mylogo

Oletko todellinen elokuvafani ja viettää vapaa-aikaa katsomassa suosikkielokuviasi? Onko sinulle suuri näyttö ja selkeä kuva? Osta plasmatelevisio! Se antaa hyvän kuvan mistä tahansa katselukulmasta, joka välittää täydellisesti liikkeen vivahteita ja värisyvyyttä. Tutustu viiden parhaan mallin ominaisuuksiin, niiden etuihin ja haittoihin!

 

 

Plasmatelevisiot

Panasonic TX-P (R) 65VT60 - koti- ja yritysasiakkaille

Panasonic TX-P (R) 65VT60 - koti- ja yritysasiakkaille

Kuuluisan japanilaisen Panasonicin laite, jonka diagonaali on 55 cm, on sijoitettu hotellin malliksi. Se sisältää tuotemerkin parhaat saavutukset plasmateknologian alalla. TV: ssä on premium-paneeli, häikäisysuojaus ja sisäänrakennettu subwoofer.

Patentoitu prosessori poimii pienimmät liikkeet ja käsittelee kuvan ennen kuin se syötetään ruudulle, mikä eliminoi melua ja sumeaa. Voit käyttää Internetiä Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden kautta. Verkkokameran ja ohjauspaneelin sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit keskustella verkossa Skypen kautta.

Television toimintoja ohjaa näppäimistö, joka hyväksyy äänikomennot. Kun asennat erikoisohjelman tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen, voit käyttää gadgeteja kauko-ohjaimen sijaan.

Neljä HDMI-liitintä tarjoaa liitettävyyden erilaisiin ääni- ja videolaitteisiin. USB-porttien kautta flash-asemien tiedot toistetaan ja TV-kanavien sisältö tallennetaan.

Plussat:

 • Kuvan laatu. Laite on realistinen kuva, jossa on suuri kontrasti. Laaja valikoima värejä ja värikylläisyyttä, 3-D-katselutoiminto.
 • Kyky kytkeä digitaalisia laitteita. Yhdistämällä puhelimen tai tabletin voit katsella videoita Internetistä.
 • Sisäinen Internet-selain. Valitse vain elokuvan hakukoneesta, napsauta linkkiä ja katsele HD-laatua.

miinukset:

 • Näytön välkkyminen. Se ei ole kiinnitetty paljaalla silmällä, mutta pitkäkestoisessa katselussa se renkaat silmät.
 • Riittämätön kirkkaus. Valoisassa huoneessa, kuva näyttää vaalealta, sinun on varjostettava ikkunat.
 • Äänen häiriöt. Käytön aikana kuulet tuulettimilta piikit.

Samsung PS43F4500 - olohuoneeseen ja saliin

Samsung PS43F4500 - olohuoneeseen ja saliin

Kuuluisa yritys Samsung ilmoitti lopettavansa plasmatelevisioiden vapauttamisen. Mutta uusimmat mallit, jotka on valmistettu tässä tekniikassa, ovat edelleen suosittuja telemans. Malli PS43F4500, jossa on 42 tuuman näyttö, on suunniteltu suuriin huoneisiin. Laite on valmistettu korkean teknologian tyypistä - tiukka musta kotelo, yksiosainen lasipinnoite näytölle ja kehykselle.

Kuvan selkeys saadaan aikaan käyttämällä teknologiaa Clean View, joka poistaa melu- ja liikkeen hämärtymisen liikkeessä. Uudentyyppinen valosuodatin estää häikäisyn muodostumisen ja antaa laadukkaan kuvan kaikista katselukulmista. Kehykset korvataan 600 yksikön nopeudella sekunnissa, mikä estää silmien väsymyksen.

Laite on varustettu yhdellä USB-portilla ja 2 HDMI-liittimellä, joihin voit liittää kaikenlaisia ​​nykyaikaisia ​​ääni- ja videolaitteita. On mahdollista hallita kauko- ja digitaalisia pienoisohjelmia.

edut:

 • Hyvä värintoisto. Tarvittavien asetusten tekeminen mahdollistaa korkean kirkkauden ja värisyvyyden, erityisesti HD- ja Full HD -muodoissa.
 • Yhteensopivuus. Laite lukee kaikki nykyaikaiset tiedostomuodot, myös ulkoisesta mediasta.
 • Laaja yleiskatsaus. Kuva ei ole vääristynyt sivulta katsottuna.

haittoja:

 • Puhaltimien melu. Lämmitettäessä laite tuottaa heikon buzzin.
 • Viljainen kuva. Lähellä televisiota kuvan erottaminen pikseleiksi on havaittavissa.
 • 3D-tuen ja Internet-yhteyden puute.

Samsung PS59D8000 - henkilökohtaiselle elokuvateatterille

Samsung PS59D8000 - henkilökohtaiselle elokuvateatterille

Toinen versio viimeisimmän sukupolven plasmatelevisioista - suuri malli, jonka diagonaali on 59 tuumaa. Tämä erittäin ohut paneeli voidaan asentaa mukana toimitettuun "kananpään" seisomaan tai ripustaa seinälle. Patentoidut tekniikat tarjoavat kirkkaan kuvan, jossa on syvä musta väri, ja selkeä objektien liikkuminen ilman "silmukkaa".

Laite tukee kaikkia Smart TV: n nykyisiä ominaisuuksia - Internet-yhteys, sosiaaliset verkostot, Skypen käyttö. TV itse muodostaa yhteyden kotiverkkoon ja lataa päivitykset itse. Integroidun mediasoittimen avulla voit toistaa videokuvaa verkosta. Internetissä on useita verkkopalveluja ja selain.

etuja:

 • Optimaalinen kirkkaus. Näyttö ei haalistu auringonvalossa ja hämärässä.
 • Yhteensopivuus. Laitteeseen voidaan liittää erilaisia ​​äänilaitteita ja digitaalisia gadgeteja. Täysin soitettu video flash-asemista.
 • Helppo hallita. Kaukosäädin on helppokäyttöinen ja kätevä. Parametreja ja kanavia on mahdollista hienosäätää.

haittoja:

 • Melu. Käytön aikana puhaltimien äänenvaimennusjärjestelmä aiheuttaa häiriöitä.
 • Selaimen käyttöongelmat. Ohjaus vaatii QWERTY-kaukosäätimen, jota ei toimiteta Venäjälle.
 • Kanavien asennuksen vaikeus. Kanavien asettaminen ensimmäistä kertaa kestää vähintään tunnin. Vaihto kanavasta kanavaan on hidasta.

LG PZ950 S - toimistoon tai makuuhuoneeseen

LG PZ950 S - toimistoon tai makuuhuoneeseen

Malli LG PZ950 S on suhteellisen pieni plasma-TV: lle - vain 127 cm. Pieni koko ja tyylikäs muotoilu läpinäkyvällä levyllä, joka ylittää mallin reunat, ovat hyväksyttäviä 10 - 14 m²: n tiloihin.

Laite on varustettu jalustalla, jonka avulla voit kääntää näyttöä sivulle. Laite antaa sileän värin, ja siinä on mahdollisuus lisätä väriasetuksia. Voit hallita tavallisen kaukosäätimen lisäksi magic motion hiirtä.

Smart TV: n tärkeimmät ominaisuudet, mukaan lukien AppStore, ovat mukana. TV toistaa 3D-muotoa, on mahdollista muuntaa 2D-muodossa.

Plussat:

 • Toiminnallisuutta. Laite itse aktivoi ja päivittää SmartTV: n ja WI-Fi: n.
 • Mukavuuden hallinta. Konsoli ja valikkorajapinta ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.
 • Rikkaat laitteet. TV: n mukana toimitetaan WI-Fi-reititin, mediasoittimet, magic motion -kaukosäätimet ja 3D-lasit.

miinukset:

 • Värinsiirron puutteet. Musta taso on alhainen, varsinkin kun näytetään yökuvia. Näytön kirkkaat alueet ovat hieman epäselviä.
 • Hienostunut SmartTV-toiminto. Asetukset ja sovellukset edellyttävät Internet-tekniikan hyvää tuntemusta.
 • Ongelmia kanavien määrittämisessä. Kun muutat antennin tai satelliitin asetuksia, kaikki kanavat poistetaan, ne on palautettava manuaalisesti.

Fujitsu Siemens MYRICA PQ50-1 - tyylikäs sisustus

Fujitsu Siemens MYRICA PQ50-1 - tyylikäs sisustus

Japanilainen Fujitsu on tehnyt tässä mallissa korostuksen ulkoasusta. Näytön ympärillä oleva metallikehys ja tyylikäs T-muotoinen jalusta antavat TV: lle futuristisen ilmeen.

Laite voidaan asettaa minkä tahansa korkeuden konsoliin tai asentaa seinään. Liittimien alusta sijaitsee takana, pistokkeet on kytketty pohjasta, joten televisio voidaan ripustaa mahdollisimman lähelle seinää.

Kuva on pehmeä, ilman selkeää kontrastia. Väriasetukset määritetään kauko-ohjaimella, kaikki asetusten symbolit annetaan venäjäksi. Kaksi viritintä tarjoaa samanaikaisen katselun kahdesta kanavasta ja kuvassa kuvassa -toiminnosta. Toiminnot Smart TV: tä ei toimiteta.

edut:

 • Kuvankäsittely. Prosessori poistaa täysin digitaalisen kohinan ja vääristymät.
 • Konsolin laatu. Yläpaneeli on valmistettu alumiinista, painopiste on tasapainossa, minkä ansiosta kaukosäädin on kätevästi kämmenessä.
 • Lakoninen valikko. Neljä osaa valikosta edustaa kaikkia perusasetuksia, ylimääräiset osiot piilotetaan.

haittoja:

 • Selkeys ja värintoisto. Pienet yksityiskohdat on vaikea nähdä näytöllä, värit lähetetään usein luonnottomasti. Lähellä, kuva näkyy rakeisena.
 • Huono ääni.TV-kaiutinjärjestelmä toistaa hyvin vain keskimmäisen äänialueen, korkeat ja matalat taajuudet mykistyvät.
 • Huono Venäjän käännös. Monet asetusten nimet on käännetty väärin.

Kun valitset plasma-TV: n, sinun on ensin aloitettava sen huoneen alue, jossa aiot sijoittaa laitteen. Mitä suurempi näytön koko on, sitä suurempi tulee olla huone.

Nuoret ovat kiinnostuneita malleista, joissa on 3D- ja Smart TV -toiminnot. Keski- ja vanhempien katsojien näytön koko ja kuvan selkeys ovat tärkeämpiä.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset