mylogo

Haluat ostaa hyvän TV: n, joka on luotu uusimman teknologian mukaisesti. Japanin ja etelä-korealaisten valmistajien tuotemerkkituotteet eivät kuitenkaan ole kaikkien saatavilla. Mutta on täysin hyväksyttävä vaihtoehto - Xiaomi LCD-televisiot. Tämä nuori kiinalainen yritys tuli kansainväliseen elektroniikkamarkkinoihin vain 7 vuotta sitten. Tänä aikana Xiaomi otti johtavan aseman digitaalisten laitteiden myynnissä. Televisiot ilmestyivät yhtiön luetteloon aivan viime aikoina, mutta valloittivat välittömästi ostajat, joilla oli erinomainen kirkkaus, alkuperäinen äänijärjestelmä ja kaunis muotoilu. Lue arvostelumme - hän puhuu Xiaomin viidestä parhaasta mallista, niiden eduista ja haitoista.

 

 

lychshie televizoru Xiaomi2

XiaoMi 4 65 - ohuin

XiaoMi4 65 - ohuin

Mi4-linjan malli yllättää ennätyksellisen pienellä paksuudellaan - vain 4,9 mm. Tästä syystä laite näyttää erittäin tyylikkältä, vaikkakin näyttö on melko suuri - 162,5 mm.

Nähtävyyttä lisäävät siniset metalliraidat sivupinnoilla ja 2 lakonista L-muotoista jalkaa. Raskaan muovin takapaneelissa on 11 liitintä, mukaan lukien HDMI, USB 3.0 ja 2.0, antennien liittimet, subwooferit, Ethernet.

Kaikissa malleissa Mi4 asensi 4 K: n näyttöä Samsungista, mikä antoi stereoskooppisen kuvan luonnollisilla sävyillä. Kaiutinjärjestelmä on erillinen soundbar, jossa on Dolby ATMOS -tekniikka. Seitsemän kaiutinta lähettää ääntä subwooferiin ja langattomiin takakaiuttimiin.

Televisiossa on Smart TV -toiminto, joka tarjoaa pääsyn Internetiin. 4-ytimen prosessori ja 32 Gt: n sisäinen muisti mahdollistaa useiden sovellusten suorittamisen, videoiden toistamisen, pelien pelaamisen.

Plussat:

 • Korkea dekoodausnopeus. Tämän vuoksi jopa 3840 x 2160 pikselin tarkkuudella oleva video toistuu täydellisesti.
 • Äänen laatu. Brändin akustiikka tarjoaa surround-ääntä 360 °: n leviämisellä elokuvateatterissa.
 • Äänihaku. Keinotekoinen älykäs järjestelmä etsii esineitä äänikomennoilla. Riittää, kun lausutaan elokuvan nimi tai näyttelijän nimi, ja tulos näkyy näytöllä.

miinukset:

 • Haavoittuvuus. Erittäin ohut näyttö vaatii suurempaa hoitoa.
 • Virran kaiutinjärjestelmä. Subwooferin ja kaiuttimien osalta tarvitaan erilliset virtalähteet.
 • Venäläistämisen puute. Venäjän kielen komentoja ääniohjelmassa ei havaita.

Xiaomi TV 4A 32 - halvin

Xiaomi TV 4A 32 - halvin

Tämän pienoismallin diagonaali on vain 80 cm, kotelo on valmistettu muovista, joten laitteen paino ei ylitä 3, 9 kg. Takapaneelin liittimet on järjestetty - 1 USB, 2 HDMI-porttia, Ethernet- ja AV-liitännät.

Näytöllä, jonka resoluutio on 768 x 1366 pikseliä ja virkistystaajuus 60 Hz, saadaan selkeä kuva, jossa on runsaasti luonnollisia sävyjä. Malli on varustettu tekoälyllä, joka etsii sisältöä katsojan valinnan mukaan äänikomentojen perusteella.

TV: ssä on Smart TV -toiminto, jonka avulla voit käyttää Internetiä. Yhdistä moduuli Wi-Fi- tai Ethernet-kaapelilla. Neljän ytimen Cortex-a53-prosessori ja 4 Gt: n sisäinen muisti mahdollistavat sovellusten lataamisen verkosta, pelisivustoista ja sosiaalisista verkostoista, elokuvien katsomisesta verkossa.

edut:

 • Järjestelmän vakaus Graafinen kuori toimii sujuvasti, yksinkertaiset sovellukset toimivat nopeasti.
 • Budjettihinta. Mallin hinta vaihtelee 16 - 17 tuhannen ruplaan.
 • Mahdollisuus ohjata älypuhelimesta, jossa on infrapunaportti.

haittoja:

 • Laitteistotason heikkous. Smart TV -toiminto soveltuu vain sisällön ja yksinkertaisten pelien toistamiseen. Uusimmat "raskaat" pelit eivät pelaa tai tulevat vahvan ripustuksen myötä.
 • Analogisten kanavien toistaminen on vaikeaa.Sisäänrakennettu viritin on suuntautunut kiinalaisiin TV-standardeihin, joten Venäjällä ei käytännössä ole analogista signaalia.
 • Kolmiulotteisen formaatin puuttuminen.

XiaoMi 4A 43 - helpoin

XiaoMi 4A 43 - helpoin

Toinen vaihtoehto 4A-linjasta on sijoitettu perusmalliksi laajalle yleisölle. Toiminto on niin yksinkertainen, että lapset ja vanhemmat ihmiset voivat helposti hallita televisiota.

Näytön koko on 107,5 cm diagonaalisesti katsottuna optimaalisena vakio-asunnon olohuoneeseen. Laitteen kotelo on valmistettu alumiinista, runko, takapaneeli ja jalat on valmistettu kestävästä muovista. Lakoninen muotoilu vastaa modernia eurooppalaista tyyliä.

FullHD-TV: n luvalla saadaan selkeä kuva, jossa on silmiinpistävä kontrasti ja rikkaat värit. Laite tukee melko ”raskaita” formaatteja - HDR10, Dolby Vision sekä UHD HLG: n uusin versio.

Ohjaus on laitteiston kauko-ohjain. Se tukee Mi Touch -toimintoa, Bluetooth- ja infrapunaportteja, joten sitä voidaan käyttää pelikonsolin ohjaamiseen.

Wi-Fi- tai kaapeliyhteyden avulla voit käyttää Internetiä. Täällä voit katsella elokuvia ja suoratoistoa, pelejä, sosiaalisia verkostoja. 8 Gt: n sisäinen muistikapasiteetti mahdollistaa pelien ja videotiedostojen tallentamisen suoraan televisioon.

etuja:

 • Bluetooth 4.2 saatavuus. Langattoman yhteyden kautta on helppo kytkeä Bluetooth-kuulokkeet, hiiret, peliohjaimet ja muut laitteet.
 • Jäljentäminen ulkoisista medioista. Kun liität USB-muistitikun, tabletin tai älypuhelimen USB-portin kautta, voit katsella sisältöä televisioruudulla.
 • Liitännän reagoivuus. Tilojen vaihtaminen ja työpöydälle palaaminen on erittäin nopeaa.

haittoja:

 • Venäläistämisen puute. Venäläinen kieli valikossa voidaan asettaa vain asentamalla kolmannen osapuolen käynnistin.
 • Google Play Marketin käyttämättömyys. Uusien sovellusten fanit käyttävät kiinalaista myymälää.
 • Lean muotoilu. Malli valmistetaan vain mustana, kotelossa ei ole sisustusta.

XiaoMi 3S - kaunein

XiaoMi 3S - kaunein

Alkuperäisyysmalli 3S antaa kaarevan näytön, jonka koko on diagonaalisesti 162,5 cm. Xiaomi käyttää Samsungin tuotemerkin 4K-näyttöjä, joiden taivutussäde on 4 metriä. Tämä lomake on kätevämpi henkilön visioon, joten se parantaa visuaalisesti värien kirkkautta. Näytössä on 178 asteen katselukulma, joka jättää häikäisyn sivulta katsottuna. Näytönkotelo 5,9 mm on metallia.

Toinen epätavallinen piirre televisiossa - design 2 osaa. Näyttö toistaa kuvan, elektroninen pohja asetetaan erilliseen yksikköön. Jokainen osa on itsenäinen. Elektronisen yksikön takana on HDMI-liittimet, antennien ja audiolaitteiden tulot, USB-portti.

Dolby Audio-stereojärjestelmä tarjoaa HiFi-äänen. Basso saavuttaa 60 Hz: n tason, korkeat taajuudet - 22 kHz. MStar6A928-prosessorin avulla voit katsella elokuvia 60 kuvaa sekunnissa.

Smart TV tarjoaa pääsyn erilaisiin verkkoresursseihin - online-elokuvateatteri, pelit, sosiaaliset verkostot. Koska laite toimii Android 6.0.1: ssä, valikko näyttää laajennetulta näytöltä älypuhelimelta Xiaomilta.

Plussat:

 • Modulaarinen rakenne. Jos elektroninen yksikkö on katkennut tai vanhentunut, sen ei tarvitse ostaa uutta näyttöä.
 • Kaksi asennusvaihtoehtoa. Näytön voi asentaa jaloille tai asentaa seinään ilman erityistä pidikettä.
 • Käytä pelejä. Näyttöä voidaan käyttää pelinäytönä. Näppäimistö ja hiiri on helppo liittää sähköiseen yksikköön.

miinukset:

 • Venäläisen ja pelimarkkinoiden valikon puute. Voit korjata tämän ongelman lataamalla sovellustiedot osoitteesta w3bsit3-dns.com.
 • Vanhojen formaattien huono laatu. Kun katselet alle 4 K: n formaatteja, syntyy epätarkkuutta tai digitaalista melua.
 • Venäjän digitaalitelevisiota ei tueta.

XiaoMi 3S 60 - suurin

XiaoMi 3S 60 - suurin

Kaikista Xiaomi-taulutelevisioista tämä malli on laajin näyttö - 150 cm vinosti. Laite on varustettu tunnetulla Etelä-Korean brändillä varustetulla 4K-näytöllä.Full-HD-resoluutio ja tehokas prosessori, joka tukee HDR-tekniikkaa, antavat TV: lle moitteeton värintoiston.

Uusin grafiikkamoottori käsittelee kutakin kehystä, mikä parantaa pienten yksityiskohtien kontrastia ja piirroksia. Näytön kirkkaus valitaan siten, että estetään näkymän väsymys. Dolby Surround-kaiutin toistaa monikanavaisen äänen, joka ei eroa studion tallenteista.

Antennien liittämiseen ja lisälaitteiden, mukaan lukien HDMI, USB ja Ethernet, yhdistämiseen on tarjolla erilaisia ​​portteja. TV: ssä on subwoofer, joystick, kaukosäädin ja gyroskooppi.

edut:

 • Vahvuus. Kotelo, jalusta, runko ja takapaneeli on valmistettu metallista.
 • Yhteensopivuus. Hiiri, näppäimistö, pelikonsolit ja kannettavat tietokoneet on helppo liittää laitteeseen. Fitness-rannekkeiden omistajat Xiaomi voivat synkronoida tämän laitteen televisioon.
 • TV-kanavien järjestäminen. Voit lajitella ja nimetä kanavia uudelleen.

haittoja:

 • Venäläistämisen puute. Koko valikko on esitetty kiinaksi ja englanniksi. Venäläisen valikon asentamiseksi sinun on ladattava erityinen sovellus.
 • Sisältää akustiikan. Äänen hallitsevat matalat taajuudet. Auta korjaamaan ongelman asetukset.
 • Kyvyttömyys hallita venäläistä fonttia konsolista. Kun nimeät valikon uudelleen, sinun on käytettävä hiirtä ja näppäimistöä.

Xiaomi-televisiot ovat hyvä vaihtoehto ihmisille, joilla on keskimääräinen budjetti. Tämä tekniikka ei ole kaukana kuuluisista tuotemerkeistä laadun ja ominaisuuksien suhteen, joten se on 3-4 kertaa halvempaa.

Mallia valittaessa kysy itseltäsi, mikä on sinulle tärkeintä - hinta, näytön koko tai tyylikäs muotoilu? Ja tarkista uudestaan!

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset