mylogo

Monissa suurissa kaupungeissa liikenneruuhkiin liittyvät ongelmat pakottavat yhä useammat ihmiset Venäjältä etsimään vaihtoehtoisia liikkumismenetelmiä. Yksi parhaista vaihtoehdoista tämän ongelman ratkaisemiseksi on polkupyörä, jolla on niin positiivisia ominaisuuksia kuin alhaiset osto- ja ylläpitokustannukset, kompakti ja liikkuvuus. Lisäksi monet pyöräilynharrastajat haluavat ostaa vuoristomalleja, joilla on korkeampi risti verrattuna kaupunkiin tai maantiepyörään. Mutta pyöräilyn mukavuus riippuu suurelta osin sen sopivuudesta omistajan tarpeisiin. Siksi tämä artikkeli on omistettu maastopyörien luokittelulle, joka jakautuu ajotavan mukaan.

 

 

maastopyörä

Maastopyörä, jonka yritys valitsee

Venäjän markkinoilla on kymmeniä suosittuja maastopyörien tuotemerkkejä, joten kokematon ostaja on melko vaikea valita. Kuitenkin tässä markkinasegmentissä, kuten kaikissa muissa, on tunnettuja johtajia, jotka toimittavat laadukkaita tuotteita erittäin edulliseen hintaan.

Stels

Stels

Tällä valmistajalla on laaja kokemus kotimarkkinoista, jossa se esiintyi jo 90-luvulla. Brändin tärkein piirre - huolellinen huomio pyörän kaikkien osien laatuun, joista suurin osa on valmistettu Alankomaissa. Yhtiö kiinnittää myös huomattavaa huomiota tuotteidensa suunnitteluun, jolle äänestys pidetään usein pyöräilyn harrastajien keskuudessa.

jättiläinen

jättiläinen

Taiwanilainen yritys, joka valloittaa vuosittain yhä aktiivisemmin Venäjän markkinoita. Sillä on melko kapea erikoistuminen - se valmistaa polkupyöriä vain äärimmäiseen ajamiseen, mikä mahdollisti laajan valikoiman tämäntyyppisiä kuljetuksia. Monet pyöräilijät sanovat, että Giant pystyi saavuttamaan mahdottoman: niiden tuotteiden laadun ansiosta heille jäävä hinta pysyy täysin demokraattisena.

karu

karu

Stark on yhteinen venäläinen-saksalainen hanke, mutta tärkeimmät tuotantolaitokset sijaitsevat Taiwanissa. Hänen kiinnostuksensa ulottuu vain entisen Neuvostoliiton tilaan. Aasian kotimaiset kehittäjät ja halpa tuotanto mahdollistivat erittäin halpojen polkupyörien luomisen, joilla oli kuitenkin kaikki modernin maastopyörän tarvittavat ominaisuudet. Yhtiö harjoittaa kaikenlaisten polkupyörien tuotantoa, mutta sen tärkeimmät kehityssuunnat ovat vuoristomallit.

Gary turner

Gary turner

Tuotteiden tärkein etu on niiden korkea valmistettavuus. Gary Turner lanseeraa erittäin kevyitä polkupyöriä hiilikehyksestä, mutta tällainen ilo on kallista. Kaikissa tämän tuotemerkin malleissa on myös ainutlaatuinen patentoitu tekniikka.

Suosituimmat Mountain Bikes Rating

Erilaisten kuljetusmuotojen, jopa polkupyörien, analysointi ei ole helppoa, koska tässä tapauksessa on otettava huomioon monien teknologisten elementtien ominaisuudet.

Siksi luokittelimme huomiomme vain tärkeimpiin teknisiin solmuihin:

 • Runkosuunnittelun erityispiirteet;
 • Lähetyksen tehokkuus ja ominaisuudet;
 • Pyörien suunnittelu ja niiden soveltuvuus tiettyihin tehtäviin;
 • Muita tärkeitä teknologisia ratkaisuja;
 • Yleinen monipuolisuus ja sopeutumiskyky eri tyyppisiin ratsastuksiin.

Suuren määrän tietojen analysointi antoi meille mahdollisuuden tunnistaa useita malleja, jotka ominaisuuksiensa ansiosta keräsivät eniten positiivisia arvioita eri luokissa.

Paras maastopyörä maastohiihtoon

STELS Navigator 900

Tämäntyyppiset polkupyörät suunniteltiin alun perin suurnopeusajoon karkealla maastolla, mikä vaati radikaalia painon pienentämistä. Pian huomattiin kuitenkin, että tällainen muotoilu tekee maastohiihtomalleista sopivan hyvin muihin olosuhteisiin, ensinnäkin se on kaupunki ja valtatie. Siksi nämä pyörät ovat tällä hetkellä ainutlaatuisia, ja jos puhumme tietystä mallista, venäläiset pyöräilijät valitsevat ehdottomasti STELS Navigator 900: n.

Sillä on seuraavat edut:

 • Vaimennushaarukka, joka vähentää merkittävästi jalkojen kuormitusta tien tasaisilla osilla;
 • Laadukkaat levyjarrut, jotka ilmenevät hyvin kuivassa ja sateisessa säässä;
 • Miellyttävä satula, jossa on geelinsisäyksiä, mikä takaa suuren mukavuuden myös pitkillä pyöräretkillä yli 100 km: n etäisyydellä.
 • Vaihteiston suunnittelu on hyvin lähellä moottoriteiden malleja, mikä helpottaa valvontaa keskipitkällä ja suurella nopeudella.

Mutta hybridi-olemus aiheuttaa joitakin haittoja:

 • Liian ohut renkaat, huonot maastokäyttöön;
 • Laaja pyörä, joka vähentää liikkuvuuden ohjailua kaupunkiliikenteessä;
 • Pitkä, verrattuna muihin maastopyörien malleihin, kehykseen, joka vaatii jonkin verran sopeutumista;
 • Liian "joustamaton" siirtoverkko 24/34/44, joka vaikuttaa haitallisesti ajonopeuteen kovassa maastossa.

Avid-pyöräilijät sanovat, että tämä malli on hyvä sen monipuolisuudelle, jonka vuoksi heidän oli uhrattava useita tärkeitä elementtejä vuoristoajoon. Mutta nyt vain harvat käyttävät erillistä pyörää yksinomaan maanmatkustukseen.

Paras maastopyörä alamäkeen

Giant Glory 27.5 2

Alamäkeen - alamäkeen pyörällä vuorelta. Näihin tarkoituksiin luotiin ensimmäiset maastopyörät. Tällainen intensiivinen käyttötapa vaatii kaikkien elementtien kestävyyttä, ennen kaikkea kehystä, lähetystä ja poistoa. Paras valinta tällaiselle äärimmäiselle harrastukselle voi olla Giant Glory 27.5 2.

Tässä pyörässä on kaikki tarvittavat alamäkeen, nimittäin:

 • Suuret 27 tuuman pyörät ja erittäin matala kuljetus antavat mallille erittäin korkean vakauden, joka on ratkaisevan tärkeää vuorille alamäkeen;
 • Useita teknologisia innovaatioita (laskeutumispituuden nousu ja laakerin lisääminen ylempään vaimennustelineeseen) lisäsi merkittävästi suspension herkkyyttä;
 • Kaapeleiden ulkoinen asennus, joka mahdollistaa näiden elementtien nopean korjaamisen ottamatta yhteyttä polkupyörän työpajaan;
 • Alhainen kokonaispaino: Giant Glory 27.5.2 -kehyksen alumiinivariantit. kilpailevat hiilimallit.

Tämä high-tech-liikenne ei kuitenkaan ole vielä täydellinen:

 • Pyörän lisääntyminen johti niiden painon nousuun, mikä puolestaan ​​johti vähäiseen pyöräilyn hallintaan;
 • Kokonaisarkkitehtuuri ei sovi hitaaseen ajamiseen karkealla maastolla, varsinkin terävissä käänteissä.

Pyöräilijöiden fanit ovat yksimielisiä: Giant Glory 27.5.2. on hyvä ammattimainen alamäkeen malli, jota monet amatööriurheilijat unelmoivat. Mutta tämän pyörän syvä erikoistuminen voi olla vakava haitta laajalle yleisölle.

Paras maastopyörä freerideelle

STARK Beat Pro

Freeride on yleensä tarkoitettu silloin, kun puhutaan ajamisesta karkealla maastolla. Koska tällaisen pyörän on selviydyttävä erilaisissa olosuhteissa, olipa kyse sitten terävistä käänneistä, jyrkästä noususta / laskeutumisesta tai mäkisestä pinnasta, tässä tapauksessa tärkein vaatimus on hyvä käsittely. STARK Beat Pro soveltuu parhaiten tähän tarkoitukseen.

Tällaisten positiivisten ominaisuuksien yhdistäminen:

 • Kaksipyöräinen iskunvaimennus, jonka iskun isku on 180 mm, soveltuu hyvin lähes mihin tahansa pintaan;
 • Nopeuden säätö- ja palautusjäykkyyden järjestelmä mahdollistaa pyörän maksimaalisen hallinnan;
 • Levytyyppiset hydrauliset jarrut ovat hyvä lisä kaikille freeride-pyörille;
 • Ammattimainen vaihteistojärjestelmä, valmistettu SRAM X5 -teknologian avulla, mikä lisää nopeusrajoituksen muuttamisen joustavuutta.

Mutta ei ole täydellisiä polkupyöriä, ja STARK Beat Pro ei ole poikkeus tähän sääntöön:

 • Yhteensä 9 vaihteistoa on melko kiistanalainen päätös, kun taas tämäntyyppisen pyörän standardi on 24 tai jopa 27-vaihteinen vaihteisto. On selvää, että tämä tekijä vaikuttaa haitallisesti mallin nopeusominaisuuksiin.
 • Yleinen kyvyttömyys ajaa tasaisilla pinnoilla, mikä vaikeuttaa tämän pyörän käyttöä kaupungissa tai valtatietä.

Monet Internetissä tehdyt arviot tulevat useimmissa tapauksissa vain yhteen johtopäätökseen: tämä malli selviytyy täydellisesti sen toiminnoista kuin maastopyörä, mutta sen monipuolisuus jättää paljon toivomisen varaa.

Mistä maastopyörä ostaa

1. Tällaisen ajoneuvon hankkiminen maastopyöräksi on määriteltävä selkeästi sen tehtävät. Kuten katsauksestamme käy ilmi, parhailla malleilla, joilla on paljon positiivisia ominaisuuksia, on usein hyvin kapea erikoistuminen.

2. Liian erityinen pyörä ei sovi useimmille amatööriurheilijoille, jotka usein käyttävät sitä paitsi äärimmäiseen lepoon, vaan myös työmatkoihin, ajoradan ympäri jne. Joten jos puhumme yleisestä ratkaisusta, se on STELS Navigator 900 ja muut mallit STELS Navigator -linjasta, jotka huolimatta ”vuoristo” -luonteestaan ​​ovat hyvin sopivia minkä tahansa muun maan kanssa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset