mylogo

Aromi on naisen käyntikortti ja samalla koko hänen kuvansa lopullinen kosketus. Ja vaikka wc-vedellä on pienin pitoisuus parfyymeihin ja eau de parfumiin verrattuna (vain noin 10% aromaattisista aineista), usein tämä hajuvesi on suositumpi, koska sillä on hyväksyttävä hintalappu.

Tämän päivän luokitus, jossa määrittelemme parhaan naisten wc-veden, perustuu heikomman sukupuolen arvioihin. Sen ohella voit valita itsellesi arvokkaan tuotteen tai lahjaksi rakkaalle.

 

 

paras naisten WC-vesi

Mikä yritys valitsee wc-veden naisille

Kosmetiikan jättiläiset, muotialan edustajat, valikoivia tuotteita edustavat pienet tuotemerkit ja budjettituotteiden tuotantoon tarkoitetut tuotemerkit tuottavat hajusteita. Parfmaniacsin mukaan (tytöt, joiden intohimo kerää hajusteita) sekä tavalliset asiakkaat, paras eau de toilette löytyy seuraavista valmistajista:

Chanel

Chanel

Maailmankuulu muotitalo alkoi tuottaa hajusteita lähes samanaikaisesti naisten vaatteiden kanssa. Chanelin tuotemerkin ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 1920. Siitä lähtien feminiinisen ylellisyyden ja tyylin persoonallisuus näkyy kaikissa brändin hajusteissa.

Givenchy

Givenchy

Toinen ranskalainen muotitalo, joka tunnetaan jokaiselle naiselle. Hubert de Givenchyn yritys perustettiin vuonna 1952, ja ensimmäinen tuoksu julkaistiin vuonna 1957. Sittemmin Givenchyn suojeluksessa on julkaistu noin kaksisataa tuoksua, joista suurin osa on houkuttelevia naisille suunnattuja sävellyksiä.

Guerlain

Guerlain

Euroopan vanhin hajuvesi on perustettu XIX-luvun ensimmäisellä neljänneksellä, ja tähän päivään asti se on edelleen hajusteiden maailman trendisuunnittelija. Tuotemerkin alla Gerlen julkaisi yli kolme sata hajusteiden luomista, joista monista on tullut todellisia legendoja.

Christian dior

shristian dior

Muotiteollisuuden toinen edustaja listaamme on ranskalainen muotitalo, jonka perusti Christian Dior vuonna 1946. Dior-tuotemerkin alla tuotettiin lähes kaksisataa tuoksua yhteistyössä maailman parhaiden hajusteiden kanssa.

Serge Lutens

serge litens

Ranskalaisen perfumer Serge Lüthansin vuonna 2000 luoman kapealla hajuveden tuotemerkki. Et löydä tämän merkin tuotteita tavallisissa kosmeettisissa myymälöissä, mutta sillä välin selektivillä on vaikuttava fani-armeija. Koostumuksen yksinoikeus, riippumattomuus yleisesti hyväksytyistä suuntauksista, käytettyjen ainesosien poikkeuksellinen laatu - nämä ovat brändin erityispiirteitä.

Naisten suosituin WC-luokitus: arviointiperusteet

Asiakaspalautteen perusteella luokittelimme parhaat tuoksut eau de toilette -muodossa ottaen huomioon seuraavat tekijät:

 • hajusteiden kokonaisvaikutelma - tyttöjen välitön mielipide pullojen sisällöstä;
 • kestävyys - vaikka WC-veden pitoisuus itse ei merkitse pitkäaikaista kestävyyttä, jotkut edustajat pystyvät pitämään vaatteita tai hiuksia pitkään;
 • lumeen läsnäolo - aromin kuulo on maku, mutta kuitenkin hajuvesi on ansainnut suurimman rakkauden naisasiakkaiden keskuudessa, joiden aromi ulottuu jonkin verran;
 • Ryhmäliittymä - jotta saisimme helpommin liikkua sijoituksessamme, teimme näytteen jokaisessa ryhmässä, joka on yleisesti hyväksytty hajusteiden luominen.

Paras Naisten Eau de Toilette

Itämaisia ​​makuja pidetään perinteisesti kaikkein "kovimpina" ja raskaina, ja niiden monipuolinen ääni on monenlaisia ​​mausteita, meripihka, myski ja terva.Mutta tässä ryhmässä on monia alatyyppejä ja yhdistelmiä, joten sanoa, että itämaiset hajuvedet ovat vain mausteisia mausteita, se on mahdotonta missään tapauksessa. Täällä jokainen nainen voi löytää oman "hajuveden itsensä".

Coco mademoiselle chanel

Coco mademoiselle chanel

Coco Mademoiselle tuli ensimmäisenä vuonna 2011 yhdeksi parhaiten myyvistä tuoksuista seuraavan vuosikymmenen aikana. Tähän mennessä julkaistiin monia tämän kuuluisan hajuveden versioita, mukaan lukien eau de toilette -tuotteen pitoisuus.

Coco Mademoiselle Chanel Eau de toilette on itäinen puumainen tuoksu, joka perustuu mystiseen patchouliin, vaniljaan ja myskiin, makeaan hedelmään, ruusuun ja jasmiiniin sydämessä. Hajuvesi avautuu kutsumalla sitrushedelmien ja bergamotin tuoksulla.

Coco Mademoiselle Chanelin edut:

 • Pysyvyys - tytöt huomaavat, että se kestää 7 tuntia useisiin päiviin;
 • Juna - vahva, täyttää huoneen;
 • Kriittikoiden korkeat arvot - koostumus Coco Mademoiselle Chanelilla on monia hajusteiden palkintoja.

haittoja:

 • Korkeat kustannukset (noin 3500 ruplaa 30 ml: lle).

Useimmissa arvosteluissa asiakkaat kuvaavat tätä tuoksua naisellisuuden ja kauneuden ilmentymänä. Se on pehmeä ja verhoava hajuste, jonka miljoonat miehet ja naiset ympäri maailmaa myöntävät rakkautensa. Täydellinen päiväkoostumus ympäri vuoden.

Poison christian dior

myrkkyä dior

Itäinen kukka-tuoksu on tunnustettu yhdeksi suosituimmista ja rakkaimmista viimeisten 30 vuoden aikana. Se esiteltiin yleisölle vuonna 1985. Tähän mennessä julkaistiin noin tusinaa sivuttaista Poison Christian Dior -versiota, joissa hajuvedet pelasivat monipuolista kappaletta, josta on tullut kultti. Sisältää myös WC-veden pitoisuuden.

Aromi paljastaa kypsien mehukkaiden luumujen ja luonnonvaraisen marjojen muistiinpanoja, jotka on maustettu korianterilla ja aniksilla. Sydämessä on valkoisia kukkia, ruusu ja neilikka, salaperäinen suitsuke, hunaja ja kaneli. Hajuveden ytimessä - vanilja, meripihka, jalo setri, santelipuu ja myski.

Poison Christian Dior Eau de toiletin edut:

 • Suosio ja kansainvälinen tunnustus - tuoksun koostumus on legendaarinen, se ei ole menettänyt asemaansa kolmen viime vuosikymmenen ajan, todellinen klassikko;
 • Pysyvyys - aromi pitää vaatteita useita päiviä;
 • Juna - ulottuu useiden metrien etäisyydelle, vahva.

haittoja:

 • Hinta (3000 ruplaa 30 ml: lle).

Ylivoimainen määrä asiakkaita on nimeltään "Poison" (koska tuoksun nimi on käännetty ranskasta) todellisen noituuden, joka voi houkutella miehiä. Tämä on varsin rikas ja vahva naisellinen tuoksu, joka sopii parhaiten iltapuvulle, ylelliselle mekolle tai turkikselle. Kadulla se kuulostaa parhaiten kylmänä vuodenaikana.

Paras naisten eau de toilette Woody-ryhmässä

Woody-tuoksut on myös jaettu useisiin luokkiin, joissa jalometallien lisäksi on hedelmiä, kukkia ja niin edelleen. Tämän ryhmän tärkeimpiä muistiinpanoja ovat santelipuu-, setripuu-, tammi-, patchouli-, tammi- ja muut puut ja pensaat.

Versense versace

Versense versace

Suhteellisen nuori kokoonpano, joka julkaistiin vuonna 2009. Muodikkaan italialaisen talon Versacen aivotyyppi on puumaisia ​​kukkakimppuisia aromeja. Se perustuu cedar, santelipuu ja oliivipuita sekä myski. Keskellä sointuja ovat valkoiset kukat ja kardemumma, ja kokoonpano avautuu kypsien sitruunoiden, bergamotin ja päärynöiden muistiinpanoilla.

Versense Versace Eau de toiletin edut:

 • Pysyvyys - keskimäärin kestää noin 12 tuntia tai enemmän;
 • Loop - media, joka on kuullut enintään kahden metrin säteellä;
 • Koostumus on jalo, mutta samalla tuore ja leikkisä.

haittoja:

 • Korkea hinta (3000 ruplaa 30 ml).

Asiakkaiden arvioiden yleisessä massassa Versense Versacen koostumus on ihanteellinen päivä- ja lämpimänä vuodenaikana. Tätä tuoksua voidaan käyttää toimistossa, jossa raskas monikerroksinen koostumus ja pitkä juna eivät ole hyväksyttäviä. Kohtalaisen makea, puumainen ja tuore aromi ilman ikärajoja.

Paras naisten eau de toilette Floral-ryhmässä

Kukka-aromaattista ryhmää pidetään vanhin, koska koko maailman hajuveden historia alkoi kukka-vedellä, eliksiireillä ja otteilla.Se sisältää kuitenkin vain tuoksuja, joiden koostumuksiin kuuluvat yksinomaan kukat, mutta myös kukka-hedelmäiset, kukka-puumaiset, kukka-aldehydit ja kukka-vetiset aromit.

Eclat d'Arpège Lanvin

Eclat dArpege lanvin

Tämä tuoksu julkaistiin vasta vuonna 2002, mutta rikas kukka-kokoonpano on jo tullut kultti ja erittäin suosittu. Hieman makea, hyvin kukkainen ja melko tuore hajuvesi sopii kaikenikäisille tytöille ja naisille, varsinkin päivittäisenä tuoksuna, joka soveltuu käytettäväksi arkisin ja työssä.

Koostumuksen avaa pioni, persikka-kukinto ja lilacs. Teehankkeen sydämessä ja aromaattisen meripihkan, myskin ja Virginia cedarin pohjalla.

Eclat d’Arpège Lanvinin edut:

 • Loop - media, joka on kuullut puolen metrin säteellä;
 • Hinta - tuoksu löytyy hinnasta 1500 30 ml: lle.

haittoja:

 • Pysyvyys - Eclat d'Arpège Lanvinia ei voida pitää liian pysyvinä aromeina, vaan se kestää vaatteita jopa useita tunteja. Mutta monet omistavat tämän tosiasian ansioille, koska itse koostumus on kevyt ja neutraali.

Useimmissa arvosteluissa asiakkaat sanovat, että tuoksu on naisellinen ja kaunis. Hänen paras vuodenaika on kevät ja kesä, aurinkoinen ja tuulinen päivä.

Paras naisten wc-vesi Gourmet-ryhmässä

Gourmet-makut ovat kirjaimellisesti hajuvesiyhdistelmiä, jotka lisäävät ruokahalua. Makeat nuotit, joskus leivonnaiskaupan reunoilla, herättävät ajatuksia tuoreista pullista, makeisista ja muista makeisista. Vanilja, hedelmä- ja sokerimerkit hallitsevat täällä.

Angel Thierry -mies

Angel Thierry -mies

Toinen legendaarinen tuoksu, jonka koostumus on johtanut miljoonia naisia ​​(ja miehiä) vuodesta 1992 lähtien. Hänellä on arvoisin palkinto FiFi Award Hall of Fame - eräänlainen Oscar hajusteiden maailmassa.

Gourmet-koostumuksessa yhdistyvät hunajaa, suklaata ja puuvillaa sisältäviä makeisia muistiinpanoja, joita ympäröivät vaniljan, Tonkan pavut, mehukas melonit, kookospähkinä ja mandariini, laakson kukat, orkideat ja jasmiini, maustettu maallinen patchouli, keltainen ja myski.

Angel Thierry Mugler Eau de Toiletin edut:

 • "Angel" on ainutlaatuinen ja toisin kuin mikään muu;
 • Vastus - kestää useita päiviä;
 • Loop - kuullut useita metrejä.

haittoja:

 • Hinta (4000 ruplaa 40 ml: lle).

Kuten useimmissa ikonisissa tuoksuissa, "Angel": lla on fanien armeija, mutta on myös ristiriitaisia ​​mielipiteitä, joissa mainitaan, että suurissa annoksissa hänellä on päänsärky. Tämä on ilta ja rikas aromi, joka vaatii tiukkaa annostelua ja vastaavaa mekkoa. Tällaisessa makussa on kiinnitettävä huomiota.

Minkälainen wc-vesi naisille on parempi ostaa

Aromi on toinen itsemme, joten sen valinta on puhtaasti yksilöllinen asia. Henkilökohtaisen myötätunnon ja budjetin lisäksi kannattaa harkita seuraavaa:

1. Aromikoostumuksen kyllästyminen - "raskaiden" ja iltaesineiden käyttäminen aamulla ja iltapäivällä, opiskeluun, työhön tai myymälään on merkki huonosta mausta;

2. Plume - jos aromi on myrkyllinen ja havaittavissa useiden metrien etäisyydellä, annos on valittava huolellisesti;

3. Kausi - useimmat makut kuumalla kaudella eivät ole niin hyviä kuin haluaisimme. Siksi kesällä on parempi valita kevyt ja tuore koostumus;

4. Alustava näyte - "zatet" - on pakollinen, kun ostat tuntemattoman aromin. Ennen kuin ostat sen, voit oppia, miten se paljastuu ihollasi, mutta voit myös arvioida sen kestävyyttä ja muiden reaktioita.

Ohjeemme ja luokituksen johdosta löydät helposti tuoksuvan luomuksen, joka ilahduttaa sinua ja muita.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset