mylogo

Jokainen järkevä omistaja haluaa, että hänen siipikarjansa on terve, valpas ja iloinen. Avain pienen ystäväni heräämiseen on tasapainoinen ja oikea ruokavalio. Jos ruokit säännöllisesti lintujen huonolaatuisia seoksia, vitamiinien ja alkuaineiden puute voi johtaa lemmikkieläinten höyhenemisen tuhoutumiseen, uneliaisuuteen ja tautien kehittymiseen. Arvomme auttaa sinua pysymään hyvässä kunnossa omistajillesi kaverillesi. Täältä löydät uusimmat tiedot rehun valmistajista, parhaista tuotteista ja niiden ominaisuuksista. Kun olet lukenut katsauksen, et vain tutustu ihmisarvoisten tarjousten markkinoihin, vaan saat myös vinkkejä sopivimman seoksen valitsemiseen. Kehotamme teitä viettämään muutaman minuutin lukemalla artikkelin ja varmistamaan kaikkien eläinten täyden elämän.

 

 

1.jpg1

Ruoka papukaijille, jotka yritys valitsee

Markkinoiden tarjonta papukaijojen ruokinnassa on pieni koirille ja kissoille tarkoitetuille seoksille. Voit kuitenkin valita paljon. Analysoidessani sulautettujen lemmikkieläinten omistajien arviot pystyimme tunnistamaan kolme valmistajaa, jotka erosivat koostumuksen, laadun ja tuotesuunnittelun perusteella. Tutustu papukaijojen sekoitusten valmistajien nykyiseen sijoitukseen.

Yritykset luokitellaan alenevassa järjestyksessä maassa:

1. Fiory

Italialainen yritys, joka tuottaa 100% luonnollista lemmikkieläinten ruokaa.

2. Padovan

Italialainen yritys. Tämän yrityksen rehu miellyttää omistajia ainutlaatuisella ainesosien tasapainolla.

3. Vitakraft

Yksi johtavista lemmikkieläinten ruoan valmistajista Saksassa.

Ennen kuin vertaat parhaita tuotteita, kannattaa huomata, että riippumatta siitä, kuinka hyvä papukaijarehu olet ostanut, se ei voi täysin korvata lemmikkisi itävää viljaa, puuroa, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Nämä ainesosat on yhdistettävä valitsemallesi seokselle.

Paras sekoitus aaltoilevat papukaijat

Aaltomaisen höyhenisen ruoan erityispiirteenä on erilaisten hirssien esiintyminen sen koostumuksessa. Yli 70% tuotteesta tulisi koostua tästä komponentista. Kymmenes osa koostuu tavallisesti kaurajauhosta, loput 20% on kanarian, hampun, vehnän ja pellavansiemeniä sisältävä cocktail. Syötön hirssi esitetään neljässä muunnelmassa: valkoinen, musta, punainen ja keltainen. Tämän kategorian tuotteen koostumuksessa tabuna pidetään komponentteja, kuten siemeniä, pähkinöitä: tällainen lemmikkieläinten ruoka on liian rasva.

Fiory pappaqallini on tunnustettu parhaaksi laaduksi

Fiory pappaqallini

Italian korkealaatuista tuotetta. Osana rehua kaikki tarvittavat komponentit, kuten vihannekset, hunaja, tillien siemenet ja safloorirakeet, joiden ansiosta lemmikkieläimet lopettavat ummetuksen ja muiden ruuansulatuksen ongelmien. Seoksen tasapainoisesta koostumuksesta johtuen papukaija hankkii kirkkaan pigmentin höyhenestä. Vitamiinit ja makro-, mikroelementit rehun ainesosina eivät edistä lintujen asianmukaista kehitystä, vaan myös suojaavat kehoaan ympäristöolojen vaikutuksilta.

Tuote on erilainen alkuperäisessä pakkauksessaan: pahvilaatikko, jonka sisällä on tyhjiöpussi, jossa on koostumus. Tässä muodossa Fiory pappaqallini ei ole vain kätevä kuljetuksen aikana, vaan se on myös suojattu ulkoisista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa tavaroiden laatuun.

Tällaisen ravinnon ilmeiset edut:

 • tasapainoinen koostumus;
 • pakkauksen tiiviys.

Haittana on:

 • tuotteen korkeat kustannukset.

Ostajat ovat enimmäkseen tyytyväisiä syötteeseen. Yleensä seos on papukaijojen makuun.

Padovan Grandmix Cocorite on tullut tasapainoisimmaksi koostumukseksi.

Padovan grandmix-kokoriitti

Tuote, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä tulevia ainesosia. Noin 70% seoksesta on hirssiä, yli 10% kanarian viljalle, noin sama kuin kuorittu kauranrehu, lisäksi evästeiden, päärynöiden ja omenoiden lisäämisen lisäksi. Myös vehnäjauhoja, hiivaa, mineraaleja, vitamiineja, erilaisia ​​makuaineita on elementtejä.

Ruoka ei ole roskaa, sillä ei ole terävää hajua, pienet jyvät houkuttelevat vähän papukaijoja. Lemmikkieläinten omistajat huomaavat tuotteen ravitsemuksellisen arvon ja siten seoksen taloudellisen kulutuksen. Olen myös tyytyväinen tavaroiden pakkaamiseen: pahvilaatikkoon, jonka sisälle ruoka asetetaan ilmatiiviiseen pakkaukseen.

Ostajat ovat huomanneet useita Padovan Grandmix Cocorite -tuotteen etuja:

 • melko demokraattiset kustannukset;
 • koostumuksen tasapaino, joka täyttää tämän papukaijalajin sisällön vaatimukset;
 • ei terävää hajua;
 • seoksen puhtaus.

Haitoista:

 • Pelletin esiintyminen tuotteessa, jota lintu kieltäytyy syömästä.

Kuluttajien yleinen mielipide tuotteesta on positiivinen. Keskimääräinen syöttöarvio on lähellä maksimia.

Vitakraft-valikko on elintärkeää - ravitsevin ruoka

Vitakraft-valikko on 0.jpg1

Tässä on ravitsemuksellinen johtaja. Totta hitossa! Osana rehua erilaiset hirssi-, kanarian-, vihannes-, kuiva-, hunaja-, eukalyptus-, öljy-, kalaöljy- ja hiivalisäaineet. Vitakraft-valikon avulla voit olla varma, että lemmikkisi on terveellistä: papukaijan väritys kirkastuu, linnun immuunijärjestelmä vahvistuu. Seoksen vitamiini- ja kivennäisainekoostumus vahvistaa höyhen ystävän kehoa, vastaa papukaijan voimasta ja tunnelmasta. Rehun ravitsemuksellinen arvo saadaan vihanneksista ja eukalyptuksen lähteistä.

Ainoa epätyydyttävä tuotesilanssi on yksikerroksinen pakkaus. Pitkän aikavälin varastoinnin jälkeen rehun avaamisen jälkeen laatu on heikompi.

Tuotemerkin ilmeiset edut:

 • hyvä koostumus;
 • ravintoarvo;
 • demokraattisen hinnan.

Seuraavia ominaisuuksia voidaan pitää seoksen vähäisinä:

 • yhden kerroksen pakkaus (ei pahvilaatikkoa);
 • vähittäiskaupoissa.

Useimmat kuluttajat pitivät tuotetta. Heidän mielestään se oikeuttaa sen kustannukset ja ei ole lainkaan huonompi kuin kalliimpien kollegojen.

Paras syöttö keskikokoisille papukaijille

Tähän luokkaan kuuluvat syötteet on tarkoitettu syöttämään keskipitkän papukaijoja, esimerkiksi Corellia tai lovebirdsia. Millet vallitsee kokoonpanossaan. Hirssi, kaura, vehnä, maissi - täydentää viljaseoksen koostumusta. Lisäaineina ovat erittäin tarpeelliset siipikarjan vihannekset, hedelmät, pähkinät. Mineraalit ja vitamiinit ovat välttämättä läsnä tuotteessa. Jotkut valmistajat lisäävät myös sokeriruokoa, hunajaa, sienimakua.

Paras ruoka hypovitaminoosin kehittymisen estämiseksi - Padovan Parrocchetti GrandMix

Padovan parrocchetti grandmix

Loistava vaihtoehto ruokkia hieman hidasta papukaijaa. Ruoka auttaa estämään siipikarjan vitamiinipuutoksen kehittymistä ja sen seurauksia. Koostumus rehun auringonkukansiemenet, hirssi, kanarian ja pellavansiemen, kaura. Seos sisältää luettelon vitamiineista ja kivennäisaineista, jotka ovat välttämättömiä lemmikkieläimille. Papukaijan herkkuja ovat syötössä olevat kuivatut hedelmät ja vihannekset sekä pähkinät ja keksejä.

Säännöllinen lintujen ruokinta Padovan Parrocchetti GrandMix -seoksen kanssa auttaa säilyttämään pienen ystäväsi terveyden ja houkuttelevan ulkonäön.

Korosta tuotteen myönteiset näkökohdat:

 • tasapainoinen koostumus;
 • estää vitamiinin puutteen kehittymisen.

Tuotteen haitat:

 • ei ole tunnistettu.

Suurin osa kuluttajista on asettanut tämän tuotemerkin korkeimman laadun.

Eniten rikastunut elintarvikkeiden FIORY African koostumus

FIORY Afrikkalainen

Tämä papukaijaruoka sisältää useimmat ainesosat. Niiden joukossa on erilaisia ​​hirssi-, tattari-, vehnä-, kauran-, hamppu-, maissi- ja jopa rusinoita. Ja tämä ei ole kaikki seoksen komponentit. Tuotteessa olevat luonnolliset alkuperäiset väriaineet.Loistava vaihtoehto jokapäiväiseen ruokintaan lemmikkieläinten lemmikkieläimille. Tuote pakataan 800 g: aan, on paljon 2,4 kg, kokonaismäärä jaetaan kolmeen erilliseen osaan, joista kukin on pakattu tyhjiöön.

Usein FIORY Afrikkaa käytetään apuvälineenä keskipitkän papukaijojen sekoittamiseen. Tämä lähestymistapa ei ole pelkästään taloudellinen, vaan myös lukutaito siipikarjan ruokavalion monimuotoisuuden kannalta.

Höyhenien ystävien omistajat olivat tyytyväisiä seuraaviin tuoteominaisuuksiin:

 • rikastettu koostumus;
 • kätevä ja luotettava pakkaus;
 • puhtautta;
 • ei terävää hajua.

Seoksen suhteellista haittaa voidaan harkita:

 • sisältyvät hunajaa sisältäviin rakeisiin, joita linnut kieltäytyvät usein syömästä.

Useimmat ostajat ovat reagoineet tuotteeseen myönteisesti. Monet pitävät tätä rehua yhtenä arvokkaimmista.

Vitakraft Menu Vital - paras ruoka lemmikin immuunijärjestelmän tukemiseksi

Vitakraft-valikko on elintärkeä

Tuotteen alkuperämaa on Saksa. Saksalainen laatu tuntuu! Valmistaja on paras ruoka siipikarjan koskemattomuuden tukemiseksi. Seoksen koostumus Vitakraft Menu Vital auringonkukansiemenet, pähkinät, erilaiset viljakasvit, kasviperäiset rasvat, hunaja, mineraalit ja vitamiinit. Hunajaa pidetään höyhen ystävän toiminnan ylimääräisenä stimuloijana. Proteiinin papukaijat saadaan pähkinöistä, viljakuiduista. Toisin sanoen tämä on todella korkealaatuinen papukaijojen syöttö. Vain tuotteen hinta voi sekoittaa ostajan - se on hieman yliarvioitu verrattuna analogisiin syötteisiin.

Foorumeilla olevat ostajat jakavat innokkaasti Vitakraft Menu Vitalin positiiviset ominaisuudet.

Syötteen edut:

 • parantaa lintujen koskemattomuutta;
 • parantaa yleistä tilaa;
 • kuten papukaijat.

Hienoista kuluttajista korosti seuraavat kohdat:

 • suhteellisen korkea hinta;
 • tuotteen saatavuus vähittäismyyntipisteissä.

Asiakkaan mielipide tuotteesta on erittäin positiivinen. Ne, jotka eivät pelkää elintarvikkeiden hintaa, todella pitävät tuotteesta.

Mitä ruokaa papukaijoja ostaa

1. Jos olet budgien onnellinen omistaja, olet tottunut tarjoamaan rakkaalle lemmikkillesi kaikki parhaat ja rahakysymykset eivät ole tärkeässä roolissa, suosittelemme, että etusijalle asetetaan laadukas italialainen tuote. Kyse on Fiory pappaqallinista.

2. Jos olet usein poissa ja jätä lemmikkisi yksin kotiin, hoitaa ruokaa ja saa tasapainoisimman rehun Padovan Grandmix Cocorite. Seoksen ravitsemuksellinen arvo sallii papukaijan jäädä täyteen pitkään.

3. Jos ensimmäisessä kappaleessa kuvattu tilanne on merkityksellinen sinulle, mutta olet kahden tai jopa kolmen linnun omistaja, ja siksi yrität keskittyä enemmän budjettituotteeseen, pysähdy kaikkein ravitsevimmalle syötölle Vitakraft-valikossa.

4. Hitaita, heikkoja papukaijoja, jotka ovat keskikokoisia, niille linnuille, jotka ovat äskettäin kärsineet taudista tai joilla on tylsää höyhenpeittoa ja huono höyhenrakenne, ruoka sopii hypovitaminosiksen - Padovan Parrocchetti GrandMixin ja Vitakraft Menu Vital -seoksen - estämiseen. Huomioi, että kumpikaan eikä toinen syöte on parantavaa.

5. Jos lintusi voidaan yksinkertaisesti kutsua vaativaksi ruoassa, kokeile rikkainta ruokaa FIORY African. Seoksen ainesosien runsauden tulisi miellyttää pikkuystäväsi.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset