mylogo

Depilointi on hiusten näkyvän osan poistaminen vaikuttamatta sisäiseen follikkeliin. Depiloitumisen tärkein etu on prosessin kivuttomuus, koska se suoritetaan partakoneella tai erityisellä kosmeettisella valmisteella, joka on kerma. Verrattuna partakoneeseen ei-toivotun kasvillisuuden torjunta kerman avulla on paljon etuja: se on nopea, yksinkertainen, atravatichno, tehokas ja edullinen. Kermaa saa levittää vain haluttuun kehon alueeseen, kestää valmistajan antaman ajan, poistaa ylimäärä lastalla ja huuhtele pois jäännökset vedellä.

Asiakasarvostelujen pohjalta laadittu nykyinen katsaus auttaa selvittämään, mitä depilatory creamia voidaan kutsua eniten.

karvanpoisto

 

 

Depilator mikä yritys valita

Seuraavia tuotemerkkejä voidaan erottaa:

Veet

Veet

Valmistaja - brittiläinen Reckitt Benckiser. Kaikki Veet-tuotemerkin nojalla myönnetyt varat erottuvat tehokkuuden ja käytettävyyden mukaan. Kuivaimen muodossa olevan depilaattorin tavanomaisen muodon lisäksi suihkussa on myös mousseja, suihkeita ja geelejä.

sametti

sametti

Kotimaisen kosmetiikkayhtiön Timexin tuotemerkki. Kaksi tusinaa voiteet erilaisten hiusten ja ihon depilointiin sekä vahahihnoihin. Tuotteet, joita ei tarvitse ottaa käyttöön.

Opilca

opilka

Tšekin kosmetiikkayhtiön Ravena Beauty CR: n tuotemerkki, jäsen Schwarzkopf & Henkel. Valmistajan kokoonpanossa, depilointivoiteissa, hiustenpoistoaineissa suihkussa, vahanauhat ja välineet miesten depilointia varten.

karamelli

karamelli

Ukrainan kosmeettisen tilan Elfin depilointituotteiden linja. Karamellilinjaan kuuluu kehon ja ihon eri alueille tarkoitettujen depilatiivisten voiteiden lisäksi vahoja ja hiusten kasvua hidastavia aineita.

Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics

Puolan kosmeettinen tila, joka tuottaa huolehtivien ja koristeellisten kosmetiikkatuotteiden lisäksi depilointituotteita. Vain Epil ja Q10 ovat tärkeimmät tavaramerkit, joissa esitetään Evelynin depilatiivisten voiteiden valikoima.

Top karvanpoistovoiteet

Parhaiden depilointituotteiden sijoitusta laadittaessa otimme huomioon seuraavat kriteerit:

 • Tehokkuus - kuinka hyvin kerma poistaa erilaisten kasvillisuuden.
 • Nopeus - heti kun työkalu selviää tehtävistä.
 • Turvallisuus - iholle ja tunneille aiheutuvat vaikutukset, haitallisten oireiden ilmaantuminen, allergiat, ärsytys, kutina.
 • Koostumus - ylimääräisten luonnollisten uutteiden, öljyyhdisteiden ja orgaanisten aineiden läsnäolo.
 • Hoito-ominaisuudet - kuinka hyvin kerma kosteuttaa ja ravitsee ihoa, hidastaa hiusten kasvua.
 • Aromi on miellyttävä / epämiellyttävä.
 • Kustannuksia.

Paras Universal depilatory Cream

Universal depilatory -työkalua voidaan käyttää hiusten poistamiseen mistä tahansa kehon osasta, mukaan lukien kasvot, kainalot ja bikinit. Tämän kerman koostumuksen tulisi olla tehokas, mutta sen ei pitäisi olla aggressiivinen vaikutus erityisen herkille alueille.

sametti 1

Kuluttajien arvioiden mukaan Velvet “Moisturizing 2-in-1 Depilatory Cream with Tropical Fruit Extract”, 100 ml oli paras yleinen depilaattori. Luonnonuutteiden ja -öljyjen ansiosta tämä kerma käsittelee helposti hiustenpoistoa, mutta myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Välineiden edut:

 • jopa jäykimpien ja jäykempien hiusten tehokas poistaminen ilman jäämiä;
 • nopeus - tasainen iho 15 minuutin kuluttua;
 • ei aiheuta ärsytystä, vaikka sitä käytettäisiin bikinin alueella;
 • kerma on kiinnitetty kätevään anatomiseen olkapäähän;
 • iho sen jälkeen, kun toimenpide on kosteuttava ja samettinen;
 • se pestään helposti vedellä, ei jätä rasvaisia ​​merkkejä;
 • miellyttävä aromi;
 • edullisia.

haittoja:

 • ei suositella käytettäväksi kasvoille ja herkälle iholle, voi aiheuttaa allergioita.

Suurin osa tämän työkalun arvosteluista osoittaa sen saatavuuden ja kustannustehokkuuden. Yksi pullo riittää noin 10 menettelyyn.

Paras Depilatory Cream herkälle iholle

Huuhteluaineella herkillä alueilla tulisi olla kaikkein lempeä koostumus, jossa on lisää pehmentäviä ja suojaavia komponentteja. Tällaista työkalua voidaan käyttää turvallisesti syvien bikinien vyöhykkeellä, käsissä, kulmakarvojen alla ja ylähuulen yläpuolella.

Batist

Asiakasarvioinnin johdosta päädymme siihen, että Baptiste-linjan depilatory cream “Cucumber for sensitive skin and bikini zone” täyttää nämä vaatimukset. Valmistaja korostaa, että työkalu on tarkoitettu kehon herkälle iholle ja intiimille alueille. Koostumus sisältää luonnollisia salvia, papaijaa ja humalaa, jotka on suunniteltu hidastamaan uusien karvojen kasvua.

edut:

 • kerma selviää karvanpoistosta jo 10 minuutissa;
 • Voit torjua kovaa ei-toivottua kasvillisuutta useilla kerroksilla, mikä lisää sen tehokkuutta;
 • suurin osa kerman koe-kokeista ei aiheuttanut ärsytystä, kutinaa tai polttamista;
 • kerma on erittäin kevyt, tuote on helppo levittää ja levittää;
 • Mukana on kätevä applikaattori;
 • iho sen jälkeen, kun toimenpide on todella sileä ja hyvin hoidettu;
 • Depilaattorilla on selkeä miellyttävä kurkkimaku.

haittoja:

 • tuotteen käytön jälkeen iholle jää saippuapäällyste, joka vaatii perusteellista huuhtelua;
 • harvinaisissa tapauksissa tytöillä oli allergia muutaman tunnin kuluttua voiteen levittämisestä.

Useimmiten käyttäjät puhuvat tämän työkalun alhaisista kustannuksista ja sen tehokkuus on monta kertaa suurempi kuin tunnetut kalliit kollegat.

Paras Depilatory Cream Bikiniä varten

Bikinirivi ja sen ns. Syvä vyöhyke on naisten kehon vaikein osa karvanpoiston kannalta. Tiheä, kova ja usein tumma kasvillisuus vaatii erityistä tehokkuutta depilaattorista. Lisäksi sen koostumuksella ei pitäisi olla haitallista vaikutusta ohuen ihon ja limakalvojen herkille alueille.

Q10 Eveline

Tutkittuaan tyttöjen arviot tulimme siihen johtopäätökseen, että nämä kriteerit vastaavat Evelinen depilatory cream "9-in-1 Ultranye Q10". Valmistaja korostaa erityisesti, että tuote on tarkoitettu herkimmälle ja allergiselle iholle. Koostumus sisältää nuorekkaita koentsyymejä Q10, jotka suojaavat ihoa ja parantavat palautumisprosessia. Pitkäikäinen kosteuttava, pehmeä ja sileä iho valmistaja lisäsi E-vitamiinia ja allantoiinia formulaatioon.

edut:

 • kerma selviytyy bikinivyöhykkeen kasvillisuudesta mahdollisimman tehokkaasti ja poistaa hiukset juuri juurelle 15 minuutissa;
 • ihokarvojen poiston jälkeen iho on pehmeä ja sileä, voiteen vaikutus on verrattavissa vahaepilaamiseen;
 • siivekkeet tuotteen levittämiseksi ja poistamiseksi on sisällytetty;
 • kerma pestään helposti pois;
 • tuotteen taloudellinen tilavuus on 125 ml;
 • ei aiheuta allergisia reaktioita, ärsytystä ja kutinaa.

haittoja:

 • epämiellyttävä tuoksu.

Yleensä arvostelut Eveline 9-in-1 Depilatory Cream ovat positiivisia. Tytöt pitävät sitä parhaana tapana poistaa hiukset intiimillä alueilla, ja ne on suositeltavaa käyttää sitä vain bikinit, mieluummin halvempia keinoja muulle keholle.

Mikä kosteuttava kerma ostaa

Valitse katsauksestamme valitut depilointityökalut, jotka perustuvat tiettyihin tehtäviin:

1. Velvet “2-in-1 kosteuttava voide trooppisten hedelmien uutteella” sopii kovien ja raskaiden hiusten omistajille missä tahansa kehon osassa sekä miesten epilointiin. Sillä on edullinen ja edullinen kulutus. Muista kuitenkin, että tällaisia ​​työkaluja käytettäessä kannattaa aina pitää alustava testi ihon herkkyydelle.

2. Käytettävissä on integroitu kotihoito, joka olisi yhtä hyvä kuin salonki, käyttämällä Evelinen kermaa "9-in-1". Tämä työkalu voi tehdä bikinivyöhykkeen mahdollisimman sujuvaksi, mutta sinun täytyy sietää terävä haju. Muista, että on mahdotonta suorittaa integroidulla alueella kemiallisten voiteiden depilointia useammin kuin kerran viikossa. Ei ole tarpeen lisätä valmistajan suosittelemaa altistumisaikaa.

3. Kasvojen ja muiden kehon osien depilointi herkällä iholla, sopiva kerma "Baptist Cucumber". Verrattuna muihin depilatorioihin se on kaikkein "nopein" ja samalla säästävä. Mutta allergioiden riski on edelleen olemassa, joten ennen käyttöä varmista, ettei suvaitsemattomuutta ole. Muista myös rauhoittavien ja pehmittävien aineiden pakollinen käyttö depilaation jälkeen.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset