mylogo

Kysymys "maun" valitsemisesta on erittäin tärkeää - täällä ei voi luottaa tyttöystävän mielipiteeseen tai mainontaan televisiossa. Mitkä ovat parhaat naisten hajuvedet? Ja katsotaanpa!

 

 

hajuvesi

Mitä naisten hajuvettä on parempi ostaa

Parhaat hajuvedet ovat ne, joihin käsi itse ulottuu. Niiden ei pitäisi aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita tai yhdistyksiä, mutta sinun ei pitäisi valita hajusteita ensimmäisistä muistiinpanoista. Tuoksu vie aikaa, ja keskimäärin kestää noin kaksi tuntia. Miten koostumus käyttäytyy riippuu ihon yksilöllisistä ominaisuuksista, ilman lämpötilasta ja jopa sen kosteudesta, joten hajuveden on oltava ”kokeiltu”.

Naisten hajusteiden valinnassa on vakiomääräykset:

1. Ikä. Raskas tuoksu, jossa on kilometrin juna, ei sovi nuorelle tytölle, ja kevyiden kukkien hajuja sisältävät kevyet hajuvedet ovat poissa kypsästä naisesta. Se sopii enemmän tyydyttyneisiin, monimutkaisiin aromeihin, jotka kehittyvät hitaasti ja hohtavat jalo-nuotit.

2. Kellonaika Aamulla ja iltapäivällä he käyttävät kevyttä merta, kukkia ja sitrushedelmiä. Illalla ja yöllä voit mieluummin syvää itämaista, makeaa ja chypre-hajuvettä.

3. Vuoden aika Kesäisin voit valita tuoreita kappaleita, joilla on huomaamaton ääni. Usein nämä ovat meren, kasviperäisten, kevyiden kukka-, marja- ja sitrushedelmien aromit. Kylmänä kauden aikana pidä mieluummin pyramideja, joissa on mausteita, puumaisia ​​nuotteja ja hartsia.

4. Sijainti. Jos vietät päivän läheisessä toimistossa, hajusteiden pitäminen pitkällä junalla ei ole kohtelias muille. Aromit, istuvat lähellä ihoa, sopivat romanttiseen päivämäärään. Mutta kävellä kadun tai ostoskeskuksen varrella, jättäen jälkeensä kalliiden hajusteiden kevyen verhon, kukaan ei häiritse sinua.

Jos et pidä muskusta, sitrushedelmistä tai muista makuista, sinun ei tarvitse ostaa hajusteita heidän kanssaan. Anna sen sopia täydellisesti kaikkiin kuvauksiin, valitun kuvan ja eläinradan merkkiin. Hajuveden pitäisi ennen kaikkea olla hyvä, ei ärsyttää. Kaava “Sustain - love” ei toimi tässä.

Lisätietoja hajusteiden valintaa koskevista säännöistä löytyy artikkelistamme: miten valita hajuvettä. Sillä välin katsotaanpa, mitä uudet tulokkaat ovat luoneet hajuvesiä.

Paras kukka naisten hajuvettä

Kukka-aromit ovat naisellisin. He innostavat ja piristävät, kiehtovat ja saavat sinut tuntemaan upean kauneuden. Monipuolisuudelle ne lisäävät puu- ja hedelmäisiä muistiinpanoja, mausteisia ja vihreitä sointuja.

Chanel Gabrielle - kevyt klassikko joka päivä

Chanel gabrielle
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Gabriel - oikea nimi Coco Chanel, annettu hänelle syntymästä. Se oli hänen valintansa uudelle aurinkoiselle, kirjaimellisesti hehkuvalle makulle, joka muistuttaa kaikkia Chanelin mestariteoksia ja samalla ei ole samanlainen kuin mikään niistä. Iholla se avautuu täysin arvaamattomaksi, mutta se kuulostaa kauniilta armosta.

Alkuhuomautus: greippi, mustaherukka, mandariini. Tuoksun ytimessä: jasmiini, ylang-ylang, oranssi kukka, vaaleanpunainen pippuri ja tuberose. Viimeinen sointu: myski, santelipuu, iiriksen kukat ja kashmeraani.

Yksinkertainen ensi silmäyksellä, pullon suunnittelijat ovat kehittäneet useita vuosia. Se on valmistettu hienoimmasta lasista. Mutta älä pelkää sen herkkyyttä - kupla vahvistuu sisäpuolelta ja on varsin vahva. Kuten Chanel itse sanoi: "Aito ylellisyys ei ole silmiinpistävää." Tämä pätee täysin sekä pullon suunnitteluun että itse hajusteeseen.

edut:

 • Yleinen tuoksu missä tahansa vuorokaudessa;
 • Korkea kestävyys;
 • Kompakti ja tiukka pullo;
 • Hienostuneita, huomaamattomia sointuja;
 • Hurraa ylös.

haittoja:

 • Lyhyt juna.

Melkein akvarelli-tuoksu ”itsellesi”, joka ei läpäise huonetta ja kaikkea omistajan ympärillä, mutta pitää vaatteita jopa viisi päivää. Erinomainen valinta päivittäin moderneille, kevyille ja kevyille naisille.

Givenchy L'Interdit (2018) - legenda, joka on odottanut

Givenchy LInterdit 2018
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämä tuoksu on tullut eräänlainen jatkoa Hubert de Givenchyn legendaariselle hajusteelle, jonka hän loi vuonna 1956 Audrey Hepburnille. Sitten tähti kielsi häntä aloittamasta massatuotantoa, mutta L'Interdit näki vielä vuonna 2018 valon.

Ylemmissä soinnuissa on kirsikka, bergamotti ja päärynä. Niitä toistetaan tuberose jasmiini sambac ja oranssi kukka. Vetiver, ambroxan, karamelli vaniljalla ja patchoulilla täydentävät koostumuksen. Kaikki tämä kauneus on pakattu paksuun kiinteään pulloon, jossa on paksuseinäinen lasi.

edut:

 • Korkea kestävyys ja pitkä juna;
 • Epätavallinen yhdistelmä syviä ja leikkisiä muistiinpanoja;
 • Herkullinen kukka-gourmet-haju.

haittoja:

 • Käytä vain mikrodoseja;
 • Hyvin hitaasti paljastui.

Givenchy L'Interdit on täydellinen illan tuoksu. Iltapäivällä tytöille 30-vuotiaana hän on myös hyvä istua, jos sovellat sitä melko vähän.

Calvin Klein Deep Euphoria - hiljainen hajusteiden päivä

Calvin Klein Deep Euphoria
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Jännittävä tuoksu kuuluisan tuotemerkin kukka-muistiinpanoilla houkuttelee innuendia - haluat hengittää sen uudelleen paljastamaan pimeässä syvyydessä piilotetun naisten houkuttelevuuden salaisuuden. Erittäin epäselvä kimppu, jossa lämpimät itämaiset muistiinpanot, runsaasti kukkien hajua ja meren tuoreutta yhdistyvät. Mutta kaikki kuulostaa hieman vaimealta, jopa intiimiltä.

Alkuhuomautus: valkoinen paprika, mandariini ja cascalon viileä molekyyli. Keski-sointu: geranium, musta ruusu, pioni, jasmiini. Niiden takana on muskin, patchoulin ja kostean puun hajujen "raskas tykistö".

edut:

 • Houkutteleva aromi;
 • Resistenssi on vähintään yksi päivä;
 • Pitkä juna;
 • Upea paljastaa kylmässä ja kylmässä ihossa;
 • Kevyt - voidaan käyttää kevyesti päivän aikana.

haittoja:

 • Lämpö muuttuu liian teräväksi.

Deep Euphorian kiehtova aromi sopii erinomaisesti illanpäivään jossain rauhallisessa paikassa. Se on myös hyvä kylmänä vuodenaikana päivittäisenä hajusteena, jos et liioittele sitä annostuksella.

Mitä kukka-hajusteita pidät enemmän?

Paras naisten tuoksu tuoreella tuoksulla.

Vesi-, kasviperäiset ja valkoiset kukkivat hajuvedet ovat täydellinen valinta loma- ja kesälämpö. He ovat hyvin virkistäviä ja löytävät aina ihailijansa.

Gucci Bloom Acqua di Fiori - vihreä-tuoksuva tuoksu

Gucci Bloom Acqua di Fiori
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Puhdas päivä ja kesäilto sopivat puhtaaseen läpinäkyvään tuoksuun, jossa on vihreitä muistiinpanoja ja valkoisia kukkia. Sen kestävyys, kuten monien tuoreiden hajusteiden, kestävyys on alhainen: se kestää vain 4 tuntia iholla ja vaatii sen jälkeen uudistamista.

Huiput ovat hieman raskovaty: herukanlehti, galbanum, bergamotti sitruunalla. Sydämen muistiinpanot: tuberose, kuusama, jasmiini, ei kaikkien suosikki laakso ja neutraali valkoinen fresia. Pyramidin ytimessä: santelipuu, myski ja upea kauneusmolekyyli Iso E Super.

Vihreä lehtiä sisältävä lasipullo, joka symboloi tuoreutta ja kevyyttä, on silmiinpistävää. Mutta miellyttävin asia on, ettei tuoreessa sekoituksessa ole makeutta.

edut:

 • Aromi on hyvä milloin tahansa päivällä;
 • Kauniisti paljastunut kuumalla iholla;
 • Ei makeaa vivahteita;
 • Puutteen puuttuminen, joka on suuri plussa kesällä.

haittoja:

 • Kova pohja ei kaikki pidä siitä.

Bloomin avulla ei voi pelätä liioittelemaan sitä - kaikki ylimääräiset menevät nopeasti pois. Tuoksu itsessään on yleinen, sillä ei ole tiettyä ikää tai kausi, ja se on sopiva kaikissa olosuhteissa.

Aura Mugler - vihreiden soitto kesän iltaan

Aura mugler
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Tämä hajuvesi ei ole kuin mikään olemassa oleva tuoksu - suosittu kauneusloggaajat sanovat yhdellä äänellä. Ja ne ovat osittain oikeassa.Kaikki on täällä alkuperäistä: pakkaus, värisuunnittelu, soinnut. Pullo on valmistettu leikattua lasia, joka on smaragdisydämen muotoinen ja hopeanmuotoinen kirjain ”M” - ensimmäinen tuotemerkissä. Ja pyramidi on yksinkertaisesti ennennäkemätön!

Eniten ääni kuuluu tiger lianaan ja rabarberin yläosiin. Alkuperäisessä soinnussa haju laimenee bergamotilla, sydämessä - oranssi kukka, vehreys ja aistillinen ylang-ylang. Kaikki tämä tuoreuden loistoa täydentää vanilja ja Wolfwoodin puunahkainen eläinmolekyyli.

Tämän seurauksena tuoksu osoittautui soihtuvaksi, hieman noitaiseksi ja hapaksi - niin hyvä yllään illalla leikkisä tunnelma. Iho kestää jopa 8-10 tuntia, vaatteissa pesuun asti.

edut:

 • Alkuperäinen pullo;
 • Yöelämän viehättävä aromi;
 • Hyvä kestävyys;
 • Öljyn komponentit;
 • Kaunis kuuma iho.

haittoja:

 • Suurissa määrissä se kuristaa ja luopuu levistä.

Aromi on kovaa, havaittavaa, mutta tuoretta eikä ärsyttävää. Nämä henget rakastavat kaikkea sielua tai vihaa - kolmas vaihtoehto ei ole annettu. Mutta jos haluat tuntea kaikki taiansa, älä käytä hajuvettä, vaan hiero sitä ihoon.

Äänestä parasta naisten tuoksua tuoreella tuoksulla!

Paras naisten parfyymi, jossa on gourmet-muistiinpanoja

Makeat alkoholit antavat iloa ja charmia, auttavat taistelemaan masennusta. Useimmiten niitä käytetään illalla ja kylmänä vuodenaikana. Mutta todellinen makea hammas ei koskaan osaa heidän kanssaan.

Dolce & Gabbana Ainoa - jossa on loman haju

DolceGabbana Ainoa
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Syksyn uutuus on D & G: n pölyinen-karamelli-tuoksu, joka on vähän kuin klassinen hajusteiden The One, mutta itämainen kosketus. Valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole kovin kestävä, 5 tunnin kuluttua iholle jää vain pieni muisti. Mutta vaatteissa hän pitää viikon.

Alkuperäiset muistiinpanot: violetti, oranssi, bergamotti. He antavat nopeasti oranssin, kahvin, päärynä- ja toffee-kukkia. Pyramidin täyttäminen on makea karamelli, vaniljaa, joka on lyöty hapan patchoulilla. Väkevät alkoholijuomat ovat tiukassa, lakonisessa pullossa, jossa on paksu lasi painotettu kansi - moitteeton muotoilu.

edut:

 • Vakaa, raskas pullo;
 • Talviloman herkullinen aromi;
 • Makeasta huolimatta se ei tukkeudu;
 • Sopii mihin aikaan päivästä tahansa;
 • Erinomainen kohottava.

haittoja:

 • Silmukan puute.

Hyvä ratkaisu kylmälle talvelle ja syksylle, kun haluat loma. Ja ainoa on täydellinen joulun tai uudenvuoden lahja kaikille tytöille ja naisille.

Elie Saab Girl of Now Shine - kukka-pähkinänhoito syksyn pernasta

Elie Saab Tyttö nyt Shine
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Herkullinen, mehukas hajuvesi 2018. Monipuolinen ja kallis, mutta samalla pehmeällä kukka- ja hedelmäisellä kukkakimppulla on oma luonteensa. Sen ääni on suoraan riippuvainen sää- ja kehon lämpötilasta, joten jos tuoksu tuntuu epäselvältä, anna sille mahdollisuus muissa olosuhteissa - Elie Saab yllättää sinut miellyttävästi.

Alkuhuomautus: pistaasipähkinät, ananas, päärynä ja mandariini. Sydämen huomautus: jasmiini, oranssi kukka, manteli, ylang-ylang. Tietokannassa: vanilja, toffee ja patchouli.

Hajuvesipullo ei ole aivan normaalia - se on valmistettu lasista, jossa on kultaiset terälehdet seinillä. Tämä on täydellinen lahja. Rungossa haju kestää jopa 24 tuntia, vaatteissa - kunnes pesu.

edut:

 • Pullon tyylikäs muotoilu;
 • Rikkaat ja voittamattomat soinnut;
 • Makea, mutta ei hermostunut;
 • Korkea kestävyys jopa ”kapriisilla” iholla;
 • Pitkä juna.

haittoja:

 • Kuumassa huoneessa on katkeruutta.

Girl of Now Shine on aurinkoisten tyttöjen ja nuorten naisten tuoksu. Huolimatta runsaasti kukkia pyramidissa, mantelit ja pistaasipähkinät ovat kaikkein voimakkaimmat siinä. Ihana kukkakimppu syksyn illalla.

Chant d'Extase Nina Ricci - makeiset merellä

Chant dExtase Nina Ricci
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Elegantti tuoksu sitrushedelmien ja gourmet-muistiinpanojen kanssa karamellista on kuin tarina makeasta elämästä jonnekin lämpimän meren rannalla.Alkuperäiset muistiinpanot ovat kypsiä vadelmia, jotka on pyydetty inkivääri, sitruuna ja vaaleanpunainen paprika. Sitten on jasmiini, magnolia ja ruusu, joissa on tuntemattomasta meren ruiskutusjousista. Pohjan aphrodisiacs sekoitetaan makeaan karamelliin ja vaniljaan (ambergris ja muskus).

Nina Riccin aromi oli erittäin epätavallinen, värikäs - se muuttuu koko ajan, virrata gourmet-makeisista merisuolan tartnessiin ja takaisin. Hänen kanssaan ei varmasti kyllästy.

edut:

 • Erinomainen kohottava;
 • Erittäin pitkät hiukset ja iho;
 • Miellyttävä juna;
 • Erinomainen kestävyys ja ilman aromin asteittaista peruuttamista.

haittoja:

 • Lämpö menettää valituksensa.

Ihanteellinen paikka Chant d'Extaselle on ulkona sijaitseva baari illalla rannalla tai romanttinen kävely kävelykadun varrella. Nämä henget aiheuttavat kuitenkin samankaltaisia ​​tunteita sinulle ja milloin tahansa, kun olet virittänyt aistillisen, unenomaisen tavan.

Mitä naisten hajuvesiä gourmet-muistiinpanoilla ostat?

Paras itämainen naisten hajuvesi

Itämaiset aromit ovat salaperäisiä ja kutsuvia. Ne voivat olla hyvin erilaisia: pehmeitä, pysyviä, jännittäviä. Mutta ne kaikki yhdistyvät kuumalla mausteella, joka muuttaa sen emäntä "naurettavaksi naiseksi - runoilijan uneksi".

Miu Miu Fleur D'Argent - itämainen tuoksu modernilla tavalla

Miu Miu Fleur DArgent
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Fleur D'Argent Oriental hajuvesi julkaistiin vuonna 2018 Italiassa. Tuoksu on aistillinen, pehmeä ja kontrastinen kylmän lasipullon kanssa. Jännittävää sisältöä ja tiukkoja pakkausmateriaaleja on villin ristiriitaisia, mutta tämä oli ajatus luojista.

Koostumus osoittautui ensisijaisesti yksinkertaiseksi - vain kolme sointua tuberoosista, myskistä ja akigalavoy-puusta. Viimeinen muistiinpano uutettiin keinotekoisesti patchoulin öljystä käyttäen uusinta bioteknologiaa. Hajuvedestä löytyy yhä harvoin, mutta juuri tämä komponentti antaa tällaisen lakonisen pyramidin kiehtovaa ääntä.

edut:

 • Erittäin kestävä;
 • Kätevä, tiivis pullo;
 • Syvä ja aistillinen huomautukset, jotka herättävät mielikuvitusta;
 • Moderni, nuorekas ääni.

haittoja:

 • Synteettiset nuotit eivät pidä klassikkojen ystäville.

Miu Miu Oriental parfyymit nuorille ja rohkeille naisille vaativat mittapuhdistettua käyttöä ja aikaa pyramidin avaamiseen. Ne sopivat parhaiten illalle.

Donna Karan DKNY-tarinat - "herkullinen" haju ilman yllätyksiä

Donna Karan DKNY-tarinat
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Stephen Nielsenistä tuli uusi valo vuonna 2018 Yhdysvalloissa. Näkyvä itämainen tuoksu jäätelön ja muiden makeisten kanssa on selvästi kuultavissa 1,5 metrin päässä omistajalta. Se kestää iholla noin 7 tuntia, vaatteissa - vähintään kaksi päivää.

Pyramidi auki: vaaleanpunainen pippuri, guava, maitomousu ja kardemumma. Valkoinen tee, jossa on jauhe-toffee ja jasmiini, avautuu keskelle. Vaniljalla maustettu keltainen ja santelipuu täydentää sointua. Näiden hajusteiden tuoksua ei voida kutsua erityisen vaikeaksi, mutta se ei tuo yllätyksiä. Kaikki, mitä pyramidissa todetaan, paljastetaan rehellisesti määrätyllä tunnilla.

edut:

 • Valmistamaton kukkakimppu, jossa on erittäin herkkä keltainen;
 • Pitkä juna;
 • Leikkisä, makea aromi;
 • Hidas ja ennustettavissa oleva julkistaminen;
 • Erinomainen kestävyys;
 • Sopii joka päivä.

haittoja:

 • Hänen kanssaan haistumismodulaatioiden rakastajat ovat tylsää.

Donna Karan - hajuvesi ei ole kaikille. Mutta se on erittäin lämmin ja viihtyisä, vaikka seksikäs meripihka on. Se kuulostaa nykyaikaiselta ja varmasti siitä, että megacitiesin asukkaat pitävät siitä.

Valitse paras itämainen naisten hajuvesi!

Paras puumainen, chypre ja hajusteiden naisten hajuvesi

Erittäin suuri makuryhmä, jossa on särmäys ja katkeruus, viileät vihreät ja puumaiset nuotit. Tällaiset alkoholijuomat liittyvät puuhun ja sammaliin, mehukas ruoho aamukasteessa. Ne ovat virkistäviä, tuoreita ja eivät aina naisellisia, vaikka jotkut tytöt etsivät juuri tätä hajuvettä.

Obsessed for Women Intense Calvin Klein - metsän tuoreus sateen jälkeen

Obsessed for Women Intense Calvin Klein
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

CK: n uutuus on elävä esimerkki siitä, kuinka puhtaasti naisten hajuvedet muuttuvat unisex-hajusteiksi. Ei ollut mitään, että sen suunnitteluun valittiin lakoninen musta värillinen pullo, jolla ei ollut sukupuolieroja. Haju itsessään osoittautui märkäksi ja raikkaaksi, kevyillä mausteisilla vivahteilla.

Pyramidin päässä on sitruksia ja hieman maustettua ale. Seuraavaksi tulee salvia, laventeli ja violetti lehti. Perushuomautuksia: hillitty muskus, keltainen ja kirkas labdanum. Tämä hajuvesi soveltuu tytöille ja nuorille naisille, jotka eivät pidä karkeita makuja.

edut:

 • Yleinen hajuvesi joka kausi ja kellonaika;
 • Kestävä putki;
 • Ei yksi tahmea muistiinpano;
 • Äänet ja kohottava.

haittoja:

 • Tuoksu puuttuu naisellisuudesta.

Obsessed Intense on julistettu illan hajusteeksi. Mutta jos kokeilet annostusta, se voidaan laittaa sekä juhliin että maailmaan.

Conquerante Maison de Parfum Berry - Lady's Boss hajuvesi

Conquerante maison de parfum marja
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Aromit naisten hajusteille - harvinaisuus. Naisten Portraits of Series -sarjan hajusteista Joan of Arcille ei ole parempaa muotoa. Joten jos sinulla on rauta-ladyn maine, Conquerante pystyy tukemaan häntä.

Odottamattomat metalli- ja kaadetut heinät asettuivat täällä haju- pyramidin päähän. Sydämessä ovat savuinen suitsuke, pippuri ja galbanum äskettäin palannut muotiin. Kaikki tämä kruunataan uskomattomalla nahan ja aldehydien yhdistelmällä. No, puhdas goottilainen!

edut:

 • Jokainen nainen paljastuu omalla tavallaan;
 • Antaa enemmän luottamusta;
 • Ei ikää;
 • Erittäin hyvä kestävyys vähintään 8 tuntia;
 • Pyramidin muistiinpanot kuulostavat melkein samanaikaisesti;
 • Sopii mihin aikaan vuodesta tahansa.

haittoja:

 • Synkkä.

Conquerante - ei ole suunniteltu naisille. Tämä tuoksu on totem, joka auttaa sen omistajaa, jos se on tarpeen osoittaa kiinteyttä. Se on sopiva hajuvesi energisille ja motivoituneille naisille.

Floral Crystal Attar -kokoelma - tuoksuva puutarha

Floral Crystal Attar -kokoelma
4.7
★★★★★
toimituksellinen luokitus
87%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Kaunis ja yllättävän naisellinen chypre ei eroa liian monimutkaista koostumusta. Pyramidin monivaiheista paljastamista ei kannata etsiä täällä - kaikki muistuttaa yhden harmonisen soinnun, vain hohtavan hieman.

Valkoinen setri, vetiveri ja myski pehmentävät laakson, lila ja jasmiinin kukka-aromeja. Ja hunaja antaa tähän kimppuun mielenkiintoisen äänensä. Hajuvesi on pakattu kauniiseen potinpohjaiselle pullolle, jossa on kansi ja joka on hyvin samankaltainen kuin smaragdi kultaisen renkaan asetuksessa.

edut:

 • Hyvin feminiininen chypreille, ilman vanhaa kölniä;
 • Aromin lujuus on yli keskiarvon;
 • Pitkä, mutta ei tukeva juna;
 • Se istuu hyvin missä tahansa ihossa;
 • Paljastaminen, ei anna yllätyksiä;
 • Four Seasons.

haittoja:

 • Alussa se voi kuulostaa kovalta.

Tämän hajuveden avulla sinun täytyy tutustua ennen ostamista. Mutta kun odotat hajusteen täydellistä paljastamista, huomaat, että chypre-hajuvedet ovat hyvin kauniita ja naisellisia.

Mitä puumaisia, chypre- ja hajusteiden naisten hajusteita pidät enemmän?

Paras naisten hajusteiden hedelmät ja sitrushedelmät

Hedelmät ja kukka-aromit on suunniteltu lämpimään vuodenaikaan. Mutta niiden kausiluonteisuus voi vaihdella lisämerkintöjen mukaan. Tällaisia ​​henkiä veloitetaan positiivisella, iloisuudella ja hyvällä tuulella, jos et kiire ja valitse oikea hedelmäkori.

Dior Joy- sovi lähes kaikille

Dior Joy
4.9
★★★★★
toimituksellinen luokitus
89%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Kirkas, virkistävä, kuohuviini-tuoksu, jossa on vähäinen jälkimaku jasmiinia ja santelipuun verhoa iholla, kestää jopa 8 tuntia, ja vaatteissa - muutaman päivän, erityisesti tukevasti villaan. Keskipitkä silmukka - haju on selvästi kuultavissa käsivarteen.

Huomautus: mandariini ja bergamotti. Sydämen huomautus: mustaherukka, persikka, jasmiini. Tietokannassa: santelipuu, setri, benzoin, patchouli ja valkoinen myski.

Pullo on lakoninen ja ei eroa suuresti tyylillä - yleensä se näyttää Diorille maalaiselta. Mutta sisällä on todella ylellinen harmoninen aromi, jolla on oma, melko ystävällinen luonne.

edut:

 • Rikas pyramidi, joka ei hajoa;
 • Keskimääräinen silmukka;
 • Hyvä kestävyys;
 • Sopii viileään vuodenaikaan;
 • Lähes ei ikärajaa.

haittoja:

 • Raskas kesällä.

Hyvin nuorille tytöille Dior Joy ei tietenkään sovi, mutta muut naiset voivat turvallisesti kokeilla sitä - näillä hengillä ei ole ikärajaa.

Chanel Coco Mademoiselle Intense - tila-hajuvesi

Chanel Coco Mademoiselle Intense
4.8
★★★★★
toimituksellinen luokitus
88%
Ostajat suosittelevat tätä tuotetta

Vuonna 2018 uusi itämainen maku ja rikas, syvä ääni eroaa huomattavasti Chanel Mademoisellen prototyypistä. Sieltä poistettiin myös epämääräisiä muistiinpanoja, jotka höyrystivät kuuluisien hajusteiden liiallista kirkkautta. Tästä syystä Intense kuulosti jaloisemmalta ja kalliimmalta, mutta siinä oli vielä varoitus lomasta.

Alkuperäiset soinnut suoritetaan sitrushedelmillä: Sisilian oranssi, bergamotti ja sitruuna. Ensimmäisen minuutin aikana he antavat kirkkaan pitkän junan, mutta sen jälkeen kun tuoksu istuu lähemmäksi ihoa eikä enää jätä emäntäään. Sydämessä: ruusu, jasmiini ja hedelmäseos. Perusliput ovat myski, patchouli, tonka papu ja labdanum.

Hajuvesi pullosta, joka on valmistettu paksusta lasista. Koriste on klassinen, tiukka - perinteinen Chanelin talolle.

edut:

 • Tila, rikas aromi;
 • Lämmin, huomaamaton ääni;
 • Super kestävyys - jopa vaatteiden pesun jälkeen haju pysyy;
 • Se on sopiva kaikkialla - toimistossa ja juhlissa.

haittoja:

 • Ei avaudu kylmälle iholle.

Mademoiselle on paljon ihailijoita. Mutta jos sinun täytyy vaihtaa suosikki hajuvesi tilaisuudessa tai tunnelma jotain pidemmälle pidättyneemmälle, parempi kuin Intense, kukaan ei voi selviytyä siitä.

Tuoksu sopii niille naisille, jotka haluavat samalla korostaa heidän korkeaa asemaansa lisäämättä itseään vuosia.

Millaisia ​​naisten hajusteita hedelmillä ja sitrushedelmillä suosittaisitte?

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset