mylogo

Onko uskollinen ystäväsi aina ja kaikkialla kanssasi? Otatko hänet opiskelemaan, työskentelemään, jopa kävelemään ystävien kanssa? Huolehdi suosikkisovelluksesi turvallisuudesta - etsi luotettava ja kätevä tapa sille! Katsaus on omistettu viidelle vuoden 2017 suosituimmalle mallille, jotka ovat saaneet rohkaisevaa palautetta asiakkailta. Lisätietoja niiden ominaisuuksista, eduista ja haitoista - se auttaa sinua valitsemaan tablet-laitteesi laadukkaan lisävarusteen.

 

 

Tabletit

RIVA 3017 - mukava ja kestävä

RIVA 3017 - mukava ja kestävä

Kiinalaisen Riva-mallin mallia voidaan kutsua universaaliksi - se sopii kaikille suunnittelussa ja rakentamisessa, koululaiselta eläkkeelle. Tuote on valmistettu tiheästä tekonahasta. Klassinen muoto ja pyöristetyt kulmat helpottavat laitteen kuljettamista pussiin tai reppuun.

Koko on suunniteltu kaikille tableteille, joiden kuvaruutu on 25,25 cm, pinta on sileä, hienostunut kuvio "ihon alle". Kannet ovat saatavilla 7 sävyinä - punainen, harmaa, ruskea, musta, keltainen, sininen ja vaaleanpunainen.

Sisällä on elastisia hihnoja kiinnittävät kulmat. Voit auttaa sinua turvallisesti kiinnittämään tabletin työhön tai kuljettamiseen. Kansi muuttuu helposti jalustaksi. Jalustan kallistuskulma vaihtelee välillä 90 - 180 °. Ulkopuolisen kotelon kotelo on varustettu magneettilukolla.

Plussat:

 • Materiaalien laatu. Nahkaverhoilu on tukeva, saumat on huolellisesti ommeltu. Tuotetta säilytetään 4-5 vuotta ilman hankausta ja naarmuja.
 • Luotettava kiinnitin. Magneetti pitää luukun tiukasti kiinni, joten kotelo ei avaudu, vaikka putoaisi.
 • Kohtuullinen hinta. Maksimihinta ei ylitä 1000 ruplaa.

miinukset:

 • Huono tiiviys. Tuote ei suojaa lataus- ja mikrofoniliittimiin tulevaa pölyä vastaan.
 • Silmien puute kameralle. Voit ottaa kuvan ottamalla tabletin kotelosta.
 • Sisäisen asennuksen suunnittelu. Ajan mittaan kulmien elastiset hihnat venyvät ja heikentyvät.

Defender Tablet-kukkaro Uni 10.1 - kaunis ja tiukka

Defender Tablet-kukkaro Uni 10.1 - kaunis ja tiukka

Edullinen kotikotelo on tarkoitettu myös 25,25 cm: n näytön diagonaaleille. Mallin mielenkiintoinen piirre on vetoketju, joka suojaa tablettia kosteudelta ja pölyltä. Tuotteen materiaali on tekonahka.

Suunnittelussa kiinnitetään huomiota - alkuperäinen englanninkielinen painos vaaleanharmaalla taustalla. Sisäinen osa on leikattu pehmeällä vuorauksella ja varustettu 4 joustavalla nauhakannattimella. Kansi voidaan käyttää jalustana, joka muuttaa kulmakulmaa käytettäväksi pöydässä, kuljetuksessa tai sängyssä.

edut:

 • Yhteensopivuus. Tuotteen pituus ja leveys on marginaali, joten se soveltuu eri valmistajien tableteille, myös näppäimistöllä varustetuille laitteille.
 • Ominaisuudet solki. Lisämukavuutta avattaessa vetoketju molemmilta puolilta.
 • Alhainen hinta. Verkkokaupoissa Tablet-kukkaro maksaa noin 500 ruplaa.

haittoja:

 • Epämiellyttävä haju. Aluksi tuote tuoksuu voimakkaasti synteettisistä aineista, se on pestävä tai ilmattava.
 • Kiinnikkeiden sijainti. Joissakin tablet-malleissa kiinnikkeet koskettavat virtapainiketta, latausliitintä tai äänenvoimakkuuden säädintä.
 • Laatu päättyy. Ajan myötä iholla muodostuu rupia.

Kirjan kansi Samsung Tab A 10.1: lle - tyylikäs ja toimiva

Kirjan kansi Samsung Tab A 10.1: lle - tyylikäs ja toimiva

Erityisesti Samsung-tableteille suunniteltu tuotemerkkinen sarja kattaa Beech Cover. Se on tehty polyuretaanikirjan muodossa.

Kotelon yläkannessa on kameran silmä, jonka avulla voit ottaa kuvia irrottamatta tablettia. Ohjauspainikkeille ja latausliittimelle on myös leikkauksia. Kaikki aukot ovat suljettuja tiukkoja kannet.Samettisen materiaalin sisustus ei vahingoita tabletin pintaa.

Laite pitää magneetin sisällä. Sisäänrakennettu mekanismi mahdollistaa kotelon käytön kolmella kaltevuuskulmalla. Kansi avataan automaattisesti, kun tabletti käynnistyy, sulkeminen sulkee laitteen lepotilaan.

etuja:

 • Kaunis muotoilu. Pyöristetyt reunat, pystysuorat kohokuvioidut viivat ja Samsung-logo antavat tuotteelle tyylikkään ilmeen.
 • Yhteensopivuus. Malli on suunniteltu laitteiden versiolle A 10.1 ja vastaa tarkasti niiden muotoa ja painikkeiden ja liittimien sijaintia.
 • Taittomekanismi. Kotelo on suunniteltu siten, että se taittuu vahingossa puristamalla, mikä estää gadgetin vahingoittumisen.

haittoja:

 • Pieni valikoima värejä. Sarjassa on vain 4 sävyä, mutta useimmissa venäläisissä myymälöissä on vain kaksi - musta ja punainen.
 • Suunnitteluviat. Kotelo ei kata tabletin sivureunaa, joten vaurio voi tapahtua, jos putoaa korkeudesta.
 • Korkea hinta Palkin vähimmäiskustannukset - 2500 ruplaa.

Kirjakansi Samsung Book Galaxy Tab S 10.5 - ohut ja kevyt

Kirjakansi Samsung Book Galaxy Tab S 10.5 - ohut ja kevyt

Toinen näyte Beech Cover -sarjasta on suunniteltu Galaxy-tableteille. Siro kate on valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista ja eko-nahasta.

Ulkopinnoitteen rakenne estää pölyn ja lian kertymisen. Kotelo edustaa tabletin ulkoreunoja muutaman millimetrin kohdalla. Takaläpällä on takakameran reikä, jossa on metallinen reunus.

Sisäosa leikataan pehmeällä mikrokuitulla. Tässä on magneettiset painikkeet tabletin kiinnittämiseksi. Riittää, kun asetat laitteen näihin painikkeisiin ja napsautat, kunnes se napsahtaa. Kansi on myös kiinnitetty integroidulla magneetilla. Suljetussa asennossa se suojaa takakameraa.

Kansi muunnetaan helposti kolmikulmaisena alustana. Käyttäjä voi säätää kulmaa videon, kirjoittamisen tai pelien käytön tarkastelemiseksi.

Plussat:

 • Materiaalin laatu. Kotelon kulutusta kestävä pinnoite säilyttää virheetön ulkonäkö jopa 3 vuotta.
 • Pieni paksuus. Tapaus ei lisää tabletin tilavuutta ja painoa.
 • Toiminnallisuutta. Kirjakansi asettaa automaattisesti gadgetin lepotilaan, kun suljet kannen ja kytkeytyy sen päälle, kun avaat sen.

miinukset:

 • Keinotekoiset materiaalit. Ihmiset, jotka ovat tottuneet aitoihin nahkatavaroihin, eivät ehkä pidä synteettisestä viimeistelystä.
 • Avaa reunat. Tabletin sivut pysyvät auki, mikä vähentää kannen luotettavuutta.
 • Korkea hinta Se vaihtelee 3 - 4,5 tuhatta ruplaa.

UAG Metropolis -kuori iPadille - vedenpitävä ja iskunkestävä

UAG Metropolis -kuori iPadille - vedenpitävä ja iskunkestävä

Malli on luotu erityisesti Apple-tableteille, joten se on täysin mukautettu niiden toimivuuteen. Se on valmistettu polykarbonaatista ja polyuretaanista, jossa on vedenpitävä pinnoite. Ohut ja joustava kotelo ei lisää tabletin painoa. Pinnalla, jossa on kihara rakenne, "sammakon iho" ei kerää pölyä ja sormenjälkiä.

Laite on tehty kirjan muodossa, jossa tabletti on turvallisesti magneettilukolla. Kannessa on reikiä liittimille, ohjauspainikkeille ja kameralle. Pakkaus sisältää Applen kynän, johon on asennettu elastinen muovipidike. Kansi voidaan muuntaa kolmeen kaltevuuskulmaan.

edut:

 • Luotettavuutta. Kannen suunnittelussa on iskuja vaimentava vaikutus. Tabletti on täysin suojattu putouksilta ja joltsilta.
 • Materiaalien laatu. Tuote on suunniteltu Yhdysvaltojen sotilasstandardien mukaisesti ulkoisten vaikutusten kestävyydelle ja heijastukselle.
 • Yhteensopiva älykäs näppäimistö.

haittoja:

 • "Naisten" sävyjen puute. Valmistaja tarjoaa värejä, jotka on suunniteltu enemmän miesten makuun - verenpunainen, musta, koboltinsininen, ruskea.
 • Sisustuksen laatu. Tumma mikrokuituliina kerää helposti pölyä ja antaa tuotteelle huolettoman ilmeen.
 • Ei näytön lukitusta, kun kansi suljetaan.

Valitse tabletin kotelo, joka perustuu kolmeen indikaattoriin - vahvuuteen, toimivuuteen ja ulkonäköön. Mitä useammin käytät suosikki-gadgetia, sitä korkeampi on näiden kriteerien vaatimukset.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset