mylogo

Olet ostamassa uutta televisiota ja haluaisit valita edistyneimmän mallin. Hinta ei ole tärkein asia, ensimmäinen paikka on laatu ja toiminnallisuus. Epäilemättä sopivat OLED-TV: lle! Tämä uusi tuote käyttää orgaanisia LEDejä, kuten mobiililaitteisiin asennettuja. OLED-laitteet tarjoavat hämmästyttävän kirkkauden ja laajan katselukulman, mutta kuluttavat suhteellisen vähän virtaa. On yksi tärkeä "mutta" - OLED-televisiot ovat erittäin kalliita. Arviointimme kertoo noin 5 mallista, jotka ovat kysynnässä venäläisten ostajien keskuudessa korkeista kustannuksista huolimatta. Kun olet oppinut kaikki edut ja haitat, voit helposti tehdä valinnan.

 

 

OLED-televisiot 2017

LG OLED55B6V - kirkas ja voimakas

LG OLED55B6V - kirkas ja voimakas

Kuuluisa Etelä-Korean yritys LG tuottaa yli 100 versiota televisiosta OLED-matriisilla. Kaareva näyttö, jonka resoluutio on 4K, toistaa 8 miljoonaa pikseliä, joista jokainen on valaistu erikseen.

Televisiossa on useita miljardeja sävyjä, joiden tasapaino on tumma ja vaalea. Nelikanavainen kaiutinjärjestelmä, jossa on Dolby Digita -tekniikka, tarjoaa yksityiskohtaisen 40 watin äänen.

Smart TV -toiminnon avulla voit käyttää suoraa ja suoratoistoa. Sisäisen verkkoselaimen avulla voit siirtyä virtuaalisiin elokuvateattereisiin, sosiaalisiin verkostoihin, Yotubeen, käyttää pelivaroja. Magic Remote Magic -kaukosäätimen avulla voit hallita valikkoa äänikomennoilla.

Plussat:

 • CPU: n nopeus Web-selain, TV-sisältö ja pelit toimivat ilman jäätyä.
 • Yhteensopivuus. Sisäinen soitin toistaa kaikki videoformaatit USB-portin avulla, voit katsella valokuvia ja tekstejä.
 • Työ Internetissä. TV toimii moitteettomasti Wi-Fi: stä, valikot avautuvat nopeasti ja sivustot latautuvat.

miinukset:

 • Keskeneräinen käyttöjärjestelmä. Web OS avaa muutamia hyödyllisiä palveluja, erityisesti pelaamista.
 • Lisääntymisliike. Kun näytetään kohtauksia, joilla on voimakas dynamiikka ja joissa käytetään pelejä, kuva on hieman epäselvä.
 • Korkea hinta Mallin kustannukset alkavat 105 tuhatta ruplaa.

LG 55EC930V - kevyt ja tyylikäs

LG 55EC930V - kevyt ja tyylikäs

LG: n tuotannon toinen versio, huolimatta vaikuttavasta näytöstä, jonka diagonaali on 137 cm, soveltuu tavalliseen olohuoneeseen. Hänen ruumiinsa pidetään ohuimpana OLED-mallien perheessä, lisäksi laitetta ei voi asentaa vain telineeseen, vaan se voidaan asentaa myös seinään.

Koko väripaletti, mukaan lukien mustavalkoinen, näkyy hyvin selkeästi ja kontrastisesti. TruMotion-järjestelmä auttaa muuttamaan erottelutiloja, mikä parantaa dynaamisten kohtausten toistoa. Näytön tasainen taivutus estää kuvan geometrisen vääristymisen.

Lisälaitteiden kytkemiseksi on 4 HDMI-porttia, 3 USB-tuloa, antennien ja kuulokkeiden liittimet. Sisäänrakennetuilla virittimillä voit katsella digitaalisia, kaapeli- ja satelliittikanavia.

WebOS-käyttöjärjestelmä on tarkoitettu Internetiin. Verkkoselaimen avulla voit avata pelisovelluksia, sosiaalisia verkostoja, katsella elokuvia online-elokuvateattereista.

edut:

 • Värinsiirto. Musta ja valkoinen gamma näkyvät täydellisesti, jopa pimeässä huoneessa, kuva on selkeä, ja siinä on selkeä kontrasti.
 • Korkea vaste Digitaalisen tiedon välitön toistaminen mahdollistaa TV: n käytön dynaamisissa tietokonepeleissä.
 • 3D-toiminto. Sarja sisältää 4 paria 3D-lasia, joiden avulla voit katsella paitsi elokuvia myös videoita Yotubessa. Linssit estävät vilkkumista ja toistavat värisyvyyttä hyvin.

haittoja:

 • Epämiellyttävä valikko. Kanavien lajittelu ja uudelleen nimeäminen on vaikeaa.
 • Kannattimen puute. Laitteen tuki on melko alhainen, ja yrityksen kiinnike on tilattava erikseen.
 • Kiiltävä näyttö. Auringonpaisteen kohdalla näyttö vilkkuu voimakkaasti.

Panasonic TX-55EZR950 - suuri ja innovatiivinen

Panasonic TX-55EZR950 - suuri ja innovatiivinen

Japanilainen Panasonic-yhtiö tarjoaa mallin, jossa on klassinen muotoilu, joka voidaan sijoittaa paitsi kotona myös hotellihuoneessa tai kahvilassa.

Ulkoisesti TV muistuttaa Panasonicin plasmapaneelia, mutta OLED-standardit säilyttävät sen täysin. Näyttö, jonka diagonaali on 137,5 cm, antaa laadukkaan 4K-kuvan, jossa on miljardi sävyä.

Kaksi HDR-tilaa tarjoavat korkean kirkkauden ja värisyvyyden, joka on kätevä virtuaalisten 4K-pelien kannalta. Malli on varustettu Smart TV: n päätoiminnoilla. Sisäänrakennettu Wi-Fi-moduuli ja Firefox-käyttöjärjestelmä tarjoavat pääsyn suosittuihin verkkoresursseihin, kuten Netflixiin ja YouTubeen.

Lisälaitteiden kytkeminen television takana olevaan laitteeseen, jossa on peitekansi. On 3 USB-tuloa, 2 HDMI-muistikorttipaikkaa. Laitteen puolella on kuulokkeiden, äänijärjestelmien ja langallisen internetin liittimet.

etuja:

 • Kanavan mukauttaminen. Jokainen käyttäjä voi luoda oman kanavaluettelonsa valikossa, luoda henkilökohtaisen selaimen.
 • Yhteensopivuus. Mediasoitin lukee kaikki nykyaikaiset tiedostomuodot.
 • Korkea äänenlaatu. Äänentoistojärjestelmä toistaa laajan äänialueen, jossa on selkeä basso.

haittoja:

 • Suuri paino. Laite painaa 24,5 kg, mikä vaikeuttaa kiinnittämistä seinään.
 • Korkea hinta Arvon alaraja - 270 tuhatta ruplaa.
 • 3D-toiminnon puute.

Sony KD55A1 - ergonominen ja toimiva

Sony KD55A1 - ergonominen ja toimiva

Kuuluisen Sony-tuotemerkin KD55A1-malli houkuttelee heti huomiota epätyypilliseen suunnitteluun. Laitteen runko on yksiosainen, ilman reikiä ja painikkeita. Takapaneeliin piilotettu teline auttaa peittämään johdot. OLED-paneeli, jossa on UHD-resoluutio, toistaa kaikenlaisen kuvan, mukaan lukien pimeimmät alueet.

HDR-tila tarjoaa luonnolliset värit ja selkeän kontrastin. X-Reality Pro -tekniikka tallentaa ja käsittelee jokaisen pikselin, mikä parantaa selkeyttä liikkeessä.

Acoustic Surface -tekniikan ansiosta ääni tulee suoraan näytöstä. Etupaneelin valon värähtely lisää äänitehoa. Alhaisen taajuuden siirtoon on sisäänrakennettu subwoofer.

Laitteessa on Smart TV -toiminto, joka perustuu Android TV -käyttöjärjestelmään. TV: tä voidaan käyttää pohjana Internet-yhteydelle, jossa sovellusliikkeet, elokuvat, pelisivustot ovat käytettävissä. Mediasoittimen avulla videotiedostoja toistetaan tableteista ja älypuhelimista.

edut:

 • Pelimahdollisuudet. Nopea vastaus mahdollistaa TV: n käytön dynaamisissa peleissä. Erinomainen peliohjelma Android ja PlayStation-emulaattorit.
 • Ohjaus älypuhelimesta. Voit käyttää Android-pohjaista digitaalista gadgetia tavallisen kaukosäätimen sijasta.
 • Suuri valikoima asetuksia. Kaikki TV: n parametrit voidaan asettaa pyyntösi mukaan.

haittoja:

 • Liitäntäpaneelin sijainti. Kaikki tulot ovat alareunassa, mikä on hankalaa yhdistettäessä joitakin laitteita.
 • Suuri kulutus - 130 wattia. Laite kuluttaa jopa 0,3 wattia myös joutotilassa.
 • 3D-muodon puuttuminen.

Samsung QE55Q7F - vakaa ja tekninen

Samsung QE55Q7F - vakaa ja tekninen

Etelä-Korean tuotemerkki Samsung ajaa QLED-teknologiaa vaihtoehtona OLEDille. Malli QE55Q7F on suunnattu ystäville, jotka nauttivat television katsomisesta perhepiirissä tai ystävällisessä yrityksessä.

Perinteinen litteä näyttö, jonka lävistäjä on 137,5 cm, antaa laajan näkymän. Patentoidut Q-teknologiat mahdollistavat värillisen värimaailman, mustan ja tehokkaan kontrastin sävyjen toistamisen, myös hienoja yksityiskohtia näytettäessä. ”Motion Rate 240” -toiminto parantaa liikkeen sujuvaa siirtymistä aktiivisissa kohtauksissa.

Sisäänrakennettu Wi-Fi-moduuli ja oma selain tarjoavat pääsyn online-sisältöön - elokuviin, online-peleihin, YouTube-videoihin. ”Älykäs” kaukosäädin metallikotelossa ei ohjaa vain televisiota vaan myös siihen liitettyjä laitteita.

Plussat:

 • Nopeus.Verkon resurssit ladataan nopeasti, mukaan lukien pelisivustot. Kanavanvaihto tapahtuu myös ilman taukoja.
 • Värin stabiilisuus Kun valaistus muuttuu, värin voimakkuus ei muutu.
 • Sisäänrakennettu taajuuskorjain. Ääniparametrit voidaan mukauttaa mieleisesi mukaan.

miinukset:

 • Matriisin taustavalo. Säteilevä säteily voi ärsyttää näköä ihmisillä, joilla on korkea herkkyys.
 • Estä yksi yhteys. Kaikki antennien portit ja tulot sijaitsevat erillisessä yksikössä, joka on hankalaa television sijainnin suhteen huoneessa.
 • Pyörivä jalkajalusta.

OLED-TV on hyvä ratkaisu todelliselle elokuvan rakastajalle, teknisten innovaatioiden amatööreille tai innostuneelle pelaajalle. Mallin valinta riippuu siitä, mihin luokkaan kuulut. Mitä kauemmin katsoja viettää näytöllä, sitä kalliimpaa TV: n pitäisi olla ja päinvastoin.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset