mylogo

Se on jo kauan ollut samoja haalistuneita asuja, jotka ovat kadonneet modernien kansalaisten vaatekaapista ja antaneet valoisat, tyylikkäät vaatteet joka päivä ja erityisissä tilaisuuksissa. Sekä miehet että naiset pyrkivät ilmaisemaan yksilöllisyyttään ja saamaan mahdollisimman paljon huomiota toisesta sukupuolesta.

 

 

miten valita hajuvesi feromonien kanssa

Kun vaatteet, kampaus ja meikki ovat täydellisiä, kengät on kiillotettu, ja solmio sopii erinomaisesti puvulle, vain parfyymin valitseminen. Kuitenkin monet turvautuvat epätyypillisiin ratkaisuihin houkutella mahdollinen kumppani - kiusauksen haju. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit valita hajuveden feromonien kanssa.

Mitä ovat feromonit

Feromonit ovat biologisesti aktiivisia kemikaaleja, joita jokainen tuottaa. Nämä aineet voivat aiheuttaa tajuttoman toiveen vastakkaiseen sukupuoleen, mikä aiheuttaa instinktiivisia kannustimia ja lisää libidoa.

Useimmat ihmisen sukupuolen feromonit tuotetaan kainaloissa ja nasolabialisissa taitoksissa. Nykyaikaisessa ihmisessä luonnollisten feromonien lukumäärä on hyvin pieni, ja niiden haju on tukkeutunut voimakkaasti hajusteiden, tupakan ja kosmetiikan aromeihin.

Stressi, sairaus, alkoholin väärinkäyttö, voivat aiheuttaa käänteisen vaikutuksen ihmiskehossa, kun sukupuolen feromonien sijasta syntyy hylkivä tai pelko-aromi. Tämä on signaali, että keho on tyhjentynyt, vaatii lepoa ja lepoa. Tällaisissa tilanteissa meistä tulee näkymättömiä ja houkuttelevia mahdollisille kumppaneille.

Feromonin hajusteiden käyttö auttaa palauttamaan itseluottamuksen, lisäämään itsetuntoa ja tuntemaan sukupuoli-valituksen. Tämä hajuvesi voi poistaa viestinnän tiiviyden, tehdä sinusta entistä rennompaa ja seurallisempaa.

Mikä ohjasi parfyymien valinnassa feromonien kanssa

Ensinnäkin sinun on tarkasteltava hajuveden koostumusta. Alkoholia ei pitäisi sisällyttää tähän, koska se tuhoaa feromonit, eikä niistä jää jälkiä. Kohdistetusta viettelystä sinun täytyy valita hajusteita, joissa on seksuaalisia feromoneja. Tunnetuin eläinten feromoni on myski.

miten valita hajuveden feromonien kanssa

Muskit kerätään paritteluelinten eläimistä. Kaikissa Euroopan maissa eläinten tai henkilöiden luonnollisen sukupuolen feromoneja käyttävien hajusteiden tuotanto on kielletty. Tämä johtuu siitä, että tämän hajuveden käyttö voi johtaa psyko-seksuaalisen suunnitelman vakaviin häiriöihin.

Hajuvesi, jossa on keinotekoinen myski koostumuksessa tai kasviperäisillä feromoneilla, ei aiheuta ongelmia. Näitä ovat meripihka, patchouli, kumina ja mirr. Ginger, marjoram, ylang-ylang pidetään myös kasvien feromoneina. Näiden makujen seos voi aiheuttaa jännitystä ja lisääntynyttä intohimoa. Seuraavaksi tulee sekoitus hajuvettä ja hikiä ja luonnollisia ihmisen feromoneja, mikä vain lisää niiden vaikutusta.

Hajuveden kanssa feromonit ovat puhtaasti hajusteiden tuoksu, joten valinta olisi ohjattava siitä, että haju ei aiheuta vihamielisyyttä ja inhoa. On parasta valita hajuvesi, jolla on monenlaisia ​​hajusteita, niin että yhden mono-hajun hylkäysriski on minimaalinen.

Miten käyttää hajusteita feromonien kanssa

Joten, mitä parempaa hajuvettä me tajusimme, harkitsemme nyt muutamia suosituksia parfyymien asianmukaisesta käytöstä viettelyyn. Hajuvettä, jossa on feromoneja, tulee levittää puhtaaksi pestyyn kehoon, jos valitsemaasi perfomonia sisältävä hajuste ei haise, niin voit käyttää niitä suosikki hajusteiden kanssa.

Tällöin tavallinen hajuste on parempi sijoittaa vaatteisiin ja feromoneihin - niissä paikoissa, joissa iho ei ole peitetty vaatteilla. Kaula, korvakorujen takana, ranteet ovat parhaita paikkoja feromonien levittämiseen.

Feromoneja käytetään parhaiten sisätiloissa, koska niillä on pidempi vaikutus ja ne eivät haihdu niin nopeasti kuin ulkopuolelta.Paras syy turvautua feromonien käyttöön - romanttinen illallinen, matka teatteriin, jossa jatko tai ensimmäinen päivä. Myös feromonit kykenevät sytyttämään entisen ardorin menettäneiden puolisoiden tunteet.

Nykyaikainen hajuvesiteollisuus tarjoaa laajan valikoiman kuuluisia hajusteita, joihin sisältyy feromoneja. Tämä on erittäin kätevää niille, jotka suosivat tiettyjä suosittuja tuotemerkkejä. Nyt on mahdollista saada sama aromi, mutta koostumukseen sisältyvien feromonien kanssa ja nauttia siitä syntyvästä vaikutuksesta.

Mitä varoa

Jokaisen naisen on ymmärrettävä, että hajusteita feromonien kanssa ei pitäisi käyttää päivittäin, kuten tavallisia hajusteita. Olkoon se lisävaruste erityisissä tilaisuuksissa, pikku salaisuutenne, joka voi ajaa rakastetun miehen hulluna. Jos kuitenkin feromoneja käytetään päivittäin, on mahdollista, että ennemmin tai myöhemmin on mahdollista houkutella humalassa olevan tai yksinkertaisesti epätasapainoisen ihmisen huomiota hyvin selkeillä aikomuksilla.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset