mylogo

Kehittyvät lelut ovat erityisen suosittuja vanhempien keskuudessa. Yksi näistä tuotteista sisältää pyörätuolit. Ne mahdollistavat jopa lasten tuntea henkilöautojen omistajan. Nämä muovituotteet soveltuvat kävelyyn raittiiseen ilmaan ja sisätilojen ajamiseen. Tällaisia ​​autoja voidaan jakaa kahteen päätyyppiin. Ensimmäiseen ryhmään kuuluu pyörätuolin tolokareja, joiden avulla lapset voivat hallita kävelyä nopeammin ja kehittää jalkojen ja käsivarsien lihaksia. Toiselle - pyörätuolit, jotka edustavat koko laboratoriota. Niissä on yleensä erilaisia ​​osia, jotka pyörivät, liikkuvat, poistavat ja pukeutuvat. Nämä mallit auttavat paitsi fyysisessä, myös henkisessä kehityksessä. Tietoja siitä, mitä pyörätuolit tunnetaan parhaiten kussakin luokassa, kertoo valinta.

 

 

11

Gurney vauvalle, jonka yritys valitsee

Jokainen vanhempi tekee kaikkensa, jotta lapsensa saavat vain parhaat asiat, mukaan lukien lelut. Nykyinen aika tekee prosessista mahdollisimman helpon, joten voit helposti valita tarvittavan. Lasten tuotteiden tuotanto on nyt mukana monissa yrityksissä ympäri maailmaa. Lasten pyörätuoleja valmistavat yritykset ovat Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa. Markkina-aseman johtavat vain luotettavat ja todistetut tuotemerkit, jotka ovat onnistuneet ansaitsemaan asiakkaiden luottamuksen.

Alla on suosituimmat lasten tuotteita valmistavat yritykset:

1. Kiddieland

2. Toysmax

3. RIVERTOYS

4. Pikku tikes

5. Lerado

On erittäin tärkeää, että lapselle ostettaessa gurney kiinnittää erityistä huomiota materiaalien suunnitteluun, toimivuuteen ja kustannuksiin, mutta myös materiaalien laatuun ja kokoonpanoon. Huonot tuotteet voivat aiheuttaa allergioita tai vakavampia terveysongelmia. Huonosti kiinnitetyt osat tällaisista koneista voivat lopulta irrota, minkä seurauksena vauva voi loukkaantua. Yritystä valittaessa kysy, onko olemassa tarvittavia asiakirjoja, jotka takaavat turvallisuuden ja kaikkien vakiintuneiden standardien noudattamisen.

Paras pyöränpistooli kahvoilla

Kiddieland Cold Heart

Kiddieland holodnoe serdce

Kiddielandin pyörätuolin kylmä sydän on täydellinen lahja tytölle. Se on valmistettu pehmeistä pastelli-turkoosi-väreistä, joissa on valkoisia elementtejä. Paljon ääni- ja valaistustehosteita, jotka on varustettu mallilla, edistävät lapsen hauskoja harrastuksia ja monipuolistaa ratsastusta. Joka kerta kun työntää jalat lattiasta, lihakset vahvistuvat. Tämän koneen pelit auttavat myös oppimaan suuntautumista avaruudessa, kehittämään koordinaatiota, visuaalista ja auditointia, hienoja motorisia taitoja.

Pyörätuolin kotelossa on selkä irrotettava kahva, jonka jalkoihin yhä epävarma lapsi voi pysyä. Huppu on koristeltu piirrettyinä hahmoilla, jotka kääntyvät musiikkiin ja moniväristen lamppujen hehkuun. Tuote on täysin turvallinen vauvan terveydelle, koska se on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Malli on varustettu erikoismekanismilla, joka takaa rakenteen vakauden ja minimoi kaatumisen riskin.

edut:

 • lapsen kokonaisvaltainen kehitys;
 • kaatumisen suojaus;
 • kestävät ja ympäristöystävälliset materiaalit;
 • istuimen kannen alla.

haittoja:

 • hinta.

Kiddieland Paw Patrol

Kiddieland shenyachii patrul.jpg1

Toinen Kiddielandin pyörätuoli-aseiden malli on sarjakuva “Puppy Patrol”. Hänellä on kaikki pelastusajoneuvon ominaisuudet, joten se vetoaa sekä poikiin että tyttöihin. Malli on suunniteltu 1–3-vuotiaille lapsille. Suunnittelu kestää jopa 25 kg: n painon.Kotelo ja kaikki muut osat on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja metallista. Käytetyt materiaalit ovat ympäristöystävällisiä, joten ne eivät vahingoita lasten terveyttä.

Kotelossa on mukava selkänoja, joka toimii kahvan roolina ja jonka vauva voi tarttua kävelemään. Kirjoituskoneella matkustaminen on kätevää sekä kotona että kävelyllä. Pyörät ovat sileät, joten älä vahingoita lattiaa. Istuin on päinvastoin karkea, jotta lapsi ei liukuisi. Iloinen ratsastus ei ainoastaan ​​edistä jalkojen lihaksia, vaan myös kouluttaa mielikuvitusta ja kekseliäisyyttä. Ääni- ja valotehosteita ovat etupaneelin painikkeet ja vivut.

edut:

 • tarjoaa fyysistä ja henkistä kehitystä;
 • vakaus laajasta pyörästä;
 • etu- ja takakotelon ulkonemat kaatumista vastaan;
 • ohjauspyörän painikkeen sarvessa.

haittoja:

 • hinta.

Paras pyörätuoli-tolokara ilman hyttiä

RIVERTOYS Mercedes-Benz A888AA

RIVERTOYS Mercedes Benz A888AA.jpg1

Kuuluisen yrityksen RIVERTOYSin Tolokar Mercedes-Benz A888AA valmistetaan realistisesti, ja siinä toistetaan saman merkin alkuperäinen auto. Esitetty pyörätuolin malli valmistettiin lisenssillä. Rajoitettu värien yhdistelmä ja lisäelementtien puuttuminen eivät poista lasta ratsastuksesta. Tolokaria voidaan käyttää kahdella tavalla: pitämällä kahvaa, työntämällä sinua edessä tai istuen, kääntämällä jalat. Tuote soveltuu lapsille vuodesta. Enimmäiskuormitus - 20 kg.

Runko on valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisestä muovista. Istuin on pehmeä, joten lapsi on mukava siinä jopa pitkään. Mallissa on valaistuspyörät ja ajovalot, jotka tekevät siitä entistäkin samanlaisen kuin alkuperäisessä autossa, ja plus - tarjoaa valaistuksen pimeässä. Saat hauskempaa peliä kirjoituskoneen äänitehosteissa ja musiikkisäätöpyörässä.

edut:

 • nahkainen pehmeä istuin;
 • ajovalot ja pyörät;
 • selkä on mukava kahva;
 • leveät vakaat pyörät;
 • hinta.

haittoja:

 • ei ole tunnistettu.

Toysmax Duck

Toysmax Ytenok.jpg1

Kirkasväriset pyörätuolit Toysmax Duck ilahduttaa jokaisen lapsen, jolla on jännittäviä matkoja ystävällisen eläimen yrityksessä. Hauskan ilmapiirin luovat myös ääni ja erilaiset visuaaliset tehosteet. Tällä tolokareella ratsastus edistää vauvan jalkojen kehittymistä, opettaa häntä kävelemään nopeammin ja tuntemaan itsensä luottavaisemmaksi sekä jalkojensa että nelipyöräisen ajoneuvon pyörän takana. Lapsi voi helposti navigoida avaruudessa.

Pyörätuoli on valmistettu myrkyttömästä polymeerimateriaalista, joka ei vahingoita vauvaa ja ympäristöä. Suunnittelu on suunniteltu lapsille vuodesta kuuteen vuoteen, joten lapsesi ei voi pitkään osallistua suosikkileluun. Suurin sallittu paino on enintään 35 kg. Rungon sisäänrakennettu selkänoja on ortopedisesti hieman pitkänomainen. Se tarjoaa luotettavuutta ja mukavuutta pienelle kuljettajalle. Tolokar on kääntyvien pyörien ansiosta melko liikkuva.

edut:

 • mukava takaisin;
 • vakautta;
 • käännä pyörää 90 astetta;
 • äänen ja valon vaikutukset;
 • hinta.

haittoja:

 • ei lapsilukkoa;
 • puuttuva jalkatuki.

Paras pyörätuoli-tolokara, jossa on mökki

Lerado L-418

Lerado

Pyörätuolin tolokar, jolla on Lerado-yhtiön ohjaamo, toimii erinomaisena pelikoneena lapsellesi. Hyvin nuoresta poika voi tuntea aikuisen auton ajamisen. Katto, ovet, virta-avain ja käynnistysmoottorin äänen jäljitelmä sekä signaali lisäävät toistuvasti samankaltaisuutta. Kirkkaat värit ja sovellukset houkuttelevat lasten huomiota ja antavat sinulle hyvän tunnelman. Sopii sekä pojille että tytöille.

Suunnittelu on valmistettu erittäin lujasta ja ympäristöystävällisestä muovista, joten mikään ei vaaranna lapsen terveyttä. Rungossa on sileät viivat ilman kulmia, jotka voisivat osua. Boothin sisällä on pieni pyöreä ohjauspyörä ja korkea, mukava selkä, joka tukee vauvaa ratsastuksen aikana. Malli on suunniteltu puolitoista viiteen vuoteen.Suurin sallittu paino - 30 kg.

edut:

 • virtaviivaistettu turvallinen suunnittelu;
 • kirkkaat kehon värit;
 • katto suojaa auringonvalolta;
 • On äänitehosteita.

haittoja:

 • pyörät eivät ole pyöriviä;
 • hinta.

Little Tikesin poliisi

Little Tikes Policiya

Kun vauva on kasvanut ja aktiivisempi, hänen täytyy liikkua enemmän. Mutta koska hän ei osaa kävellä ollenkaan tai tekee niin epäröivästi, on välttämätöntä auttaa häntä. Pyörätuolin tolokar Poliisi yritykseltä Little Tikes selviää tästä tehtävästä. Nyt lapsi voi oppia kävelemään leikkisällä tavalla kotona ja vahvistamaan jalkojen lihaksia. Tuotteen suunnittelu tehdään mustavalkoisena, joka jäljittelee partioautoa. Kaikki osat on valmistettu kestävästä muovista, joka ei sisällä haitallisia elementtejä. Malli on suunniteltu puolitoista viiteen vuoteen. Enimmäiskuormitus jopa 23 kg.

Kehon pyöristetty muoto säästää vauvan mustelmista. Oven varasto ei ole tiukka, se avautuu helposti. Sisällä on suuri ohjauspyörä ja syvä mukava istuin. Lapsi voi hallita mallia jaloillaan tai vain olla matkustajaa. Jotta voidaan ajaa itsenäisesti, paneeli on poistettava pohjasta avaamalla jalka-aukko. Vanhempien kahvan työntölaite sisältyy tolokarin sarjaan. Kumipäällystetyt neljä pyörää tarjoavat eräänlaisen ohjattavuuden eri pinnoille vahingoittamatta lattiaa.

edut:

 • etupyörien kääntäminen - 360 astetta;
 • virta-avain ja signaali;
 • ovet, joissa on lukitus.

haittoja:

 • hinta.

Mitä vauvanvaunu ostaa

1. Jos etsit lahjaa tytölle yhdestä kolmeen vuoteen, sinun pitäisi ehdottomasti katsoa Kiddielandin pushkar gurney Cold Heart.

2. Pojat ovat sopivamman mallin pentu-partio samasta tuotemerkistä Kiddieland. Vaikka tytötkin, hän voi tulla makuun.

3. Keskiluokan hintaluokan pyörätuolin tolokari - kuuluisan yrityksen RIVERTOYS Mercedes-Benz A888AA varmasti vetoaa pieniin autojen ystäviin.

4. Pyörätuoli-tolokar Duck Toysmaxista auttaa lasta kehittämään jalan lihaksia ja oppimaan nopeasti kävelemään. Malli soveltuu sekä pojille että tytöille, joiden ikä on 1–6 vuotta.

5. Lerado L-418 on valoisa pyörätuoli-tolokari, jossa on mukava ovi. Tämä malli on erinomainen koulutuslelu lapsille puolentoista viiden vuoden ajan.

6. Jos lapsesi rakastaa piirroksia patrullista, se suosittelee voimakkaasti katsomaan Gurney Little Tikes -politiikkaa. Tämän koneen avulla lapset voivat tuntea todellisia järjestyksen vartijoita.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset