mylogo

Hiuksia ei voi muotoilla ja kammattu? Kun olet lukenut katsauksen, opit parhaista hiusten balseereista, jotka tukahduttavat kaikkein itsepäisiä kiharoita.

 

 

Hiusten balsami

Miten valita balsami hiuksiin

Balmin ensimmäinen tehtävä on sulkea hiusten kynsinauha, joka avautuu shampoon jälkeen. Mutta tavanomaiset ilmastointilaitteet selviävät tästä työstä. Mutta balmsit kyllästävät kaikki hiukset ravintoaineilla, tiivistyvät ja ravitsevat sitä koko pituudelta. Tällaisen tuotteen puuttuminen hoidossa tekee hihnoista tylsä, matta ja hauras.

Valitse hiuksetyypin mukaan balmia, muuten vaikutus pettää:

1. Kuivien kiharoiden välineet sisältävät yleensä "raskas" öljyjä, jotka rasvaisilla hiuksilla antavat vain tarpeettomia painotuksia.

2. Tuotteet, jotka sisältävät tilavuutta tai liiallista rasvapitoisuutta, lisäävät hiusten astetta ja kuivaa pituutta, mikä voi vahingoittaa ylikuivattua kirkastumista tai muotoilua.

Älä pelkää silikoneja balmeissa - ne luovat hiuksellesi kalvon, joka suojaa heitä vaurioilta, antaa joustavuutta ja loistaa. Ja jotta nämä aineet eivät kerry säikeisiin, käytä vain 1-2 kertaa kuukaudessa syväpuhdistus shampoo.

Levitä huolehtiva kosmetiikka oikein. Useimmissa tapauksissa palmuja ei käytetä juuriin, jotta ne eivät aiheuta rasvapitoisuuden lisääntymistä ja tilavuuden vähenemistä. Mutta erityiset seboregulatiiviset ja kiinteyttävät välineet on suunniteltu vain päänahalle.

Ja muistakaa tärkeintä: balm ja maski eivät ole vaihdettavissa olevia tuotteita. Maski on tehohoidon väline, mutta se ei tasoita hiusten mittakaavoja, minkä vuoksi niiden rakenne on huokoinen. Balm on puhdistusmenettelyn pakollinen viimeinen vaihe.

Paras balms normaaleille hiuksille

Hoito normaaleista hiuksista edellyttää valovälineiden käyttöä, joka on tarkoitettu vain säikeiden kauneuden ja terveyden ylläpitämiseen sekä niiden suojaamiseen vaurioilta. Tällaiset tuotteet eivät tee kiharat raskaammiksi, mutta ne antavat heille kiiltoa ja helpottavat kampausta.

La'Dor Wonder Balm - lämpösuojaava vaikutus

LaDor Wonder Balm - lämpösuojaava vaikutus
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
94%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Korealaista balmia pikahoitoon palauttaa kiilto-, volyymi- ja silkisyyden kiharat. Kohtalaisen tiheä koostumus sulaa hiuksilla ja poistaa kuivuuden ja sekaannuksen shampoon jälkeen.

Silkiproteiinit, aminohapot, makadamiaöljy, aloeuute ja arginiini ravitsevat, kosteuttavat ja tasoittavat voimakkaasti lukkoja, antavat niille kimmoisuutta ja kiiltävän kiillon.

Wonder Balm suojaa hiuksia kuuman muotoilun hiusten muotoilijoiden kielteisiltä vaikutuksilta, estäen haurauden ja hiusten osuuden.

edut:

 • Rikas koostumus;
 • Kattava huolehtiva vaikutus;
 • Se tekee hiuksista loistaa ja tasoittaa niitä;
 • Suojaava vaikutus

haittoja:

 • Kaikissa myymälöissä ei ole sitä.

La'Dorin ihme-balmia vetoaa tytöihin, joilla on pitkät kurittomat hiukset, joilla ei ole kiiltoa, kimmoisuutta ja sileyttä.

Syoss Pure Fresh - puhdas ja tuore hiukset

Syoss Pure Fresh - puhdas ja tuore hiukset
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
90%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämä kevyt balsami luotiin terveiden hiusten päivittäiseen hoitoon. Sen painoton rakenne peittää hiukset, poistaa ne koko pituudelta ja antaa ilmastointilaitteen vaikutuksen, säilyttäen luonnollisen perusmäärän.

Tuote ei sisällä mineraaliöljyjä ja silikoneja, mutta sillä on kosteuttavia ja pehmentäviä ominaisuuksia, ja se auttaa myös selviytymään asennuksesta. Pure Fresh ei punnita säikeitä ja antaa pitkän tunteen tuoreudesta.

edut:

 • Kevyt rakenne;
 • Hiusten hoito, pehmennys ja hajottaminen;
 • Säilyttää perusmäärän;
 • Suuri pullo (500 ml) voidaan ostaa vain 250 ruplaan.

haittoja:

 • Ei anna pitkäkestoista vaikutusta.

Syoss Pure Fresh Balm sopii tytöille, joilla on hiukset ilman ongelmia. Tämä on helpoin ja budjettihuolto, joka ei varmasti vahingoita, toisin kuin muut halvat keinot.

Paras balmien valinta normaaleille hiuksille!

Parhaat balmsit kuiville ja vaurioituneille hiuksille

Kuivat hiukset ovat herkimpiä haavoittuvuudelle, ja sen riittämätön elastisuus tekee muotoilusta todellisen piinan, jolla on arvaamaton tulos.

Kapriisien ja vaurioituneiden hiusten tukahduttaminen auttaa öljyihin, keratiiniin, silikoneihin ja proteiineihin perustuvia balseja. Nämä komponentit täyttävät hiusten ontot alueet, pehmentävät ja ravitsevat niitä, palauttamalla terveen kiillon lukkoihin.

CHI Argan Oil ja Moringa Oil - toivottomasti vahingoittuneille hiuksille

CHI Argan Oil ja Moringa Oil - toivottomasti vahingoittuneille hiuksille
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
96%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Koostumus on kyllästetty ravintoaineilla ja se on helppo levittää hiusten läpi, pehmentää ne kärjiksi ja jättää ohuen tuoksuvan verhon. Kaavan vaikuttavat aineet ovat luonnollisia öljyjä ja argania.

Tämä cocktail ravitsee, pehmentää ja kosteuttaa hiukset, poistaa huokoisuuden ja haurauden, helpottaa kampausta ja muotoilua. Argan Oil plus -linjalla on kumulatiivinen vaikutus päivittäin, jolloin elävät hiukset muuttuvat.

edut:

 • Parantaa vaurioituneiden säikeiden tilaa;
 • Kumulatiivinen palauttava vaikutus;
 • Tekee hiukset tottelevaisiksi;
 • Säästeliäästi kulutetaan;
 • Se on miellyttävä aromi;
 • Suojaa rikkoutumiselta.

haittoja:

 • Hinta on noin 1700 ruplaa.

CHI: n balmia on suunniteltu hoitamaan hyvin vaurioituneita, hauraita ja valkaistuja hiuksia, joita ei voida muotoilla ja kammattu. Säännöllisen käytön avulla se pystyy elvyttämään säikeitä, vaikka ne olisivat alun perin kauheasti.

Estel Genevie Pour Femme - tuoksuva hoito

Estel Genevie Pour Femme - tuoksuva hoito
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
90%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Venäläisen ammattimerkin hajustettu balsami pystyy myös palauttamaan hyvin kuivia hiuksia. Paksusta koostumuksesta huolimatta se leviää täydellisesti koko pituudeltaan, pehmentäen ja purkaessaan säikeitä.

Kollageeni, pantolaktoni ja adaptogeeni kosteuttavat hiuksia, palauttavat ne tasaiseksi, joustaviksi ja kiiltäviksi. Ja tämä työkalu jättää jälkeensä herkän aromin, joka voi kestää useita päiviä.

edut:

 • Paksu balm on taloudellinen;
 • Kattava hoito;
 • Palauttaa kiiltoa ja kiiltoa joustavuuteen;
 • Irrottaa hiukset ja helpottaa muotoiluprosessia.

haittoja:

 • Kylläinen aromi ei ehkä pidä tytöistä, joilla on herkkä haju.

Estel Balsam Genevie Pour Femme on suositeltavaa kuivata ja värjättyjen hiusten säännöllistä hoitoa varten, joka altistuu päivittäin hiustenkuivain, pihdit ja lämmitetyt hiukset.

Gliss Kur Bonding Balm Hair Restoration - budjetin vaihtoehto salonkiin

Gliss Kur Bonding Balm Hair Restoration - budjetin vaihtoehto salonkiin
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Gliss Kurista uusi on suunniteltu värikäs ja aggressiivinen kuuma muotoilu.

Tuotteella on runsas tiheä rakenne, joka tästä huolimatta leviää helposti hiusten läpi ja auttaa irrottamaan kärjet.

Tuote sisältää keratiinia, silikoneja, pantenolia ja aprikoosinydinöljyä. Nämä komponentit palauttavat tuhoutuneet disulfidisidokset, täyttävät vauriot, ravitsevat, pehmentävät ja kosteuttavat säikeitä.

Balm palauttaa vaurioituneet ja huokoiset hiukset kiiltoa, voimaa ja kimmoisuutta, ja myös estää niiden herkkyyden.

edut:

 • Kattava huolehtiva vaikutus;
 • Helpottaa muotoilua ja naarmuja;
 • Tasoittaa hiukset ja täyttää muodostuneet huokoset;
 • Lisää kauniin kiilteen säikeisiin;
 • Se maksaa vain 200 ruplaa.

haittoja:

 • Voi painaa hiukset.

Gliss Kurin hiustenkorjaus on budjettiassistentti tytöille, jotka käyttävät säännöllisesti curling- ja hiustenkuivaajia. Mutta se on parempi soveltaa tätä balmia lyhyillä ja keskipitkillä hiuksilla - pitkäänkin se on melko raskasta, mutta se ei ole sen arvoinen vain vinkkien avulla.

John Frieda Detox ja korjaava hoitoaine - sekoitus avokadoa ja vihreää teetä

John Frieda Detox ja korjaava hoitoaine - sekoitus avokadoa ja vihreää teetä
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
85%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

John Friedan uudella korjaavalla koostumuksella on paksu rakenne, mutta sulaa hiuksille, kuten voille, pehmenemällä ja purkaamalla ne. Tuote liuottaa matkan varrella syvän likaantumisen, mikä parantaa hyödyllisten komponenttien tunkeutumista hiusten rakenteeseen.

Koska vaikuttavat aineet ovat tässä avokadoöljy ja vihreän teen uutetta. Ne ravitsevat, pehmentävät ja pehmentävät voimakkaasti hiuksia. Lisäksi tällaisen cocktailin säännöllinen käyttö parantaa kuivien hiusten ulkonäköä.

Mukava bonus on rikas kosmeettinen tuoksu, joka pysyy hiuksissasi pitkään, ikään kuin olisit juuri lähtenyt salongista.

edut:

 • paksu;
 • Voimakas hoitoteho;
 • Antaa hiusten kiiltoa ja kiiltoa;
 • Irrota kuivat säikeet.

haittoja:

 • Käytä annostelua.

Detox ja Repair näkyvät hyvin paksuilla, mutta kovilla ja kuivilla hiuksilla, mikä antaa niille kimmoisuuden ja pehmeyden.

Minkälaista balmia kuiville ja vahingoittuneille hiuksille ostaisit?

Parhaat rasvat rasvaisille hiuksille

Talirauhasen lisääntyneen aktiivisuuden vuoksi tällaiset hiukset tulevat hyvin likaisiksi ja näyttävät epämääräisiltä. Tunnetaan rasvojen hiusten ja hilseiden ongelmien omistajia sekä tilavuuden puutetta.

Erityiset seboregulatiiviset balmsit, jotka huolehtivat sekä pituudesta että päänahasta, auttavat selviytymään kaikesta tästä.

Vieso "Lavender Conditioner" - kasviuutteiden teho

Vieso hoitoaine laventelilla - kasviuutteiden voima
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
93%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Ranskalaisen valmistajan tuote on suunniteltu normalisoimaan ihosokerin tuotantoa. Rohdosvalmisteella on painoton rakenne, joten jopa ohuet hiukset eivät punnita. Laventelin ja rosmariinin uutteet normalisoivat talirauhasen toimintaa ja vahvistavat hiusten juuria.

Mutta valmistaja oli vaatimaton, ja se kutsui tällaista hyödyllistä balmia yksinkertaiseksi hoitoaineeksi. Vieso laventelin kanssa kosteuttaa, pehmentää ja pehmentää hiuksia samalla tiivistämällä niitä koko pituudelta.

Tämän seurauksena on näkyvää äänenvoimakkuutta, kaunista peilin kiiltoa, ja kuukauden säännöllisen käytön jälkeen voit päästä eroon liiallisesta rasvattomista hiuksista.

edut:

 • Kasviperäisiin ainesosiin perustuva koostumus;
 • Pitkäaikainen seboregulatiivinen vaikutus;
 • Kosteuttaa ja pehmentää hiukset;
 • Antaa äänen juurille;
 • Matala kulutus.

haittoja:

 • Vieso - kun taas hyllyillä on suuri harvinaisuus.

Laventeli seboregulatory balm-hoitoaine todella ratkaisee ongelman korkea rasvaa hiukset.

Tällainen hoito ei kuitenkaan ole halpa, eikä sen löytäminen myynnistä ole aina mahdollista. Mutta monet ovat jo maistaneet ranskalaisen uutuuden, joten pian ammatillisen luonnollisen kosmetiikan kysyntä tekee työnsä ja balsamista tulee edullisempi.

L'Oreal Paris Elseve "3 saven arvo" - tuoreus ja tilavuus jopa 72 tuntia

LOreal Paris Elseve 3 savi -arvo - tuoreus ja tilavuus jopa 72 tuntia
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
90%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Elseven budjetin tasapainottava hoitoaine on osoittautunut rasvattomien hiusten omistajiksi.

Tuotteen paksu, mutta kevyt ja liukas rakenne leviää nopeasti päänahkaan ja kiharat, jolloin ne ovat silkkisiä.

Työkalu on helppo pestä pois ja jättää hiuksille vain aromaattisen hedelmälavan. Samalla juuret pysyvät puhtaina pidempään, ja pituus lakkaa olemasta kuiva ja huokoinen.

Balmikaava koostuu kolmesta savesta, jotka adsorboivat talteen ihoa, säätelevät talirauhasen toimintaa ja vahvistavat hiusten follikkeleita.

Ilmastointilisäaineet pehmentävät, pehmentävät ja kosteuttavat säikeitä - ja kiitollisuudeltaan ne tulevat oppivammiksi ja kampatuiksi.

edut:

 • Vähentää rasvaa ihoa;
 • Puhdistaa juuret ja ravitsee pituutta;
 • Miellyttävä tuoksu;
 • Vähimmäiskulutus;
 • Antaa lisämäärän;
 • Se maksaa 200 ruplaa.

haittoja:

 • Ei pitkäaikaisia ​​vaikutuksia.

Elseve, jossa on kolme savea, on ihanteellinen rasvaisille hiuksille juurilla, mutta se on kuivattu liian pitkään, muotoilulla, värjäyksellä tai värinmuutoksella.

Äänestä paras rasvainen hiukset rasvaisille hiuksille!

Parhaat hiukset kaikille hiustyypeille

Sinun ei pitäisi odottaa intensiivistä regeneroitumista näistä tuotteista tai vakavien ongelmien ratkaisua. Universal-balmilla on kevyempi ja yksinkertaisempi koostumus, joka hyödyttää minkä tahansa tyyppisiä hiuksia.

Niiden vaikutus on palauttaa kiilto, pehmeys, helpompi kampaus ja estää hauraus.

Kerastase Elixir Ultime Le Fondant - ylelliset öljyt ja tehohoito ilman painotusta

Kerastase Elixir Ultime Le Fondant - ylelliset öljyt ja tehohoito ilman painotusta
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
95%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Kerastasen pesty maito osoittautui erittäin kevyeksi, joten se ei painaa kiharoita, mutta jättää ohuen hajuveden peiton, jossa on itämaisia ​​huomautuksia.

Kaavan aktiivisina komponentteina vaaditaan kamelia, prakaksi, maissi ja arganöljyt. Ne kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät pituutta sekä estävät haurauden ja poikkileikkauksen.

edut:

 • Kevyt rakenne;
 • Näkyvä huolehtiva vaikutus;
 • Miellyttävä tuoksu;
 • Helpottaa muotoiluprosessia;
 • Tasoittaa hiukset;
 • Suojaa pituuden vaurioilta.

haittoja:

 • Kustannukset 3 000 ruplaa.

Kerastase-maidon balmia suositellaan pitkien, heikkojen ja tylsien hiusten omistajille, joilla ei ole tilavuutta.

Natura Siberica Tuva "Bio-Balm ravitseva" - edulliset orgaaniset tuotteet

Natura Siberica Tuva Ravitseva Bio-Balm - edulliset orgaaniset tuotteet
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Orgaaninen balsami on suunniteltu päivittäiseen ravitsemukseen ja kiharoiden suojeluun. Se on paksu, siinä on miellyttävä kasviperäinen tuoksu, se liukuu helposti hiusten läpi ja poistaa sen ilman ongelmia.

Koostumuksen vaikuttavat aineet ovat Tuvan Yak -maito ja Mongolian teetä, jotka vahvistavat säikeitä ja samalla ravitsevat ja pehmentävät pitkin koko pituutta.

Työkalu on täysin turvallinen ja sitä voidaan levittää päänahkaan hiustenlähtymisen estämiseksi. Tällaisella voimakkaalla vaikutuksella on miellyttävän yllättävää, että tuote ei kyllästy hiuksiin, säilyttäen kampauksen luonnollisen tilavuuden ja särön.

edut:

 • Orgaaninen koostumus;
 • Hoitovaikutus;
 • Ei tee hiuksia raskaammaksi;
 • Sopii päänahalle;
 • Visuaalisesti hiukset ovat paksumpia.

haittoja:

 • Ei sileä säikeitä.

Tämä ravitseva biobalmi soveltuu lyhyille hiuksille ja keskipitkille. Se valittaa tytöille, joilla on herkkä päänahka.

L'Oreal Professionnel Lähde Essentielle Daily Detangling Cream - Ammattimainen orgaaninen kosmetiikka

LOreal Professionnel Source Essentielle päivittäinen kosteuttava kerma - ammatillinen orgaaninen kosmetiikka
4.6
★★★★★
toimituksellinen luokitus
86%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

L'Orealin uutuus on luotu erityisesti huolehtivan luonnonmukaisen ystäville. Tuotteen 99%: n kaava koostuu kasviperäisistä komponenteista, jotka vahvistavat vähitellen hiusten rakennetta ja aiheuttavat pitkäkestoisen vaikutuksen. Balmi on paksu, mutta vaikea levittää hiusten läpi, minkä vuoksi sitä ei käytetä liian taloudellisesti.

Tärkeimmät aineet ovat kookosöljy, argan, auringonkukka ja aloeuute, joka ravitsee, pehmentää, kosteuttaa ja palauttaa hiukset. Valitettavasti tällaisesta tyylikkäästä hoidosta tulee pieni paino raskaiden säikeiden määrässä.

edut:

 • Hyvä kasvien koostumus;
 • Ravitsee ja kosteuttaa voimakkaasti hiuksia;
 • Se selviytyy hyvin säikeiden jäykkyydestä, mikä vähentää haurautta;
 • Siinä on miellyttävä makea maku.

haittoja:

 • Suuri kulutus;
 • Paino hiukset.

Lähde Essentielle on suositeltavaa normaalille, kuivalle ja huokoiselle hiukselle.Mutta omistajat rasvainen päänahka tai harvinainen pää hiukset, se ei ole sopiva - eikä sen kokoonpano, mutta koska vaikutus on luotu.

Mitä balmia kaikille hiustyypeille pidät enemmän?

Paras balma värillisille hiuksille

Ammoniakkivärit löystävät hiusten kynsinauhaa, minkä vuoksi sen rakenne muuttuu huokoiseksi, ja säikeet itse - kuiva ja rakeinen.

Alhaisen pH-arvon omaavat balsamit auttavat heitä palaamaan terveelliseen ulkonäköön - happama ympäristö sulkee vaa'at, tasoittaa hiukset ja tiivistää pigmentin sisälle, jotta uusi väri säilyttää kirkkautensa mahdollisimman pitkään.

Matrix Total Results Pidä Me Vivid Conditioner - värin kestävyys 65 päivään asti

Matrix Total Results Pidä Me Vivid Conditioner - värin kestävyys 65 päivään asti
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
96%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Happamyllyhoito huolehtii laajalti värjätyistä hiuksista ja säilyttää pysyvästi värikylläisyyden.

Tuotteen formulaatiota parannetaan helmi-jauheella, joka parantaa säikeiden voimakasta säteilyä. Sama työkalu ravitsee, kosteuttaa ja palauttaa joustavuuden kiharoille.

Matrix tiivistää luotettavasti keinotekoisen pigmentin hiuksiin ja estää sen pesemästä ja värjäämästä väriainetta. Se on paksu, mutta se ei tee hiustyyliä raskaammaksi ja säilyttää perusmäärän. Ja tässä ilmastointilaitteessa on ylellinen hajusteiden tuoksu, jossa on vinkkejä vaniljasta, puuvillasta ja kookospähkinästä - vaikka se kestää enintään yhden päivän.

edut:

 • Kattava hoito;
 • Tekee hiukset sileiksi ja lisää ylimääräistä kiiltoa;
 • Häiritsee värien pesua ja värjäytymistä;
 • Tekee keinotekoisen sävyn hieman kirkkaammaksi;
 • Kulutetaan hitaasti.

haittoja:

 • Koostumus on kaukana luonnollisesta.

Matrix Keep Me Vivid säilyttää kirkkaita ja pastellisia hiusten sävyjä hyvin, varsinkin jos värjäykseen käytettiin ammoniakkia tai sävytysyhdisteitä.

Tresemme Keratin Color - budjettihuolto, ammattimainen tulos

Tresemme Keratin Color - budjettihuolto, ammattimainen tulos
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
91%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Amerikkalaisen brändin uutuus osoittautui erinomaiseksi budjettivälineeksi värjättyjen hiusten hoitoon. Kyllästetty balmiliukku liukuu hyvin säikeisiin ja poistaa ne nopeasti shampoon jälkeen.

Tuotteen koostumus sisältää arganöljyä, marulaa, kaviaariuutetta sekä keratiinia. Nämä komponentit tiivistävät ja tasoittavat hiukset ja muodostavat myös pinnalleen suojakalvon, joka estää keinotekoisen pigmentin huuhtoutumisen 10 viikon ajan. Työkalu poistaa myös hiusten huokoisuuden ja kuivuuden usein värjäytymisen vuoksi.

edut:

 • Luonnollisten ainesosien runsaus koostumuksessa;
 • Tehokkaat kosteuttava hiukset;
 • Pitkä värin säilyminen värjäyksen jälkeen;
 • Suhteellisen alhainen kulutus;
 • Hinta on noin 350 ruplaa.

haittoja:

 • Voi painaa hiukset.

Tresemme Keratin Colouria suositellaan kuivien, värjättyjen hiusten säännöllistä hoitoa varten, joilla ei ole sileyttä ja kiiltoa.

Head & Shers Supreme "Suojaa vaurioilta" - huolellisesti päänahasta

Head & Shers Supreme Suojaa vaurioilta - huolellisesti päänahasta
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämä balsami on suunniteltu hoitamaan ei ainoastaan ​​värjättyjä hiuksia vaan myös vahingoittunutta päänahkaa. Paksut ravintoaineet ympäröivät näkymättömän kalvon säikeitä, jotka suojaavat niitä mikrotiedostoilta.

Arganöljy pehmenee, palauttaa, pehmentää ja kosteuttaa hiuksia. Lisäksi tuote poistaa kuivasta päänahasta ja hilseestä, joka johtuu usein värjäytymisestä. Ja tietenkin, balmilla estetään värin pesu.

edut:

 • Kattava hiustenhoito sekä suoja ulkoisista tekijöistä;
 • Poistaa hilseen ja kutiava kuiva päänahka;
 • Säilyttää värjättyjen hiusten väri ja kiilto;
 • Taloudellisesti käytetty ja edullinen - noin 350 ruplaa.

haittoja:

 • Antaa suojakalvon aiheuttaman painotuksen vaikutuksen.

Arganöljypalsasta on käytettävä tytöillä, jotka värjättävät tai valkaisevat hiuksiaan jauhetta, joka aiheuttaa mikrotrauman ja päänahan kuivumisen.

Mitkä balmit värillisille hiuksille valitsisit?

Huippuhousut hienoille hiuksille

Ohuiden hiusten hoitoon soveltuvat vain kevyet tuotteet, joissa ei ole silikoneja ja raskaita öljyjä. Tällaiset balmsit ovat tarpeen, jotta hiukset ja hiusten rakenne suljetaan itse, mutta ravitsemus ja lisähoito ovat vain toisessa paikassa.

Vichy Densi-ratkaisut Hiusten massapalsam - tehohoito heikoille hiuksille

Vichy Densi-ratkaisut Hiusten massapalsam - tehohoito heikoille hiuksille
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
92%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Vichyn tiivistysbalmilla on paksun geelin koostumus. Se peittää säikeet ja luo jokaiselle hiukselle jotakin näkymättömän sakeutuskalvon.

Tämän seurauksena kiharat näkyvät visuaalisesti paksumpina ja tilavampina. Pehmeys, joustavuus ja silkisyys palautetaan lukkoihin.

Tuotteen koostumuksessa oleva ramnoosi, ceramidit ja E-vitamiini vahvistavat hiusten follikkeleita sekä täyttävät, ravitsevat ja palauttavat itse hiusten rakenteen.

Lisäksi balsami antaa kumulatiivisen vaikutuksen. Ja sovelluksen aikana voit tuntea miellyttävän kylmän - tämä on mentoli, joka virkistää ja rauhoittaa kutisevaa ihoa.

edut:

 • Rikas ravitsemuksellinen koostumus;
 • Lisää hiusten määrää ja tiheyttä;
 • Vähentää hiustenlähtöä ja samalla palauttaa ne;
 • Antaa jäähdytyksen.

haittoja:

 • Päättyy nopeasti.

Densi-Solutions auttaa parantamaan ohuiden, vaurioituneiden ja heikentyneiden hiusten tilaa. Samalla se estää niiden häviämisen ja antaa keinotekoisen määrän säikeille, kunnes he itse toipuvat ja saavat terveen ilmeen.

Nivea "Maito hiuksiin" - helpoin balm

Nivea Maito hiuksille - helpoin balm
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Ruokavalioinen painamaton rakenne on suunniteltu hoitamaan heikkoja ja luonnollisesti ohuita hiuksia. Hän pehmentää ja purkaa ne, mutta ei punnita lainkaan.

Maidon proteiinit maidon koostumuksessa kosteuttavat hiuksia hyvin, tarjoavat intensiivistä ravintoa eivätkä peitä perusvolyymiä.

Työkalu helpottaa kampausta ja muotoilua, estää haurautta ja antaa säikeille upean loistavan kirkkauden. Nivea ei koske kosmeettisia hajusteita, sillä se ei aiheuta negatiivisuutta myös ihmisille, joilla on herkkä haju.

edut:

 • Kevyt rakenne;
 • Kattava hoito;
 • Ei punnita kiharoita;
 • Suojaa hiukset vaurioilta;
 • Helpottaa tuhkojen hiusten asettamista.

haittoja:

 • Käytettävissä oleva määrä ei varastaa, mutta ei lisää sitä.

Nivea-maito soveltuu hienoille hiuksille, jotka ovat vaurioituneet värinmuutoksen, pysyvän curlingin tai liian usein kuuman muotoilun vuoksi.

John Frieda Ylellinen Volume Restore Core Core -hoitoaine - painoton geeliä parantava hoitoaine ja silmiinpistävä määrä

John Frieda Ylellinen Volume Restore Core Core -hoitoaine - painoton geeliä parantava hoitoaine ja silmiinpistävä määrä
4.6
★★★★★
toimituksellinen luokitus
85%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

John Friedan uutuus antaa huimaavan määrän myös ohuille hiuksille. Läpinäkyvä geeli- rakenne sulaa kiharat, liotetaan ja tiivistetään.

Tuotteen koostumus on rikastettu proteiineilla, jotka muodostavat näkymättömän kalvon, joka suojaa ja kasvattaa säikeiden tiheyttä koko pituudelta.

Työkalua käytetään sekä kierteille että päänahalle, mikä muodostaa upean tilavuuden, joka säilyy seuraavaan pesuun asti.

Ylellinen tilavuus on ominaisuuksiltaan hyvin samanlainen kuin muotoilutuotteet, mutta sinun ei pitäisi odottaa ilmastointivaikutusta ja pehmenemistä.

edut:

 • Epätavallinen geelin rakenne;
 • No tiivistää hiukset;
 • Näkyvä ja pysyvä tilavuus;
 • Ei punnita pituutta;
 • Helppo kiinnittää vaikutus asennettaessa.

haittoja:

 • Ei sovi koviin ja kuiviin hiuksiin.

Balsam John Frieda on loistava apuväline, jolla luodaan irtotavaraa hienoille hiuksille. Mutta älä käytä tätä tuotetta liian usein, muuten se kuivuu vain säikeistä huolimatta kaikista hyödyllisistä ominaisuuksistaan.

Dove Nutritive Solutions "Volume and Recovery" - tottelemaan kurittomien kiharat

Dove Nutritive Solutions -volyymi ja talteenotto - räpyttämättömien kiharoiden hillitsemiseksi
4.5
★★★★★
toimituksellinen luokitus
82%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Ajattele, että hiusten määrä ja sileys eivät ole yhteensopivia? Dove-brändi on osoittanut, että näin ei tapahdu vapauttamalla painottomia ravintoaineiden ravintoaineita Nutritive Solutions. Sen kevyt tekstuuri sulaa hiuksille ja poistaa kuivuuden.

Tuotteen koostumus sisältää trehaloosin, silikoneja ja kosteuttavaa kompleksia, jotka antavat yksittäisille säikeille silkkisyyttä ja kiiltoa, ja hiukset - huomattava määrä, vaikka itse hiukset ovat ohuita ja heikkoja.

edut:

 • Vaalea kermainen rakenne;
 • Kosteuttava vaikutus;
 • Helpottaa kampausta ja muotoilua;
 • Tasoittaa hiukset ja samalla antaa sille tilavuuden;
 • Tarjoaa suojaavan vaikutuksen.

haittoja:

 • Koostumus on huono eikä anna riittävää ravintoa.

Dove'n palauttamiseen ja tilavuuteen liittyvä balsami houkuttelee ohuiden ja huonojen hiusten omistajia, joita ei voida muotoilla.

Minkälaista ohuiden hiusten balmia suosittelisit?

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset