mylogo

Talossasi, uusi perheenjäsen - kissanpentu. Ja tämän tapahtuman myötä huonekalut, seinät, verhot ja muut kodin kodin sisustuksen elementit alkoivat menettää valituksensa. Se on kaikki lemmikkieläinten harhaanjohtavassa tapassa "terävöittää" kynsiä kaikkeen, joka kuuluu käpälän alle. Erityisen aktiivisten eläinten omistajat kohtaavat todellisen ongelman. On olemassa tapa! Helpoin tapa opettaa nelijalkainen ystäväsi erityiseen tuotteeseen, jota kutsutaan kynsiksi. Tämä on yleinen kohde tai alue, joka on verhoiltu tietyllä materiaalilla. Kotimaan lemmikkikaupat tarjoavat valtavan määrän erilaisia ​​tuotemalleja. Parhaiden kissojen raaputuspaikkojen sijoituksemme esittelevät sinulle kunnollisia tuotteita. Katsauksessa löydät tärkeimmät tiedot, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

 

 

1

Kogtetochka kissoille, jotka valitsevat yrityksen

Venäjän markkinat ovat täynnä erilaisia ​​käteviä laitteita nelijalkaisten ystävien hoitoon. Jos kyseessä on kogtetochkami, valmistajat tarjoavat sekä yksinkertaisimpia malleja että heaped up -vaihtoehtoja, jotka ovat koko eläinkokonaisuuksia. Tärkeimmät kriteerit valmistajan arvioinnissa molemmissa tapauksissa ovat tuotteen laatu ja realisoitava arvo.

Paras hinta / laatu-suhteen tuotteita tuottavat seuraavat yritykset, jotka on esitetty laskevassa järjestyksessä niiden houkuttelevuudesta kuluttajille:

1. Kitty kaupunki

2. Yami-Yami

3. Papillon-lemmikkituotteet

4. Benelux-maat

5. Dezzie

Valmistajien tekemillä paikoilla asiakasarvioinnin analysoinnissa on fuzzy-rajoja. Nimetyt valmistajat ovat suunnilleen samalla tasolla. Näin ollen tietyn tuotteen valinta ei saa perustua yrityksen luokitusasemaan vaan lemmikkieläinten omistajan mieltymyksiin ja eläimen ominaisuuksiin.

Paras flatheads

Litteät tuotteet on suunniteltu sijoitettaviksi lattialle. Ne voidaan tehdä pienenä maton tai tilavuuden aluksella. Tuote on pehmustettu luonnonmateriaalilla, useimmiten se on sisal tai juutti. Tämä vaihtoehto on helpoin - kynsi asetetaan yksinkertaisesti lattialle sopivaan paikkaan, ja kissa "teroittaa" sen kynsiä. Sama tuoteryhmä on suurin budjetti.

Tunnustettu suosituimmaksi Yami-Yamiksi

Yami yami

Tuotteen perinteinen versio on pienikokoinen levy, joka sopii lattiaan tai on kiinnitetty pystysuoraan pintaan muutamassa minuutissa. Naarmuuntuva verhoilumateriaali on kestävä kasvikuitu, jota kutsutaan juutiksi, joka ei ole ainoastaan ​​turvallinen lemmikkisi, vaan myös uskomattoman kestävän. Tämä hankinta riittää sinulle useiden kuukausien aktiiviseen käyttöön. Tuote on yksinkertainen, käytännöllinen, kompakti ja tehokas.

Huomaa tuotteen tärkeimmät houkuttelevat näkökohdat:

 • pienet koot;
 • mahdollisuus kiinnittää seinään;
 • vahvuus;
 • edullisia.

haitta:

 • Jotkut kissanomistajat ajattelivat, että mallin malli oli kapea - kissa repäisi ei vain verhoilumateriaalia vaan myös lattiaa (seinää).

Ostajien absoluuttinen enemmistö pysyi melko hankintana.

Helpoin kogtetochka - Kitty City Board

doska Kitty City

Mallin erottuva piirre - tuotteen helppous. Kogtetochka sijoitetaan lattialle, voit siirtää sen, voit ottaa sen mukanasi. Tämä tuote sopii useimmiten kissoille. Ehkä koko asia pussissa, jonka valmistaja on lisännyt tuotteeseen? Se ripotellaan levyn pinnalle.

Huomattava määrä kissan ystäviä huomasi seuraavat tuotteen edut:

 • pet-valitus;
 • rakentamisen helppous;
 • kompakti koko;
 • demokraattista arvoa.

Puutteista on paikka,

 • tuotteen herkkyys;
 • ennakoimaton ulkonäkö.

Suurin osa tuotteen kuluttajista pitää tuotetta varsin arvokkaana. Monet eivät odottaneet tällaista tehokkuutta niin vähän rahaa.

Houkuttelevin tuote on Dezzie claw-wave

Dezzie sivu

Kaikkein näyttävin edustaja luokassaan. Tällainen kaavin ei ainoastaan ​​suorita päätoimintoaan, vaan täydentää myös kodin sisustusta.

Suunnittelu on kevyt - siirtää se ei ole vaikeaa, voit viedä tuotteen mukanasi, kun siirrät. Aallon koverat osat ovat muhkeat, lemmikin on erittäin mukava levätä niiden päällä. Tuotteen pääosa (kupera) toimii suoraan kynsien terävöittämisessä. Se on valmistettu sisal - vahvoista kasvikuiduista.

On ehdottomasti korostettava naarmuuntumispaikan etuja:

 • alkuperäinen suunnitteluratkaisu;
 • voidaan käyttää sängynä;
 • kuljetuksen helppous;
 • vakautta.

miinukset:

 • ostaja ei löytänyt.

Useimmat käyttäjät olivat tyytyväisiä tällaiseen mukavaan ostoon. Erityisesti kuluttajien makuun tuli tuotteen ulkonäkö.

Paras kogtetochka sarakkeiden muodossa

Kyse on johtajista raaputuspaikkojen joukossa. Rakenteellinen lujuus ja vaikuttava koko mahdollistavat tuotteen käytön myös suurten lemmikkieläinten tapauksessa. Tämän luokan tuote tehdään usein houkuttelevana huonekalujen ja sisustuksen lisäksi. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia tuotteen epäjohdonmukaisuudesta huoneen yleisen ulkoasun kanssa, kun ostat tuotteen. Viesti on vakaa eikä vaadi erityistä huoltoa. Tuote on nopeasti koottu ja yhtä helposti purettavissa. Vain pari minuuttia, ja olet valmis! Monet määrittävät tämäntyyppiset naarmutuspisteet kalliiksi tuotteeksi, mutta tuotteen kestävyys ja laatu selittävät täysin sen suhteellisen huomattavat kustannukset.

Hinnan ja laadun paras suhde - pelikompleksi kissoille "Compass" Kitty City

Kompas kitty kaupunki

Tuotetta voidaan käyttää sekä vertikaalisesti että vaakasuunnassa. Lisäksi kynsistä voi tulla tiivis lisä samaan valmistajaan kuuluvien kissojen pelitaloihin.

Alkuperäinen tuote on yksinkertaisesti purettu ja koottu. Korkeasta toiminnallisuudesta huolimatta tuotteella on pienikokoinen ja painava. Kissat arvostavat erityisen mielenkiintoisia kelloja tämän merkin raaputuspisteessä, ja omistajat ovat houkuttelevia. Valmistettu sisal-tavaroista.

Kuvattavan mallin etuja ovat seuraavat:

 • kaksi käyttötapausta;
 • mahdollisuus käyttää yhdessä saman yrityksen muiden pelitalojen kanssa;
 • pelien kellojen läsnäolo;
 • pieni hinta

Haitoista kynnet:

 • pienen liukastumisen tosiasia, kun sitä käytetään vaakasuorassa asennossa.

Ostajien yleinen mielipide tuotteesta on positiivinen. Tuotteen houkuttelevuus ja sen demokraattinen arvo vaikuttivat.

Papillon Pet Products, Butterfly-kynsilakka, erottui alkuperäisimmistä malleista

Papillon-lemmikkituotteet

Tämän tuotemerkin turvallisen ja ympäristöystävällisen materiaalin valmistuksen ominaisuus. Kogtetochka on houkutteleva ulkonäkö: se on sisustettu kirkkaan perhonen muodossa. Tämä tuote on erinomainen lisä kodikkaalle kodille. Tuotteessa on lisäkello pelejä varten, on kaksi hyllyä, joissa lemmikkisi voi nukkua lepoa varten. Suunnittelu on vaikeasta rakenteesta huolimatta erittäin vakaa.

Kompakti koko, yksinkertainen kokoonpano ja kaavin purkaminen tekevät siitä yllättävän käytännöllisen ”kissan” lisävarusteen.

Käyttäjät ovat tunnistaneet useita merkittäviä mallin etuja:

 • rakenteellinen lujuus;
 • vakautta;
 • ylimääräinen lelu;
 • houkutteleva designratkaisu;
 • tiiviys.

Jotkut ostajat ovat huomanneet virheen:

 • kolonnin suhteellisen pieni korkeus.

Kuluttajien arviot kaavinsta on koristeltu myönteisesti. Tuote täyttää täysin omistajien odotukset.

Paras kogtetochka pelimökien muodossa

Tämän luokan naarmut ovat kokonaisia ​​rakenteita, joilla on useita tasoja. Tuote voi sisältää talon, liesi penkit, riippumatto, tikkaat, tunnelit, miniradat. Tämä on hyvin pienikokoinen kaupunki nelijalkaiselle ystävälle. Yleensä tällaiset kynnet on valmistettu 1, 25 - 1,3 m korkeudesta. Tällaisilla malleilla on korkea toimivuus ja houkutteleva ulkonäkö. Tällaisella "lelulla" kissasi ei kyllästy eikä varmasti löydä aikaa terävöittää kynsiä huonekaluilla, verhoilla ja muilla kodin sisustuselementeillä.

Pienin kompakti kogtetochka-luokka - talo "Mukava mini" Yami-Yami

Komfortnii yami yami

Tämän edustavan luokan erottuva piirre on rakenteen kompakti koko ja pieni paino. Suhteellisesta miniatyyristä huolimatta tuote on hyvin toimiva: siellä on lepotila, naarmuuntumispiste ja ylimääräiset buboot lemmikkieläimille. Suunnittelun vakaus ja luotettavuus mahdollistavat tuotteen käytön myös melko suurten eläinten tapauksessa.

Pelihuoneen pehmeä materiaali, tuotteen värit ovat kirkkaita, itse suunnitteluratkaisu on erittäin mielenkiintoinen. Tällainen hankinta ei ole vain suuri "viihdyttävä" kissallesi, vaan soveltuu hyvin myös koko huoneen sisätilaan.

On syytä huomata tuotteen tärkeimmät myönteiset näkökohdat:

 • kolmen tehtävän suorittaminen;
 • kompakti koko;
 • hyvä laatu;
 • mukava ulkonäkö;
 • rakenteellinen vakaus;
 • demokraattista arvoa.

miinukset:

 • ei havaittu.

On selvää, että tavaroiden kuluttajaarviointi on lähellä maksimia. Erityisesti käyttäjät olivat tyytyväisiä tällaisen pienen tuotteen suunnitteluun ja monipuolisuuteen.

Toimivin kogtetochka - "Cottage" Benelux

Benelux-maat

Mini-mökki kissoille on erittäin houkutteleva. Materiaali on pehmeää ja kestävää samanaikaisesti. Kogtetochka tämä malli on yllättävän kompakti ja vakaa.

Kompleksi koostuu loma-asunnosta, leluista, litteistä kynsistä ja viroista. Jopa poimittu nelijalkainen ystävä haluaisi tällaisia ​​"huoneistoja". Benelux kogtetochkan avulla voit jättää lemmikkisi turvallisesti yksin huolimatta huonekalujen, verhojen, taustakuvan jne. Turvallisuudesta.

Ostajat ovat huomanneet seuraavat mallin myönteiset ominaisuudet:

 • houkutteleva ulkonäkö;
 • korkea toiminnallisuus (kyky käyttää eri tarkoituksiin);
 • vakautta;
 • vahvuus.

Tuotteen miinuksista:

 • hinta - hintalappu on hieman yliarvioitu verrattuna samankaltaisiin tuotteisiin.

Vastaa kuluttajille tuotteesta vain positiivisella puolella. Useimmat heistä uskovat, että hankinta oikeuttaa täysin sen huomattavan arvon.

Mitä kogtetochku kissoille ostaa

1. Jos lemmikkisi ei ole erityisen vaativa, joustava ja helppo hallita, riittää, kun ostat yhden tasaisista romuista. Perinteinen enemmistö on Yami-Yami-yhtiön tuote. Kitty Cityn kevyt kynsi sopii usein liikkumiseen. Erinomainen sisustus on tyylikkäin vaihtoehto - "Paw" Dezzie.

2. Jos olet aikuisen kissan omistaja ja aiot hankkia raaputuspistettä pitkään, “pitkäkestoinen” tuotepylväs on paras vaihtoehto sinulle. Perinteinen vaihtoehto - kissojen pelikompleksi "Kompassi" Kitty City. Ystäville "korostaa" sopii alkuperäinen kogtetochka muodossa perhonen yhtiön Papillon Pet Products.

3. Picky kissat ja heidän varakkaat omistajansa rakastavat pelikompleksia, johon kuuluu talo, lelut, naarmuuntumispisteet ja muut kellot ja pilli. Pienelle huoneelle sopiva kompakti tuote-talo "Mukava mini" Yami-Yami. Benelux-maiden hienostunut - monitoiminen kynsi "Mökki".

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset