mylogo

Oletko kauan halunnut ostaa tabletin? Hyvä idea! Tällä kätevällä laitteella voit kuunnella musiikkia ja kirjoittaa sosiaalisia verkostoja, lukea kirjoja ja jopa soittaa. Tärkeintä on valita tuotteet, joilla on todistettu maine! Asus-gadgetit ansaitsevat suuren suosion Venäjällä. Tämä kuuluisa taiwanilainen yritys tuottaa yli 1000 tablettityyppiä. Katsaus on omistettu viidelle mallille, jotka ovat vuoden 2017 ostosluokituksen yläosassa. Tutustu niiden vahvuuksiin ja heikkouksiin!

 

 

ASUS

ASUS ZenPad 8.0 Z581KL - viihdettä ja vapaa-aikaa varten

ASUS ZenPad 8.0 Z581KL

Laaja valikoima ZenPadia - tämä laite liittyy keskimääräiseen hintaluokkaan. Malli 8.0 Z581KL keskittyy työskentelemään multimedian kanssa. Erityistä huomiota kiinnitetään valmistajan ulkoasuun. Ohut alumiinikotelo on koristeltu ihon alla olevalla tekstuurilla, napit on koristeltu pyöreällä kuviolla.

IPS-näytössä on kannettavien gadgetien suurin resoluutio - 2K. Tru2Life + GPU: n ansiosta tabletti tarjoaa kuvan kontrastin 200% korkeammalle kuin tavalliset tabletit. 6-tuumaisen prosessorin ja 4 Gt: n RAM-muistin ansiosta laite toistaa dynaamisimpia elokuva- ja pelinäkymiä, joissa on monimutkainen grafiikka.

Tabletin äänijärjestelmä antaa tehokkaan äänen syvällisesti. Voit kuunnella kuulokkeita käyttämällä kahta stereokaiutinta tai DTS-kuulokkeita.

8 Mpk: n takakamera mahdollistaa valokuvien ottamisen ja videoiden ottamisen Full HD-resoluutiolla. Sisäänrakennetut ominaisuudet auttavat optimoimaan valokuvien laadun.

edut:

 • Kapea akku. Yksi lataus riittää 11 tuntia aktiiviseen käyttöön.
 • Säännölliset päivitykset. Asus tarjoaa käyttäjille uusia ratkaisuja kantorakettiin, ohjelmakutsuihin ja koko käyttöjärjestelmään.
 • Nopea yhteys. Läsnäolo 4G tarjoaa moitteetonta työtä verkossa, katsellen Youtube, online-pelejä.

haittoja:

 • Järjestelmän virheet. Joskus tabletti käynnistyy itsestään.
 • Vaihtoehtoja. Laturin johto on lyhyt. Tuotemerkkejä ei ole, mukaan lukien kansi.
 • Ei salamaa. On mahdotonta tallentaa iltaisin videotallenteita tai ottaa valokuvia illalla.

ASUS ZenPad 10 Z300CNL - elokuva ja lukeminen

ASUS ZenPad 10 Z300CNL

10 Z-sarjan malli on alkuperäinen nuorisoversio, jolla on tarttuva ulkonäkö. Metallikotelon takaosa on koristeltu luonnollista nahkaa jäljittelevällä koristeella. Pyöristetyt kulmat ja reunat tarjoavat mukavan käytön. Näytössä, jonka diagonaali on 25,25 cm, on 73% laitteen alueesta. Mallin 10 Z300CNL alkuperäinen ominaisuus - liikkuvan telakointiaseman läsnäolo. Tämä on langaton näppäimistö, joka muodostaa yhteyden gadgeteihin Bluetoothin kautta.

Tabletti on varustettu IPS-näytöllä Tru2Life-tekniikalla, joka tarjoaa täydellisen terävyyden. Laitteiden kokonaisuus VisualMaster optimoi kuvaparametrit kirkkaalle kuvalle, jossa on silmiinpistävä kontrasti.

PixelMaster-tekniikalla varustettu takakamera auttaa ottamaan kuvia HDR-tilassa äärimmäisen yksityiskohtaisesti tummilla sävyillä. Etukamera soveltuu panoraamakuville, jonka avulla voit kuvata itsekuvioita kauniiden esineiden taustalla ja joukolla ihmisiä. Antaa toiminnon optimoida kuvan reaaliajassa.

edut:

 • Nopea prosessori. 4-ytimen prosessorin ansiosta tarjotaan nopeaa videota, pelejä ja musiikkia.
 • Laadukas äänijärjestelmä. Stereokaiuttimet tuottavat voimakasta ääntä korostamalla bassoa.
 • Sinisen valon suodattimen läsnäolo. Vaihtoehto estää silmien väsymyksen keinotekoisella valolla, mikä on kätevä lukemisen aikana.

haittoja:

 • Akku on heikko. Täyteen lataamiseen kuluu vähintään 5 tuntia, minkä jälkeen laite toimii noin 9 tuntia.Latauksen aikana tabletin käyttäminen on mahdotonta.
 • Muisti ei riitä. Kun multimediaa käytetään intensiivisesti, muisti on nopeasti ylikuormitettu, minkä vuoksi pienoisohjelman työtä hidastetaan.
 • Puhelimen ominaisuuksien puuttuminen. On mahdotonta soittaa puheluja, selvittää tasapainoa, työskennellä matkapuhelinoperaattoreiden kanssa älypuhelimen nopeudella.

ASUS ZenPad 10 Z500KL - matkaan

ASUS ZenPad 10 Z500KL

Toinen esimerkki 10 Z-sarjasta on uusin malli, jossa on tehokas 6-ytimen prosessori. 4 Gt: n RAM-muistia ja sisäänrakennettua LTE-modeemia voit käyttää Tabletia matkalla - Internetin ja sosiaalisten verkkojen, pelien ja elokuvien katseluun. Laitteen ulkonäkö on hyvin edustava - harjattu alumiinirunko, suojaava pinnoite kontaminaatiota vastaan, pyöristetyt kulmat. IPS-ruutua ympäröi laaja kehys.

Internet-yhteys tarjoaa sisäänrakennetun Wi-Fi: n, jossa on hyvä vastaanotto. Tien päällä voit käyttää LTE-moduulia. Jos haluat kommunikoida muiden gadgetien kanssa, Bluetooth-versio 4.1 on saatavilla.
Tabletiin asennettu prosessori, joka on kehitetty vuonna 2015, mutta tarjoaa erinomaisen toiston pelistä, joissa on monimutkainen grafiikka korkealla asetuksella. Chromeen sisäänrakennettu selain avaa nopeasti sovelluksia ja verkkosivustoja.

Etukameralla, jonka resoluutio on 5 Mpk, voit luoda selkeästi yksityiskohtaisia ​​muotokuvia itsestäsi. PixelMaster-tekniikalla varustettu 8 megapikselin pääkamera sopii valokuvien ja videoiden luomiseen Full HD -tilassa.

edut:

 • DTS-kuulokkeet: X-tekniikka. Kuulokkeiden kytkeminen tarjoaa surround-äänentoiston koko taajuusalueella.
 • Tehokas akku. Quick Charge 3.0 -ominaisuus auttaa lataamaan akkua 2,5 tunnin kuluessa. Tämä riittää 3 päivän aktiiviseen työhön.
 • Ergonomiaa. Laite on mukava kädessä, sitä on helppo hallita ja kirjoittaa tekstiä. Virtanäppäimet ja -asetukset on sijoitettu kätevästi ja ne eivät vaadi kovaa painetta.

haittoja:

 • Kokoonpanon ominaisuudet. Takana on tapauksen yksityiskohtien väliset aukot. Kamera ulottuu näkyvästi paneelin yläpuolelle.
 • Valokuvien laatu. Kuvat tulevat epämääräisiksi, ja sininen gamma on vallitseva. Illalla saadaan epäselvä kuva, jossa on rikki pikseliä.
 • Sormenjälkiskannerin puuttuminen.

ASUS Transformer Book T100TA - työhön

ASUS Transformer Book T100TA

Transformer-kirjan mallivalikoima on pohjimmiltaan uusi lähestymistapa tabletin suunnitteluun. Kaikki tämän linjan laitteet voidaan muuntaa - kun ne on kytketty näppäimistöön, ne suorittavat kannettavien tietokoneiden toiminnot. Malli T100TA, jonka diagonaali on 25,25 cm, toimii Windows 10: n pohjalta. Gadget on kätevä käyttää töissä ja ottaa mukaan työmatkoihin.

Suunnittelu on tehty lakonisella hi-tech-tyylillä - kiiltävä musta muovi, laaja kehys näytön ympärillä. Rungon alaosassa on telakointiaseman raot, joissa on kompakti näppäimistö. Saranajärjestelmä kiinnittää näppäimistön turvallisesti tabletiin ja sallii näytön kallistamisen eri kulmiin.

IPS-matriisin näytöllä on 1366 x 768 mm: n erottelukyky kannettaville pienoisohjelmille, mikä antaa kirkkaan kuvan, jossa on optimaalinen selkeys myös kulmasta katsottuna. Prosessori selviytyy täydellisesti tabletin vakiotoiminnoista - Internetin selaamisesta, videoiden, pelien ja e-kirjojen pelaamisesta.

Laite muodostaa yhteyden Internetiin Wi-Fi-yhteyden avulla. USB-modeemia voidaan käyttää. Bluetoothilla on helppo liittää langattomat kuulokkeet tai hiiri.

edut:

 • Verkkokameran ja sisäänrakennetun mikrofonin läsnäolo. Tämän ansiosta voit tehdä videopuheluja Skypessä.
 • Esiasennettu Microsoft Office. Tabletti on täysin käyttövalmis.
 • Passiivinen jäähdytysjärjestelmä. Tämä tekninen ratkaisu poistaa laitteen melun ja lämmityksen kokonaan.

haittoja:

 • Heikko kirkkaus. Suurin kirkkaustaso on 227 cd / m², mikä ei riitä käytettäväksi auringonvalossa.
 • Pieni näyttö. Tekstitiedostot näyttävät liian pieniltä, ​​minkä vuoksi silmäni ovat jännittyneitä.
 • Liittimiä ei ole riittävästi. Telakointiasemassa on vain yksi USB-portti. Ei Ethernet-tuloa.

ASUS Transformer Book Flip TP300LA - kotiin ja toimistoon

ASUS Transformer Book Flip TP300LA

Toinen vaihtoehto Transformer-mallivalikoimasta on parannettu malli, jossa näppäimistöä ei ole erotettu tabletista. Erillinen saranamekanismi, jossa on tukeva sarana, mahdollistaa näytön pyörimisen 360 °. Jos haluat käyttää laitetta tablet-laitteena, se taitetaan näppäimistön sisällä. Sisäänrakennetut magneetit pitävät laitetta suljetussa tilassa. Kun laite on täysin pyöritetty, se voidaan sijoittaa seinään esitysten ja videoiden katseluun.

IPS-matriisilla varustettu näyttö ei ole liian erilainen kuin standardin kannettavan tietokoneen parametrit - 33,25 cm: n diagonaali. Multi Touch -toiminnon ansiosta kosketusnäyttö on mahdollista. Korkea kirkkausaste mahdollistaa tabletin käytön auringonvalossa.

Vuonna 2017 kehitetty 2-ytimen prosessori kehittää tarpeeksi nopeutta pelata graafisesti rikkaita pelejä ja elokuvia. Litiumpolymeeriakku 50 Wh, kun se on täyteen ladattu, antaa tabletille energian 5 tuntia aktiivista työtä.

edut:

 • Luotettavuutta. Runko on valmistettu iskunkestävästä alumiinista, näppäimistö on valmistettu joustavasta pehmeästä kosketusmuovista.
 • SonicMaster-tekniikka. Kiitos hänelle, sisäänrakennettu stereo antaa selkeän yksityiskohtaisen äänen.
 • Hiljainen. Prosessorin jäähdyttämiseksi käytetään passiivista järjestelmää ilman jäähdytintä. Näppäimistön painikkeita painetaan myös ilman ääntä.

haittoja:

 • Näppäimistön suunnittelu. Jotkut painikkeet vaativat suurempaa painetta. Englannin ja venäjän kirjaimet on merkitty yhdellä värillä. Ei taustavaloa.
 • Ei kannen suojakansi. Tämän vuoksi tabletti likaantuu nopeasti koskettamasta.
  Ei Ethernet-porttia.

Asus-tabletti on aina korkea suorituskyky, upea muotoilu ja suuri joukko hyödyllisiä ominaisuuksia. Mieti, mihin tarkoituksiin haluat käyttää laitetta - työhön, vapaa-aikaan tai matkustamiseen? Arvioinnissamme on vaihtoehtoja mihin tahansa tilaisuuteen!

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset