mylogo

Ei riittävästi suorituskykyä tabletissa? Oletko sairas raskaan ja runsaan kannettavan tietokoneen kantamisesta? Tässä tapauksessa paras ratkaisu on ostaa tabletti, jonka näppäimistö on tuottava ja samalla kompakti.

 

 

1

Tablet-näppäimistö, jonka yritys valitsee

Näppäimistön tabletit ovat varmasti läpimurto ja uusi virstanpylväs kannettavien tietokoneiden kehittämisessä. Tällaiset laitteet eivät kuitenkaan tällä hetkellä ole kovin kysyttyjä markkinoilla. Ja se tarkoittaa, että tablettien vapauttaminen näppäimistöllä on varsin riskialtista. Pienyritykset eivät voi varata tällaista riskiä, ​​joten vain suuret yritykset voivat varata tällaisten laitteiden valmistamista.

Niiden joukossa ovat:

1. asus

2. Lenovo

3. Samsung

4. Microsoft

5. Lenovo

6. Toshiba

7. notko

Ajan myötä, kun tabletit, joissa on näppäimistö, ovat yhä suositumpia, pienet yritykset osallistuvat myös tuotantoon. Tällä välin tablettien muuntamisen markkinoilla olevat jättiläiset ovat sellaisia ​​jättiläisiä kuin Asus ja Lenovo.

Parhaat tabletit, joissa on irrotettava näppäimistö

Tabletit, joissa on irrotettava näppäimistö, voivat yleensä olla pieniä. Ne ovat erittäin kevyitä ja kompakteja, joten niitä voidaan käyttää kaikkialla. Lisäksi muuntavat tabletit, joissa on irrotettava näppäimistö, ovat yleisiä. Haluatko rentoutua? Poista näppäimistö ja hanki tabletti. Tarvitsetko työtä? Yhdistä näppäimistö takaisin ja pidä kädessäsi todellinen ultrabook.

Asus Transformer Book T101HA - tehokas muunnos tabletti kaikkialla käytössä

Asus Transformer Book T101HA

Yksi Asus Transformer Book T101HA: n tärkeimmistä eduista on sen tiiviys ja ergonomia. Tabletilla on pienet mitat: paino on noin 580 grammaa (1 kg näppäimistöllä) ja paksuus noin 9 millimetriä (näppäimistöllä 19). Laitteen runko on valmistettu alumiinista.

Tämän ansiosta laite on varsin vahva ja ohut. Transformoivalla tabletilla on suoja puhaltaa ja vetoa vastaan.

Asus Transformer Bookin mukana T101HA asensi tehokkaan prosessorin, jolla on korkea suorituskyky ja erinomainen energiatehokkuus. Tämän ansiosta tabletti voi työskennellä koko päivän offline-tilassa ilman nopeutta.

Käyttölaite perustuu flash-muistiin, joka tarjoaa nopeita luku- ja kirjoitustietoja. Matala lämmöntuotanto ja uusi jäähdytysjärjestelmä toimivat tabletin hiljaa.

Ehkä tämän laitteen suurin haitta on korkea hinta. On kuitenkin syytä huomata, että tässä tapauksessa hinta on täysin perusteltu laitteen korkea laatu.

edut:

 • Korkea suorituskyky;
 • tiiviys;
 • ergonomia;
 • Erinomainen jäähdytysjärjestelmä;
 • Kestävä tapaus;
 • Hiljainen työ.

haittoja:

 • Korkea hinta

ASUS Transformer Book V - Universal Transformer Tablet ja kaksi käyttöjärjestelmää

ASUS-muuntajan kirja V

ASUS Transformer Book V -linja ei pysy paikallaan ja paranee jatkuvasti. Insinöörit eivät pelkää kokeilua ja tuovat jatkuvasti laitteisiin melko rohkeita innovaatioita. Tämän kokeilun tuloksena syntyi ASUS Transformer Book V, jonka pääominaisuus on kahden käyttöjärjestelmän läsnäolo kerralla.

Transformer Book V: ssä on samanaikaisesti asennettu Windows (toimimaan pöytäjärjestelmänä) ja Android (toimimaan mobiililaitteena). Tämä mahdollistaa tabletin toimimisen viidessä tilassa. Transformer Book V: tä voidaan käyttää Windows-tabletti, Windows-kannettava tietokone, älypuhelin, Android-kannettava tietokone ja Andoird-tabletti. Koska käyttöjärjestelmät sijaitsevat eri materiaaleissa, tilojen vaihtaminen tapahtuu sekunneissa.

Lisäksi laite on teknisesti varsin edistynyt.Muuntajan tabletti on neljän ytimen prosessori, jossa on vähän 64 bittiä tunnetusta Intel-yhtiöstä. Lisäksi laite tukee tällä hetkellä suosittua 4G-standardia.

Laitteen muut ominaisuudet ovat myös varsin arvokkaita nykyaikaisilla standardeilla: 4 Gt RAM-muistia, 1 TB sisäistä muistia, tilava akku, joka tarjoaa itsenäisen toiminnan jopa 10 tuntia.

edut:

 • Kahden käyttöjärjestelmän saatavuus kerralla;
 • Erinomainen autonomia;
 • monipuolisuus;
 • Ei huono, nykyaikaiset standardit, ominaisuudet.

haittoja:

 • Alhainen näytön tarkkuus.

Lenovo MIIX 2 - budjetti-tabletti, jossa on irrotettava näppäimistö

Lenovo MIIX 2

Lenovo MIIX 2 on tabletti ja kannettava tietokone, jota voidaan käyttää sekä työhön että vapaa-aikaan. Laite perustuu Windows 8.1 -käyttöjärjestelmään ja tämän laitteen toinen plus on Full HD -standardia tukeva näyttö.

On myös syytä huomata, että näyttö perustuu IPS-tekniikkaan, jonka avulla voit lisätä merkittävästi katselukulmaa. Lenovo MIIX 2 tukee kaikkia nykyaikaisia ​​rajapintoja, kuten Wi-Fi, Bluetooth 4.0 jne. Tämän ansiosta muutamassa sekunnissa voit vaihtaa tietoja muiden laitteiden kanssa.

Lisäksi Lenovo MIIX 2 tarjoaa useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Lenovo on esimerkiksi ottanut käyttöön melko mielenkiintoisen teknologian nimeltä Motion Control. Sen avulla voit käyttää verkkokameraa tulolaitteena. Se on varsin kätevä.

Esimerkiksi Motion Controlin avulla voit kääntää sivuja, vaihtaa ääniraitoja, säätää äänenvoimakkuutta jne. Huomionarvoista on myös Veriface-niminen kasvojentunnistusjärjestelmä, joka tarjoaa lisäturvallisuuden.

edut:

 • Matala hinta;
 • Hyvä näyttö;
 • Tuki modernille teknologialle.

haittoja:

 • Matala suorituskyky.

Parhaat tabletit, joissa on kiinteä näppäimistö

Tablettien muuntaminen ei-irrotettavalla näppäimistöllä tarjoaa entistä parempia toimintoja ja ominaisuuksia. Loppujen lopuksi valmistajat asentavat useimmat lisäosat lohkoon näppäimistöllä. Se sisältää esimerkiksi ylimääräisen akun, joka lisää laitteen akun käyttöikää. Myös usein näppäimistötapauksessa on erikoisliittimiä oheislaitteille.

Sony VAIO Fit Multi-Flip - paras tabletti, jossa ei ole irrotettavaa näppäimistöä

Sony VAIO Fit A Flip

Sony rakastaa tyylikkäitä ja kalliita laitteita. VAIO Fit Multi-Flip Transformer Tabletin valikoima ei ole poikkeus. Tämän sarjan tabletit ovat saatavilla neljässä versiossa, jotka eroavat näytön koosta. Näin ollen markkinoilla on malleja, joiden diagonaali on 11,6, 13,3, 14 ja 15,5 tuumaa.

Laitteen etuja ovat erinomaiset tekniset ominaisuudet. Esimerkiksi Sony VAIO Fit A Multi-Flip-tableteilla on enintään 16 Gt RAM-muistia. Sony-insinöörit ovat luoneet uuden muunnosjärjestelmän.

Näyttö ei ole pelkästään magneettien, vaan myös mekaanisen lisälukituksen ansiosta, mikä takaa laitteen luotettavuuden. Toinen mukava plus - metallikynän mukana tulee tabletti.

Tabletin haitat sisältävät korkean hinnan - kaikki eivät voi varaa Sony VAIO Fit A Multi-Flip -sarjan laitteeseen. Toinen haittapuoli on gadgetin paino. Esimerkiksi 15 tuuman versio muuntajan tabletista painaa jopa 2,3 kiloa. Siksi tällaisen laitteen pitämiseksi painona ei ole helppoa.

edut:

 • Tyylikäs muotoilu;
 • Korkea suorituskyky;
 • ergonomia;
 • Erinomaiset tekniset tiedot;
 • Mukana ilmainen kynä.

haittoja:

 • Korkeat kustannukset;
 • Laitteen suuret mitat.

Dell Inspirion 11 3000 - luotettavin tabletti, jossa on irrotettava näppäimistö

Dell Inspirion 11 3000

Inspirion 11 3000 on budjettimuunnostavan tabletin sarja, jonka valmistaa tunnettu Dell-yritys. Yritys keskittyy laitteen luotettavuuteen. Tabletissa on kova kotelo, joka suojaa laitetta erilaisilta vaurioilta.

Toinen mielenkiintoinen piirre laitteessa on vakuutus.Yhtiö tarjoaa jokaiselle ostajalle vakuutuksen ja laajennetun teknisen tuen kahden vuoden ajan. Dell tarjoaa myös toisen mielenkiintoisen palvelun - vahinkovakuutuksen. Pientä maksua vastaan ​​yhtiö on valmis korjaamaan tai vaihtamaan tabletin, vaikka se olisikin toimintakyvytön käyttäjän vian vuoksi.

Täytteen osalta kaikki riippuu kokoonpanosta. Dell Inspirion 11 3000 -sarjassa on sekä heikkoja Intel Celeron -pohjaisia ​​tabletteja että tehokkaita quad-core-laitteita. Jäljellä olevat ominaisuudet ovat merkityksettömiä ja varsin standardeja: 64-bittinen järjestelmä, jossa on Windows 8.1, aluksella pieni näyttö, jne.

Dell Inspirion 11 3000: n haitat johtuvat melko suurista mitoista. Tabletti painaa lähes 1,5 kilogrammaa. Laitteen paksuus on 22 millimetriä.

edut:

 • Edulliset kustannukset;
 • Laitteen korkea luotettavuus;
 • Kyky antaa vakuutuksia vahinkoja vastaan.

haittoja:

 • Suuri koko.

Lenovo Yoga 2 Pro - loistava muuntava tabletti, jossa on suuri näyttö

Lenovo Yoga 2 Pro

Lenovo Yoga 2 Pro tarjoaa hyvän suorituskyvyn. Laitteessa on Intelin Intel Core i3 -prosessorisarja. Tämän ansiosta tabletti pystyy suorittamaan kannettavan tietokoneen toimintoja ilman ongelmia.

Yksi tämän laitteen tärkeimmistä piirteistä on erittäin korkea resoluutio 3200 1800 pikselillä. Samalla näyttö tehdään PenTile-tekniikalla, jonka ansiosta kuva ei ole huono.

Multitouck-tekniikan avulla voit kääntää näppäimistöä 360 astetta. Tämän ansiosta voit helposti siirtyä johonkin kolmesta toimintatilasta: tabletista, telineestä tai kannettavasta tietokoneesta. Lisäksi on mahdotonta mainita paljon pieniä, mutta kuitenkin miellyttäviä yksityiskohtia.

Esimerkiksi, kun vaihdat tablet-tilaan, näppäimistö sammuu. Tämä on melko kätevä ominaisuus, joka säästää vahingossa näppäimen painamista. Myös tyytyväinen avainten sijaintiin. Toisin kuin aikaisemmissa malleissa, Lenovo Yoga 2 Pro: n Fn-painike sijaitsee Windowsin ja Ctrl: n välillä.

Se ei kuitenkaan ollut ilman puutteita. Erittäin suurta energiaa kuluttavan suuriresoluutioisen näytön takia Lenovo Yoga 2 Pro: lla on ongelmia autonomian kanssa. Täten tabletti ei pysty toimimaan pitkään ilman lataamista.

edut:

 • Suuri näyttö;
 • Erinomainen suorituskyky;
 • Mukava näppäimistö.

haittoja:

 • Korkea hinta;
 • Lyhyt elämä offline-tilassa.

Minkä tabletin näppäimistöllä voit ostaa

Jokaisella edellä luetellulla laitteella on sekä vahvuuksia että heikkouksia. Siksi valinta on tehtävä tarpeidesi mukaan:

1. Jos tarvitset luotettavan muuntajan tabletin työhön, ihanteellinen vaihtoehto on Lenovo MIIX 2. Se on edullinen ja pystyy suorittamaan yksinkertaisia ​​toimintoja, kuten Internet-surffausta, videoiden katselua, äänen kuuntelemista jne.

2. Jos esimerkiksi tarvitset hyvän laitteen kotikäyttöön, voit tässä tapauksessa suositella Lenovo Yoga 2 Pro -ohjelmaa.

3. Jos haluat ostaa muuntaja tabletin lapsellesi, sinun pitäisi kiinnittää huomiota Dell Inspirion 11 3000: een. Tämä laite on melko luotettava ja edullinen samanaikaisesti.

4. Haluatko ostaa muutettavan tabletin, joka ominaisuuksiltaan voi kilpailla tehokkaiden kannettavien tietokoneiden kanssa? Sitten hyvä vaihtoehto olisi Asus Transformer Book T101HA tai Sony VAIO Fit A Multi-Flip.

5. No, jos tarvitset pienikokoista laitetta, mutta tällä tehokkaalla tablet-muuntajalla, tässä tapauksessa kannattaa ostaa ASUS Transformer Book V.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset