mylogo

Kannettavia tietokoneita (joita kutsutaan myös kannettaviksi tietokoneiksi) ei ole olemassa ensimmäisellä vuosikymmenellä. Aluksi nämä olivat todellisia hirviöitä - valtava koko ja paino eivät salli meidän ottaa tällaista laitetta kanssani töihin tai opiskeluun joka päivä. Kyllä, ja se maksaa ne uskomattoman rahan yksiköt, joita vain varakas liikemies tai sotilaallinen järjestö voisi olla antelias. Mutta asteittain tilanne alkoi muuttua. Teknologian kehittäminen on tehnyt kannettavia tietokoneita yhä vähemmän. Se pääsi siihen pisteeseen, että jotkut nykyaikaiset kannettavat tietokoneet ovat vain hieman yli keskimääräisen tablet-tietokoneen. Tähän ja kilpailuun osallistuminen - kannettavan tietokoneen valmistajat ovat tulleet hyvin, jokaisen on erottuttava kilpailijoiden keskuudessa.

 

 

kannettava tietokone

Laptop, jonka yritys ostaa

Acer

acer

Tunnettu tietokoneiden valmistaja on perustettu vuonna 1976. Se tapahtui Kiinan Taiwanin alueella. Pienen yrityksen henkilökuntaan kuului vain 11 henkilöä. Tämän yrityksen historia alkoi 8-bittisillä tietokoneilla. Myöhemmin tuotteet alkoivat parantua ja henkilöstön määrä lisääntyi vähitellen. Osittain auttanut se, että yrityksellä ei ollut useita vuosia kilpailijoita.

Nyt Acer-brändi on meille tuttu tableteista, näytöistä ja tietenkin kannettavista tietokoneista. Tämä valmistaja yrittää kaikin keinoin olla korottamatta hintalappua ilman erityistä tarvetta. Itse tuotteessa on hyvä laatu ja erittäin hyvät komponentit. Sen suosio on se, että nyt Acer on maailman kymmenen suurimman kannettavan tietokoneen toimittajan joukossa.

Alienware

Alienware

Erittäin epätavallinen kannettavan valmistaja. Tosiasia on, että hän on erikoistunut vain pelituotteisiin. Tämän seurauksena kaikilla Alienware-kannettavilla on suuri RAM-muistia, tehokas prosessori ja mobiiliversio pelikortista. Myös kannettavat tietokoneet saavat aggressiivisen ja mieleenpainuvan muotoilun. Kaikki tämä johtaa kahteen epäkohtaan. Ensinnäkin tuotteet ovat usein hyvin raskaita, minkä vuoksi sitä on vaikea kutsua kannettavaksi. Toiseksi, tällaisen kannettavan tietokoneen oston on käytettävä paljon rahaa - kiinteän pelikoneen ostaminen on usein halvempaa. Edellä mainitut seikat eivät kuitenkaan estä Alienwaren tuotteiden säilymistä erittäin suosittuja.

omena

omena

Applen historiassa kaikki tietävät tavalla tai toisella tietokoneteknologiaan. Yhtiöllä oli ylä- ja alamäkiä. Voit saada suosiota tuolloin, kun hän pystyi kannettavien tietokoneiden avulla. MacBook-sarja on edelleen suosittu tänään. Asiantuntijat ja tavalliset käyttäjät huomauttavat, että näissä kannettavissa tietokoneissa on kätevin näppäimistö, vakaa käyttöjärjestelmä ja pitkä akun käyttöikä. Kannettavien tietokoneiden ongelmat havaitaan vain peleissä - niiden käyttöalue Mac OS X: lle on hyvin pieni.

ASUS

asus

Tämä tuotemerkki omistaa Taiwanin yritys ASUSTeK Computer Inc. Se perustettiin vuonna 1989. Hänen tarinansa alkoi yksittäisten tietokoneen osien valmistuksessa. On mielenkiintoista, että hän ei ole hylännyt tätä liiketoimintaa toistaiseksi - vastaavien myymälöiden laskurissa on helppo löytää ASUS-videokortit ja emolevyt. Lisäksi yritys alkoi jo kauan sitten luoda kannettavia tietokoneita. Lisäksi ne kuuluvat eri hintaluokkiin. On budjettilaitteita, jotka ovat ihanteellisia nuorille ja pelaaminen - suunniteltu suuritehoisille faneille.

DELL

notko

Amerikkalainen yritys, joka syntyi vuonna 1984. Se oli hän, joka sallii Texasin tulla teknisesti edistyksellisimmäksi valtioksi. Pitkään oli paikalla kaikki tietokoneet, palvelimet ja kannettavat tietokoneet.Nyt yritys ei ole paras tapa, mikä selittyy kannettavien tietokoneiden suosion vähenemisenä. Amerikkalaiset eivät edes ajattele tuotannon lopettamista.

fujitsu

fujitsu

Kerran uskottiin, että paras Japanissa tuotettu elektroniikka. Tuolloin Fujitsu kukoisti. Hän aloitti tarinansa sähkölaitteiden luomisella - useimmiten muille yrityksille, jotta he purkivat tuotantolaitoksensa. Myöhemmin japanilaiset päättivät perustaa erillisen yksikön, joka harjoittaa puhelinlaitteiden luomista omalla tuotemerkillään. Mutta yritys sai itsenäisen itsenäisyyden vain vuonna 2008, jolloin saksalainen Siemens AG päätti lähteä tietokoneyrityksestä ja jättää yhteisyrityksen. Nyt Fujitsu Technology Solutions tekee kannettavia tietokoneita ja erilaisia ​​IT-ratkaisuja. Tuotteet ovat erittäin menestyksekkäitä - se löytyy myymälöistä ympäri maailmaa, myös Venäjällä.

HP

hp

Hewlett-Packard Companyn kannettavat tietokoneet ovat jo pitkään olleet suosituimpia Venäjällä. Ihmiset kuten tämä amerikkalainen jättiläinen ei tee erittäin suurta palkkiota tuotteistaan. Samaan aikaan kannettavilla tietokoneilla on hyvä rakennus, erityisiä väitteitä on vaikea ilmaista niiden komponenteille. Kuitenkin kannettavien tietokoneiden alhaiset kustannukset tekivät yrityksen palvelusta. Vuonna 2015 se oli poistettava ja jaettu kahteen erilliseen yritykseen. PC tuottaa nyt HP Inc. On kuitenkin mahdollista, että säännölliset häviöt pakottavat tämän yrityksen keskittymään vain palvelimiin, tulostimiin, skannereihin ja verkkolaitteisiin.

Lenovo

Lenovo

Kiinassa on useita tietokoneiden ja komponenttien valmistajia. Yksi vanhimmista on Lenovo - tämä yritys syntyi vuonna 1984. Ja nyt hän tuntee parhaansa. Hän onnistui ymmärtämään ajoissa, että tietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden suosio putoaa, siirtymällä jossain vaiheessa tablettien ja älypuhelinten luomiseen. Kuitenkin Lenovo kannettavat tietokoneet jatkavat irti kokoonpanolinjasta, vaikka ne eivät tuo yhtiölle erityistä voittoa. Loppujen lopuksi kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. On mahdollista, että kannettavat tietokoneet alkavat taas kiinnostaa suurta määrää ihmisiä.

MSI

msi

Taiwanin yritys MSI on olemassa vuodesta 1986. Aluksi hän oli mukana emolevyjen valmistuksessa. Nämä tietokonekomponentit olivat miellyttäviä toimistotyöntekijöille ja tavallisille käyttäjille, joiden yhteydessä tuotanto on laajentunut. Joten optiset laitteet ja MSI-palvelin alkoivat näkyä. Ja jo myöhemmin, johto huomasi, että yritykset voivat luoda kannettavia tietokoneita. Ne perustuvat usein omaan emolevyynsä ja kolmansien osapuolten toimittajiin. Tällaisilla laitteilla ei ole korkeinta hintalappua, ja siksi ne ovat kohtuullisessa kunnossa. On myös erityisiä MSI-kannettavia tietokoneita. Esimerkiksi jotkut niistä on suljettu Swarovskin kiteillä. Lisäksi on olemassa pelimallit, joilla on aggressiivinen muotoilu ja suurimmat teho-ominaisuudet.

Packard-kello

Packard-kello

Yksi vanhimmista yrityksistämme. Packard Bellin perustaminen tapahtui vuonna 1926. Hän oli pitkään ollut mukana radioiden tuotannossa, jotka olivat suurta kysyntää amerikkalaisten keskuudessa. Myöhemmin yhtiö siirtyi kaikenlaisen elektroniikan, mukaan lukien tietokoneen, luomiseen. Erityisesti Packard Bell -kannettavat alkoivat näkyä. Valitettavasti tämän alan taantuma ei ole mahdollistanut yrityksen toiminnan jatkamista. Vuonna 2008 Acer nieli sen. Mielenkiintoista on, että Packard Bell -merkkiset kannettavat tietokoneet ovat edelleen saatavilla, mutta nyt ne ovat hyvin pieniä määriä - nykyisellä alueella on tuskin kymmeniä malleja.

Toshiba

toshiba

On vaikea uskoa, mutta japanilainen yritys Toshiba on ollut olemassa vuodesta 1875 lähtien. Nyt se on todellinen ryhmittymä, koska se sisältää monia erillisiä yksiköitä. Näistä tunnetuin on LCD-paneeleja valmistava.

Toshiban näytöt on varustettu älypuhelimilla, tableteilla ja televisioilla. Vähemmän suosittu yksikkö on se, joka kokoaa kannettavat tietokoneet. Useimmiten nämä laitteet käyttävät ainakin joitakin omia komponenttejaan, joten kannettavat tietokoneet eivät saa korkeinta hintalappua.

Kannettavan tietokoneen valmistajan kannattaa tehdä valinta

Menneet ovat ne päivät, jolloin kannettavan tietokoneen valmistuksessa sinun oli ensin luotava emolevy, äänikortti ja monet muut osat. Nyt kaikki tämä ostetaan kolmannen osapuolen yrityksiltä. Poikkeuksia on kuitenkin olemassa. Ja juuri niiden suuntaan on tarpeen katsoa.

1. Esimerkiksi ASUS-kannettavissa tietokoneissa on emolevyt ja samojen taiwanilaisen yrityksen luomat videokortit. Tämän seurauksena tämä heijastuu tuotteen hintaan - se on usein alhaisempi kuin vastaavan ominaisuuden omaavan kilpailijan hinta.

2. Noin samoja sanoja voidaan sanoa MSI: stä ja Toshibasta.

3. Mutta jos olet edistynyt pelaaja, jolle hinta ei ole ratkaiseva tekijä, on parempi keskittyä Alienware-tuotteisiin. Samalla emme saa unohtaa, että pelimallit ovat läsnä muissa yrityksissä.

Mutta itse asiassa kannettavan tietokoneen valinta ei saisi perustua brändin suuntautumiseen. Tämä on paljon monimutkaisempi aihe, joka ansaitsee erillisen artikkelin.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset