mylogo

Oletko äskettäin kasvanut parta? Erinomainen, koska tämä ei ole vain merkki maskuliinisuudesta, vaan myös tyylikäs miesten muodin trendi! Parta on kuitenkin leikattava säännöllisesti ja reunattava, ja tämä on mahdotonta ilman erityistä konetta. Tavallinen laite ei selviydy kovista harjauksista. Tarvitset kevyen laitteen, jossa on kapeat veitset ja kätevät suuttimet. Katsaus kertoo, mitkä parta-leikkurit ovat suosittuja vuonna 2017. Kun olet oppinut 5 parhaan työkalun etuja ja haittoja, voit helposti löytää itsellesi parhaiten sopivan mallin.

 

 

Parranleikkurit

Braun BT 3020 - tarkka ja tuottava

Braun BT 3020 - tarkka ja tuottava

Kuuluisen saksalaisen Brownin langaton laite on suunniteltu sekä kotikäyttöön että työhön matkustamossa.

Sen avulla voit simuloida kevyttä tynkää, säätää hiusten keskipitkän ja lyhyen pituuden partaa, leikata pitkää partaa, luoda viillon, kulmakarvojen ja säiliöiden ääriviivat sekä ajella kasvot. Kätevä suutin auttaa mukauttamaan 20 pituusvaihtoehtoa, tekemään siistit siirtymät.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitset työskentelevät minkä tahansa jäykkyyden ja tekstuurin hiuksissa, eivätkä ne tarvitse teroitusta. Akku latautuu 10 tuntia ja sen jälkeen se toimii 40 min ilman taukoa. Laite voidaan puhdistaa sarjaan kuuluvalla harjalla sekä purkaa ja pestä juoksevan veden alla.

Plussat:

 • Pituuden säätö. Kampaus mahdollistaa pituuden vaihtamisen 0,5 mm: n välein.
 • Ergonomiaa. Kone on kevyt ja miellyttävä kämmenessä työskentelyn aikana.
 • Veitsen laatu. Terävät terät leikkaavat erittäin nopeasti vetämättä karvoja. Älä ärsytä ihoa.

miinukset:

 • Kyvyttömyys käyttää kaapelia. Käytön aikana laite voi purkautua. Latausindikaattoria ei ole, vaikka se on lueteltu ohjeissa. Express-maksua ei anneta.
 • Melu. Pitkäaikaisen käytön aikana työkalu voi aiheuttaa väsymystä, jossa on korkea melu ja terien voimakas lämmitys.
 • Kannen puute.

Philips QT4000 - pieni ja mukava

Philips QT4000 - pieni ja mukava

Hollantilainen Philips on valmistanut kodinkoneita jo yli 120 vuotta. Tänä aikana yhtiön insinöörit ovat kehittäneet yli 1000 versiota koneita partaiden leikkaamiseen. QT4000-malli sopii stylistille, joka usein menee taloon asiakkaille.

Laite painaa vain 98 g, joten se on kätevä ottaa matkoille. Nonprofessionaalit voivat käyttää työkalua säätämällä lyhyitä ja keskisuuria partauksia, mallintamalla viikset ja kulmakarvat, luoden 3-päivän tarran ja sileän parranajon.

Laitteessa on pituuden säätö 10 ohjelmalla. Comb-suutin auttaa pituutta säätämään 1 mm: n välein. Terät, joiden leveys on 3,2 mm, pystyvät käsittelemään herkimpiä kasvojen alueita. Terävien reunojen puuttuminen estää leikkauksia.

Laite toimii akulla, joka latautuu täyteen 10 tunnin kuluessa, ja yksi lataus riittää 45 minuuttiin. työtä.

edut:

 • Helppo hoito. Veitset voidaan puhdistaa harjalla ja suutin - huuhtele hanan alla. Teriä ei tarvitse teroittaa tai mekanismia voitele öljyllä.
 • Kätevä säätö. Pyörä liikkuu helposti, mutta pysähtyy jokaisessa ohjelmassa, mikä takaa asetusten tarkkuuden.
 • Kaareva kahva. Tämän muodon ansiosta työkalu ei estä kasvoa käytön aikana.

haittoja:

 • Kosteuden suojauksen puute. Laitetta ei voi käyttää suihkussa, teriä ei pestään vedellä.
 • Terän muoto. Leikkuureuna sijaitsee pienellä kulmalla, jolloin pehmeiden hiusten leikkaaminen on vaikeaa.
 • Kantolaukun puute.

Philips BT7210 - siisti ja toimiva

Philips BT7210 - siisti ja toimiva

Toinen esimerkki Philips-tuotteista katsauksessamme on malli, jossa on uusin tyhjiötekniikka.Laite vetää leikatut harjakset erityiseen astiaan, joka kerää 90% hiuksista. Teräsveitset selviytyvät paksuimmista ja kovista hiuksista. Terät teroitetaan käytön aikana koskettamalla toisiaan.

Laitteessa on pituussäädin, jossa on 20 asentoa 0,5 - 20 mm: n etäisyydellä. Tuotemerkin sisäänrakennettu kammio Lift & Trim nostaa hiukset kampauksen aikana ja lähettää ne leikkuulaitteeseen. Laite toimii verkossa ja akulla. Akku latautuu tunnin ajan, jonka jälkeen laite toimii jatkuvasti 75 minuuttia.

etuja:

 • Säätimen taustavalo. Numerot, jotka kuvaavat asetuksia, syttyvät, kun vaihdat.
 • Rikkaat laitteet. Siinä on 2 trimmeria, 2 suutinta, harjoja veitsien puhdistukseen, kankaan kansi.
 • Latausilmoitus. Kolme valosignaalia ilmaisevat eri lataustasot.

haittoja:

 • Monimutkainen hoito. Veitsien lisäksi säiliö on puhdistettava. Älä huuhtele teriä vedellä.
 • Pakkaus. Hauras pakkaus ei sovi pakkauksen pitkäaikaiseen varastointiin. Pystyjalusta koneelle ei ole toimitettu.
 • Vahva tärinä. Pitkien hiustenleikkausten aikana laite vapisee kädessä ja aiheuttaa väsymystä ja ihon vähäistä ärsytystä.

Panasonic ER-GB80 - ergonominen ja kaunis

Panasonic ER-GB80 - ergonominen ja kaunis

Japanilaisen mallin keskeinen tehtävä on parta-muotoilu, mutta laite soveltuu myös hiusten leikkaamiseen pään ja rungon päälle. Sarja sisältää 3 suutinta ja pituuden säätimen, jossa on 2 vaakaa.

Kone on varustettu sisäänvedettävällä trimmerillä, joka pidentää konetta ja mahdollistaa simuloiden ääriviivat. Teräterät eivät teroita itseään, joten suositellaan sitä 10 minuutin välein. ottaa taukoja hiustenleikkuun. Tästä johtuen veitset kuluvat vähemmän ja toimivat ilman terävöittämistä jopa 4 vuotta.

Laitteen kotelo on valmistettu muoviväristä "alumiini". Aaltopinta estää liukumisen kädessä. Sivuseinät, joissa on nahan jäljitelmä, täydentävät mukavuutta ja antavat tuotteelle tyylikkään ilmeen.

Plussat:

 • Kosteuden suojaus. Laitetta voidaan käyttää suihkun alla ja pestä käytön jälkeen.
 • Tehokas akku. Laite on ladattu täyteen 1 tunnin kuluessa, mikä riittää 50 minuuttiin. työtä.
 • Kyky työskennellä verkosta.

miinukset:

 • Voitelun tarve. Terän käyttö on öljytettävä ennen jokaista käyttökertaa.
 • Ruiskun suuttimen pituus ei ole säädetty. Hiusten leikkaaminen rungossa voidaan tehdä vain "alle nolla."
 • Epämiellyttävä pakkaus. Laatikko, johon kone myydään, ei sovi pakkauksen pysyvään säilytykseen.

Remington MB320C - käytännöllinen ja luotettava

Remington MB320C - käytännöllinen ja luotettava

Kuuluisa tuotemerkki Remington tarjoaa MB320C-mallin ihmisille, jotka eivät pidä hienostuneista monitoimilaitteista. Valmistaja on keskittynyt kestävyyteen ja helppokäyttöisyyteen.

Teräsveitset käsitellään keraamisella pinnoitteella, joka estää nopean kulumisen. 9-asentisen nupin avulla voit säätää partan, viiksen, säiliöiden pituuden 0,5–18 mm. Kontuurin simuloimiseksi saadaan kapea sisäänvedettävä trimmeri.

Laitteen kaareva kahva on kätevä, kun suoritetaan monimutkaisia ​​leikkaustapoja - "Hollywood-parta", "Van Dyke", "Balbo" -tyyli jne.

Laite toimii verkkovirralla ja akulla. Täysi lataus kerätään 8 tunnissa, minkä jälkeen laitetta voidaan käyttää 4-5 vakiona.

edut:

 • Laadukas kokoonpano. Jopa säännöllisesti käytettäessä laite palvelee jopa 3 vuotta ilman korjausta.
 • Helppo huoltaa. Laitteen ei tarvitse pestä ja voidella öljyä.
 • Kohtuullinen hinta. Verkkokaupoissa kustannukset vaihtelevat 2150 - 3300 ruplaan.

haittoja:

 • Heikko kiinnitysrunko. Muovitapit, joihin leikkuulaitteen kansi lepää usein, epäonnistuvat.
 • Epämiellyttävä mikrotrimmeri. Sisäänvedettävä kapea veitsi sijaitsee pääosan päällä, minkä vuoksi sitä on vaikea käyttää.
 • Veden suojelun puute.

Koneen valinta partaa varten riippuu hiusten tekstuurista, ihon herkkyydestä kasvoilla ja kampaamo-taitojen tasosta. Jos olet tehnyt pitkään hiustenleikkua ja haluat kokeilla monimutkaisia ​​tyylejä, osta kalliita monitoimimalleja, jolla on kyky työskennellä verkosta.Aloittelijoiden pitäisi aloittaa yksinkertainen mutta kestävä langaton laite.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset