mylogo

Ruosteenmuuntimet löytyvät useimmiten autoilijoiden myymälöiden hyllyistä. Henkilöautojen omistajat enemmän kuin toiset kohtaavat tämän ongelman. Tästä huolimatta myös muut jokapäiväisessä elämässä olevat ihmiset voivat olla hyödyllisiä. Taistelussa punaisia ​​onnettomuuksia vastaan ​​muuttajat voittavat muutamassa minuutissa. Nykyaikaisten valmisteiden koostumuksessa ei ole pelkästään happoa, joka tuhoaa vain huokoisen ruosteen, vaan myös muita metallille hyödyllisiä komponentteja. Nämä voivat olla esimerkiksi sinkkisuoloja, erilaisia ​​stabilointiaineita ja inhibiittoreita. Sen lisäksi, että ne nopeuttavat reaktiota, ne myötävaikuttavat myös suojakerroksen muodostumiseen, joka estää väliaikaisesti korroosion toistumisen. Valikoimamme kertoo sinulle johtavista valmistajista markkinoilla ja mitkä muuntimet tunnistetaan parhaiksi luokkiinsa.

 

 

1

Ruosteenmuunnin, jonka yritys valitsee

Autoteollisuuden kemia on täynnä erilaisia ​​valmistajia. Lähes kaikilla on ruosteenmuuntimet niiden alueella. Venäjältä ja Amerikasta tulleet yritykset olivat erityisen suosittuja muiden yritysten keskuudessa. He jakoivat luettelomme listat.

Kaikkien alla olevien tuotemerkkien tuotteiden laatua testataan ajan ja kuluttajien keskuudessa, joiden joukossa on monia huippuluokan ammattilaisia.

Kotimaisten valmistajien innovatiivinen kehitys osoittautui hieman korkeammaksi kuin ulkomaiset kollegansa, mikä on miellyttävän yllättävää. On myös pidettävä mielessä, että venäläiset yritykset valmistavat muuntimia todellisuutemme vuoksi, joissa sääolosuhteet ja liikennetilanne ovat erittäin tärkeitä. Amerikkalaiset kilpailijat eivät tietenkään ole kaukana.

Edustettuja yrityksiä pidetään nykypäivän markkinajohtajina korkealaatuisten tuotteiden, kuten ruostemuuntimien, valmistuksessa:

1. ASTROhim

2. Fenom

3. Permatex

4. Hi-Gear

5. Autoprofi

6. ABRO

Nämä merkit ovat hyvin tunnettuja paitsi autoilijoille, myös yksinkertaisille kuluttajille, jotka ovat koskaan kohdanneet ongelman puhdistaa metallia korroosiolta. Kaikilla niillä on tarvittavat todistukset ja lisenssit, joten väärennösten ostamisen välttämiseksi sinun on pyydettävä myyjiä toimittamaan ne.

Paras ruosteenmuuntimet säilyketuotteiden muodossa

ASTROhim

ASTROhim

Kotimaisen yrityksen ASTROhimin kokoonpanolla on monipuolinen vapautumisen muoto: liuokset tölkeissä, aerosoleissa. Ensinnäkin ruiskun muodossa oleva pakkaus on paljon pienempi myyntiin, mikä tarkoittaa, että on vaikeampaa löytää. Toiseksi, per kanisteri, joka on tilavuudeltaan suurempi (500 ml), ei ole paljon korkeampi kuin aerosolipullon hinta, joka on kaksi kertaa vähemmän (250 ml). Molemmat kohdat vaikuttivat kyseiseen ruosteenmuuntimeen ottamaan paikkansa tähän luokkaan.

Voit ostaa ASTROhim-modifikaattorin hyvin vähän rahaa. Tällainen halpuus ei tarkoita sitä, että huume on laadultaan ja tehokkuudeltaan huonompi kalliimmille kilpailijoille. Vaikka valmistaja väittää sinkki-ionipitoisuuden, tämä muunnin on melko klassinen.

Se perustuu vaikuttavaan aineeseen - ortofosforihappoon, jonka vaikutuksesta syövyttävä kerros tuhoutuu. Harjan levittämisen ja ruosteen poistamisen jälkeen erityisellä liinalla muodostetaan kalvo pinnalle. Se takaa erinomaisen tarttuvuuden, joten ASTROhim voidaan levittää puhtaaseen metalliin lisäsuojauksena ennen maalausta.

edut:

 • selviytyy sen päätehtävästä;
 • edullisin hinta.

haittoja:

 • perusteellinen pesu.

Fenom

Fenom.jpg1

Toinen venäläinen valmistaja, Fenom, esittelee ruosteenmuuntimen ostajien huomion mukaan säilyketuotteena. Tuotetta myydään hyvin pienissä putkissa, joiden tilavuus on vain 0,11 litraa. Tällaisen pienen määrän varojen vuoksi on selvää, että suuren alueen korroosiolta puhdistamiseksi sinun täytyy ostaa useita tölkkejä, mikä tarkoittaa, että koko alkutuottavuus katoaa.

Esitetty modifikaattori soveltuu sekä ruosteenvalvontaan että primaarisen metallin käsittelyyn. Se antaa erinomaisen maalin ja maaperän tarttuvuuden pintaan ja pitkäaikaisen korroosion suojauksen 5-7 vuoden ajan. Koostumuksen reaktion nopeus ruostuneella alueella on hämmästyttävää. Ehkä Fenom pystyy nopeasti puhdistamaan vaurioituneen alueen ja kääntämällä punaisen päällyksen tummaksi kiinteäksi maaperän kuoreksi.

edut:

 • nopea reagointi;
 • ei tarvita pesua;
 • muodostaa pinnalle ferromangaanikalvon;
 • Pitkäikäinen korroosionesto.

haittoja:

 • monille teoksille on tarpeen ostaa paljon putkia;
 • liian alhainen hinta.

Permatex 81773

Permatex 81773

Permatex 81773 on modifioija, joka tarjoaa yhden vaiheen metallinkäsittelyä. Työkalu selviää nopeasti ruosteesta. Vain muutamassa minuutissa se muuntaa sen mustaksi polymeeriksi ja kestäväksi pinnoitteeksi, joka on valmis myöhempää maalausta varten. Se on erinomainen pohjustus, joka takaa suojan korroosion toistumista vastaan. Muunnin 454 gramman pankeissa on myynnissä. On huomionarvoista, että nykyinen määrä riittää suurelle määrälle teoksia.

Permatex 81773: a voidaan käyttää lasikuitulangan ja kitin kanssa, koska se on erityisesti suunniteltu tähän tarkoitukseen. Levitä lääkettä harjalla, joka on tasaisesti jakautunut pintaan. Työn sallittavuuden lämpötilamittarit ovat välillä 10 - 32 astetta, kun taas metallia ei saa lämmetä yli 93 astetta. Työkalu hävittää ruosteen ihanteellisesti maatalouden teknisten, autojen ja muiden laitteiden yksityiskohdissa.

edut:

 • korroosiokerroksen muutos muutamassa minuutissa;
 • yksivaiheinen käsittely;
 • voidaan käyttää alukkeena.

haittoja:

 • ei sovellu koneen ulkopinnalle koneistukseen.

Paras ruosteenmuuntimet aerosolin muodossa

Hi-Gear

Hei vaihde

Amerikkalainen Hi-Gear-yhtiö on suosittu autopalvelun mestareiden ja tavallisten autojen harrastajien keskuudessa. Tämän brändin autokemia on voittanut näiden ja muiden luottamuksen, joten luonnollisesti sitä voidaan pitää yhtenä parhaista. Lääkkeen myynti 370 gramman purkissa. Koska yksi tällainen pullo ei riitä suurelle määrälle hoitoja, voimme sanoa, että työkalun hinta on liian korkea.

Pakkaus antaa tehokkaan muokkausvirran. Suurten alueiden käyttö ei vaikuta ongelmiin ja pääsee vaikeasti saavutettavissa oleviin paikkoihin. Kun työ on varovainen, aineen pääsy maaliin on täysin liukeneva. On välttämätöntä suojata silmäsi ja hengitysteitä töiden aikana vakavien palovammojen välttämiseksi. Valmistaja suosittelee muuntimen levittämistä ruosteiselle alueelle useilla eri tavoilla, aina kun pestään alkoholilla. Tämän seurauksena syövyttävä kerros muuttuu kiinteäksi tummaksi pinnaksi, joka voidaan maalata.

edut:

 • voimakas jet;
 • pitkä suoja toistuvaa korroosiota vastaan;
 • voi toimia alukkeena.

haittoja:

 • pesun tarve;
 • ylihintainen tölkille.

Autoprofi

Autoprofi

Toinen venäläinen tuote kokoelmassamme, ruosteenmuunnin - Autoprofi. Tämä modifikaattori ei ole käytettävissä säiliössä, edellisenä työkaluna, vaan liipaisutyyppisessä ruiskupistoolissa. Tässä tapauksessa pinnan suurten alueiden käsittely ei ole niin kätevää. Joskus saattaa esiintyä raitoja, jotka viittaavat siihen, että lääke kaadetaan enemmän kuin välttämätön, mikä tarkoittaa, että se häviää. Pakkauksen tilavuus on 500 ml.Tämän tuotteen edullisuus ei todellakaan voi olla ilo.

Erilaisten suihkukoneiden valinta auttaa käsittelemään erilaisia ​​pintoja. Esimerkiksi kapea ja pitkä ulottuvuus syvälle piilotetuille syövyttäville alueille. Muuntimen kokoonpanon perustana Autoprofi on kaikki sama fosforihappo ja useita lisäaineita. Valmistaja ilmoittaa, että loppujen lopuksi riittää, että pyyhitään pinta pyyhkimättä. Mutta emme silti suosittele tämän vaiheen alentamista. Happojäännösten paremmaksi sammuttamiseksi vettä voidaan lisätä vähän soodaa.

edut:

 • klassinen koostumus;
 • nopea ruosteenpoisto;
 • uusien korroosiohjen syntymisen estäminen;
 • helposti käsiteltävien paikkojen käsittelyn helppous;
 • kustannuksia.

haittoja:

 • ilman pesua maali voi huonontua;
 • on raitoja.

ABRO RC-1000

ABRO RC 1000

Amerikkalainen yritys ABRO esittelee ruosteenestoaineen RC-1000. Lääke on pakattu klassiseen tölkkiin, jonka tilavuus on 283 grammaa. Hinta on hieman ylihinnoiteltu, koska kotimaisten kollegoiden joukossa voit löytää halvempia ja huonompia suorituskyvyn työkaluja. Tästä huolimatta tämä muuttaja on suosittu kuluttajien keskuudessa, joten meitä ei voitu huomata.

ABRO RC-1000 -muunnin liuottaa ruoste- kerroksen nopeasti ja helposti ja muuttaa sitä maahan. Tuloksena oleva kosteutta kestävä suojapinnoite parantaa metallin tarttumista. Tämä tummanvärinen matta kerros kiinnittää maalit ja lakat voimakkaasti pintaan ja antaa vastustuskykyä liuottimille. Käsitelty pinta on heti valmis maalausta varten. Valmistaja suosittelee vuotojen välttämiseksi levittämään tuotetta 2-3 ohueksi kerrokseksi ottamalla kaksi minuutin taukoja lähestymisten välillä.

edut:

 • ruosteen nopea muuttaminen maahan;
 • muuntamisen jälkeen pinta on valmis maalaamiseen;
 • suojaa kalvon korroosiolta pitkään;
 • ei tarvita huuhtelua;
 • helppokäyttöisyys.

haittoja:

 • Kotimaisia ​​kollegoja on halvempia.

Mikä ruosteenmuunnin ostaa

1. Taloudelliset ostajat suosittelevat kotimerkin ASTROhimin ostamista. Hyvä laatu ja erinomaiset tulokset pienelle rahamäärälle ovat taattuja.

2. Fenomin modifikaattori on ehdottomasti yksi parhaista, mikä takaa nopean työn ja pitkän suojan korroosiolta. Mutta korkean elinkustannuksen takia voimme suositella sitä vain pienelle määrälle työtä, joten 2-3 putkea rahaa riittää.

3. Permatex 81773 -muunnin on keskellä hintaluokassa ja sillä on erinomaiset ominaisuudet. Se sopii erinomaisesti erilaisten laitteiden metalliosien käsittelyyn.

4. Amerikkalaisen Hi-Gearin muokkaajaa voi suositella kaikille niille, jotka rakastavat korkeaa laatua ja mukavuutta. Koska työkalu valmistetaan aerosolin muodossa, samalla kun noudatetaan kaikkia turvatoimenpiteitä, prosessi yksinkertaistuu. Lääke on suunniteltu sekä ammattikäyttöön että amatööriin.

5. Suuri määrä, alhainen hinta ja ruosteen nopea hävittäminen - nämä ovat kolme kohtaa, jotka ovat olennainen osa kotimaisen Autoprofin yrityksen muuntimen menestystä. Tämä työkalu on hyödyllinen moniin eri tehtäviin.

6. American-yhtiön ABRO RC-1000-muunnin muuttaa ruosteen nopeasti maahan eikä vaadi pesua. Tätä työkalua voidaan suositella niille, jotka haluavat nopeita ja ennen kaikkea laadukkaita tuloksia.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset