mylogo

Harrastuksesi on tietokonegrafiikka? Tai teetkö piirustusta ja suunnittelua ammattimaisesti? Joka tapauksessa, et voi tehdä ilman hyvää grafiikkatablettia! Tämän "älykkään" elektronisen laitteen avulla voit luoda digitaalisia kuvia, korjata valokuvia, piirtää sarjakuvia. Laitteen tekninen idea ja parhaan valmistajan kunnia yli 30 vuoden ajan kuuluu Wacomille. Katsaus on omistettu tämän japanilaisen brändin viidelle suosituimmalle näytteelle. Tutustu niiden ominaisuuksiin, plusseihin ja miinuksiin helpottaakseen mallin valintaa itsellesi.

 

 

wacom

Yksi Wacomin Medium - pyrkivä taiteilija

Yksi Wacom Medium2: sta

Tämä helppokäyttöinen ja edullinen malli on suunniteltu henkilöille, jotka ovat äskettäin hallinneet tietokonegrafiikkaa. Laitteen koko vastaa paperiarkkia A5. Mikro-USB-liitännällä varustetun johdon avulla laite on liitetty tietokoneeseen. Kaikki, mitä taiteilija vetää digitaalisen kynän avulla tabletille, lähetetään tietokoneen näyttöön.

Kynän kynä on erittäin herkkä, joten piirustus ei vaadi vaivaa. Kahdella näppäimellä voit määrittää graafisia toimintoja ja säätää painetta. Kynässä ei ole paristoja, mikä takaa laitteen pienen painon. Tabletin ja kynän lisäksi pakkaus sisältää ohjeet, kaapelit, CD-levyt, vara-vinkit ja pinsetit niiden vaihtamiseksi.

edut:

 • Yhteensopivuus. Laite liitetään helposti kaikkiin tietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Ohjaimet toimivat kaikissa suosituissa käyttöjärjestelmissä.
 • Tiiviyttä. Tabletti voidaan kuljettaa yhdessä kannettavan tietokoneen kanssa. Laitteessa on hihna kynän kiinnittämiseksi.
 • Osien monipuolisuus. Tarvittaessa kaapeli korvataan kaapelilla mistä tahansa matkapuhelimesta. Ostamalla sovittimen voit tehdä tabletin langattomaksi.

haittoja:

 • Lyhyt lanka. Johtimen pituus on vain 1 m, mikä ei aina ole kätevää työskennellä tietokoneelta.
 • Karkea työpinta. Kun työskentelet, kynän kärjet poistetaan nopeasti.
 • Tabletissa ei ole painikkeita. Ohjelman hallinta on mahdollista vain hiiren ja tietokoneen näppäimistön avulla.

Yksi WACOM Pieni - harrastuksiin

Yksi WACOM Smallista

Toinen malli sarjasta on 1,3 kertaa pienempi kuin sen "kaveri" Medium-luokasta. Tämä on kätevä vaihtoehto kannettavan tietokoneen kanssa, koska laite vie vähemmän tilaa ja on helpompi kuljettaa. Sitä suositellaan henkilöille, jotka ovat riippuvaisia ​​tietokonegrafiikasta vapaa-ajallaan.

Tabletti yhdistyy helposti tietokoneeseen. Tarvittaessa sitä voidaan käyttää hiiren sijasta. Kynän alareunan näppäin voi vierittää. Työtilassa on optimaalinen koko, joka toimii suosituissa grafiikkaohjelmissa. Pintarakenne jäljittelee paperia, minkä ansiosta se on helppo maalata.

Pakettipaketti sisältää itse tabletin, ohjainlevyt, USB-kaapelin, kynän ja kärjet rengaspinseteillä. Langattoman kynän kosketusherkkyys on 1024 tasoa, mikä on kätevä kuvien luomiseen ja digitaalisten valokuvien retusointiin. Voit valita toiminnot kahdella näppäimellä.

edut:

 • Ergonomiaa. Paristojen puuttuessa kynä on kevyt. Laitteessa on tiukka silmukka kynän kiinnittämiseksi.
 • Säädä vasemman käden alle. Ohjelmiston avulla voit säätää tabletin säätöjä varten.
 • Esteettinen muotoilu. Malli on valmistettu kirkkaasta mustasta ja vaaleanvihreästä väristä.

haittoja:

 • Sulka. Kärki ei toimi kaltevuuden alla, ja työkalun pitää olla suoraan kiinni.
 • Toimintopainikkeiden puute. Kaikki asetukset tehdään tietokoneesta. Erityisesti epämiellyttävä painikkeiden "poisto" ja "zoom" puute.
 • Ohjelmiston osa.Ajurit voivat "lentää pois" ilman näkyvää syytä, sinun on rekisteröitävä laite uudelleen.

Intuos Comic - Comic Creator

Intuoksen sarjakuva

Intuos-linja on suunniteltu kehittyneille käyttäjille, joilla on taitoja eri ohjelmissa. Comic-mallin avulla voit piirtää raitoja, mangoja ja jopa sivuja graafisista romaaneista. Laitteessa on monitoiminto, jonka avulla voit hallita tietokonetta tabletista.

Tekninen tekniikka Wacom sisältää kynän virran ilman paristoja suoraan tabletin pinnasta. Tämän vuoksi taiteilijan käsi ei rasita työn aikana Työpinta on erittäin herkkä, joten sinun ei tarvitse siirtää kättäsi kohdistimen siirtämiseksi. Neljä ohjelmoitavaa painiketta auttavat käyttämään grafiikkaohjelmien toimintoja.

Tabletti kytkeytyy tietokoneeseen kätevällä kaapelilla pistoolin muodossa. Vaihdettavat kärjet ja paikka niiden poistamiseksi on kiinnitetty laitteen takakannen alle. Laitteen pohjassa olevat kumipadat pysyvät vakaina piirustuksen aikana.

edut:

 • Kätevät kuljettajat. Eri ohjelmissa voit tehdä erilaisia ​​asetuksia.
 • Yhteensopivuus. Laite toimii kaikissa suosituissa grafiikkaohjelmissa.
 • Erikoistumista. Liitetty tablet-sovellukseen Anime Studio Debut 10 ja Clip Studio Paint Pro, jotka on erityisesti suunniteltu piirtämään sarjakuvia.

haittoja:

 • Ohjelmisto. Tablet-levyjen sovellukset eivät sovi Windows 7 -käyttöjärjestelmään.
 • Virallisen sivuston käyttöliittymä. Ohjeita ja kuljettajia on vaikea löytää ja ladata, koska Wacomin verkkosivusto on epämukavasti järjestetty eikä käännetty kokonaan venäjäksi.
 • Kynän silmukka on liian kapea.

Intuos Pro M - asiantuntijagrafiikka

Intuos Pro M

Pro Tablet -perhe on suunnattu luotettavaan grafiikkaohjelmien käyttäjään. Kaikissa tämän sarjan laitteissa on kaksi tapaa yhdistää tietokoneeseen USB-johdot ja Bluetooth. Toinen ominaisuus on kynä Pro Pen 2, joka on 4 kertaa suurempi kuin edellisessä versiossa kaikissa parametreissa - herkkyys, tarkkuus ja nopeus.

”M” -merkki on varustettu työtilalla 22 x 14 cm. Tabletinäytössä on 8 näppäintä ohjelmatoiminnoille ja kosketusrengas. Multi-Touch-toiminto auttaa hallitsemaan laitetta eleiden kautta. 2048: n herkkyystason vuoksi ja kaltevuuden tunnistaminen 60 °: n kulmassa ei vaadi käden jännitystä.

edut:

 • Rakenna laatu. Laite on valmistettu kestävästä lasikuidusta ja anodisoidusta alumiinista. Alempi osa on varustettu liukastumattomilla kumipehmusteilla.
 • Kynäteline. Erityinen päällystys- ja painotusaine pitää työkalun putoamisen. Telineen sisäpuolella on 10 varaosa - 5 standardia, 1 harjalla, 1 joustava ja 3 "huopakynää."
 • Pikanäppäinten läsnäolo. Käyttäjä voi tehdä asetuksia jokaiselle sovellukselle.

haittoja:

 • Kosketusrenkaan työ. Työkalu on määritettävä jokaiselle sovellukselle. Tietokoneissa, joissa on pieni määrä RAM-muistia, rengas on hidas.
 • Langaton moduuli Tietokoneen poissa pitäminen pitämällä tabletti kierrosta on hankalaa, joten Bluetooth löytää muutamia käyttötarkoituksia.
 • Ylimääräiset toiminnot. Multi-touchia on vaikea käyttää piirtämiseen. Eleenohjausta käytetään vain Internetin selaamisessa.

Intuos Pro Paper Edition - Professional Illustrator

Intuos-Pro-paperi-painos

Uusin malli yhdistää tietokoneen ja klassisen grafiikan edut. Taiteilija voi työskennellä kynä-kynällä Pro Pen 2 ja geelikynällä Finetip paperilla. Kynän tuottama kuva lähetetään tietokoneen näyttöön USB-kaapelin tai Bluetooth-yhteyden kautta. Jos haluat käyttää tavallista piirustusmenetelmää, paperi on kiinnitetty tabletiin. Finetip-kynä siirtää piirustuksen suoraan tabletin muistiin. Sitten kuvat voidaan siirtää tietokoneeseen ja käsitellä rasteri- tai vektoriohjelmilla.

Tabletissa on 8 toimintonäppäintä ja kosketusrengas tilojen valitsemiseksi.Laite tunnistaa kynän 8192 paineen tasoa ja 60 asteen kallistusta. Inkspace-sovelluksen avulla voit käsitellä kuvia ja lähettää ne verkossa.

edut:

 • Hienostuneet laitteet. Tablettiin on kiinnitetty levy, jossa on ohjaimet, työkalulaatikko, paperi, kynä ja geeli kynä, leike paperin kiinnittämiseen ja varapyörät.
 • Suojakalvon. Se estää kärjen ennenaikaisen kulumisen.
 • Seistä kynää. Teräspohja takaa vakauden käytön aikana. Jalustan sisäpuolella on kärkien ja pinsettien syöttö korvaamista varten.

haittoja:

 • Heikko ohjelmisto. Ohjaimet kielletään usein työprosessissa, koska sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen.
 • Clamp-rakenne. Kun kiinnität tabletin, leike vähentää merkittävästi paperikappaleen kokoa.
 • Korkea hinta M-kokoinen laite maksaa vähintään 29 000 ruplaa, koko L maksaa vielä enemmän - jopa 42 000 ruplaa.

Wacomin grafiikkatabletin malli on helppo valita - sinun tarvitsee vain määritellä selkeästi omat valmiudet ja tavoitteet. Tietokonegrafiikan aloittelijoille One by line on kätevä, ja kokeneet taiteilijat nauttivat Pro-sarjasta. Jos haluat tehdä luksuslahjan kuvittajalle tai web-suunnittelijalle, osta Pro Paper Edition.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset