mylogo

Jos ajattelette sitä, laitteet, joita harkitsemme tänään, ovat epätyypillisiä. Tosiasia on, että monilla PC-omistajilla on myös web-kamera tai tietokoneen kuulokkeet. Ja nämä laitteet sisältävät useimmiten jo hyvän mikrofonin. Siksi tarvitaan erillinen gadget vain henkilöille, joilla on tietty ammatti tai harrastus. Esimerkiksi ne, jotka säännöllisesti tallentavat podcasteja, eivät voi tehdä ilman mikrofonia. Tällainen laite ei myöskään estä faneja kuvaamasta videoita julkaisemista varten YouTubessa. Mutta lähdetään liiketoimintaan.

 

 

1

Mikrofoni tietokoneelle, jonka yritys valitsee

Kuten edellä kirjoitimme, tällainen laite on epätyypillinen. Tässä suhteessa ja korkeat myyntimikrofonit tietokoneelle eivät voi ylpeillä. Tästä seuraa, että suuret yritykset eivät halua osallistua tuotantoonsa. Ja tuntemattomien tai täysin nimettömien yritysten tuotanto ei ole korkealaatuista. Osoittautuu, että parasta tällaista tuotetta tuottavat kaksi tai kolme yritystä.

Hauska asia on, että heillä ei ole suurta suosiota. Tosiasia on, että laadukkaimmat mikrofonit maksavat paljon rahaa, ja niitä on erittäin vaikea löytää maassamme. Täytyykö sanoa, että podcasteja tallentava henkilö ostaa paremmin lähimpään myymälään myytävän budjettituotteen?

Nyt Venäjällä suosituimmat mikrofonit tietokoneelle seuraavien tuotemerkkien alla:

1. BOYA

2. puolustaja

3. Plantronics

4. nero

5. Sven

Muiden yritysten tuotteilla ei ole paljon suosiota useista erilaisista syistä.

Parhaat budjetin mikrofonit tietokoneelle

Defender MIC-112

Defender MIC 112

Yksi helpoimmista mikrofoneista, joita voit kuvitella. Useimmiten se on maalattu valkoiseksi, mikä on erittäin harvinaista nykyaikaisille elektronisille laitteille. Mutta tämä on hänen ainoa merkittävä ominaisuutensa. Loput ovat tyypillisiä mikrofoneja, joissa puhutaan Skypessä.

Sen pää sijaitsee joustavalla jalalla, jonka avulla voit säätää sen sijaintia suhteessa pöydässä istuvaan henkilöön. Jalka päättyy laajaan jalustaan, jota täydentää painotusaine. Näin mikrofoni pysyy tukevasti pöydällä. Samaan aikaan ei voida sanoa, että sillä on paljon tilaa.

Mikrofoni on dynaaminen, ääni, jonka hän kirjoittaa monona. Podcastien tallentamiseen on parempi olla käyttämättä sitä, sillä lopputulos ei varmasti ole sinulle miellyttävä. Miksi siis luotiin Defender MIC-112? Ehkä tämä tuote on suuri apu online-peleissä, varsinkin jos et jostain syystä halua käyttää kuulokkeita.

Tämän mikrofonin avulla voit puhua myös Skype-ohjelmassa - keskustelukumppanit eivät valittaa paljon äänestä. Vakavamman käytön osalta tämä häiriintyy hieman äänellä, päällekkäin äänen kanssa. Ja on mahdotonta sanoa, että kirjoitettu puhe on 100-prosenttisesti luettavissa.

edut:

 • Mukava joustava jalka;
 • Erittäin hyvä ääni, erityisesti tällaisen hintalappun osalta;
 • Telineessä on kuorma, joka tekee siitä vakaan;
 • Hinta ei voi olla korkea;
 • On olemassa järjestelmä ympäristön melun suodattamiseksi.

haittoja:

 • Äänen mukana on pieni hiss.

Hama H-57152

Hama H 57152

Tässä tuotteessa on myös joustava jalka. Mutta täällä ei ole seistä. Tosiasia on, että tämä malli on suunniteltu yksinomaan kannettaville tietokoneille. Jalka päättyy tähän L-muotoisella 3,5 mm: n liittimellä. Se asetetaan liittimeen, jonka jälkeen se jää vain mikrofonin nostamiseen.

Tämä muotoilu tekee mikrofonista hyvin pienikokoisen - teoriassa voit jopa kuljettaa sen taskussa. Mutta hänellä on myös tiettyjä rajoituksia. Jalka ei osoittautunut kovinkaan pitkäksi, koska se, mitä joskus taivutat näppäimistön yli, kuulee sinua kovemmin. Tämä on kuitenkin puhtaasti psykologinen tapa - itse asiassa mikrofoni sieppaa hyvin jopa kahden metrin etäisyydellä siitä.

Tuote on maalattu lähes kokonaan mustaksi. Vain pään alla oleva kehys osoittautui hopeaksi. Laite painaa vain 50 grammaa - tämä huomioi pakkauksen! Ääni on tietysti kirjoitettu "mono" -tilassa. Muiden budjettimikrofonien tavoin Hama H-57152: ta ei suositella vakaviin tarkoituksiin, joissa paljon riippuu äänenlaadusta. Myymälät tarjoavat tämän mikrofonin 6 kuukauden takuun. Mutta ei ole epäilystäkään siitä, että se toimii paljon kauemmin - täällä ei ole mitään murtaa.

edut:

 • On eri suuntiin taivutettu jalka;
 • Erikoissuunnittelu suunniteltu kannettavaan tietokoneeseen;
 • Vähimmäishinta;
 • Vaikea murtaa;
 • Kunnollinen äänenlaatu.

haittoja:

 • Pöytätietokoneella on mahdotonta käyttää;
 • Ääni on kirjoitettu hieman hissillä.

Hama 57151

Hama 57151

Toinen mikrofoni kannettavaan tietokoneeseen. Mutta hänellä ei ole enää joustavaa jalkaa. Samalla hän kirjoittaa suurta ääntä, huolimatta etäisyydestä ihmisen päästä. Miten tekijät onnistuivat saavuttamaan tämän? Hyvä herkkyys johtuu siitä, että mikrofoni kuuluu lauhduttimen tyyppiin.

Näitä mikrofoneja, joita käytetään muusikoiden, laulajien ja radioesittelijöiden käytössä, vain näillä tuotteilla on paljon suurempi ”pää”, joka on vieläkin herkempi ympäröiville äänille. Hama 57151: n mahdollisuudet ovat tietenkin pienempiä. Tämä lisävaruste ei kuitenkaan vaadi lisätehoa, joka on yleensä tarpeen tehokkaampien kondensaattorimikrofonien osalta.

Tuotteen mitat ovat 23 × 32 mm. Se voidaan helposti heittää paitataskuun. Mikrofoni toimii missä tahansa kannettavassa tietokoneessa riippumatta siitä, mitä äänikorttia siinä on. Jos uskot valmistajan, laite poistuu saksalaisen tehtaan kokoonpanolinjasta. Ja kaikki tietävät, että he valvovat tiukasti laatua. On kuitenkin mahdollista, että vain joitakin kopioita tehdään Saksassa, koska Kiinassa on helpompaa ja halvempaa käsitellä tätä liiketoimintaa.

Tällainen pieni muotoilu mahdollistaa tuotteen liittämisen paitsi kannettavaan tietokoneeseen ja tietokoneeseen (toisessa tapauksessa tarvitaan jatkojohto), mutta myös äänitallentimeen. Kuulet varmasti lisääntyneen äänenlaadun, koska edullisilla äänitallentimilla on vain kalvomikrofoni. Yleensä tämä malli, vaikkakaan ei ole täydellinen, soveltuu jo melko hyvin podcasteiden ja ääniviestien tallentamiseen. Ei ole tyytyväinen ominaisuuksiinsa vain ammattilaisille, jotka tarvitsevat parhaan äänenlaadun.

edut:

 • Vähimmäiskoko;
 • Kondensaattoritekniikka;
 • Hyväksyttävä hintalappu;
 • Korkea herkkyys;
 • Yritetään rikkoa ulkopuoliset äänilähteet;
 • Sopii paitsi kannettaville tietokoneille myös äänitallentimille.

haittoja:

 • Ääni ei ole vielä selvä.

Tietokoneen parhaat mikrofonit korkealla hinnalla

Shure PG27USB

Shure PG27USB

Tätä mikrofonia käyttävät tavalliset PC-omistajat, mutta myös todelliset ammattilaiset. Ei ihme, että sitä kutsutaan studioon. Laitetta myydään erittäin korkealla hinnalla, joka johtuu erinomaisesta suorituskyvystä.

Laite on liitetty tietokoneeseen USB-liitännän kautta. Tämä viittaa siihen, että hän itse harjoittaa äänenkäsittelyä, ja valmis materiaali digitaalisessa muodossa toimitetaan tietokoneeseen. Mikrofoni on kondensaattori, ja siinä on myös kardioidisuuntainen ominaisuus. Tarpeettomat äänet suljetaan lähes kokonaan - vain äänesi tallennetaan.

Shure PG27USB Studio -mikrofonissa on sisäänrakennettu esivahvistin. Tämä viittaa siihen, että ääni ei ole pelkästään selkeä, vaan myös kova. Laitteen toinen osa sisältää kytkimen vaimentimen. Valmistaja väittää, että hänen luomuksensa on korkea.Ostajat huomauttavat myös, että tuotteella on luonnollinen äänensiirto.

Kiinnostavaa on, että kotelossa on 1/8 ”kuulokeliitäntä - tämä voi auttaa signaalin seurannassa. Tuotteen toinen ominaisuus on mikrofonin signaalin ja toistetun äänimateriaalin helppo sekoittaminen. Lyhyesti sanottuna tämä on ihanteellinen multitrack-tallennukseen. Mutta se on myös kallein - keskimääräinen käyttäjä ei vain halua käyttää tällaista rahaa.

edut:

 • Vakaa sijainti pöydällä;
 • Lauhdutin;
 • Loistavasti katkaisee taustamelun;
 • Suora signaalin valvonta ilman viivytystä;
 • Täydellinen äänen siirto;
 • On mikrofonin esivahvistin;
 • Korkea ylikuormituskapasiteetti;
 • Sisäänrakennettu suuri kalvo.

haittoja:

 • Hintalappu saattaa tuntua tähtitieteelliseltä;
 • Mukana ei ole jalusta.

Sininen yeti

Sininen yeti

Tätä mikrofonia voidaan kutsua todelliseksi osaksi podcastereiden keskuudessa. Kyllä, se on melko kallista. Mutta toisaalta hän kirjoittaa täydellisesti äänensä, ja hänen ulkonäkö on melko tyylikäs. On syytä huomata ja se, että Blue Yeti -mallissa on useita värejä - voit helposti ostaa mikrofonin, joka on maalattu valkoisella, mustalla tai jopa joidenkin metalliväreillä. Tuotteella on luotettava jalusta - sinun ei tarvitse huolehtia sen ostamisesta.

Laite on liitetty USB-liitäntään. Ääni siepataan kolmen kondensaattorikorkin avulla. Tämän seurauksena se kirjoitetaan oikeaan stereotilaan. Käyttäjällä on myös ainutlaatuinen tilaisuus muuttaa säteilykuvioita.

Valittavissa on kolme vaihtoehtoa: poikkisuuntaiset, sydän- ja kaksisuuntaiset kaaviot. Jopa mikrofonin rungon alla on tehokas DAC, joka muuntaa signaalin myöhempää käsittelyä varten tietokoneessa. Ei unohdettu täällä ja kuulokeliitäntä, jonka kautta voit hallita ääntä reaaliajassa.

edut:

 • Palkinto miellyttää jalustan olemassaoloa;
 • Voit liittää kuulokkeet;
 • Koostuu kolmesta kondensaattorikorkista;
 • Erinomainen herkkyys;
 • Useita vaihtoehtoja kotelon värjäämiseksi;
 • Voit muuttaa kuviota.

haittoja:

 • Erittäin korkea hintalappu.

Minkä mikrofonin tietokone ostaa

1. Jos tarvitset halpaa mikrofonia joustavalla jalalla, harkitse sitten Defender MIC-112: n ostamista. Tämä on budjettiratkaisu, joka sopii erinomaisesti Skypen ja muiden vastaavien palvelujen käyttöön. Puheesi on luettavissa riittävän hyvin, jos se ei riitä laadukkaiden podcastien kirjoittamiseen.

2. Jos käytät vain kannettavaa tietokonetta, osta Hama H-57152. Tämä tuote, joka ei kykene ylpeillä tallennetun äänen huippulaatua, on edelleen parempi kuin mitä halpaina kannettaviin tietokoneisiin rakennettu web-kamera antaa. Mutta kun siirryt pöytätietokoneeseen, lisävaruste on myytävä tai heitettävä pois - tällaisen muotoilun ansiosta se tulee hyödyttömäksi.

3. Hama 57151 on pieni asia, joka teoriassa voi menettää takitaskussa, puhumattakaan naisen kukkaroista. Tämä mikrofoni on lauhdutin, joten voit luottaa, jos ei ole täydellinen, ainakin erittäin hyvä äänenlaatu. Samalla laitteen hinta pysyy hyvin pienenä.

4. Haluatko kirjoittaa äänen täydellisesti? Sitten sinun pitäisi olla Shure PG27USB. Tätä kondensaattoristudio-mikrofonia käytetään säännöllisesti musiikin ja laulujen tallentamiseen - tämä yksin osoittaa täydellistä äänensiirtoa. Tuotteessa on esivahvistin, joka yksinkertaistaa hieman vastaanotetun signaalin käsittelyä ja kuulokkeiden alla olevaa lähtöä - prosessia on tarpeen seurata. Jos sinulla on varaa tällaiseen ostamiseen, et varmasti ole pettynyt!

5. Blue Yeti korvaa vähintään kaksi mikrofonia. Tosiasia on, että kerralla on kolme kondensaattorikorkkia. Niiden avulla voit toteuttaa ehdottoman säteilykuvion! Mutta älä pidä tätä mikrofonia täydellisenä. Ei, sitä käytetään äärimmäisen harvoin äänitteiden tallentamiseen. Mutta johtavat podcastit tällaisen oston jälkeen jäävät eräänlaiseen iloon!

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset