mylogo

Sykemittari on ammatillisen urheilijan ja henkilön terveyttä ja muotoa huolehtivan henkilön välttämätön ominaisuus. Urheilun pelaaminen, olipa se sitten helppo lenkkeily, kuntoilu tai kuntoilupyörä, on tehokkaampaa ja turvallisempaa, jos sykemittari on lähellä. Tämä luokitus on parhaiden laitteiden huippu, joka tarjoaa mukavuutta ja luottamusta.

 

 

parhaat sykemittarit

Pulsometri, jonka yritys on parempi valita

Suunto

Suunto

Yritys on toiminut vuodesta 1936 lähtien. Brändin luoja oli insinööri nimeltä Tuomas Vohlönen. Lähes välittömästi SUUNTO tuli johtavaksi mittauslaitteiden valmistukseen upotus- ja urheiluvälineitä varten. Yhtiön tuotantolaitokset ovat keskittyneet Suomeen, ja pääkonttori sijaitsee myös täällä. Yhtiö työllistää noin 4 000 henkilöä. SUUNTO-tuotteita myydään 100 maassa.

Sanitas

Sanitas

Saksan lääketieteen ja kosmeettisten laitteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Yhtiön tuotteet ovat kysyttyjä sen korkean toimivuuden vuoksi. Pulsometrit Sanitas ovat erittäin helppokäyttöisiä, houkutteleva muotoilu. Useimpien laitteiden tapaus on vedenpitävä.

Beurer

BEURER

Vuonna 1919 syntynyt yritys. Erikoistunut terveystuotteiden valmistukseen (lämpömittarit, painemittarit, sykemittarit, sähköhuovat jne.). Tytäryhtiö Beurer Hungaria on valmistanut ja myynyt tuotetta Unkarissa 92. vuoden jälkeen. Yhtiö on voittanut monien kumppaneiden ja kuluttajien luottamuksen. Yhtiön maailmanlaajuinen menestys takasi erinomaisen tuotteiden laadun ja tuotteiden paikannuksen keskihinta-segmentissä.

polaarinen

polaarinen

Suomalainen yritys, jonka historia aloitettiin vuonna 1977. Ajatus yrityksen perustamisesta tuli mieleen luoja, joka oli läsnä hiihtokilpailussa. Tutkimus aloitettiin Oulun kaupungissa, joka johti Polarin muodostumiseen. Yhtiö sai ensimmäisen sykemittarin patentin vuonna 1979. Tänään yhtiö on valmis tarjoamaan valtavan valikoiman tuotteita eri asiakasryhmille.

Muodostamme arvokkaimmat instrumentit

Parhaiden sykemittareiden luokitus perustuu uusimpiin tietoihin. Erilaisten tuotemerkkien tuotteiden kuluttajapalautteen analysointi mahdollisti useimpien suosituimpien käyttäjien luokitusten tunnistamisen.

Keskeiset valintaperusteet olivat:

 • tarkkuuden aste;
 • toiminnallisuutta;
 • suunnittelu;
 • mahdollisuus käyttää sitä upotettaessa;
 • laitteet;
 • akun kapasiteetti;
 • kustannuksia.

Pulsometrejä edustaa kaksi pääryhmää. Puhumme ammattilaisten urheilijoiden ja kuntosalien rannekkeista. Sijoitus sisältää molempien luokkien johtajat.

Professional Pulsometer - luotettava urheiluliittaja

Tämän luokan instrumentit ovat tarkkoja urheilijan fyysisen tilan mittaamisessa. Niitä käytetään juoksuun, kävelyyn, pyöräilyyn, biatloniin, uimiseen. Laite auttaa ammattilaista parantamaan luokkien tehokkuutta, nopeuttamaan halutun tuloksen saavuttamista. Laite ei ole vain rannekello, vaan koko joukko erilaisia ​​antureita.

Sanitas SPM 25 - paras vaihtoehto juoksulle ja kävelylle

Sanitas SPM 25

Erittäin mukava malli. Laite mittaa paitsi sykettä, mutta myös laskee indikaattorien keskiarvon, ilmaisee sykeiden enimmäismäärän. Lisäksi Sanitas SPM 25 sopeutuu istunnon aikaan ja intensiteettiin ja laskee poltettujen kalorien määrän.Täältä löydät kellon, kalenterin, sekuntikellon ja jopa herätyskellon.

Kuvatun mallin eduista:

 • kyky mukauttaa henkilökohtaisia ​​asetuksia - sukupuoli, ikä jne.
 • harjoitusjohtamisen saatavuus;
 • laaja toiminnallisuus;
 • houkutteleva muotoilu;
 • demokraattisen hinnan.

Miinukset eivät olleet ostajien merkkejä. Tämä on ilmeisesti hyvä merkki. Tällä hetkellä malli on täysin tyytyväinen kuluttajaan.

Beurer PM18 - paras sykemittari uimiseen

Beurer PM18

Saksan malli on kulunut vasemmalla kädellä. Pulssin määrittämiseksi sinun tarvitsee vain koskettaa kosketuspaneelia sormella. Sykkeen lisäksi gadget määrittää etäisyyden. Jos urheilija juoksee tai kävelee, on helppo laskea askeleet Beurer PM18: n avulla. Täältä saat selville, kuinka monta kaloria olet palannut harjoituksen aikana.

Laitetta voidaan käyttää myös kalenterina, sekuntikellona ja herätyskellona. Vedenpitävä kotelo tarjoaa mukavuutta myös sateisessa säässä. Tällaisella gadgetilla on erittäin mukava uida. Sykemittarin hinta Venäjällä on noin 4 000 ruplaa.

Ostajat olivat tyytyväisiä seuraaviin mallin ominaisuuksiin:

 • laaja toiminnallisuus;
 • korkea tarkkuus;
 • ei tarvitse kantaa rintavyötä;
 • vedenpitävyys

Ainoa aika, jolloin kuluttajat pitivät sydämen sykemittaria, on keskeyttää koulutus keskeytyksellä, kun työskentelet laitteen kanssa.

Paras elektroninen kouluttaja - pulsometri SUUNTO M2 Men

SUUNTO M2 Miehet

Tämä laite ei vain kykene laskemaan tarkasti urheilijan pulssin koulutuksen aikana, vaan siitä voi tulla täysimittainen henkilökohtainen kouluttaja. Vain fyysisen kuntotason, parametrien syöttäminen on välttämätöntä, ja sykemittari luo itsellesi itsellesi toimivaltaisen koulutusohjelman. Kun olet rekisteröitynyt sosiaaliseen verkkoon nimeltä MovesCount, on mahdollista päivittää gadgetin tilastotiedot. Malli tarjoaa tietoa pulssi, poltetut kalorit.

Täältä löydät kellon, kalenterin, päiväkirjan ja herätyskellon. Tätä laitetta voidaan käyttää helposti uima-altaassa harjoitettavan koulutuksen aikana - SUUNTO M2 Miehet voidaan laskea veteen 30 metrin syvyydessä. Sykemittarin hinta on hieman suurempi ja noin 7 000 ruplaa.

Mallin edut ovat:

 • mahdollisuus kehittää yksilöllinen koulutusohjelma;
 • sisäänrakennettu itsenäinen akku, joka kestää 12 kuukautta keskeytyksettä;
 • laaja toiminnallisuus;
 • vedenpitävyys

Sykemittarin miinoista on syytä huomata vain:

 • ei näytön taustavaloa.

Monet ostajat ovat tyytyväisiä ostoon. Huomaa sykemittarin houkutteleva muotoilu ja laitteen monipuolisuus. Suhteellisen korkeista kustannuksista huolimatta SUUNTO M2 Men on suosittu markkinoilla.

Pulsometri kuntoon - helppo käyttää, kätevä käyttää

Tämän tyyppiset laitteet on suunniteltu terveiden elämäntapojen kannattajille. Ne ovat erittäin kompakteja, niillä on useita välttämättömiä toimintoja.

Pulsometri Sigma Sport PC 15.11 - kohtuullisin hinta-laatu-suhde

Sigma Sport PC 15.11

Laitteen avulla voit määrittää nykyisen sykkeen, sen keskiarvon ja maksimiarvon tietyn ajan. Sykemittari näyttää myös sykkeen ja sen enimmäisprosentin suhteen.

Sykealue on säädettävissä käsin. Gadget laskee poltetut kalorit, kierrosten määrän. Lisäksi Sigma Sport PC 15.11 on varustettu sekuntikellolla, kalenterilla ja herätyskellolla. Laitteen avulla voit selvittää koulutukseen käytetyn ajan ja erillisen harjoituksen. Se on niin ilo noin 4000 ruplaa.

Kuluttajat ovat huomanneet seuraavat mallin myönteiset näkökohdat:

 • korkea toiminnallisuus;
 • korkea tarkkuus;
 • kyky tunnistaa yksittäisiä koulutusalueita.

Laitteen miinoista on huomattava:

 • näyttövalo syttyy liian lyhyen ajan;
 • ei kovin mukava hihna - ankara.

Vain pieni osa käyttäjistä totesi edellä mainitun sykemittarin miinuksen. Useimmat ihmiset ovat täysin tyytyväisiä laitteeseen.

Paras vaihtoehto GPS: n ja vuorokauden kalorilaskennan avulla on Polar FT4-sykemittari

Polar FT4

Suomalainen tuote. Erittäin yksinkertainen ja laajasti toimiva laite. Gadget näyttää pulssin, poltettavan rasvan, ajan ja päivämäärän. Kaikki tiedot tallennetaan sykemittarin muistiin. Tiedot analysoimalla gadget asettaa omistajalle fyysisen aktiivisuuden enimmäismäärän. Indikaattorien vaihtelua ajoissa osoittaa graafinen kuvio. On taustavalon näyttö ja äänisignaali, joka käynnistyy, kun maksimiarvo ylittyy. Laitteen kotelo on vedenpitävä.

Mallin eduista, jotka haluaisin huomata:

 • luotettavuus;
 • tarkkuus;
 • GPS: n läsnäolo;
 • äänisignaalin läsnäolo.

Haittana gadgetille pidetään vain vähän ylihinnoiteltua.

Mikä sykemittari ostaa

1. Jos olet ammattimaisesti harjoittamassa lenkkeilyä tai kävelyä, aiot kääntää urheilun hallittavaksi ja turvalliseksi terveydenhuoltoon, Sanitas SPM 25 tulee välttämättömäksi.

2. Oletko ammattimainen uimari? Pysäytä valinta saksalaisen gadgetin Beurer PM18 avulla.

3. Jos et tarvitse pelkästään laitetta pulssin tarkkailemiseksi urheilun aikana, mutta todellinen henkilökohtainen valmentaja, pidä etusijalla SUUNTO M2 Men.

4. Kuntoilijan ja terveellisen elämäntavan ystäville sopii täysin demokraattinen malli - Sigma Sport PC 15.11.

5. Jos terveellinen syöminen ja urheilu ovat elintapojasi ja olet valmis varaa kalliisiin asioihin, Polar FT4 -pulssimittarin valinta on perusteltua.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset