mylogo

Miksi koiranruoka on niin suosittu tänään? Todellinen lihatuote, säilytetty tölkissä, näyttää herkulliselta ja innostaa luottamusta kaikkein skeptisimmille omistajille. Märkäruoka on erittäin kätevä sekoittaa puuroa tai vihanneksia - saat hyvän vaihtoehdon terveenä ja ennen kaikkea luonnollisena ruokana. Tällaiset seokset ovat optimaalisia paitsi erityisen pilaantuneille lemmikkieläimille, myös heikoille, sairaille eläimille ja pennuille. Miten ei tehdä virhettä ja tehdä valinta laadukkaan rehun hyväksi? Arvomme auttaa sinua! Katsauksessa tutustut tuotteen arvokkaisiin tuottajiin, tuotteiden ylimpiin paikkoihin, saat useita arvokkaita vinkkejä oikean yhdistelmän valinnasta. Ida, valitse runsas ja terveellinen hoito koirallesi!

 

 

1

Märkä koiranruoka, jonka yritys valitsee

Tässä luokassa olevien tuotteiden asiakkaiden arvioiden perusteella huomasimme arvokkaimmat valmistajat. Keskeisiä valintaperusteita olivat rehujen laatu, tuotevalikoima, koostumus ja toteutunut hinta.

Alla on luettelo näistä yrityksistä kuluttajien suosion alenevassa järjestyksessä:

1. Hills

2. Barking päät

3. Eukanuba

4. Belcando

5. Almo-luonto

6. Bozita

Tasapainoisimpien rehujen joukossa on super-premium-ja kokonaisvaltainen sekoitus. Tällainen koiranruoka poistaa tarpeen sisällyttää eläinten ruokavalioon erilaisia ​​vitamiinilisäaineita, koska nämä säilykkeet täyttävät täysin lemmikin vaatimukset. Tämäntyyppisten tuotteiden monipuolinen koostumus helpottaa neljän jalan ystäväsi ruokaa.

Paras märkä kokonaisvaltainen koiranruoka

Tämäntyyppisiä rehuja pidetään ansaitsevasti samanarvoisimpien tuotteiden joukossa. Tällaiset märkäseokset erottuvat runsaasti rasvoja ja proteiineja. Tällainen ravitsemus on tarkoituksenmukaista silloin, kun lemmikkisi on terve, varovainen, aktiivinen, tarpeeksi nuori. Koiran elämäntapa, jota syötät säännöllisesti kokonaisvaltaisen rehun avulla, voidaan varmasti kutsua aktiiviseksi. Tässä tapauksessa jokainen tuotteen osa hyödyttää nelijalkaista ystävää eikä johda koiran lihavuuteen. Pieni määrä yrityksiä harjoittaa tämän tuoteryhmän tuotantoa. Me onnistuimme valitsemaan kaksi suosikkia.

Barking Headsilla on eniten tuotevariaatioita.

Barking päät

Tämän lajikkeen säilykkeet koostuvat lihasta tai kalasta. Koostumus sisältää myös vihanneksia perunoiden, vihreiden herneiden, porkkanoiden, tomaattien muodossa. Täällä on osaa levistä, basilikasta. Joissakin lajikkeissa on ruskea riisi. Tämän tuottajan säilykkeet on rikastettu kaikilla tarvittavilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla.

Markkinoilla on 5 erilaista ruokaa, jotka eroavat tulevien ainesosien ja makujen luettelosta. Tuotevalikoimaan kuuluvat lohikonservit, kananlihaa sisältävä tuote (tarkoitettu eläimille, joilla on herkkä ruoansulatusjärjestelmä), lammas ja myös märkä lemmikkieläinten ruoka ruokavaliossa (L-karnitiinilla) ja vanhemmat koirat (glukosamiinilla).

Selostettujen tuotteiden selkeistä eduista:

 • tasapainoinen koostumus;
 • luonnollisten ja korkealaatuisten komponenttien sisällyttäminen;
 • eri luokkien rehun saatavuus.

Kun miinus Barking Heads palvelee:

 • tuotteen hinta - tuntuu hieman korkealta verrattuna vastaavien tuotteiden hintaan.

Kuluttajien yleinen mielipide märkäruokasta on myönteinen. Ostajat ovat tyytyväisiä seoksen laatuun.

Erilaisia ​​makuja erottaa Belcando

Belcando

Säilykkeiden tärkein ainesosa on kanaa, jonka osuus rehusta on noin 80%.Tuotteen koostumuksessa on myös hevosenlihaa, kengurunlihaa, sisäelimiä. Laitososista tärkein osuus on vihanneksilla ja marjoilla. Hiilihydraattien lähde seoksessa ovat riisi tai nuudelit. On säilöttyjä elintarvikkeita, jotka koostuvat yksinomaan lihasta ja rakeista. Tämä tarkoittaa, että valmistaja on antanut mahdollisuuden ruokkia lemmikkejä, jotka kärsivät ruoka-aineallergioista.

Tuotantoprosessissa käytetään herkkää ruoanlaitto- tekniikkaa, jossa säilytetään suuri osa komponenttien käyttökelpoisista ominaisuuksista. Koiran virtsajärjestelmän sairauksien kehittymisen esteenä on puolukoita ja karpaloita märän ruoan koostumuksessa.

Huomaa Belcando-syötteen tärkeimmät edut:

 • tasapainoinen koostumus;
 • allergiselle;
 • eri tuotepakkausten saatavuus;
 • luonnollisten ainesosien esiintyminen rehussa;
 • laaja maun vaihtelu.

miinukset:

 • tämän valmistajan tuotteissa ostajat eivät ole tunnistaneet.

Enemmän kuluttajia laittaa tuotteen mahdollisimman laadukkaasti.

Paras märkä Super Premium Dog Foods

Tässä luokassa olevan märkärehun koostumuksessa laadukkaiden ainesosien suhteet lasketaan huolellisesti. Tässä tapauksessa ei kiinnitetä suurta huomiota proteiinikomponenttiin vaan myös aminohappokoostumukseen. Sarja super-premium-säilykkeitä sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja eri rotujen, ikäryhmien ja fyysisen kunnon eläimille tarkoitetuille annoksille. Tässä rehussa oleva liha on vähintään 40%. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, soijaa. Seoksessa, jossa on epäonnistunut, on vihanneksia, hedelmiä, jyviä, yrttejä. Niinpä nelijalkainen ystävä, jolla on ruoka, saa proteiinia, hiilihydraatteja, kuituja sekä koko luettelon tarvittavista vitamiineista ja kivennäisaineista. Tällaisten säilykkeiden hinta on kuitenkin riittävän suuri, perusteltu.

Kaikkein tasapainoisimmat koostumukset olivat Hills Ideal Balance

Hills ihanteellinen tasapaino

Tämän tuotemerkin syötölle on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäisessä tapauksessa tärkein ainesosa on kana, toisessa - kalkkunanlihassa, joka voi olla erinomainen vaihtoehto kanalle ruoka-aineallergioiden tapauksessa. Sianliha täydentää märkäseoksen koostumusta. Vihannekset muodostavat noin 4% tuotteesta. Täällä on perunatärkkelystä, pellavansiemeniä, vehnäleseitä. Koostumus on rikastettu kaikilla tarvittavilla eläinten koko eliniän vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Hills-tuotteessa rasvahapot ovat täysin tasapainossa.

Tuotteiden kiistaton myönteinen ominaisuus:

 • tasapainoinen koostumus;
 • vaihtoehtojen saatavuus säilykkeiden muodossa kalkkunalla (kananlihan sietämättömyys).

Tämäntyyppisten tuotteiden yksiselitteiset haitat olivat:

 • pieni valikoima ruokavalion vaihteluja (vain 2 rehutyyppiä);
 • pieni määrä proteiinia ja rasvaa.

Monet ostajat ovat antaneet positiivista palautetta tuotteesta. Tämä pätee erityisesti omistajiin, joiden lemmikkieläimet eivät jostain syystä syö kananlihaa.

Paras vaihtoehto torjua lihavuuden lemmikkieläinten märkä ruoka Eukanuba

Eukanuba

Kananliha on perustana melko perinteisille elintarvikkeille, sivutuotteille, jalostetuille punajuurille, kasviöljylle, vitamiineille, kivennäisaineille ja rasvoille. Seos on ravitseva, houkutteleva jopa melko nirsoille.

Sarjan erityinen etu on kostean ruoan läsnäolo lihaville koirille. Lisäksi on olemassa tuote, joka on suunniteltu erityisesti pentujen ruokintaan. Tuottaja huolehtii koirista, joilla oli iho- ja hiustenvaivoja, ja kehitti sillinpohjaisen seoksen.

Huomaamme useita tuotteen tärkeimpiä etuja:

 • koostumuksen suurin tasapaino;
 • rehun hypoallergeenisten seosten, kaloripitoisuuden omaavien tuotteiden läsnäolo rivillä.

Miinuksista ostajat kutsuivat:

 • pieniä makuja;
 • alhainen proteiinipitoisuus - noin 8%;
 • suhteellisen korkeat kustannukset;
 • pieni määrä (150 g pakkaus).

Huolimatta joistakin virheistä monet kuluttajat pitivät syötettä. Erityisen tärkeä tuote pienten koirien omistajien keskuudessa.

Hinnan ja laadun paras suhde - ruokki Almo Nature

Almo-luonto

Tärkein ainesosa tässä tapauksessa on tuore liha tai sen johdannaiset. Tämä on noin 50% tuotteesta. Koostumuksessa on myös vihanneksia, hedelmiä, kivennäisaineita, vitamiineja ja muita tärkeitä ainesosia koiran täydellisen olemassaolon varmistamiseksi.

Kosteissa koiranruokissa Almo Nature, piirakoita, säilyke, kalajauhoja, omia mehuja, keittoja ja hyytelöitä. Toisin sanoen, tämän valmistajan tapauksessa voit valita erittäin kohtuullisin kustannuksin oman koirasi laadukkaan ruoan sen fyysisten ominaisuuksien ja makuelämysten perusteella.

Seoksen positiivisista puolista:

 • luonnollisten komponenttien läsnäolo tuotteessa;
 • tasapainoinen koostumus;
 • erinomainen vastine rahalle;
 • monia vaihtoehtoja rehusta, jotka eroavat koostumuksesta, pakkauksesta, mausta ja koostumuksesta.

haittoja:

 • kuluttajaa ei löytynyt.

Useimmat ostajat löysivät tuotteen todella parhaiten näistä.

Käytännöllisin oli Bozita-märkäruoka

Bozita super premium

Kyse on varsin tavallisesta säilyketonnista koirien ruokintaan. Perinteisen pastan lisäksi kauppojen hyllyillä on tuotteita hyytelöinä ja lihatuotteina. Ruoka on tunnustettu täydelliseksi ja käytännölliseksi.

Seoksen koostumus sisältää useita lihan tyyppejä, myös eksoottisia. Joissakin säilykkeiden tyypeissä on ruskeaa riisiä, jonka osuus on noin 7%. Tuote on rikastettu vitamiineilla ja kivennäisaineilla. Ainesosat, kuten soijapavut ja keinotekoiset lisäaineet, jätetään rehun ulkopuolelle.

Bozitan superpalkkion positiiviset ominaisuudet ovat:

 • koko välttämättömien vitamiinien ja kivennäisaineiden luettelon sisältö;
 • kätevä irtotavarapakkaus;
 • hyvä laatu;
 • edullisia.

Näistä puutteista on huomattava:

 • vihannesten puuttuminen tuotteessa;
 • kanan tai riisin rehun sisältö - allergioiden provokaattorit;
 • ruskea riisi on tärkein hiilihydraattilähde;
 • alhainen proteiinipitoisuus.

Asiakkaiden arvioiden perusteella tämän valmistajan syöttö on monien koirien maku. Hyvä laatu ja edullinen hintalappu tekevät siitä houkuttelevan koiran omistajille.

Mitä märkä koiranruoka ostaa

1. Jos koirasi on vielä nuori, terve ja aktiivinen, kannattaa suosia kokonaisvaltaisen luokan märkää ruokaa. Tuote sisältää runsaasti rasvaa ja proteiinia, joka antaa koiralle energian pitkään. Barking Heads- ja Belcando-valmistajat ovat valmiita tarjoamaan erilaisia ​​vaihtoehtoja seoksille, jotka eroavat koostumuksesta, koostumuksesta, mausta ja pakkauksista.

2. Nelijalkainen ystävä, jonka pitäisi seurata ruokavaliota, olisi paras vaihtoehto märkää ruokaa lihavuuden torjumiseksi Eukanuba.

3. Käytännöllisin on Bozita super premium. Tämä ruoka soveltuu kuitenkin vain niille eläimille, jotka eivät kärsi elintarvikeallergioista.

4. Jos rahan kysymys on sinulle tärkeä, mutta et aio ruokkia koirasi talousluokan rehulla, kiinnitä huomiota budjettivaihtoehtoon - Almo Nature -tuotteeseen.

5. Muutamalle laiskalle lemmikille sopiva märkäruoka, jossa on vähän rasvaa ja proteiinia. Tämä on tasapainoinen kukkulan syöte.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset