mylogo

Pidätkö vapaa-ajan viettämisestä tietokonepelejä? Oletko valmis hengailemaan tuntikausia sosiaalisissa verkostoissa tai matkustamaan ympäri maailmaa? Joka tapauksessa, et voi tehdä ilman mukavaa tietokoneen tuolia! Sen tulisi olla ergonominen, turvallinen ja kätevä säätömekanismi. Arvostelumme esittelee 5 paikkaa eri yrityksiltä, ​​jotka ansaitsevat Venäjän korkeimman arvosanan vuonna 2017. Tutustu niiden ominaisuuksiin, etuihin ja haittoihin, ja sinulle on helppo valita malli itsellesi!

 

 

Tietokonetuolit kotiin

AeroCool AC120 - pelaajille

AeroCool AC120 - pelaajille

Kuuluisa taiwanilainen yritys Eirkul on kehittänyt mallin AC120, joka on tarkoitettu pelaamiseen faneille peleissä, jotka istuvat näytössä 5-6 tuntia päivässä. Valmistaja vetää yhdensuuntaisen pelin ja kuljettajan välille, joten se antaa tuotteelle tuolin muodon urheiluautolle. Kaksisävyinen eko-nahkaverhoilu, jossa on kirkkaat hiilikuituraidat, korostaa mallin arvostettua ulkoasua.

Suunnittelussa on 2 irrotettavaa tyynyä kohdunkaulan ja lannerangan tukemiseksi. Ne on kiinnitetty hihnoilla, joissa on lukot ja jotka on säädetty käyttäjän tarpeiden mukaan. Pään alla olevalla tyynyllä on pääntie. Muoviset käsinojat ovat säädettävissä korkeudessa ja pyörimässä.

Metallivipu voi muuttaa istuimen kaltevuutta. Se nojaa 90 - 180 asteen kulmaan, joten tuolin pitkien pelitapahtumien välissä voi nukkua. Laskeutumiskorkeusmekanismina käytetään 150 kg: lle suunniteltua kaasunostinta.

etuja:

 • Helppo koota. 15 minuutin ajan jopa kokematon käyttäjä kokoaa ristin 5 pyörällä, kiinnittää kaasunostimen, istuimen ja koristeelliset kannet.
 • Perhosmekanismi. Tämän ominaisuuden avulla voit vauhdittaa tuolia, varoitusrullia ja putoamista.
 • Helppo hoitaa. Eco-nahkaverhoilu on helppo puhdistaa kostealla liinalla.

haittoja:

 • Haju. Ensimmäiset 3 viikkoa verhoilun ostamisen jälkeen haisee epämiellyttävää.
 • Haitat käyttö kesällä. Kuumalla säällä eko-nahka tarttuu kehon avoimiin alueisiin, sinun täytyy asettaa tekstiilejä.
 • Kaasunostokorkeus. Tuolia ei voi säätää alle 170 cm pitkäisille.

TetChair-ohjain - harjoituksia varten

TetChair-ohjain - harjoituksia varten

Venäjän keskimääräinen malli on suunniteltu lukiolaisille, opiskelijoille ja kotona työskenteleville. Ominaisuus on korkea ja melko vankka selkä. Tuoli on peitetty eko-nahalla.

Selän korkeutta säädetään kaasunostimen avulla. Tarjotaan swing-mekanismi, ja sen nopeutta voidaan mukauttaa. Suurimmalla asetuksella keinutuolien vaikutus. Selkänojan kallistus on mahdotonta säätää - se on kiinteä kulmassa.

Muoviset käsinojat, joissa on mesh-tekstiilejä. Suunnittelu vastaa tuotteen tarkoitusta - tiivistä, mutta tyylikästä, urheilullista tyyliä.

edut:

 • Laatu päättyy. Kaikki saumat on ommeltu huolellisesti. Nidontamateriaalit on piilotettu verhoilun sisään.
 • Yksinkertainen hoito. Eco-nahka on helppo puhdistaa pölystä ja liasta tavallisella liinalla.
 • Kohtuullinen hinta. Verkkokaupoissa TetChair Driver kuluttaa 6700 - 7000 ruplaa.

haittoja:

 • Telojen rakenne. Pyörät on valmistettu muovista ilman kumipinnoitetta, joten ne voivat pilata lattian.
 • Rakenna ongelmia. Rullan kiinnittäminen ristikappaleeseen on varsin vaikeaa, varsinkin naisille. Selkän kiinnittäminen vaatii samalla pulttien kiinnittämisen ja käsinojien puristamisen, mikä voidaan tehdä vain yhdessä.
 • Kiinteä poikkipalkki takana. Pitkäaikainen käyttö aiheuttaa selkäkipua.

TetChair Racer GT - työhön ja vapaa-aikaan

TetChair Racer GT - työhön ja vapaa-aikaan

Toinen malli TetChairista voidaan kutsua universaaliksi. Tämä on kätevä vaihtoehto elokuvien katsojille verkossa ja ihmisille, joiden on kirjoitettava tekstiä pitkään.

Tuotteen erityispiirteet ovat hengittäviä leikkauksia selässä ja epätavallisia kaarevia käsinojia. Ekologisesta nahasta valmistettu verhoilu ja keskellä, takana ja istuimessa käytettiin huokoista akryylikangasta. Suuri viiva lisää ylimääräistä eleganssia.

Selkä on varustettu pehmeällä pääntuella, jalat on kiinnitetty myös käsinojiin. Istuin nostetaan sivuilta, selkänoja on järjestetty takaosaan. Kaasunostimen avulla istuimen korkeutta säädetään. "Top-gun" -järjestelmän avulla voit kääntyä melko suurella amplitudilla tai estää swingin.

Plussat:

 • Kankaan verhoilu. Tekstiilit, joissa on hyvä ilmanvaihto, estävät tarttumasta kehoon kuumalla säällä.
 • Upea muotoilu. Tuolilla on alkuperäinen muoto, ja se on saatavana 4 värisenä.
 • Nopea rakennus. Ohjeiden ansiosta tuoli voidaan koota 10-15 minuutissa.

miinukset:

 • Selkänojan korkeus. Niille, joiden korkeus on yli 170 cm, niskatuki on liian matala - olkapään tasolla.
 • Epäluotettavat kiinnitysvarret. Tuolin käsinojat on kiinnitetty vain kahdella pultilla ja ajan myötä ne alkavat löystyä.
 • Keinujärjestelmä Maksimiasennossa tuoli on kallistettu takaisin.

Byrokraatti CH 400 - freelancerille

Byrokraatti CH 400 - freelancerille

Tyylikäs ja kätevä malli venäläisestä Bureaucrat-yhtiöstä - erinomainen päätös kotona työskentelystä. Tuoli näyttää upealta pehmeän kiiltävän ekologisen nahkaverhoilun vuoksi. Alkuperäisin osa on kaareva selkä, joka on suunniteltu lepotuolin periaatteelle. Se on suorakulmainen runko metallista putkesta, joka on venytetty iho.

Istuin on täytetty vaahtokumilla. Epätavalliset trapezoidin muotoiset käsinojat on valmistettu muovista ja metallista. Selkänojan alaosassa oleva jousiruuvimekanismi antaa mahdollisuuden kääntää tuolia. Kallistuskulmaa säädetään istuimen alaosassa olevalla telalla. Kaasunostin auttaa säätämään jalkojen korkeutta käyttäjän korkeuden mukaan. Tuoli kestää painoa jopa 120 kg.

etuja:

 • Kaunis muotoilu. Tuotteen tyylikäs ulkonäkö tarjoaa kiiltävän verhoilun, risteyden pitkillä säteillä ja suurilla pyörillä.
 • Mukava selkä. Se ei sisällä kiinteää alustaa, joka tarjoaa mukavuutta omistajalle.
 • Kohtuullinen hinta. Malli CH400 maksaa 6 - 7 tuhatta ruplaa.

haittoja:

 • Muovipyörät. Rullat, joissa ei ole kumilevyä, voivat naarmuttaa lattiaa.
 • Huono värivalikoima. Tuoli on saatavana vain mustana.
 • Käsinojien säätämisen puute.

Puheenjohtaja 418 - klassikkojen ystäville

Puheenjohtaja 418 - klassikkojen ystäville

Venäläisen Chermenin yksinkertainen ja vankka näköinen malli sijoittuu valmistajan päähän. Mutta ihmiset, jotka haluavat tiukan sisustuksen, voivat käyttää sitä kotona.

Mallin ominaisuus - selkänojan sisäpuolella oleva verhoilutakki, joka antaa omaperäisyyden. Verhoilu on valmistettu aidosta puristetusta nahasta. Istuin on täynnä keskitiheyttä vaahtoa, sen reuna on koholla, mikä lisää mukavuutta pitkäaikaisessa käytössä.

Suunnittelun luotettavuus antaa viiden säteen hämähäkin kromipinnoitetusta metallista. Säädä jalkojen korkeutta ja keinu palvelee gazpatronia. Sen avulla voit estää kääntymisen ja kiinnittää tuolin yhteen työasentoon.

edut:

 • Irrotettavat pyörät. Rullat on valmistettu muovista, mutta ne voidaan korvata muulla mallilla sopivilla kokoisilla kumilla päällystetyillä.
 • Yleinen muotoilu. Tuoli näyttää hyvältä sekä klassisessa että korkean teknologian ympäristössä.
 • Verhoilun laatu. Iho on luja, matta, hyvin ommeltu, joten se kestää pitkään ilman vikoja.

haittoja:

 • Käsinojien muotoilu. Ne on valmistettu muovista, ja toisin kuin tapaus, ne on leikattu tekonahalla. Siellä on käsinojien säätömekanismi.
 • Ominaisuudet. Ulkona tuoli sopii paremmin miehille. Saatavana vain yhdellä värillä - musta.
 • Korkeat kustannuksetEri alueilla hinnat vaihtelevat 8,5 - 12 000 ruplaan.

Kun valitset kodin tietokonetuolin, harkitse 3 tärkeintä tekijää - selän ja jalkojen korkeus, materiaalit ja käyttötavat. Mitä enemmän aikaa viettää tuolilla, sitä kätevämpi ja toimivampi malli pitäisi olla.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset