mylogo

Siirry mihin tahansa kunnolliseen kodinkoneiden myymälään - näet ainakin kymmenen ompelukonetta eri valmistajilta Euroopasta, Aasiasta ja Venäjältä. Suuri muotoilu, laaja luettelo toiminnoista - mutta ne kaikki vastaavat ilmoitettua laatua? Yritetään selvittää, mikä yritys ompelukone suorittaa tehtävänsä paremmin.

 

 

ompelukone

Laulaja (laulaja)

Saksalainen Zinger on vanhin yritys, joka valmistaa ompelukoneita vuodesta 1850 lähtien. Monilla isoäitiemme ja isoäitiensä kaltaisilla laitteilla oli huolellisesti peitetty lakattu vaneri.

Nyt Venäjän markkinoilla Zingerin tuotteet ovat laaja-alaisia. Yhtiö valmistaa monenlaisia ​​malleja - yksinkertaisista sähkömekaanisista (10 toiminnasta) monimutkaisiin laitteisiin, jotka eivät voi vain ommella, vaan myös kirjontaa. Singer-ompelukoneiden laatu ei ole epäilystäkään, ja niiden hinnat ovat melko kohtuuhintaisia ​​erilaisille tuloille.

Gian (Janome)

Yksi maailman johtavista yrityksistä Jan (Japani) tuottaa kotitalouksien ja teollisuuden ompelu- ja kirjontakoneita. Lisäksi niiden komponentit valmistetaan yhtiön yrityksissä. Tämä vaikuttaa tuotteiden laadun tasoon.

Janom valmistaa useita koneiden mallilinjoja. Niistä voi löytää sopivan mallin sekä aloittelijoille että ammattilaisille. Japanilaiset eivät olisi japanilaisia, jos he eivät varustaneet tuotteitaan elektroniikalla. Jo vuonna 1979 yhtiö alkoi tuottaa tietokoneella ompelua ja 11 vuoden kuluttua - kirjontakoneita. Tällä hetkellä yksikään yritys ei tuota yhtä monta tietokoneistettua ompelukonetta kuin Jahn.

aamurusko

Miehemme eivät ole kaukana johtavista valmistajista. Aurora-yhtiöllä on luottavainen asema ompelulaitteiden tuotannon johtajien joukossa.

Tämän yrityksen tuotanto sijaitsee Kiinassa, mikä vaikutti myönteisesti tuotantokustannuksiin. Tämän merkin ompelukoneita rakastavat sekä ammattilaiset että amatöörit. Laatu on erittäin korkea, hinta on edullinen.

veli

Ja jälleen, Japani. Tämän merkin autot ovat luotettavia, helppokäyttöisiä. Yhtiö on tuottanut ompeluvälineitä vähintään 75 vuotta.

Tänä aikana tuotantotekniikka on parantunut niin paljon, ettei kenelläkään käyttäjältä ole valituksia Brother-tuotteiden laadusta. Tämä tuotemerkki Venäjällä on useissa rankingissa ensinnäkin, kun se on painanut jopa kuuluisaa laulajaa.

Pfaff

Saksalainen yritys Pfaff ei ole Zingeriin nähden huonompi, ei iän eikä tuotteen laadun suhteen. Tällä hetkellä yritys tuottaa useita mallilinjoja:

  • Sähkömekaaniset koneet, joissa on klassinen kuljetus;
  • Koneet, joissa on integroitu pyörivä koukku ja ylemmän kankaan eteneminen;
  • Koneet, joissa on sähköisesti ohjattu kaksoiskudossiirtojärjestelmä;
  • Ompelu- ja kirjontalaitteet, joilla on mahdollisuus muodostaa yhteys tietokoneeseen.

Pfaff-tuotteiden laadusta ei ole syytä väittää. Nämä koneet sopivat hyvin ammattilaisille, mutta samalla ne ovat niin helppokäyttöisiä, että opiskelijat voivat helposti selviytyä niistä.

veritas

Jos ompelet ammattitasolla, hanki Veritas-ompelukone raskaille ja keskisuurille kankaille. Se soveltuu vuoristoasujen ompelemiseen, muovisten lisälaitteiden, telttojen jne. Vaatteisiin. Laadun ja luotettavuuden osalta tämän tuotemerkin tuotteet eivät muuttaneet saksalaista perinnettä.

AstraLux

Taiwanilainen yritys valmistaa halpoja ompelukoneita. Venäjän palveluverkosto on hyvin kehittynyt, se ompelee hyvin. Astralux-ompelukoneen valinnassa on kuitenkin kiinnitettävä huomiota käyttäjän arvosteluihin: kokeneet käsityöläiset sanovat, että se suorittaa huonosti viimeistely- (ulkoista) ompelua: ommel poikkeaa hieman saumanjohdosta. Mutta aloittelijoille tällainen kone on varsin sopiva: halpa, selviytyy hyvin kevyistä ja tiheistä kudoksista.

Johtajien valitseminen tunnetuista valmistajista on kiittämätön tehtävä.Niiden tuotteet ovat niin korkealaatuisia, että esimerkiksi ei ole tarpeen verrata esimerkiksi Singeria Veritaksen kanssa. Sen vuoksi ompelukoneen valinnassa älä anna itseäsi viettämään tuntemattoman brändin tuotteiden alhaiset hinnat: voit aina löytää edullisen mutta luotettavan mallin valmistajalta, jolla on maailman nimi.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset