mylogo

Jokaiselle lapselle on olemassa oma koulutusryhmien ryhmä. Esimerkiksi lasten kannalta on erittäin tärkeää kehittää hienojakoisia motorisia taitoja, tuntoelämyksiä, logiikkaa ja luovia kykyjä. Vanhemman lapsen on kiinnitettävä huomiota aktiivisiin ja liikkuviin peleihin sekä opittava tarkkaavaisuutta, sitkeyttä, riippumattomuutta ja kykyä omaksua hyödyllistä materiaalia. Artikkelissamme haluamme esitellä teille suosituimmat lelut, jotka antavat parhaan tuloksen. Saat tietoa tällaisten tuotteiden tuotantoon osallistuvista yrityksistä ja siitä, mitä etuja ja haittoja kukin lelu olemme valinneet.

 

 

1.jpg1

Lasten lelu, jonka yritys valitsee

Venäjän markkinoilla on paljon leluja. Nykyinen monimuotoisuus antaa vanhemmille ja sukulaisille mahdollisuuden käyttää rahaa uusiin kopioihin ja antaa lapsille iloa. Kaikki ostetut mallit eivät kuitenkaan voi ylpeillä hyvällä laadulla ja kestävyydellä. Älä tee väärää valintaa ja osta todella kannattavaa tuotetta, voit valita vain todistetun yrityksen. Suosittelemme, että kiinnität huomiota maailmankaikkeisiin tuotemerkkeihin, ja siksi niiden maine on vastuussa valmistetuista tuotteista.

Tähän mennessä on useita suosittuja yrityksiä:

1. Taf-lelut

2. Pieni rakkaus

3. Chicco

4. Fischer Price

5. Playgro

6. Smoby

7. Rikkaat lelut

8. Onnellinen vauva

9. Jetem

Useimmat pörssiyhtiöt ovat eurooppalaisia. Niiden lelujen laatu on moitteeton. On myös kiinalaisia ​​merkkejä, esimerkiksi Happy Baby, Jetem, Smoby. Näiden yritysten tuotteilla on edullisempi hinta, mutta mallien joukossa voi olla viallisia kopioita tai epäonnistuneita vaihtoehtoja. Tärkeintä on, että näiden ja muiden yritysten tuotteet täyttävät perusvaatimuksen - turvallisuus. Huonolaatuiset lelut ovat suora uhka lapsen terveydelle.

Lasten parhaat koulutuslelut vuodesta

Pehmeät kuutiot

myagkie kubiki

Pehmeät kuutiot, toisin kuin kovasta muovista ja puusta, ovat erinomainen lelu lapsille vuodessa. Lapsi ei satuta itseään, jos hän kompastuu tai putoaa. Niiden suuri koko ja kirkkaat värit tarjoavat kätevän pelin. Tällaisten neliöiden avulla voidaan tutkia erilaisia ​​ympäristön kohteita, eläimiä, värejä, ensimmäisiä kirjaimia jne., Kaikki riippuu siitä, mitä heille kuvataan.

Kuutioita on mahdollista ostaa tarroilla, joiden avulla yksi elementti pidetään yhdessä toisen kanssa muodostaen erilaisia ​​muotoja. Tällaiset kuutiot auttavat kehittämään paitsi motorisia taitoja, myös myös ruumiin ajattelua ja luovia taitoja. Yleensä kuutiot muodostavat rakennusosat edistävät kognitiivisten kykyjen parantamista, käsien ja silmien liikkeiden koordinointia. Rakentamalla korkeat tornit ja rikkomalla ne sitten lapsi saa todella hauskaa pelistä.

edut:

 • turvallinen lasten terveydelle
 • miellyttävä kosketukseen
 • kouluttaa aistillisia taitoja
 • kehittää liikkuvuutta, alueellista ajattelua ja luovia kykyjä.

haittoja:

 • likaantuvat nopeasti
 • voi kerääntyä pölyä
 • tarvitsemme huolellista ja oikea-aikaista hoitoa.

lajittelija

lajittelija

Yleensä lajittelija on säiliö, jossa on erilaisia ​​reikien muotoja. Jokaisen tällaisen reiän osalta on valittava sopiva vuori tai kuva (mukana). Samaan aikaan sinun täytyy selvittää, miten säiliö tai sisäkuva voidaan asentaa niin, että muoto vastaa. Toisilta lajittelijat eroavat toisistaan ​​valmistusmateriaaleissa, koossa, eri vaihtoehdoissa ja tehtävien monimutkaisuudessa.Tuottavampaa peliä varten on suositeltavaa valita puu- tai muovimallit.

Sorter auttaa lapsen oppimaan vertaamaan esineiden muotoa, etsimään eroja ja yleisiä merkkejä. Yhdessä tämän kanssa kehitetään käsien hienoja moottoritaitoja, sitkeyttä, tarkkaavaisuutta, keskittymistä ja kekseliäisyyttä. Ensimmäistä kertaa lapsi tarvitsee todennäköisesti aikuisen apua selittämään ja osoittamaan pelin periaatetta esimerkin avulla. Kun valitset lajittelijan yhden vuoden ikäiselle lapselle, lopeta keskittyminen varianttiin, jossa luvut ovat melko suuria, jotta lapsi ei voi niellä niitä tai tarttua niihin sieraimeen.

edut:

 • täyttää turvallisuusstandardit
 • herättää lasten kiinnostusta
 • edistää logiikan ja liikkuvuuden kehittymistä.

haittoja:

 • luvut voivat kadota ajan myötä.

Paras koulutuslelut lapsille kahdelta vuodelta

suunnittelija

Konstruktor

Kahden vuoden ikäisille lapsille suunnittelija voi olla ihanteellinen lelu. Valitse yksinkertainen malli vain suurilla (!) Tiedot, jotka lapsi voi helposti tarttua kädellä, mutta ei nieleminen eikä sieppaaminen sieraimeen. On myös tärkeää, että osat on helppo kytkeä ja irrottaa. On suositeltavaa ostaa suunnittelija, joka on valmistettu kestävästä muovista, joka jopa aktiivisen pelin aikana ei katoa, mikä aiheuttaa vaaran. Kun lapsi vetää osia suuhunsa, ne on pestävä useammin.

Kirkkaat värit, mielenkiintoiset muodot auttavat lapsen kehittämään hienoja moottoritaitoja, oppimaan navigoimaan avaruudessa. Pelin suunnittelijan erilaiset vaikutukset vaikuttavat myönteisesti jopa puheen kehitykseen, edistävät useiden käsitteiden assimilaatiota ja äänien oikeaa muotoilua, koska on suora vaikutus siihen aivojen osaan, joka vastaa näistä prosesseista. Erinomainen valinta voi olla esimerkiksi Legon suunnittelijat, esimerkiksi Lego Duplo. Tämä linja on täydellinen tällaisen lelun ensimmäinen lahja.

edut:

 • turvallinen lapselle
 • kehittää motorisia taitoja ja alueellista ajattelua,
 • edistää puheenmuodostusta,
 • kouluttaa mielikuvitusta
 • antaa käsityksen väristä ja muodosta.

haittoja:

 • osat saattavat kadota
 • tarvitsevat viikoittaista hoitoa.

pallo

myach

Kun lapsi on kaksivuotiaana, liike on erittäin tärkeää. Yleensä lapset voivat tässä vaiheessa seisoa, kävellä ja juosta itsenäisesti. Kaikki jatkokehitys liittyy jotenkin useimpiin aktiivisiin peleihin. Älä unohda, että tämä uudentyyppinen toiminta antaa lapselle erityisen ilon ja ilon. Jotta voit saada ja parantaa jo saatuja taitoja, osta klassinen pelipallo. Valitse keskikokoinen, joustava materiaali ja kirkkaat värit.

Tällainen lelu edistää koko kehitystä. Se parantaa ammattitaitoa, koordinointia, reaktion nopeutta. Lapsi voi valita erilaisista pelivaihtoehdoista. Pallo voidaan heittää toistensa päälle, rullata lattialle, potkia, pisteyttää, heittää ylös ja kiinni. Tällaisten säännöllisten harjoitusten jälkeen vauva parantaa terävyyttä, silmää ja yleistä liikuntaa. Pallo auttaa paitsi fyysistä, myös emotionaalista muodostumista.

edut:

 • turvallinen,
 • antaa fyysistä ja psyko-emotionaalista kehitystä,
 • parantaa tehokkuutta, koordinointia, reaktionopeutta ja silmää,
 • antaa iloa pelin aikana
 • kohtuulliseen hintaan useimmille malleille.

haittoja:

 • vaatii kunnossapitoa (pitäisi olla useammin pinnan käsittely).

Paras koulutuslelu lapsille kolmelta vuodelta

Aikakauslehti uudelleenkäytettävillä tarroilla

Zhurnal s nakleikami

Kolmen vuoden ikäiset lapset voivat useammin tutkia itsenäisesti kirjoja ja lehtiä. Monet ihmiset yrittävät lukea, joku on parempi, ja joku pahempi. Joka tapauksessa lapsi vedetään tutkimaan erilaisia ​​kuvia ja pieniä tekstirakenteita. Yksinkertaisin, mutta erittäin jännittävä lelu tähän ikään on aikakauslehti, jossa on uudelleenkäytettäviä tarroja. Aluksi vanhempien tai muiden aikuisten tulee osallistua luokkiin, jotta vauva ymmärtää periaatteen ja kuulee selittäviä huomautuksia.

Tarroja sisältävä aikakauslehti auttaa lapsesi kehittämään tarkkaavaisuutta, keskittymistä, muistia, tarkkuutta, sitkeyttä. Uudelleenkäytettävän liimapohjan avulla voidaan korjata virheitä siirtämällä tarra oikeaan paikkaan. Kirkas muotoilu, mielenkiintoiset tehtävät, erilaiset kuvat toimivat ensiluokkaisena opetusmateriaalina. Useiden eri aiheiden valitseminen antaa lapselle mahdollisuuden tutustua erilaisiin hyödyllisiin tietoihin.

edut:

 • turvallisuus
 • oppiminen pelin aikana
 • lapsen opettaminen analysoimaan tietoja itsenäisesti,
 • laaja valikoima aiheita,
 • kohtuuhintaisia
 • huomiota, keskittymistä, tarkkuutta.

haittoja:

 • luokat parhaiten toteutetaan yhdessä vanhempien kanssa.

Koulutusjuliste

Razvivaushii plakat

Julisteiden kehittäminen on toiseksi suosituin lasten aihe kolmesta vuodesta. Itse nimi viittaa siihen, että tämä asia sisältää laajaa toimivuutta, joka auttaa kattavassa kehityksessä. Prosessin ydin on tietojen kaksoismuotoinen esittely. Kun napsautat jotakin kuvaa, lapsi saa suullisen nimensä tai äänensä tai jonkinlaisen tarinan (julisteen aiheen ja mallin mukaan). Jatkuvasti tutustumalla lohkoihin vauva voi tarkistaa tietonsa ottamalla käyttöön koetilan.

Tällaiset pelitoiminnot kehittävät muistia, kuulo- ja visuaalista tajua. He opettavat lasta omaksumaan materiaalin oikein ja itsenäisesti tarkistamaan sen, etsimään vastauksissaan virheitä, korjaamaan ne. Julisteen kehittäminen auttaa ottamaan vauvan pitkään aikaan. Lelujen monipuoliset teemavaihtoehdot antavat vanhemmille mahdollisuuden korvata jo tutkittu juliste uudella. Lukuisien arvioiden mukaan niiden avulla on kätevää ymmärtää aakkoset, tavut, sanat, koska lapset eivät näe vain kirjaimia, vaan myös kuulevat heidän oikean ääntänsä.

edut:

 • täyttää kaikki turvallisuusstandardit
 • auttaa tutkimaan eri materiaalia
 • opettaa itsensä toimintaa,
 • kehittää muistia, tarkkaavaisuutta, kuulo- ja visuaalista havaintoa.

haittoja:

 • tarvitse ostaa paristoja
 • peli voi nopeasti kadota kiinnostuksen.

Mitä vauvan lelu ostaa

1. Pehmeät kuutiot ovat täydellinen pienimmille eli lapsille vuodesta. Heidän kanssaan lapsi pystyy soittamaan varsin aktiivisesti, samalla kehittäen käsin ja silmien ruumiin ajattelua, luovia kykyjä ja hienoja motorisia taitoja.

2. Lajittelija on erittäin hyödyllinen lelu lapselle vuodesta toiseen, koska se edistää liikkuvuuden kehittymistä, syvällisyyttä, tarkkaavaisuutta, kekseliäisyyttä ja taitojen hankkimista esineiden vertaamiseksi toisiinsa.

3. Niille, jotka etsivät hyvää koulutusta leluja lapsille, joiden ikä on kaksi vuotta, tulisi kiinnittää huomiota erilaisiin suunnittelijoihin. Tällaiset pelikohteet edistävät hienojen moottoritaitojen kehittämistä, tilannekäsittelyä ja mielikuvitusta.

4. Kaksivuotiaat lapset ovat aina hyvin liikkuvia. Kehittämiseen tarvitaan aktiivisia pelejä. Pallo on ihanteellinen tällaiseen harrastukseen, joka auttaa kehittämään vauvan fyysistä terveyttä, mutta myös psyko-emotionaalista.

5. Aikakauslehti, jossa on uudelleenkäytettäviä tarroja, on ihanteellinen valinta kolmivuotiaille lapsille. Prosessin aikana vauva voi tutustua moniin mielenkiintoisiin tietoihin, oppia imemään ja analysoimaan sitä. Samalla hän kehittää loogista ajattelua, tarkkaavaisuutta, tarkkuutta jne.

6. Kehitysjuliste on hyödyllinen lapsille kolmelta vuodelta. Hän tutustuttaa lapsen eri materiaaleihin, opettaa häntä työskentelemään itsenäisesti. Kehittää kuulo- ja visuaalista havaintoa sekä tarkkaavaisuutta ja muistia. Edullinen hinta ja laaja valikoima aiheita ovat tällaisen lelun lisäetuja.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset