mylogo

Se on hiljaisempi meille kaikille, kun lemmikkimme ovat kotona, mutta joskus lemmikkieläimet jättävät lepotuolinsa tai tuolinsa rajat ja tekevät yrityksen omistajilleen. Puhumme kissoista. Nämä nelijalkaiset ystävät aiheuttavat usein paljon ongelmia kuljetuksen aikana. Loppujen lopuksi he eivät voi vain pitää käsiinsä tai käyttää hihnaa. Tässä tapauksessa "lifesaver" kuljettaa kissoja. Arvostelumme antaa sinulle huomiota tämän luokan parhaiden tuotteiden huippuun. Katsauksessa tutustut arvokkaisiin tavaroiden tuottajiin, tutustut suosittujen mallien etuihin ja haittoihin, saat arvokkaita vinkkejä laadukkaan kuljettajan valinnasta. Joten aloitetaan ehkä valmistajien kanssa, jotka ovat saaneet ostajan luottamuksen Venäjän markkinoilla.

 

 

1

Kuljettaja kissoille ja kissoille, jotka yritys valitsee

Nykyaikaisilla markkinoilla on runsaasti erilaisia ​​lisävarusteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta lemmikkieläimelle ja sen omistajalle. Näin ollen kaikkien näiden ominaisuuksien valmistajien määrä on melko paljon. Valitessamme tuotteen laatua olevan tärkeän kriteerin valitsimme useita yrityksiä, joille myönnettiin paras nimi.

Järjestämme valmistajat järjestyksessä, alkaen merkittävimmistä, ostajan näkökulmasta:

1. muodikas

2. Curver

3. Stefanplast

4. Darell

5. Yami-Yami

Jokaisella alla esitetyllä mallilla kissoille on sen etuja ja haittoja. Tuotteen suosio olisi tehtävä niin paljon, ettei se perustu valmistajan luokitusasemaan, vaan sen omiin tavoitteisiin, mieltymyksiin ja lemmikin ominaisuuksiin.

Suosituimmat kissan kantolaukut

Laukkujen kuljettaminen - loistava vaihtoehto pienen lemmikin kuljetukseen. Tällaiset tuotteet ovat välttämättömiä harvinaisille liikkeille lyhyessä ajassa. Tämä voi olla matka pois kaupungista, vierailu eläinlääkäriasemalle, lyhyet kävelyretket.

Tämän tavaraluokan ilmeiset edut ovat kevyyys, mahdollisuus kuljettaa kädessä, olkapäässä, hyvä suoja tuulelta ja kylmältä, kompakti ja varastointi. Toisin sanoen tällainen kuljettaja on kätevä matkustaa kissan kanssa, jonka omistaja aikoo olla ”jalkojensa päällä”.

Ei ole kovin kätevää käyttää tällaista pussia kuumalla kaudella: tiheä kangas tai nahka, josta tuote on ommeltu, ei salli ilman kulkua - lemmikki saa hyvin kuumaa hyvin nopeasti. Näin ollen tällainen valinta on perusteltua, jos uuden asian käyttö on ajoittain ja lyhyellä aikavälillä tarkoitettu sen tarkoitukseen.

Eniten budjetti, klassinen versio - Yami-Yami "Classic" kantolaukku (säädettävät kahvat)

Yami yami

Laukun materiaali - nailon. Tuote esitetään Venäjän markkinoilla kolmella mallilla. Tuotteen koko ja väri vaihtelevat - jokaiselle lemmikille sopii vaihtoehto.

Laukun pohja on kovaa, ei taivuta eläimen painon alle. Voit avata ja sulkea kantoaallon vetoketjulla. Tuote on tarkoitettu täydelliseen hajoamiseen ja taittamiseen kompaktiksi koteloksi. Laukun kahvat voidaan säätää omistajan kasvun ja mieltymysten mukaan. Yami-Yami "Classic" -seinien seinien päissä on luotettava verkko, joka tarjotaan tässä riittävän ilmanvaihdon varmistamiseksi.

Tuotteen etuja olivat seuraavat ominaisuudet:

 • demokraattinen arvo;
 • mahdollisuus taittaa pussi, sen tiiviys varastoinnin aikana;
 • saatavuus useita kokoja, riippuen eläimen koosta.

Mallin haittapuolista on syytä huomata:

 • materiaalin suhteellisen alhainen lujuus;
 • kosteuden läpäisevyys.

Asiakkaiden arvioiden perusteella tämän tyyppinen pussi oli heidän makuunsa. Erityisesti houkuttelivat kuluttajat erilaisista malleista ja pienestä hinnasta.

Luotettavin laukku on Darell Zoo-M "Classic"

Eläintarha M Classic

Kuvatun tuotteen arvokkain ominaisuus on sen lujuus ja luotettavuus. Tämä on varmistettu kiinteällä rungolla ja kovalla pohjalla. Laukku ei menetä muotoa, säilyttää entisen houkuttelevan ulkonäköään myös pitkän käyttöajan jälkeen. Tuote voi olla täysin suoristettu ja taitettu tiiviisti - paljon säilytystilaa ei oteta täsmälleen.

Tavaroiden tuotanto - nailon, jacquard. Saatavana valmistajalta 4 mallia, jotka vaihtelevat koosta ja sävystä. Valmistajan mukana toimitettu lisävyö, jolla pussi kuljetetaan olkapäähän. Mallit erottuvat laajasta, tilavasta taskusta. Tuotteen päät on varustettu verkkoilla ilmankiertoa varten. Kannen pohjassa on erityisiä jalkoja, joilla pussi pysyy vakaana.

Huomaa Darell Zoo-M "Classic": n kiistaton etu:

 • lujuus, luotettavuus;
 • tilavien taskujen läsnäolo;
 • useiden mallien saatavuus;
 • kompakti varastointi.

Haittapuolista:

 • huono ilmanvaihto - niin sanovat jotkut ostajat.

Kuluttajien yleinen mielipide tuotteesta on positiivinen. Edut selvästi ylittävät tuotteen haitat.

Huippuluokan muovikahvilaitteet

Muoviastioita nelijalkaisten ystävien kuljetukseen sovelletaan, jos omistaja on usein ja pitkään oleskellut talon ulkopuolella lemmikin kanssa. Tällainen tuote on täydellinen suurelle eläimelle. Tämän luokan tuotteen edut ovat sen turvallisuus (mahdollisuus asentaa, asentaa), mahdollisuus sijoittaa wc-tarjotin lemmikin sisälle säiliöön, hygienia (puhdistus, kuuma vesi), kestävyys ja luotettavuus.

Paras muovikantaja pienille lemmikkieläimille - Trendy "Wild World" (metalliovella)

muodikas

Yksi luotettavimmista ja kestävistä malleista. Tuotteen materiaali on ympäristöystävällinen muovi. Tuote on merkittävä ostajalle alkuperäisen suunnittelun vuoksi.

Säiliön sivuilla olevat ristikkovälineet antavat eläimelle erinomaisen ilmanvaihdon. Kantaja on varustettu kumitulla kahvalla, joka ei ole pelkästään muodoltaan kätevä, mutta ei liukua omistajan käsiin. Tällaisessa säiliössä lemmikkisi on mukava ja turvallinen. Kotelon metalliovi on kiinnitetty tukevasti lukon avulla - nelijalkainen ystävä ei juokse sinusta minne tahansa.

Trendikäs on todellinen liikkuva kissa, vaikka eläimen pitäisi painaa enintään 5 kg.

Tyytyväiset kissojen omistajat huomasivat tuotteen edut:

 • erinomainen ilmanvaihto;
 • kestävä ja mukava muotoilu;
 • hyvä lukko.

Tuotteen haitoista voidaan tunnistaa:

 • sopivuus kuljettaa vain pieniä kissoja kuljetettaessa.

Useimmat käyttäjät ovat reagoineet positiivisesti säiliöön. Erityisesti ostajat osoittivat maistavan kuljettamisen suunnittelua ja luotettavuutta.

Tyylikkäin kissaharja - CURVER PETLIFE (510x380x330 mm)

CURVER PETLIFE

Tämä on luultavasti kaikkein houkuttelevin edustaja. Muovi-ruskea-ruskea väri näyttää hyvältä ja tyylikäs emäntä, joka aloitti pitkän matkan neljän jalkaisen ystävänsä kanssa. Tällä hankinnalla voit luottaa lemmikkisi mukavuuteen.

Tilava kuljetus mahdollistaa eläimen istua siinä miellyttävässä asennossa. Muovisäiliö on "nastoitettu" rei'illä, jonka kautta kissa syöttää happea. Kätevä kantokahva takaa sen ongelmattoman liikkumisen ja kiinnityksen auton sisällä. Tuotteen rungossa olevat leikkeet sulkeutuvat lujasti, mikä estää yleisen lemmikin pääsyn.

Kuvattavan mallin ilmeisistä eduista on syytä korostaa:

 • kapasiteetti;
 • rakenteellinen lujuus;
 • tyylikäs muotoiluratkaisu;
 • erinomainen ilmanvaihto.

Miinus on:

 • tavaroiden hinta - kuljetus on kallista, verrattuna vastaaviin tuotteisiin Venäjän markkinoilla.

Käyttäjän mielipide muovisäiliöstä on positiivinen. Monet eivät edes huomanneet tuotteen puutteita.

Paras lentokoneen kuljettaja

Tämä tavaraluokka on juuri niille omistajille, jotka suunnittelevat lentävänsä lentokoneessa neljän jalkaisen ystävänsä kanssa. Samankaltaiset tuotteet täyttävät kaikki lentoyhtiöiden vaatimukset. Kuljettajalla, jonka aiot tuoda salonkiin, on oltava vedenpitävä pohja, laadukas kiinnike, joka on varustettu erityisillä kiinnikkeillä, ja myös punnitaan eläimellä sallitun määrän sisällä. Tällaiset tuotteet ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä, ja niissä on monia hyödyllisiä yksityiskohtia. Tuotevalikoima on hyvin monipuolinen, mutta onnistuimme valitsemaan vain yhden tuotteen.

Loistava vaihtoehto lentää lentokoneessa, jossa on suuri lemmikki - kuljettaa Stefanplast Gulliver 2 Delux (metalliovella)

Stefanplast Gulliver 2 Delux

Säiliö soveltuu suurten kissojen kuljettamiseen. Tuote on yksinkertaisesti välttämätön lentokoneella, autolla tai junalla. Tämä on todellinen bisnesluokka nelijalkaiselle ystävälle. Luotettavuussuunnittelu takaa turvallisuuden ja mukavuuden.

Tuote on valmistettu kestävästä muovista, sen muotoilu on melko vaikeaa, helppo pestä. Metalliovessa on lukko. Tuotepaketissa on salvat ja kulho, joka voidaan kiinnittää oveen. Säiliön sivuilla olevat reiät takaavat erinomaisen ilmanlaadun. Ylemmässä kantopaneelissa on tasku pienille esineille ja ikkunalle. Stefanplast Gulliver 2 Delux -kotelon reiät on varustettu turvavyöllä, joka takaa turvallisen istuvuuden autoon, tasoon tai junaan.

Tuotteen eduista on syytä huomata:

 • kevyt (enintään 2 kg);
 • reikien olemassaolo turvavyön vetämiseksi;
 • tasku pieniä asioita varten;
 • erinomainen ilmanvaihto;
 • hyvä lukko

haittoja:

 • kuluttajat eivät ole löytäneet.

Useimmat käyttäjät osoittautuivat melko tuotteeksi. Ostajat pitävät tätä konttia parhaana esimerkkinä vastinetta rahalle.

Millainen kantaja ja kissat ostavat

1. Jos et jätä taloa liian usein kaveriyhtymänne yhtiöön, ja vain joskus vierailla hänen kanssaan eläinlääkäri, ystävät, kaupankäynnin kohteet, kannattaa suosia budjettia ja perinteistä versiota - Yami-Yami Classic -pussi.

2. Useimmille, mutta lyhyille kävelylle kissan kanssa sopii luotettavin tuote - Darell Zoo-M "Classic". Sama kuljetus on käytössä melko suuren lemmikin osalta.

3. Jos siirryt usein ja jatkuvasti kissaasi, pidä mieluummin Trendy "Wild World" -muovisäiliötä, jossa eläin on mukava ja turvallinen. Tämä vaihtoehto sopii vain kissoille, joiden paino on enintään 5 kg.

4. KULJETUKSEN KULJETUS PETLIFE on todellinen löytää tyylikäs isojen kaverien ystäville. Epätavallinen suunnitteluratkaisu yhdessä suunnittelun luotettavuuden kanssa - modernisuuden todellinen harvinaisuus.

5. Jos suunnittelet lentoa lemmikin kanssa, on parempi antaa etusija nimenomaan tätä tarkoitusta varten suunnitellulle tuotteelle. Tämä on kontti Stefanplast Gulliver 2 Delux. Hän soveltuu myös matkustamaan autossa ja junassa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset