mylogo

luokitukset

Tässä numerossa parhaita ilmansuodattimia matkustaja- ja lastinkäsittely- ja kaasuttimen ajoneuvoille.

Tässä numerossa parhaat laser-etäisyysmittarit Aliexpressin kanssa rakentamiseen, korjaukseen ja metsästykseen.

Tässä numerossa yleiskatsaus parhaista matkustamon suodattimista paperin (pölyn) ja synteettisten (kivihiilen) malleissa.

Uusi pienoisohjain 4momesta, Junama-telineet, joissa on timanttiverhoilu, ja luokkaan 0+ kuulumattomia klassikoita poroilta.

Tässä numerossa parhaat hitsauslaitteet, joissa on AliExpress, MMA: n (invertterien), TIG: n (argonkoneiden) ja MIG: n (puoliautomaattinen) hitsaukseen.

Legendaarinen Green Star -mehutin, trendikäs Bosch-pohjainen sitrushedelmäpuristin ja Borkin 2-in-1 juicemaker yhdessä katsauksessa.

Tässä julkaisussa paras AliExpress-vastaanotin digitaalisen maanpäällisen lähetyksen ja satelliittisignaalin kaappaamiseksi.

Korkeimmat pystysuorat pakastimet Tässä katsauksessa: kapea pakastin Miele, kaksikammioinen Pozis-malli ja erittäin kompakti Shivakin rintakehä.

Tässä asiassa parhaat kompressorit, joissa on AliExpress, ovat renkaan, ilmapehmustuksen ja akvaarioiden veden kyllästymisen kannalta.

Katsauksessa: Omnian pienoisratkainen selkäreppu, Stokke-maastoajoneuvo, lähes täydellinen Snap-muuntaja ja muut ”kävelee”.


mylogo

valinta

luokitukset