mylogo

Sekä bambusta että eukalyptusta pidetään moderneina ja ympäristöystävällisinä materiaaleina. Mutta jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa ja vivahteitaan. Katsotaanpa, mikä tyyny on parempi - bambu tai eukalyptus.

 

 

tyyny nukkumiseen

Bamboo-tyyny

Kymmenen vuotta sitten bambua pidettiin sopimattomana materiaalina pehmeiden tyynyjen valmistuksessa - tekniikka ei voinut käsitellä kovia kuituja laadullisesti. Mutta edistys on kulkenut - nykyään teknikot ovat oppineet käsittelemään kuituja ja muuttamaan ne pehmeiksi ja miellyttäviksi materiaaleiksi. Mikä on niin merkittäviä bambu-tyynyjä?

 • Laatunsa mukaan tällaiset tyynyt muistuttavat kalliita kashmiria ja silkki - bambu kuidut kyllästyvät luonnollisella kiilolla ja kosketuksella - pehmeämpi kuin korkealaatuisin puuvilla.
 • Bamboo on luonnollinen antimikrobinen ominaisuus. Tämä on tärkein ero tällaisen tyynyn välillä - materiaali ei tarvitse kemiallista käsittelyä, vaan suojaa bakteereilta sen "luonnollisilla" voimilla.
 • Tyyny antaa sinulle mukavan ja terveen unen, koska bambu - ruumiinlämpötilan säätö on vielä yksi ominaisuus.
 • Tämä materiaali on tunnusomaista sen korkean lujuuden vuoksi - on vain muistettava, että paperi on valmistettu bambuista Aasiassa.
 • Tällainen tyyny pysyy tuoreena monta vuotta ja säilyttää alkuperäisen ulkonäönsä. Tutkijat ovat löytäneet bambu koostumuksesta ainutlaatuisen komponentin - "bambu kun", joka vastaa mikrobien puuttumisesta. Tämä komponentti ei myöskään aiheuta tuotteen rotoitumista, mikä tarkoittaa, että tyyny pysyy tuoreena pitkäaikaisessa käytössä.
 • Materiaali ei pelkää koneen pesua ja korkeaa lämpötilaa - tuote voidaan pestä 60 asteen lämpötilassa.
 • Korkea kosteus ei ole vaarallista bambulle - sen kuidut ovat huokoisen rakenteen, joka tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon.
 • Hyvät antistaattiset ominaisuudet estävät pölyn kertymisen tyynyn sisään.

Jotta tyyny kestää pitkään, ei ole suositeltavaa käyttää valkaisua pesussa ja sammuttaa ”kuivaus” -tilaa - sitten kuidut säilyttävät rakenteensa. On parasta kuivata tuote kovalla ja tasaisella pinnalla, älä käytä paristoja ja lämmittimiä.

Eukalyptus-tyyny

Olet perehtynyt bambujen hämmästyttäviin ominaisuuksiin, nyt katsotaanpa, mikä toinen ympäristöystävällinen materiaali - eukalyptus voi tarjota ja päättää, mikä on parempi - bambu tai eukalyptus. Sinun ei tarvitse kertoa paljon tästä laitoksesta - tiedät hyvin sen positiiviset ominaisuudet organismille. Jos pari vuotta sitten eukalyptusta käytettiin farmakologiassa, tämä materiaali pystyy hoitamaan terveellistä unta. Tyynyllä, jossa on tämä täyte, on useita etuja:

 • Tämä tyyny soveltuu allergikoille - eukalyptuskuidut ovat täysin hypoallergeenisia.
 • Se ei ime pölyä ja hajuja hajunpoisto-ominaisuuksiensa vuoksi. Myös tyynyn pitkäaikainen käyttö ilman pesua poistaa hajuja.
 • Eteeriset öljyt, jotka ovat materiaalin koostumuksessa, voivat parantaa kasvojen ihoa unen aikana ja palauttaa energian tasapainon.
 • Ontto kuidun rakenne tarjoaa hyvän ilmanvaihdon. Kuumalla kaudella tällainen tyyny imee kosteutta täydellisesti, ja et tunne epämukavuutta.
 • Tuntuu pehmeältä silkiltä - voit rentoutua helposti.
 • Eukalyptuksella on antibakteerisia ominaisuuksia eikä se salli bakteerien lisääntymistä. Ja mikä tärkeintä - tyynyn koostumuksessa olevat eteeriset öljyt pystyvät parantamaan pieniä haavoja ja halkeamia.
 • Materiaalilla on korkea laatu ja kulutuskestävyys - tällainen tyyny palvelee sinua monta vuotta.

Tällaista tuotetta on suositeltavaa pestä 30 asteen lämpötilassa, eikä tällaista tyynyä voi kuivata.Kuivaus pesukoneessa ja korkeissa lämpötiloissa ei myöskään ole suositeltavaa - "kuivaus" on parempi sammuttaa ja jättää tuotteet kuivumaan luonnollisessa muodossaan.

Johtopäätöksenä, mikä pehmuste täyteaine on parempi - bambu tai eukalyptus on melko vaikeaa. Molemmat materiaalit ovat hypoallergisia, luotettavia, niillä on antibakteerisia ominaisuuksia ja ne voivat tarjota sinulle terveen unen. Eukalyptus-tyyny on kyllästetty käyttökelpoisilla eteerisillä öljyillä, joita ei ole bambu-tuotteessa. Totta, on olemassa tyyny, jossa on eukalyptus on kalliimpaa kuin bambu. Valinta kannattaa tehdä sen perusteella, mitä materiaalia ja mitä arvoa haluat.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset