteitä, asettaneet etuistuimet.

edut:

 • Hintalappu on optimaalinen tällaiselle pakkaukselle;
 • Voit valita värin tietylle sisätilalle;
 • Takapenkillä on jopa kuusi vetoketjua;
 • On vaahtoa, joka pehmentää istuimen jäykkyyttä;
 • Leikkaa ilman vakavia ongelmia;
 • Mukava muotoilu.

haittoja:

 • Kannet eivät sisällä taskuja.

Parhaat palkkioautot

Autoprofi PERSONA FULL

PERSONA FULL

Jotta tämä pakkaus maksaa konkreettista rahaa. Samalla on aluksi täysin käsittämätöntä, miksi merkittävää määrää pyydetään kattamaan. Vastaus on yksityiskohdissa. Ensinnäkin valmistaja on julkaissut useita lajikelajeja, jotka vaihtelevat väriltään. Toiseksi, jokainen ostaja pitää tämän tuotteen suunnittelusta. Kun laitat kannen - tuntuu siltä, ​​että sinulla on paikka kalliita ulkomaisia ​​autoja. Kolmanneksi kussakin tapauksessa on lateraalinen ortopedinen tuki, jonka ansiosta voit viettää pitkään autossa. Samanaikaisesti tämä tuki ei häiritse sivuturvatyynyjen pudotusta.

Kokonaisuudessaan joukko sisältää 13 kohdetta, joiden luettelossa ei ole mitään järkeä. On vain syytä huomata, että kannet on valmistettu vaatimattomasta liikkeessä olevasta materiaalista, joka voi toimia pitkään. Kannet kuluvat leveiden joustavien nauhojen ja tarranauhojen avulla, joita on käytännössä mahdotonta repiä vahingossa. Ajattelemaan tällaisen paketin hankkimista on minkä tahansa auton omistaja, lukuun ottamatta joitakin kalleimmista, joissakin kokoonpanoistuimissa on tyylikäs verhoilu.

edut:

 • Kannet eivät häiritse sivuttaisten turvatyynyjen toimintaa;
 • Saatavilla on laajaa joustavaa nauhaa ja käteviä taustakuvia.
 • Eri värivaihtoehdot;
 • Houkutteleva muotoilu;
 • On tilavia taskuja;
 • Sarja koostuu suuresta määrästä kohteita;
 • Sivutuki helpottaa kuljettajan elämää.

haittoja:

 • Ei lannerangan tukea;
 • Joku näyttää korkealta hintalappulta.

Senaattori jacquard

Senaattori jacquard

Autosarjan sisätilat ovat tässä paketissa olevien kansien avulla hieman urheilullisempia. Valmistaja väittää, että hänen luomuksensa sopii 95 prosentissa Venäjällä myytävistä autoista. Täällä ei ole vakavia koristeita. Sen sijaan luojat ovat luottaneet kestävyyteen. Kannet on valmistettu jacquardista. Lisäksi on läsnä polyesteri-inserttejä. On syytä huomata, että senaattori Jacquard on erityinen muotoilu.Mutta on olemassa samankaltaisia ​​ominaisuuksia ja muita ulkonäköä sisältäviä kannet, niitä ei myöskään saa ohittaa.

Tuotteen koostumukseen kuuluu vaahtokumi, jonka paksuus on 5 mm. Tässä on myös kolmen tason tuki. Näin voit olla huolissasi taaksepäin tai alaselän takia. Hieman enemmän, ja kansi voitaisiin kutsua ortopediseksi. Kuten voit arvata, tuote saa käyttää ohjaamossa sivuttaisilla turvatyynyillä. Se käyttää erillistä asennusta, se kestää mahdollisimman vähän aikaa. Kannet voidaan pestä sekä käsin että pesukoneessa. Lyhyesti sanottuna mitään täällä ei voi valittaa. Jotkut kutsuvat Spartanin ulkoasua. Itse asiassa tällaisten kansien avulla on mahdotonta saada tunne ulkomaalaisesta eliitistä salongista, joka myy useita miljoonia ruplaa.

edut:

 • Useita muotoilu;
 • Kannet ovat kuluneet ilman sekaannusta ja viivytystä;
 • Älä häiritse turvatyynyjä;
 • Ortopedista tukea on kolme.

haittoja:

 • Ulkonäkö ei sovi kaikille auton omistajille.

Autoprofi URBAN

Urban

Yksi edullisimmista sarjoista, jos puhumme nimenomaan yläkanneista. Siksi sinun ei pitäisi etsiä täällä paljon ortopedisia tukia ja runsaasti väripalettia. On peittoja, maalattu musta, harmaa ja beige, mutta ei enempää. Kovin itsessään kiinnittää huomiota etuistuimiin asetettujen kansien suunnitteluun. Ne sijaitsevat viistosti piirtämässä tiiliseinää. Sinun pitäisi myös arvostaa ensiluokkaista Alcantaraa - uskomattoman miellyttävä kosketusmateriaali. Kannet sisältävät aukot turvatyynyille, ja tuotteissa on taskut.

Valmistajan mukaan hänen luomuksensa ovat ihanteellisia useimmille paikoille. Paketti sisältää 11 kohdetta. On huomattava käytetyn materiaalin kulutuskestävyys. On mahdollista, että kannet säilyttävät täydellisen ulkonäön ajoneuvon myyntiin saakka. Lopuksi toinen etu on sivuttaisen tuen olemassaolo - se on parempi kuin mikään.

edut:

 • Voidaan sijoittaa matkustamoon turvatyynyillä;
 • Miellyttävä silmille ja vartalolle;
 • Mielenkiintoinen kuvio etuistuinten kannet;
 • On olemassa lateraalinen ortopedinen tuki;
 • Pitäisi palvella hyvin pitkään.

haittoja:

 • Valittavana on vain kolme väriä.

Mitä auton istuinsuojus ostaa

1. "Autoprofessional MULTI COMFORT" -sovelluksen suuntaan pitäisi näyttää, jos sinulla on selkävaivoja. Tässä tuotteessa on useita ortopedisen tuen vyöhykkeitä, joiden takia selkäkipua ei esiinny edes pitkän matkan jälkeen. Kyllä, tämän sarjan kannet näyttävät hyvin kauniilta.

2. Jos etsit budjettiratkaisua, katsokaa kattaa-tuotemerkin Airline Visper ASC-KV-06. Niitä myydään yhtenä kokonaisuutena - välittömästi koko salonkiin. Nämä kannet on valmistettu erikoismateriaalista, joka kestää likaa.

3. Toinen halpa pakkaus on Hadar Rosen Corsar. On olemassa erilaisia ​​värivaihtoehtoja, joiden avulla voit keskittyä tietyn auton sisätilaan. Valitettavasti ajoneuvon omistaja voi vain, että hänen etuistuimiensa selkät menettävät taskut.

4. "Autoprofi PERSONA FULL" -sarjaa voidaan kutsua eliitiksi. Vanhan kotitalouden auton istuimet ovat sen avulla samanlaisia ​​kuin kalliiden ulkomaisten autojen hytissä. Materiaali täällä on miellyttävää koskettaa, ja sen pitää pitää tilavat taskut. Lisäksi on myös sivuttaista tukea, joka vähentää kuormaa takana.

5. Hieman helpompi etsiä kattaa senaattori Jacquardia tai muita saman sarjan sarjoja. Mutta toisaalta on kolme tukitasoa kerralla, mukaan lukien sivuosa ja lannerangan osa.

6. Jos etsit suojapeitteitä, joissa on mielenkiintoinen kuvio, kiinnitä huomiota Autoprofi URBANiin. Lisäksi tämä paketti on tyytyväinen siihen, että Alcantaraa käytettiin täällä - kestävää materiaalia, joka on erittäin helppo hoitaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset