mylogo

Kun valitset wc: n, useimmat ihmiset ostavat ensimmäisen myymälän ensimmäisen myymälän, eivät varsinkaan ensi silmäyksellä primitiiviin, putkistoon. Vaikuttaa tämän aiheen utilitaristiseen tarkoitukseen. Suosittelemme, että katsot parhaita nykyisin markkinoilla olevia wc-tiloja. Ne ovat mukavia, laadukkaita, ja jotkut niistä ovat yksinkertaisesti super-teknologisia.

 

 

WC-astia

Mikä wc on parempi ostaa

Lasitetut saniteettitavarat ja posliini pidetään WC-altaiden parhaina materiaaleina. Näiden materiaalien sisällä on hienojakoisia, mutta niiden pinta on hyvin sileä ja hygieeninen - tämä ei aiheuta erityisiä ongelmia hoidossa. Posliini maksaa tietenkin enemmän, mutta sen emali pysyy paljon turvallisempana.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut käymälät ovat uskomattoman vahvoja ja kestäviä, eivät pelkää jatkuvaa kosketusta veden kanssa, eikä teräspinnan kalkkikiveä viipy.

Ja kaikkein näyttävimmät ja kalliimmat WC-kulhot on valmistettu tekokivestä. Perusteellisen kiillotuksen jälkeen materiaali saa tarvittavan hygienian, eli se on helppo puhdistaa lialta ja mikrobeilta.

Paras huuhtelujärjestelmä on pyöreä. Kuitenkin, jos talossa on kovaa vettä, valitse wc, jossa on pieni määrä syöttöreikiä - ne ovat suurempia ja eivät tule kasvamaan kalkilla niin nopeasti.

Ennen kuin ostat wc: n, katsokaa viemäriputken sijaintia wc: ssä - haluamasi mallin vapauttamisesta päättää hän:

 • jos putki tulee ulos seinämästä lattian kanssa samansuuntaisesti, on sopiva wc, jossa on vaakasuora ulostulo;
 • rinteeseen asennettu tee tarvitsee mallin, jossa on viisto vapautus;
 • yksityisellä sektorilla putki voidaan asentaa lattialle, joten tässä tarvitaan vertikaalinen versio.

Loput wc-istuimen valinnan vivahteista opit artikkelistamme: miten valita wc. Sillä välin tarkastelemme uusia tuotteita parhaiden saniteettituotteiden valmistajilta.

Paras wc: t lattian asennukseen

Puhdas klassikko kiinnittämällä kulhoon lattiaan ankkuripultit ja painemutterit. Tyhjennyssäiliö voidaan lisätä tai asentaa seinälle erikseen.

On myös monoblokkisuihkuja - ne ovat kompakteimpia, mutta ongelmien sattuessa on mahdotonta korvata yhtä järjestelmän osaa.

LAVINIA BOHO Bell Pro - hienostunut wc, jossa on yleinen vapautus

LAVINIA BOHO Bell Pro - hienostunut wc, jossa on yleinen vapautus
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
80%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

WC Bell on varustettu kaksoislaitteella, joka voidaan liittää kaikkiin viemäriin. Malli on valmistettu posliinista, jossa on 3 soijapapua, ja korkean lämpötilan paahtamisen ansiosta pinnoite sai likaa hylkiviä ominaisuuksia.

Laadukkaat saksalaiset Giberit-liitännät toimitetaan rimittomalla kulholla ja säiliöllä. Sarjaan kuuluu ohut kestomuovinen istuin kromipinnoitetuissa metalli- saranoissa ja kansi mikrolevyillä.

Huuhtelujärjestelmä on pyöreä, ja siinä on monia pieniä pistorasioita, ja säiliössä on kaksinkertainen painike veden säästämiseksi.

Plussat:

 • Hieno muotoilu;
 • Helppo puhdistaa;
 • Suuri valuma - huuhtele kaikki kerralla;
 • Edullinen hinta.

miinukset:

 • Istuimen kansi ei putoa loppuun.

Bell Pro on erittäin kaunis wc, vaikka sen suorakulmainen istuin ei näytä olevan mukava kaikille. Voit asentaa sen missä tahansa kylpyhuoneessa - riippumatta viemärijärjestelmän ominaisuuksista. Tärkeintä on, että talossa on tarpeeksi pehmeää vettä, muuten huuhtelureiät kasvavat nopeasti.

CERSANIT Nature Clean On - halpa vaakasuora kompakti wc.

CERSANIT Nature Clean On - halpa vaakasuora kompakti wc.
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
72%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Avoin WC on valmistettu lasitetusta sanfarforista, vaikka kompakti muoto on huolimatta 38x79x66 cm.

Se on varustettu miellyttävällä ovaalilla istuimella, jossa on kestävä duroplast. Clean On -muoto itsessään ja kannen helppo irrottaminen helpottavat tuotteen puhdistusta.

Huuhtelu on myös tehokasta - vesi pesee wc-pön koko pinnan, ei roiske ulos. Säiliössä on kaksinkertainen painike vedenkulutuksen säästämiseksi (3 ja 5 litraa), ja kapea kaula ja pieni kulhon pinta vähentävät sumutteiden määrää.

Plussat:

 • Ei kehää - ei likaa, muottia ja hajua;
 • Tehokas huuhtelu vedellä.
 • Anti-splash-järjestelmä;
 • Istuin poistetaan ja asennetaan kevyesti painamalla 2 painiketta;
 • Kohtuullinen hinta.

miinukset:

 • Tyhjennysjärjestelmä edellyttää esiasetusta.

Cersanitilla on erittäin käytännöllinen ja hygieeninen wc kohtuulliseen hintaan. Muuten, kehittäjät käyttivät täällä huuhtelujärjestelmää ranskalaiselta Siamp-yhtiöltä, joka harjoittaa alan innovaatioita.

VEGA Jika - kohtuuhintainen ja toimiva wc, jossa vino

VEGA Jika - kohtuuhintainen ja toimiva wc, jossa vino
4.5
★★★★★
toimituksellinen luokitus
62%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tsekkiläisen Vegan lattia-WC: llä on edullinen ja kätevä muotoilu. Valkoisen sanfarforan tuotteella on 36 x 78 cm40: n yleiskoot ja se sijaitsee helposti myös pienessä wc: ssä.

Vesi tyhjennetään säiliön kaksoispainikkeella (kulutus 3 ja 6 litraa), paine on erittäin voimakas ja virtaus pesee koko kulhon sisäpinnan. Jälkimmäisellä on ergonomiset soikeat muodot ja se on varustettu roiskeita estävällä toiminnolla.

Plussat:

 • Kompakti - sopii jopa ahtaissa kaapissa;
 • Kaksitoiminen huuhtelu;
 • Todella toimivat anti-splash;
 • Helppo asentaa;
 • Kohtuullinen hinta.

miinukset:

 • Aluksi astian ja säiliön välinen tiiviste voi vuotaa;
 • Kaksinkertaisen huuhtelun painike on ensin säädettävä.

Monia tämän mallin ostajia kehotetaan kiinnittämään huomiota tiettyyn wc-astiaan.

Venäläinen kokoonpano on huomattavasti huonompi kuin Tšekin laatu - täällä on pieniä ongelmia, jotka vaativat parannusta ennen uuden WC: n käytön aloittamista.

Paras wc: n valitseminen lattian asennukseen!

Suosituimmat roikkuvat wc: t

Ripustetut wc: t näyttävät erittäin kompakteilta ja moderneilta, jolloin lattia jää kulhon alle täysin vapaaksi - helpottaa puhdistamista.

Luotettavuudella tällaisilla rakenteilla ei ole ongelmia: putkisto on kiinnitetty vahvaan teräsrunkoon, joka kestää painoa jopa 400 kg.

VITRA S50 - paras hinta ja laatu

VITRA S50 - paras hinta ja laatu
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
96%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Turkin valmistajan VitrA: n S50-WC-sarja sisältää paitsi istuimen, mutta myös asennuksen sekä ohjauspaneelin.

Sanfarforasta valmistetulla reunattomalla laitteella on mitat 35x52x36 cm, ja sen kiinnitysrunko on 49x127x15 cm, koko asennuksen paino on noin 50 kg.

Duroplast-istuimen kansi on varustettu mikrolevyllä. Tyhjennyssäiliö sai kaksinkertaisen tyhjennyksen - puolet ja täynnä.

Plussat:

 • Asennuksen paino on 400-450 kg;
 • Kompakti koko verrattuna muiden valmistajien malleihin;
 • Kaksitoiminen tyhjennys;
 • Antivsplesk.

miinukset:

 • Harvat VitrA-palvelukeskukset Venäjän federaatiossa.

Ostajat varoittavat liian lyhyistä asennustappeihin pakkauksessa ja neuvoo muita ostamaan etukäteen.

IDEAL STANDARD Connect AquaBlade - tyylikäs ja toimiva

IDEAL STANDARD Connect AquaBlade - tyylikäs ja toimiva
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Connect AquaBlade -messualustan on valmistanut belgialainen yritys laadukkaasta saniteettiposliinista, jossa on tahraa kestävä pinnoite.

Erittäin kompakti on 36x54x31 cm: n ovaali kulho, jonka kromi-liitokset antavat tuotteelle modernin ilmeen.

WC: ssä ei ole reunaa, mikä helpottaa huomattavasti puhdistusta.AquaBlade-tekniikka tarjoaa tehokkaan huuhtelun koko sisäpinnalle, koska vedenpaine on kasvanut ja kulhon yläosassa on erityinen ohjausuraa.

Plussat:

 • Erittäin ohut ja moderni muotoilu;
 • Laadukas keramiikka;
 • Istuimen tasainen laskeminen;
 • Tehokas pesu ilman roiskeita;
 • 25 vuoden takuu kupille ja 5 vuotta kannelle.

miinukset:

 • Pakkaus ei sisällä asennusta.

Vanteen puuttuminen tässä wc-istuimessa todella yksinkertaistaa putkiston huoltoa, mutta huuhteluohjaimen ura usein pakottaa harjan ja puhdistusaineet kulkemaan kulhoon - varsinkin jos putkissa on kovaa vettä.

SANITA LUXE Attica - edullinen wc, erinomainen laatu

SANITA LUXE Attica - edullinen wc, erinomainen laatu
4.5
★★★★★
toimituksellinen luokitus
62%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Attika on valmistettu sanfarforasta, sen mitat ovat 34x50x38 cm ja ne on saatavana 5 eri värisenä. Sisäisen nanorakenteen takia kontaminaatio ei viipy tässä, ja pesun jälkeen pinta pysyy täysin puhtaana.

WC: n mukana toimitetaan kestävä kestävä istuin, jossa on antibakteerinen pinnoite ja sileä nosto metallien kiinnikkeille. Clip Up -järjestelmä helpottaa kannen poistamista tuotteen hygieenistä puhdistusta varten.

Plussat:

 • Valittavana on useita värejä;
 • Hyvä laatu posliini;
 • Tehokas huuhtelu;
 • Antivsplesk;
 • Täysin nostohinta keskeytetylle mallille.

miinukset:

 • Asennus on hankittava erikseen.

Suhteellisen edullinen wc-istuin on erinomainen ratkaisu niille, jotka eivät voi varaa ylellisyyttä, mutta haluavat, että kylpyhuone näyttää muodikkaalta ja modernilta.

Millainen huppu wc ostaisi?

Suosituimmat bideet

Niille, joilla ei ole wc-tilaa tai rajoitettua talousarviota, kaksi erillistä laitetta, wc ja bidee, ei voi asentaa heti, valmistajat tarjoavat nyt kaksi tällaista hybridiä toisessa, jossa on hygieeninen suihku.

GROHE Sensia Arena - älykäs ripustettava wc-bidee

GROHE Sensia Arena - fiksu seinään asennettu bidee
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
94%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

WC: ssä on mukavat, vaikkakin melko vaikuttavat mitat: 42x38x60 cm, jonka hygienia on erittäin sileä AquaCeramic-pinta, jossa on hopeaioneja sisältävä HyperClean-pinnoite.

Jokaisella huuhtelulla vesisuppilo pesee koko kulhon sisäpinnan ja kuluttaa vain 4,5 litraa vettä, vaikka säiliö on täysin tyhjä (puolitilassa virtausnopeus on 3 litraa).

Bideen mukana on useita irrotettavia suuttimia, joissa on antibakteerinen päällyste: tavallinen yksisuihku ja ”naaras”, jossa on kolme reikää vesihuoltoon.

Vesisuihkun lämpötilaa, painetta ja suuntaa voidaan säätää tai syöttää laitteen muistiin omilla asetuksillaan. On myös esiasetettuja tiloja: sykkivä, hieronta ja hygieeninen suihku.

Veden syöttöholkit puhdistetaan automaattisesti ennen jokaista käyttökertaa ja sen jälkeen. Kaikkia muita toimintoja voidaan ohjata kaukosäätimestä, istuimen puolella olevista painikkeista tai älypuhelimen sovelluksesta.

Älykkään putkiston lisäominaisuuksiin kuuluvat: kuivaaminen säädettävällä lämpötilalla, sisäänrakennettu liiketunnistin, komennon avaaminen kannen nostamiseksi, epämiellyttävän hajun tiivistäminen, ilmanpuhdistus hiilisuodattimilla, vaimennetut yövalot.

Plussat:

 • itsepuhdistuvat;
 • Merkittävät veden säästöt;
 • Valtava joukko lisäominaisuuksia;
 • Kyky muokata kaikkia parametreja "itsessään";
 • Absoluuttinen hygienia;
 • Irrotettavat suihkupäät;
 • Valmistajan takuu emalille 100 vuotta.

miinukset:

 • Hinta yli 200 tuhatta ruplaa - ja tämä on ilman asennusta.

Huolimatta wc: n korkeista kustannuksista, mikään ostaja ei valitettavasti käyttänyt sitä. Tämä on todella älykäs ja toimiva putkisto "tulevaisuudesta", joka on jokaisen ruplan arvoinen.

GEBERIT ShowerToilet 8000 - luotettava ja mukava lattiamalli

GEBERIT ShowerToilet 8000 - luotettava ja mukava lattiamalli
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
90%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

WC-bidee, jossa on ulkoinen säiliö, on valmistettu saniteettituotteista, joissa on likaa kestävä pinnoite.Tuotteen mitat ovat 34x42x73 cm, ja istuimen korkeutta voidaan säätää 40-52 cm: n etäisyydellä lattiasta. Laite muistaa veden lämpötilan, ilman ja pesutilan asetetut parametrit kolmelle eri käyttäjälle.

Ensimmäinen sisäänrakennettu sisäänvedettävä liitos liikkuu vaiheittain erillään emätin- ja anaalivyöhykkeiden pesuun, toinen on vastuussa kuivumisesta. Käytön jälkeen suuttimet puhdistetaan automaattisesti desinfiointiaineella.

Voit ohjata laitteen toimintaa kauko-ohjaimella tai kulhon näppäimistöllä. Kansi nousee automaattisesti, kun ihmiset lähestyvät - liiketunnistin laukeaa.

Plussat:

 • Pulsointisuihkutila;
 • Ilmanpuhdistus hiilen suodattimilla;
 • Käytännöllisesti katsoen hiljainen toiminta;
 • Sisältää kaikki tarvittavat kiinnikkeet, suodattimet ja desinfiointiaineet;
 • Helppo käyttää.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset

ShowerToilet 8000 on luotettava, tyylikäs ja monikäyttöinen malli koko perheelle.

LAGURATY 8074 - 4 in 1 Combunitasis

LAGURATY 8074 - Combunitaz 4 in 1
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
82%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Italialaisen yrityksen yhdistetty malli yhdistää 4 saniteettilaitteen: wc, pesuallas, bidee ja hygieeninen suihku. Monoblokki on järjestetty erittäin kompakti.

Miniatyyripesä 15x23 cm asennetaan suoraan säiliön päälle, ja sen sekoittimella on kytkin hygieeniseen suihkuletkuun. Tyhjennä pesuallas tarvittaessa, sulje tulppa.

Huolimatta valmistajan pyrkimyksistä vähentää tällaisen monitoimilaitteen mittoja, mitat osoittautuivat melko suuriksi - 99x70x38 cm, ja itse hybridi painaa yli 50 kg.

Vettä pesualtaasta kaadetaan suoraan säiliöön, ja hygieenistä suihkua voidaan käyttää tavalliseen tapaan, jos kylpyhuoneen lattialle on viemäri - letkun pituus riittää tähän.

Plussat:

 • Ainutlaatuinen monitoiminen muotoilu;
 • Laadukkaat varusteet;
 • Kaksoispoistopainike;
 • Istuin, jossa on mikroliftitoiminto;
 • Kyky säästää vettä.

miinukset:

 • Tyhjennys toimii vain suljetulla kannella - hygieeninen, mutta epämiellyttävä;
 • Erittäin pieni kuori.

Laguraty loi todella ainutlaatuisen hyvin lähellä oleville kylpyhuoneille, joissa ei ole mahdollista laittaa pesuallas ja erillinen bidee.

Äänestä paras wc-bidee!

Paras wc eri materiaaleista

Joskus kylpyhuoneen tai vain henkisen impulssin suunnittelu vaatii jonkin verran epätavallisen ja kauniin wc: n asentamista - esimerkiksi metallia tai luonnonkiveä. Jos taloudelliset mahdollisuudet mahdollistavat sen, miksi ei?

NOFER 13016.B - tyylikäs ja tyylikäs ruostumaton teräs wc

NOFER 13016.B - tyylikäs ja tyylikäs ruostumaton teräs wc
5.0
★★★★★
toimituksellinen luokitus
96%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Erittäin kestävä ja hygieeninen WC-kulho on valmistettu matasta AISI 304 -teräksestä, jonka paksuus on 1,5-2 mm. Tuotteen mitat: 68x37x62 cm ja säiliö. Mallin suunnittelussa ei ole ulkonevia kulmia, mikä on tärkeää julkisille paikoille.

WC on yhdistetty sekä vaakasuuntaiseen että pystysuoraan viemärijärjestelmään. Mukana on istuin, jossa on PVC-kansi.

Plussat:

 • Houkutteleva ja epätavallinen ulkonäkö;
 • Ei anna korroosiota;
 • Ei pelkää aggressiivisia puhdistusaineita, tulta ja korkeita lämpötiloja;
 • Kestävä ja kevyt;
 • Helppo asentaa.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset

Metalli-WC: t, joissa on anti-vandal -suojaus, jotka on hankittu asennettaviksi julkisiin paikkoihin. Tämä malli näyttää kuitenkin hyvältä kotona, ja mikä tärkeintä - saniteettilaitteiden puhtaus on erittäin helppoa.

SHEERDECOR Alessi - kauniit kivi wc-astiat

SHEERDECOR Alessi - kauniit kivi wc-astiat
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
82%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Intian marmorista Nero Marquinasta ja Indonesiasta peräisin olevasta graniitista valmistetuista wc-astioista on epätyypillinen puolipyöreä muoto ja ylelliset värit. Tällaiset tuotteet sopivat mihin tahansa kylpyhuoneen tyyliin: klassisesta eksoottiseen etnoon.

Kulhojen sisäpinta on tällöin täysin sileä, mikä takaa hyvän hygienian ja helppokäyttöisyyden. WC: t ovat kooltaan 40x40x60 cm ja painavat noin 100 kg. Tilauksen mukaan valmistaja tekee LVI- ja muita kokoja.

Plussat:

 • Upea ulkonäkö;
 • Ympäristöystävällinen materiaali;
 • Ei läpäise eikä ime vettä;
 • Se sietää lämpötilan vaihteluja ja ei murtunut;
 • Helppo hoitaa;
 • Kestävä (käyttöikä on yli 100 vuotta).

miinukset:

 • Suuri paino;
 • Ei voida puhdistaa hapoilla.

Alessi - todella älykäs wc. Mutta voit laittaa ne vain, jos sinulla on pehmeää vesijohtovettä, muuten et voi puhdistaa kalkkikiveä paitsi hiomalla.

Mikä eri materiaalien wc pidät enemmän?

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset