mylogo

Lämpötila lämpenee nopeasti, lämpömittari kulkee ylöspäin, mikä tarkoittaa, että kauan odotettu loma on aivan nurkan takana. On aika miettiä paikkoja, joissa halusit viettää lomasi, niin että miellyttävät näyttökerrat lämpenevät sinut läpi pitkän ja kylmän syksy-talvikauden. Niille, joilla ei ole vielä ollut aikaa päättää, esitämme kahdeksan ensimmäistä paikkaa rantalomalle Latinalaisessa Amerikassa, Etelä- ja Kaakkois-Aasiassa. Arvostelustamme saat tietää, mikä ranta on parempi käydä, missä yöpyä ja mitä ihailla. Valitut eksoottiset paikat ovat johtavassa asemassa useissa eri luokissa, ja niitä vierailevien matkailijoiden virtaus kasvaa vuosittain.

 

 

1

Mikä maa valitaan

Kun valitset maata lepoa varten, vältimme tarkoituksellisesti Venäjää ja Eurooppaa, sillä rantamatkailu on erityinen aihe. Eksoottiset paikat ovat paljon houkuttelevampia tällaisille matkoille. Lomakohteet, jotka tarjoavat pysyä Mustallamerellä, voivat tietysti ylpeillä hyvällä palvelutasolla, mutta niiden hinnoittelupolitiikka on usein samalla tasolla ja joskus ylittää Intian valtameren tai Välimeren lomakohteet.

Mielenkiintoisimmat maat rantaloman aikana ovat:

1. Brasilia

2. Havaiji

3. Kuuba

4. Thaimaa

5. Malediivit

6. Filippiinit

7. Indonesia

8. Myanmar

On tärkeää ottaa huomioon, että ei kannata riskiä ja mennä maihin, joissa suunnitellun lepoajankohtana se ei ole turvallista, esimerkiksi vakavia sotilaallisia konflikteja ja yleisesti epävakaa tilanne. Ystävällinen suhtautuminen venäläisiin turisteihin olisi myös syytä kieltäytyä matkustamasta. Mutta jos päätät ottaa riskin, valitse huolellisesti hotelli, jossa pysyt. Mikä parasta, jos hän on rauhallisella alueella. Jos aiot säästää rahaa, kannattaa mieluummin vaihtoehtoisia paikkoja kalliisiin kohteisiin, joissa vallitsevat lepo, ilmasto, luonnonmaisema, mutta huomattavasti alhaiset hinnat. Valitse esimerkiksi Filippiinit Thaimaan sijasta ja Grenada Bahaman sijasta.

Paras paikka rantalomalle Latinalaisessa Amerikassa

Brasiliassa. Copacabana

Braziliay. Copacabana

Brasilian kuuluisin ranta Rio de Janeirossa on Copacabana. Hiekkaranta ulottuu neljä kilometriä ja sijaitsee kauneimman kaupungin samassa nimessä eteläosassa. Paikalliset lempinimellä ranta, josta tuli tärkein nähtävyys, "Sea Princess". Jokaiselle budjetille on tarjolla runsaasti viihdettä ja hotelleja.

Copacabana on suosittu kaupunkialue. Tästä lähtien kaikki retket lähtevät. Ja uudenvuodenaattona, 31: stä 1: een, on yli kaksi miljoonaa matkailijaa, jotka haluavat nähdä yhden jännittävimmistä juhlista maailmassa. Turvatut ihmiset voivat pysyä kalliissa kattohuoneistossa ja muissa ylellisissä huoneistoissa. Hiekkarannan lisäksi lomailijat voivat nauttia epätavallisista kasveista, joista monet löytyvät vain Copacabanasta.

edut:

 • neljän kilometrin hiekkaranta,
 • sijainti suosituimmalla kaupunkialueella
 • lähellä hotelleja ja viihdepaikkoja.

haittoja:

 • suhteellisen korkeat hinnat.

Kuuba. Varadero

Kuba. Varadero

Kuuban kuuluisin lomakohde on Varadero-ranta ja se kaupunki, johon se kuuluu. Hiekkarannat ulottuvat kaksikymmentä kilometriä, ja niitä suojaa valtava koralliriutta, joka on Karibian suurin. Vuonna 92 ​​UNESCO tunnustaa Varaderon yhdeksi maailman puhtaimmista rannikkoalueista. Se on suljettu paikallisille asukkaille.

Päiväretki voi tapahtua hotellin alueella, jossa kiteisen veden pinta, hiekka ja aurinkolämpö. Syvänmeren kalastus, veneretket, jahdit ja retket maan erilaisiin eksoottisiin kulmiin ilahduttavat seikkailuja etsiviä. Iltaohjelmaa diskoteoissa, klubeissa ja ravintoloissa, jotka Varadero on tunnettu, ei jätä välinpitämättömiä tanssin ja musiikin ystäviä.

edut:

 • yksi puhtaimmista rannoista maailmassa
 • suurelta osin
 • paikallisten kieltäminen
 • kehitetty infrastruktuuri
 • paljon hauskaa.

haittoja:

 • korkeat hinnat.

Havaijilla. Hanalei-lahden ranta

Gavai. Hanalei-lahden ranta

Paras ranta Yhdysvalloissa tunnustettiin vuonna 2009, Hanalei Bay Beach. Tämä hiekkaranta on kahdeksankymmentä kilometriä. Koska se on yksi maailman kauneimmista kulmista, joka täytyy käydä ainakin kerran. Ranta sijaitsee Havaijilla Kauain saarella. Suuri määrä kasvillisuutta kattaa alueen valtamereltä vuorille.

Lintuperspektiivistä katsottuna ranta näyttää lahdelta, joka on täynnä puhdasta valkoista hiekkaa. Kehällä on kauniita vesiputouksia, massiivisia vuoristoja, jotka nousevat taivaaseen. Turisteille, jotka ovat avoinna yli kahdeksankymmentä kilometriä rantoja. Surffaajat kokoontuvat usein täällä, joten talvella, kun luodaan ihanteelliset olosuhteet koulutukselle, se voi olla meluisa ja monet ihmiset.

edut:

 • Paras ranta Yhdysvalloissa vuonna 2009,
 • 80 kilometriä valkoista hiekkaa,
 • suuri määrä vihreää
 • vuoristoalueet ja vesiputoukset.

haittoja:

 • talvella on paljon surffaajia.

Paras paikka rantalomalle Etelä-Aasiassa

Malediiveilla. Kaakao

Maldivi. Kaakao

Pieni yksityinen Malediivien saari on Cocoa Island Beach, joka on luotu niille, jotka arvostavat yksinäisyyttä hiekalla tai uimassa. Lähes kaikki talot, joissa voit pysyä, siirtyivät vesialueelle. Päivän tai yön milloin tahansa, kun bungalowista tulee ulos, löydät itsesi kristallinkirkas meressä. On hyvin epätavallista elää melkein aaltoilla, joten kaikki ne, jotka rakastavat epätyypillisiä ratkaisuja, tulevat tänne.

Saarella ei ole niin paljon viihdettä, mutta on jotain tekemistä. Viihtyisät kylpyläkeskukset, joogatunnit, jahdit ja veneet, sukellus ja paljon muuta. Tämä paikka on täydellinen häämatkalle. Ei ylimääräisiä silmiä, vain upeasti kaunis luonto, lämmin aurinko ja lempeät aallot.

edut:

 • yksityisyyttä,
 • epätavallinen sijainti talojen päällä,
 • standardi ranta-aktiviteetteja (sukellus, purjehdus).

haittoja:

 • pieni määrä viihdettä
 • korkeat kustannukset.

Suosituimmat ranta-kohteet Kaakkois-Aasiassa

Thaimaassa. Maenam

Tailand maenam

Thaimaassa, Koh Samuilla, Maenamin ranta on paras. Se ei ole ehdottomasti täynnä täällä, paljon palmuja ja puhtaan valkoisen hiekan jalkojen alla. Tällainen ihanteellinen osa hyvien lomien välttämättömistä osista ei voi vain iloita matkailijoita. Pienellä budjetilla vieraileville on helppo löytää halpoja bungaloweja aivan rannan vieressä. On tärkeää huomata, että tällaisia ​​paikkoja ei aina ole mahdollista varata etukäteen.

Jos sinulla on tarpeeksi rahaa, voit asettua rannan parhaaseen osaan - lähellä kahvila Shangrilah Bungalowsia. Kauniita ja kodikkaita taloja, joissa on oma keittiö, mutta uima-allas maksaa vain hieman enemmän kuin yksinkertaiset mökit. Kun varaat koko kuukauden, hinta on lähes puolittunut. Maenam soveltuu ympärivuotiseen virkistykseen, lukuun ottamatta lokakuuhun ja marraskuuhun, kun sade on paljon.

edut:

 • Koh Samuin paras ranta
 • pieni turistivirta
 • kaunis luonto
 • kohtuuhintaisia ​​asuntoja
 • hyvä sää melkein ympäri vuoden.

haittoja:

 • ei ole helppo varata bungalowia.

Filippiineillä. Valkoinen ranta

Filipini. Valkoinen ranta

Filippiineillä on valkoinen ranta, joka on Boracayn saaren kohokohta. Kauden huipussa on suuri määrä ihmisiä, mutta tämä ei estä lepoa. Perinteisesti ranta on jaettu vyöhykkeisiin, joista kolme on. Voit pysäyttää millä tahansa periaatteella ei ole olemassa eroa. Voit liikkua päivän aikana asemien välillä.

Suuri määrä eri hintaluokkien hotelleja pystyy täyttämään kaikki pyynnöt.Monet kookospalmuja kasvavat kahdeksan kilometrin rannalla, joka tunnetaan kauneimmaksi. Lepokustannukset ovat alhaiset, mutta keskimäärin enemmän kuin muut Kaakkois-Aasian lomakohteet.

edut:

 • kaunis hiekkaranta kahdeksan kilometriä,
 • useita vyöhykkeitä, joilla on vapaa liikkuvuus,
 • asuminen halvalla muodikkaalle.

haittoja:

 • hinnat ovat korkeammat kuin vastaavissa lomakohteissa.

Indonesiassa. Lombok

Indoneziay. Lombok

Bali-pohjoispuolella sijaitseva kahdeksankymmentä kilometriä oleva saari on tullut toinen suosittu ranta. Hänen muotonsa on samanlainen kuin Indonesian lombokipippuri. Tämän ansiosta hän sai tällaisen nimen - Lombok. Turistien tulisi pysyä Senjijin länsiosassa, sillä infrastruktuuri on hyvin kehittynyt. Tässä tapauksessa kukaan ei häiritse lomanviettäjiä jäämään eläkkeelle luontoon.

Maisemat Lombok ilahduttavat silmää: täällä ja viidakossa, ja korallisaarilla ja puhtailla rannikoilla. Kaikki tämä voi yllättää jopa ne, jotka ovat jo onnistuneet näkemään paljon. Ottaa asettua keskiosaan, kaikkialta näet Ridzhani-vuoren, jonka korkeus on yli kolme tuhatta metriä. Hotellin rakentaminen ei lopu täällä, joten asuntojen valinnassa ei ole vaikeuksia.

edut:

 • kehitetty infrastruktuuri
 • upeat luonnonäkymät
 • kohtuuhintaisia ​​asuntoja jokaiseen makuun.

haittoja:

 • ei löytynyt.

Myanmarissa. Ngapali

Miaynma. Ngapali

Yksi arvostetuimmista ja parhaista Kaakkois-Aasiassa on Miami Beach - Ngapali. Suuri plus matkailijoille on ihmisten puute tällä alueella. Huolimatta siitä, että hotellien ja muiden infrastruktuurien rakentaminen on lisääntynyt, lomailijoita on paljon vähemmän kuin muissa thaimaalaisissa lomakohteissa. Rannan vierailu on paras huhtikuussa, kun sadekausi alkaa myöhemmin.

Rannikkoalue ja pohja ovat peitetty valkoisella hienolla hiekalla, josta on ilo kävellä. Huomattava määrä ylellisiä hotelleja sijaitsevat hyvin lähellä vettä, mikä paljastaa upeat näkymät luonnon kauneudelle. Korkea palvelutaso oikeuttaa melko korkeat hinnat. Budjettimatkailijoille on helppo löytää vaihtoehtoja "talouteen".

edut:

 • hiekkaranta
 • ihmiskunnan puute
 • suuri määrä hotelleja
 • helppo löytää kohtuuhintaisia ​​asuntoja.

haittoja:

 • useimmat hotellit ovat kalliita sviittejä.

Mikä paikka rantalomalle valita

1. Pitkä neljän metrin ranta Copacabana sijaitsee samalla nimellä sijaitsevan Brasilian kaupungin rannikolla. Täällä voit rentoutua perheenä ja yksinäisyydessä.

2. Varaderon ranta on korkeimmalla tasolla tunnustettu yhdeksi maailman puhtaimmista. Kuuban rannat houkuttelevat sekä aktiivisia matkailijoita että rauhaa suosivia.

3. Hanalei Bayn rannalle, joka tuli Yhdysvaltojen parhaaksi rannaksi vuonna 2009, suositellaan paitsi meren ja hiekan faneja.

4. Niille, jotka etsivät sijaintia häämatkalle, suosittelemme kiinnittämään huomiota Cocoa Islandin rannalle, joka sijaitsee yhdessä Malediivien saarista

5. Se ei ole kovin kallista mennä Thaimaan Koh Samuille, jossa Maenam Beach sijaitsee.

6. Filippiineillä on valkoinen ranta, jota pidetään yhtenä kauneimmista. Suuri valikoima hotelleja, joissa on eri hinnat, kookospuita, valkoista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä - muistetaan pitkään.

7. Kaunis Indonesian ranta, Lombok, on levinnyt kahdeksankymmentä kilometriä. Kokeneet turistit tulevat tänne, jotka uskovat, että mikään ei voi yllättää heitä enää.

8. Myanmarin arvostettu ranta - Ngapali sopii sekä budjettimatkailijoille että ihmisille, jotka eivät ole rajoitettuja talouteen.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset