mylogo

Tämän vuosisadan pelialan suosio on huipussaan. Lähes jokainen yritys pitää velvollisuutensa vapauttaa peliluokkaan liittyvä laite. Joten jopa kannettavien tietokoneiden joukossa, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti "liikkuvaan työhön", esiintyi pelilaitteita. Valmistajat eivät ole syyllisiä siihen, että nykyinen pelaajien sukupolvi ei voi kuvitella elämäänsä ilman pelipeliä, näppäimistöä ja kuulokkeita. Jälkimmäisessä ja käsitellään tässä artikkelissa.

 

 

1

Gaming-kuulokkeet, jotka yritys valitsee

Pelattavat kuulokkeet tai kuulokkeet? Itse asiassa nämä kaksi laitetyyppiä ovat yksi ja sama, mutta kuulokkeet on tarkoitettu ensisijaisesti musiikin kuuntelemiseen ja elokuvien katseluun. HF-laitteessa on mikrofoni ja lisäpainikkeet, joiden avulla voit neuvotella peleissä, sekä suorittaa useita ennalta ohjelmoituja toimia. Siten on oikeutetumpaa kutsua artikkelimme sankareita "pelaamista varten".

Kuulokemarkkinat ovat melko suuret ja siinä on edustettuina erilaisia ​​kokoonpanoja. Mutta koko pelikuulokkeiden luokka yhdistää kunkin mallin toiminnot ja vaihtoehdot.

Niin hyvillä kuulokkeilla pitäisi olla seuraavat kriteerit:

 • korkealaatuinen ääni, jolla voit tunnistaa ei vain sopivan vastustajan vaiheet, vaan myös kaikuu seinän taakse. Yleensä yläkuulokkeissa on 5.1- tai 7.1-surround-ääni.
 • mukavuus - itse asiassa koko pelikuulokkeiden luokkaa edustavat täysikokoiset kuulokkeet, joissa on kuulokkeet ja suuret korvatyynyt. Se perustuu niiden laatuun ja riippuu siitä, kuinka paljon voit istua kuulokkeissa keskeytyksettä.

Niinpä kun valitset pelejä varten kuulokkeet, sinun on kiinnitettävä huomiota sekä äänen käytettävyyteen että laatuun. Kaikki muut pribludy ja sirut tietystä kuulokkeesta - amatööri.

Leijonan osuus peleistä on varustettu laadukkaalla mikrofonilla äänipuheluihin pelien sisällä. Mutta jos et pelaa verkossa, tätä vaihtoehtoa ei tarvita. Lisäohjainten ja painikkeiden kohdalla kehittäjät usein ripustavat kuulokekuppeja useilla avaimilla. Ne ovat kuitenkin harvoin käteviä peliohjelmien pelaajille, joilla on hiiret, joilla on toimintolohko ja pelinäppäimistöt ylimääräisillä näppäimillä.

Kuulokkeen äänenhallinta voi olla hyödyllinen taistelussa, mutta lähes kaikilla uuden sukupolven peleillä on automaattinen äänenvoimakkuuden säätö, joka lopulta ”saa pelaajan unohtamaan” tämän vaihtoehdon.

Mutta sinun pitäisi unohtaa langattomat kuulokkeet peleihin kerran ja lopullisesti. Langattomien teknologioiden määräävästä asemasta, Bluetooth- ja Wi-Fi-rajapintojen kehittämisestä huolimatta pelaajat hylkäävät edelleen tällaiset laitteet. On kaikki vika, että niissä on heikko akku, ja sen seurauksena akku purkautuu parhaimmillaan. Kyllä, ja tiedonsiirron viivästyminen "ilmaa" vastaan ​​on huomattavasti suurempi kuin langallisissa vastaavissa.

Yleensä kaikki pelikuulokkeet on liitetty tietokoneeseen langalla USB-liitännän kautta, mutta useat mallit käyttävät vanhaa, testattua menetelmää - kaksois 3,5 mm: n mini-jack - mikrofoni + kuulokkeet.

Pelihallintojen markkinoita edustavat erilaiset yritykset, joiden joukossa on pelkästään pelin edustajia ja huippuyrityksiä, jotka tuottavat akustiikkaa:

1. A4Tech

Yksi suosituimmista tuotemerkeistä pelaajien joukossa, jotka tuottavat edullisia ja laadukkaita oheislaitteita. Siiven alla A4Tech tuotti tietokonehiiriä, näppäimistöjä, kuulokkeita ja kuulokkeita. Ja tietysti niiden joukossa on ensinnäkin peliluokan edustajia.

2. Sennheiser

Saksalainen yritys, perustettu vuonna 1945.Erikoistunut kuulokkeiden / kuulokkeiden tuotantoon ja sitä pidetään yhtenä parhaista segmenteistään. Yhtiö ei ole pelilaitteiden valmistaja, mutta pelejä voidaan käyttää useissa laitteissa.

3. Razer

Poikkeuksellisesti pelimerkki, joka tuottaa paitsi kuulokkeita koskettimilla kuin myös tämän luokan kannettavilla tietokoneilla. "Reiser" -tuotteen laitteet ovat suosittuja kyberurheilijoiden keskuudessa, mutta korkeiden kustannusten vuoksi he eivät juurtuneet tavalliseen tavalliseen pelaajaan.

4. HyperX

Kingston Technologyn tytäryhtiö, joka on kiinteän aseman ja pelilaitteiden lisäksi myös arvokkaita edustajia alhaisella hinnalla.

5. logitech

A4Techin tapaan yritys tuottaa erilaisia ​​luokkia ja budjettitasoja. Valmistajan tuotevalikoimassa on sekä kalliita kuulokkeita että erittäin edullisia kuulokkeita.

Joidenkin kuulokkeiden laadusta ja toiminnallisuudesta huolimatta käyttäjä lykkää ennen kaikkea "lompakonsa paksuudesta". Kuinka paljon olet valmis maksamaan pelikuulokkeista? Määritelmän mukaan laadukkaiden pelien kuulokkeet eivät voi olla halpoja. Mutta kuka tahansa voi koskettaa pelilaitteiden luokkaa. Olemme valinneet sinulle kahdeksan pelitasoa, joissa on neljä budjettitasoa.

Paras peliäänien ultrabudjettitaso

A4Tech HS-60

A4Tech HS 60

A4Tech HS-60 - yksi parhaista kuulokkeista alkuperäisessä hintaluokassa. Itse asiassa tämä on yksi halvimmista ja laadukkaista kuulokkeista Venäjän markkinoilla. Alhaisen hinnan vuoksi käyttäjä saa täysikokoiset kuulokkeet mikrofonilla, jonka herkkyys on 97 dB. Kuulokkeessa on metalliohjaimet, joissa johdot on piilotettu, minkä ansiosta kuulokkeet ovat helposti säädettäviä ja kulutusta kestäviä. Lisäominaisuuksista löytyy johdon ääni ja näytön ripustin, jossa on kuulokkeet.

Tietenkin tämän mallin äänenlaatu ei voi olla huippuluokan kuulokkeiden laatu, mutta se riittää pelin taisteluihin. Kytkeminen tietokoneeseen käyttäen kahta minipistoketta 3,5 millimetriä. Useita pelaajia, jotka haluavat pelata kannettavassa tietokoneessa, jossa on yksi hybriditulo, tämä kuuloke ei ehkä ole sopiva. Kuitenkin haluta enemmän laitteesta, jolla on tällainen hinta, ei ole kunnollinen.

edut:

 • erittäin edullinen hinta tämän luokan laitteille;
 • herkkä mikrofoni taivutus "jalka";
 • langan äänenhallinta ja näytön vaatekappale;
 • vankka kaksikaarinen muotoilu;
 • kesällä (nahka) ja talvella (turkis) korvatyynyt;
 • pitkät kuuntelukorvat eivät väsy.

haittoja:

 • "kesän" embouchuurien laatu, jossa on nahkapäällyste tuulettimessa;
 • hiljainen ääni, melko sopiva hinta ilman bassoa ja diskanttia.

Defender Warhead HN-G110

Defender Warhead HN G110

Defender Warhead HN-G110 - edustava ultra-budjettiluokan kuulokkeet. Nimensä perusteella valmistaja sijoittaa laitteen pelilaitteeksi, mutta sen ulkonäkö tai toiminnot eivät puhu siitä. Tämä ei kuitenkaan häiritse kuulokkeiden käyttöä peleissä. Taajuusalue on melko korkea kuulokkeille, joiden hinta on 20-28000 Hz. Tässä tapauksessa kuulokkeissa on herkkä mikrofoni ja äänenhallinta.

Yleensä kuulokkeet sopivat kaikkiin pelaajiin liukuvan muotoilunsa vuoksi. Korvan tyynyjen laatu kunnollisella tasolla, mutta äänenvoimakkuus on melko yhdenmukainen sen hintaluokassa - heikko, korostamatta bassoa. Kuten A4Tech HS-60, ne kytkeytyvät tietokoneeseen, jossa on kaksi mini-liitintä.

edut:

 • alhainen hinta;
 • Ääniohjaus ja mikrofoni;
 • hyvä melueristys;
 • laadukkaita materiaaleja korvatyynyjä.

haittoja:

 • melko heikko ja hiljainen päänauha;
 • ei sovi musiikin kuuntelemiseen basson puuttumisen, hiljaisen äänen vuoksi;
 • mikrofonin säätö vain pystytasossa;
 • alhainen äänijohdon sijainti langalla.

Paras peliäänien budjettitaso

A4Tech Bloody G501

A4Tech Bloody G501

A4Tech Bloody G501 on mielenkiintoinen toimiva malli A4Techistä, jonka hinta on alhainen tällä luokan laitteilla. Yhdistäminen tietokoneeseen USB-liitännän avulla, mikä poistaa mahdollisuuden käyttää kuuloketta älypuhelimessa tai soittimessa. Laadukas ääni saavutetaan sisäänrakennetulla äänikortilla. Gaming-kuulokkeissa on pehmeä päänauha ja erittäin herkkä monisuuntainen sisäänvedettävä mikrofoni.

Kuulokkeen ulkonäkö puhuu itsestään - musta ja punainen aggressiivinen muotoilu, hyvälaatuinen muovi ja miellyttävä kosketuskorvatyynyille. Tässä tapauksessa toiminnallisuus on tulla huippuluokan laitteiksi. Ohjauspaneelissa ei ole vain äänenvoimakkuuden säätöä, vaan myös lisätoimintonäppäimiä. Erikoisohjelmiston avulla voit muokata taajuuskorjainta ja ääninäyttöjä. Bloody G501 -kuulokemikrofoni tukee 7.1 “virtuaalista” surround-ääntä, vaikka sen laatu ei ole verrattavissa todelliseen Surround 7.1 -käyttöjärjestelmään.

edut:

 • paras hinta-laatusuhde ja toimivuus;
 • ohjauspaneeli, jossa on ääniohjaus ja lisäpainikkeet esiasetusten vaihtamiseksi ja mikrofonin mykistämiseksi;
 • kaunis muotoilu ja laatu;
 • punottu lanka;
 • mukavuus ja pitkä käyttö;
 • kestävä muotoilu päänauhalla ja kuulokkeilla itse;
 • laadukas ääni ja kyky muokata.

haittoja:

 • Joissakin tietokoneissa voi olla ääniongelmia, jotka edellyttävät lisäohjainten asentamista;
 • "Keinotekoinen 7.1."

ASUS Cerberus

ASUS Cerberus

ASUS Cerberus on A4Tech Bloody G501 -mallin suora kilpailija hintaluokassa. ”Cerberus” on varustettu kahdella mikrofonilla: yksi on sisäänrakennettu, siedettävä laatu, joka sopii paremmin Skype-keskusteluihin, toinen on ulkoinen, erittäin herkkä ja sopii pelikeskusteluun. Mitä tulee tuotetun äänen laatuun ja paikannusmahdollisuuksiin, heillä ei ole valituksia. Tässä kuulokemikrofonissa on helppo kuulla vihollisen vaiheet CS: GO: ssa tai tunnistaa kalibraattorin ääni World of Tanksissa rikkomalla. Kytkentäliitäntä käyttää tavallista USB-liitäntää.

Kuten kaikki muutkin Asus-laitteet, ASUS Cerberus on merkittävissä paitsi kotelon, myös korvatyynyjen, korkeassa suorituskyvyssä. Pieni haittapuoli on kuitenkin kuppien huonosti suunniteltu ilmanvaihtojärjestelmä, jonka takia kuulokkeet on joskus tarpeen poistaa ja "ilmata".

edut:

 • irrotettava ja erittäin herkkä mikrofoni;
 • paras vastine rahalle;
 • neutraali muotoilu punaisella trimmauksella;
 • ääniohjaus, jatkojohto mukana;
 • lanka nailonpunassa;
 • laadukas ääni.

haittoja:

 • kuppien riittävä ilmanvaihto;
 • suuret pään koot voivat aiheuttaa epämukavuutta.

Suosituimmat keskitason pelikuulokkeet

Sennheiser PC330

Sennheiser PC330

Sennheiser PC330 on täysikokoinen kuuloke, jossa on erinomainen ääni ja mikrofoni. Tässä mallissa saksalaisen laadun tuntuu kaikilta osin, alkaen korvapehmusteiden / lankojen materiaaleista ja päättyen kokoonpanoon. Ulkoisella mikrofonilla on melunvaimennustoiminto, ja kuulokkeet on liitetty tietokoneeseen käyttämällä kahta klassista 3,5 mm: n mini-liitintä, joiden avulla kuulokkeita voi käyttää pelien lisäksi myös musiikin kuunteluun.

Itse asiassa Sennheiser PC330 on yleiskäyttöinen kuulokemikrofoni, joka sopii erilaisiin käyttöskenaarioihin. Se on kuitenkin peleissä, joissa hän ilmestyy parhaiten. Korkea toistettavissa oleva taajuusalue 14-22000 Hz sijoittaa vihollisen toiminnan selvästi ja äänenvoimakkuuden säätö ei "häiritse" johtoa ja sijoitetaan yhteen kulhoon. Oikealla kulholla on "DJ-kuulokkeiden" muotoinen kääntömekanismi, mutta tämä "ominaisuus" on vähän mukana peleissä ja on lähes hyödytön.

edut:

 • erinomainen ja selkeä bassoääni;
 • laadukkaat materiaalit ja kokoonpano;
 • Klassinen muotoilu, jossa on korkeussäädettävä mikrofoni;
 • kuulokkeen kulhoon tehty ääniohjaus;
 • Hyvä hinta saksalaiselle äänelle ja brändille.

haittoja:

 • hauras kaapeli;
 • Korvat nopeasti hiki, koska kozhzam on korvakuppeihin;
 • tämän luokan laitteiden alhainen melueristys;
 • Joillakin pelaajilla pitkäikäinen aiheuttaa epämukavuutta johtuen kuulokkeiden korkeasta paineesta.

HyperX Cloud Core

HyperX Cloud Core

HyperX Cloud Core - pelikuulokkeet vapauttivat Kingstonin ja on suurin budjetti HyperXin rivillä. Kuulokkeet ovat yrityksen sijoittamia pelaamisratkaisuna, joka yhdistää laadukkaan äänen ja mukavan istuvuuden. Laatu jäljitellään kaikilla yksityiskohdilla: nahkaverhoilu korvatyynyissä, neodyymimagneetit, alumiininen päätyosassa, kestävät muovikupit.

Mallissa oleva mikrofoni on lauhdutin, joka vaatii lisävoimaa. Koska kaikki äänikortit eivät pysty antamaan kuulokkeille lisää volttia, ennen ostamista kannattaa varmistaa, että kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella on tarvittavat kuulokkeet. Muussa tapauksessa erittäin herkkä mikrofoni tulee hankinnan jälkeen hyödyttömäksi vaihtoehdoksi.

Kuulokkeessa on korkea toistettavuus (15 - 25000 Hz) ja impedanssi (60 ohmia), mikä ilmaisee erinomaisen äänen ja suuren määrän tuettuja laitteita. Yhdistäminen tavalliseen mini-liittimeen ja klassinen ei-hilpeä muotoilu mahdollistavat HyperX Cloud Core -laitteen käytön pelien lisäksi myös musiikin kuunteluun julkisilla paikoilla.

edut:

 • paras ääni keskimääräisessä hintaluokassa;
 • mukana erittäin herkkä mikrofoni ja jatkojohto;
 • korkealaatuinen kokoonpano ja materiaalit;
 • punottu kaapeli;
 • mukava kuluminen ja pitkä käyttö;
 • Kyky käyttää klassisia kuulokkeita musiikin kuunteluun.

haittoja:

 • korvattavien korvatyynyjen puute;
 • kondensaattorimikrofoni kaikilla seurauksilla;
 • Suuren impedanssin takia äänenvahvistinta tai erillistä äänikorttia tarvitaan ”kääntämiseen” ja kovempaan ääneen.

Paras pelikuulokkeiden huipputaso

Razer kraken pro

Razer kraken pro

Razer Kraken Pro - kuulokkeet pelilaitteiden ylimmältä valmistajalta. Kuulokkeissa on hyvä äänenlaatu, joka voi repiä Senheiserin aivopuolen. Se on melko riittämätön tarkkojen paikannusten tekemiseen peleissä ja kuulokkeiden laatu itse on testattu. Tässä mallissa on tunnistettavissa oleva muotoilu, ja siinä on monia uusintapainoksia, joilla on paremmat toiminnot, ominaisuudet ja tietysti korotettu hinta. Älä unohda, että pelialan Razer, kuten Apple, on kallista ja korkealaatuista.

Muuten, Krakenin materiaalien kokoonpanosta ja laadusta ei ole valituksia. Kulhoissa, joissa on sametti- tai nahkaverhoilu, on neodyymimagneetteja, ja yhteys konsolista tai PC: stä mini-liittimillä. Mikrofoni on herkkä, ohjelmiston avulla voit simuloida korkealaatuista surround-ääntä 5.1-tilassa, jossa on selkeä basso ja suuri äänenvoimakkuus.

edut:

 • laadukas surround-ääni 5.1;
 • helppokäyttöisyys;
 • ensiluokkaiset kehon materiaalit ja tyynyt;
 • jatkojohto 2 metriä pakkauksessa;
 • neodyymimagneettien läsnäolo kulhoissa.

haittoja:

 • Kaikki pelaajat eivät pysty käsittelemään Razer Synapse -ohjelmaa;
 • kierrejohto ilman nailonpunaa;
 • huono toimivuus tällä hinnalla.

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset

Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset on eräänlainen ”huippuluokan” malli kyberurheilijoiden keskuudessa, joka erottuu ennen kaikkea sen ulkonäöstä ja valaistuksesta. Tässä kuulokkeessa on kaksi äänenvoimakkuuden säädintä, sekä kulhoon että kaapeliin. Lisäksi kuulokkeissa on useita toimintonäppäimiä, joiden tarkoituksena ei ole ainoastaan ​​äänitason säätäminen, vaan myös mikrofonin ja LED-taustavalon sammuttaminen.

Liitäntä pelilaitteisiin on mahdollista käyttämällä USB-liitäntää ja 3,5 millimetrin mini-liittimiä. Äänen ja kokoonpanon laatu - korkeimmalla tasolla, joka vastaa hintaluokkaa. Laite tukee 7.1 surround-ääntä, jonka avulla voit määrittää jopa kymmeniä metrejä juuttavan vihollisen, koska tämä on erityisen tärkeää ampujilla. Laitteen keskimääräiset kustannukset voivat kuitenkin estää tavallisen käyttäjän ostamasta.

edut:

 • laadukas surround-ääni 7.1;
 • kahden tyyppinen liitäntä pelilaitteisiin;
 • mahdollisuus käyttää sekä konsoleilla että PC: llä;
 • näyttävä ulkonäkö;
 • toimintopainikkeet kulhoissa.

haittoja:

 • korkea hinta;
 • heikko mikrofoni tämän luokan kuulokkeille;
 • suuret korvatyynyt eivät sovi jokaiselle pelaajalle.

Mitä pelilaitteita ostaa

1. Jos olet kiinnostunut vain tavallisista kuulokkeista, joissa on mikrofoni World of Tanksille tai mistä tahansa MMORPG: stä, niin riittää ostamaan erittäin edullisia A4Tech HS-60 -malleja, jotka yhdistävät edullisia ja hyviä tuloksia. Erilaiset korvan tyynyt kesällä ja talvella ovat yksinäisten ystävien ystäviä.

2. Maksamalla pienen summan voit ostaa A4Tech Bloody G501: n, joka näyttää heidän mukaansa kuuluvan peliluokkaan. Ja suhteellisen pieni määrä on yksinkertaisesti valtava.

3. Suosittelemme, että Sennheiser PC330 -mallia ostetaan laadukkaan saksalaisen äänen tuulettimilla.

4. Jos haluat huippuluokan laitteen, jossa on pelisuunnittelu, sinun pitäisi valita Logitechin G633 Artemis Spectrum Gaming Headset -tuotteesta, jossa yhdistyvät paitsi toiminnallisuus myös erinomainen ääni ja materiaalit.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset