mylogo

Muistikortit ovat olleet hyvin pitkään. Ensimmäiset kopiot voivat sisältää 8-16 Mt tietoa - niin se tuntui olevan tarpeeksi. No, nyt myymälöiden hyllyillä löydät helposti kortteja, joiden määrä on 128 ja jopa 256 Gt. Mutta lisääntyneiden volyymien ansiosta monien kopioiden luotettavuus on heikentynyt merkittävästi. Nyt on vaikeampaa ja vaikeampaa löytää kortti varastosta, joka toimisi vakaasti useita vuosia peräkkäin. Jos et halua jäädä loukkuun, suosittelemme tutustumaan tämän päivän materiaaliin. Se tutkii ihanteellisia muistikortteja erilaisista tekijöistä, jotka ovat palvelleet asiakkaita jo vuosia.

 

 

parhaat muistikortit

Muistikortti, jonka yritys ostaa

Kingston

Kingston

Amerikkalainen Kingston Technology -yhtiö syntyi suhteellisen äskettäin - vuonna 1987. Alkuvuosina hän oli mukana kehittämässä uusia muistimoduuleja SIMM. Myöhemmin yhtiöstä tuli yksi tunnetuimmista operatiivisen ja pysyvän muistin valmistajista. Erityisesti SSD-asemat, USB-flash-asemat ja Kingston-muistikortit löytyvät myymälöiden laskurista ilman vaikeuksia. Kaikki ne ovat tyytyväisiä määriteltyyn nopeusstandardiin ja pitkään käyttöikään.

Samsung

samsung

On vaikea uskoa, mutta nyt Samsung on aktiivisin nopeiden muistikorttien kehittämisessä. Lähivuosina Etelä-Korean kortit ovat nopeimpia. Tätä vahvistaa se tosiasia, että Samsungin lippulaiva älypuhelimet, joissa on sisäänrakennettu muisti, ovat hyviä - nopeuden kannalta, se jättää jäljelle muiden valmistajien luomia vastaavia komponentteja. Uusimmat muistikortit käyttävät samanlaista tekniikkaa, jonka ansiosta niiden nopeusominaisuudet ovat samalla tasolla. On kuitenkin huomattava, että Samsungin tuotteet eivät ole kaukana kaikille.

SanDisk

SanDisk

Toinen amerikkalainen yritys, joka harjoittaa kiinteän muistin tuotantoa. Hänen korttinsa ja flash-korttinsa pidetään kestävimpinä. Samalla yritys yrittää olla unohtamatta ei-yleisimpiä muistikorttimuotoja. Erityisesti ne tuottavat edelleen kortteja, jotka on suunniteltu PlayStation Portable -laitteelle ja muulle Sony-elektroniikalle. On huomattava, että SanDisk ei ole itsenäinen yritys - nyt sen omistaa Western Digital, tunnettu kiintolevyvalmistaja.

Sony

sony

Japanilainen Sony pyrkii olemaan elektroniikkateknologian kärjessä. Hän alkoi välittömästi tuottaa kameroita, kun heistä tuli digitaalinen. Hänen pelikonsolit olivat ensimmäisiä, jotka tarjosivat hylätä patruunat. Sony-muistikortit erottuvat suuresta luotettavuudesta ja yhteensopivuudesta useimpien elektronisten laitteiden kanssa. Voit vain pahoillani siitä, että japanilaiset tekevät kunnollista merkintää tuotemerkkinsä suhteen, jonka yhteydessä Sony-kortteja myydään paljon kalliimpia kuin erikoistuneiden yritysten tuotteet.

voittaa

voittaa

Kuten monet tänään mainitut valmistajat, Transcend Information perustettiin 1980-luvun lopulla. Sen pääkonttori sijaitsee Kiinan Taipeissa. Tämä yritys on jo jonkin aikaa erikoistunut digitaalisten soittimien ja muiden multimedialaitteiden luomiseen. Mutta nyt se on keskittynyt sellaisten muistikorttien ja -laitteiden tuotantoon, jotka on suunniteltu lukemaan niitä - niin kutsuttuja kortinlukijoita. Tämän yrityksen tuotteet ovat erilaisia ​​järkeviä hintalappuja, hyvää nopeutta ja kunnollista kestävyyttä.

Paras muistikortin luokitus

Tämän päivän arvosana, joka perustuu venäläisiin ja ulkomaisiin arvioihin, otetaan huomioon seuraavat:

 • Muistikortin muoto;
 • Olemassa olevat määrät;
 • Läsnäolo paketin sovittimessa;
 • Nopeuslukutiedot;
 • Nopeuden tallennustiedot;
 • Nopeusluokka, johon korttien sarja muodollisesti kuuluu;
 • Omistajien valitukset;
 • Keskimääräinen hinta Venäjän vähittäiskaupassa.

Paras CompactFlash-muistikortti

Silicon Power 400X Professional Compact Flash -kortti

Silicon Power 400X Professional Compact Flash -kortti

Muistikortteja käytetään tässä muodossa useimmiten ammattikäyttöön tarkoitetuissa SLR-kameroissa. Ja tällainen tekniikka kykenee ihmettelemään, käsittelemään valtavia tietomääriä lyhyessä ajassa. Siksi edellä mainitun kortin luojat yrittivät antaa luomukselleen erinomaiset suurnopeusominaisuudet. Tämä on tämän kortti- sarjan pääpiirre.

edut:

 • Korkea luotettavuus;
 • Tilavuudet - 4 - 128 Gt;
 • Tietojen välittämisen ja vastaanottamisen nopeus sopii kaikille.

haittoja:

 • Tämä tuote on erityinen, ei saatavilla kaikissa elektroniikkaliikkeissä;
 • Korkeat kustannukset

Silicon Power 400X Professionalin arviot osoittavat, että ihmiset ovat hämmentyneitä vain tämän tuotteen kustannuksista. 64 Gt: n versiossa valmistaja pyytää noin 4 000 ruplaa! Mutta tässä ei ole mitään tekemistä, sillä monilla CompactFlash-korteilla on niin korkea hintalappu. Muussa tapauksessa tällä korttirivillä ei ole merkittäviä haittoja. Kaikki sen kortit pystyvät palvelemaan valokuvaajan monta vuotta, miellyttävä sen luotettavuuteen.

Paras Memory Stick -muoto

Sandisk Memory Stick PRO Duo

Sandisk Memory Stick PRO Duo

Tämän muotoiset kortit keksittiin alunperin japanilaisella Sony-kortilla. Tämä maailmankuulu yritys ja nyt tuottaa melko kunnon määrä niitä. Japanilaiset tuotteet eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä niiden hintalappuihin, joiden yhteydessä muut asiat ovat samoja, on parempi ostaa Sandisk Memory Stick PRO Duo. Tämän linjan tuotteet ovat hieman halvempia, miellyttäviä samanlaisilla nopeusindikaattoreilla.

edut:

 • Muistin koot vaihtelevat välillä 2 - 32 Gt;
 • Nopea suorituskyky riittää mihin tahansa Sony-laitteeseen.
 • Luotettavuudella kaikki on kunnossa.

haittoja:

 • Kustannukset ovat edelleen alhaisimmat;
 • Jotkin PSP: t eivät voi määrittää 32 gigatavun versiota.

Sandisk Memory Stick PRO Duo: n arviot osoittavat, että sinun täytyy olla varovainen, kun ostat muistikortin tästä sarjasta. On mahdollista, että PlayStation Portable ei halua tunnistaa sitä. Tällaisia ​​ongelmia ei kuitenkaan ole, kun käytät korttia yhdessä kameran tai videokameran kanssa. Nopeuden parametrien osalta ne kaikki noudattavat tiukasti kaikkia Sonyn toteuttamia standardeja.

Suosituimmat SDHC-muistikortit

SanDisk Extreme SDHC UHS-luokka 3 60 Mt / s

SanDisk Extreme SDHC UHS-luokka 3 60MB

Selkeä johtaja valintamme tänään. Suhteellisen vähän rahaa, tämä tuote tarjoaa uskomattoman suuren nopeuden. Tietojen lukeminen voi tapahtua jopa 60 Mb / s nopeuksilla!

edut:

 • On vaihtoehto, jossa on sekä 16 että 32 Gt muistia;
 • Erittäin suuret nopeusparametrit;
 • Ostajat eivät edes kohdistu erittelyihin;
 • Kustannukset eivät ole pelottavia.

haittoja:

 • Ei havaittu.

SanDisk Extreme SDHC UHS Class 3: n arviot osoittavat, että amerikkalaiset onnistuivat luomaan täydellisen tuotteen. Hän puristaa pois kaikki mehut SDHC-muodossa. Tällaista korttia voidaan käyttää kameroissa, videokameroissa, pelikonsoleissa ja muissa sopivissa laitteissa.

Valmistaja väittää, että hänen korttinsa tiedot on kirjoitettu nopeudella 40 MB / s. Mutta ostajat huomauttavat, että monissa yksilöissä on jopa suurempi nopeus (jopa 54 Mb / s).

SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-luokka 1 95MB / s

SanDisk Extreme Pro SDHC UHS -luokka 1 95MB

Samaa amerikkalaista valmistajaa on jo vähän kalliimpi muistikortti. Siinä on jopa nopeampi tallentaa ja lukea tietoja. Näin voit asentaa tällaisen kortin 4K-videokameraan tai ammattikameraan ilman huolta.

edut:

 • Kirjoitusnopeus voi olla 75 Mb / s;
 • Uskomattoman korkea lukunopeus;
 • On vaihtoehtoja, joiden kapasiteetti on 8 - 32 Gt;
 • Erittäin pitkä käyttöikä;
 • Erikoisohjelmiston vuosittainen tilaus lahjaksi.

haittoja:

 • Hintalappu ei miellytä kaikkia.

Yhdessä tämän muistikortin kanssa asiakas saa vuosittaisen tilauksen erityiseen ohjelmaan, joka on tarpeen tietojen palauttamiseksi. Tämä ei kuitenkaan koske kaikkia korttien kopioita.Ja arvostelut SanDisk Extreme Pro SDHC UHS Class 1 osoittavat, että valmistaja on hieman ovela tallennusnopeudesta. Paketti on noin 90 MB / s, mutta testit osoittavat, että nopeus ei koskaan koskaan ylitä 70 MB / s. Tämä parametri on kuitenkin enemmän kuin melkein mikä tahansa elektroninen laite.

Paras SDXC-muistikortti

Transcend TS * SDXC10U1

Transcend TS SDXC10U1

Tämä muistikortti voidaan helposti erottaa kilpailijoistaan, mikä lisää sinistä väriä ja kirkasta tarraa. Suurin valmistaja tarjoaa kortin, jonka kapasiteetti on 128 Gt, mikä on useimmissa tapauksissa melko riittävä. Nopeusominaisuuksien osalta ne sopivat jopa 4K-resoluutiota kuvaavien videokameroiden omistajille.

edut:

 • Monet kutsuvat hintamerkinnän optimaaliseksi;
 • Pitkä takuuaika;
 • Vaihtoehtoja on 64 ja 128 Gt;
 • Tallennusnopeus on noin 70 MB / s.

haittoja:

 • Ongelmia joidenkin SLR-kameroiden kanssa.

Transcend TS * SDXC10U1: n arviot osoittavat, että täysikokoisten SLR-kameroiden omistajien tulisi harkita kalliimman muistikortin ostamista.

Tosiasia on, että tämän sarjan kortit voivat aiheuttaa tiettyjä ongelmia pitkäaikaisessa videokuvauksessa (puhumme DSLR: n käytöstä). Mutta muut käyttäjät varmasti arvostavat tuotteen alhaisia ​​kustannuksia ja kestävyyttä.

Paras microSD-muistikortti

Transcend TS * USDHC10U1

Transcend TSUSDHC10U1

Tämä muistikortti kuuluu microSDHC-muotoon. Tämä viittaa siihen, että sen tilavuus voi olla enintään 32 Gt. Ei paljon, mutta tietty älypuhelinten ja tablettien omistajien luokka on varsin riittävä. On tärkeää, että tässä sarjassa olevat kortit eivät ole lainkaan avioliittoa, ja ilo on erittäin nopeaa.

edut:

 • Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat 8–32 Gt: n kortit;
 • Mukana on SD-sovitin;
 • Erittäin pitkä käyttöikä;
 • Suurimmat nopeusominaisuudet.

haittoja:

 • Enimmäismäärä ei sovi kaikille.

Transcend TS * USDHC10U1: n arviot osoittavat, että tämä on yksi nopeimmista microSD-muistikorteista. Ainakin hintaluokassaan. Loput kortit ovat joko hitaampia tai paljon kalliimpia.

Transcend TS * USDHC10U1 -sarjan tuotteita voidaan käyttää mobiililaitteissa elokuvien katseluun, musiikin kuuntelemiseen ja muihin tavanomaisiin toimintoihin.

SanDisk Extreme microSDXC luokka 10 UHS-luokka 3 60MB / s

SanDisk Extreme microSDXC luokka 10 UHS-luokka 3 60MB s

Hyvä muistikortti niille, jotka eivät vaadi poikkeuksellisen suurta nopeutta tällaisesta tuotteesta. Kortin tulisi erityisesti sopia matalien älypuhelinten ja keskitason laitteiden omistajille, jotka eivät kykene 4K-videota. Valmistaja kirjoittaa pakkaukseen, että kirjoitusnopeus on 40 Mb / s - käytäntö osoittaa, että nämä sanat ovat hyvin lähellä totuutta.

edut:

 • Paketissa on SD-sovitin;
 • Ostajat eivät todellakaan kohdistu erittelyihin;
 • Erittäin vankka, vaikkakaan ei ennätysnopeusominaisuuksia.

haittoja:

 • On 128 Gt: n versio;
 • Hinta laskee hyvin hitaasti;
 • Ei sovellu laitteille, jotka kuvaavat videota erittäin korkealla resoluutiolla.

SanDisk Extreme microSDXC Class 10 UHS Class 3 -arvostelut osoittavat, että muistikorttia ei kannata ostaa, jos aiot käyttää sitä yhdessä GoPro 4 Blackin kanssa. Tosiasia on, että saatat kokea tuotteen ylikuumenemisen, minkä vuoksi 4K- tai 2,7K-resoluutiolla kuvaaminen on mahdotonta. Jos et käytä tällaista laadukasta videota, tämän 64 gigatavun kortin käyttö ei aiheuta ongelmia.

Kingston SDCA3

Kingston SDCA3

Ja tämä on ihanteellinen vaihtoehto uusimpien kamerakameroiden omistajille, jotka pystyvät kuvaamaan 4K-resoluutiolla. Nopeusominaisuudet ovat tällöin sellaisia, etteivät ongelmat tule esiin minuutin tai kymmenen minuutin kuluttua tai puolen tunnin videotallennuksen jälkeen. Jos kuvaat hyvin usein ja suurina määrinä, suosittelemme, että saat 128 Gt: n kortin, vaikka sen kustannukset pelkäävät sinua vähän.

edut:

 • Kirjoitusnopeus voi saavuttaa 80 Mb / s;
 • Lukunopeus - 90 MB / s;
 • Valikoima sisältää kortteja 16–128 Gt;
 • Lisäksi ostaja saa SD-sovittimen.

haittoja:

 • Se on erittäin kallista.

Kingstonin SDCA3: n arviot osoittavat, että tämä tuote vastaa tarkalleen ilmoitettuja yrityksen vaatimuksia. Kortin mukana tulee sovitin, jonka avulla voit käyttää sitä myös SLR-kamerassa tai amatööri-videokamerassa. Jos se ei olisi tuotteen korkeat kustannukset, olisi mahdollista suositella vastaavaa korttia kaikille kannettavan elektroniikan omistajille.

Minkä muistikortin haluat valita

1. Aikaa sitten muistikorttimuotojen määrä oli epätavallisen korkea. Mutta nyt tilanne on muuttunut. Monet elektroniikkavalmistajat ovat ymmärtäneet, että on parempi käyttää lähtö- ja saapumisaikoja yleisempiin microSD- ja SD-kortteihin eikä pakottaa asiakasta etsimään harvinaisia ​​Memory Stick Pro Duo- tai CompactFlash-asemia. Jos kuitenkin kohtaat edelleen sellaista tekniikkaa, joka tukee vain tällaisia ​​muistikortteja, suosittelemme, että ostat SanDisk Memory Stick PRO Duo- tai Silicon Power 400X Professional Compact Flash -kortin.

2. Kaikki nykyaikaiset älypuhelimet ja tabletit voivat olla vuorovaikutuksessa vain pienimmän kokoisen microSD-muistikortin kanssa. Tällaisten laitteiden korttivaatimukset voivat kuitenkin vaihdella. Jos sinulla on halpa laite, se ei pysty kuvaamaan videota erittäin korkealla resoluutiolla, jonka yhteydessä sen vaatimukset taajuusmuuttajalle ovat pienemmät. Tässä tapauksessa kannattaa harkita sopivien korttien ostamista Transcendistä tai SanDiskistä. GoPro Hero4: n huippuluokan laitteiden ja toimintakameroiden omistajien on kuitenkin ostettava jotain nopeammin - esimerkiksi Kingston SDCA3: n hankinta on erinomainen vaihtoehto.

3. Kamerat ja videokamerat edellyttävät usein SD-muistikortin asentamista. Kaikki riippuu siitä, millaista muistia tarvitset. Otatko usein videoita? Sitten olisi mukavaa harkita ostavansa Transcend TS * SDXC10U1: n, jonka kapasiteetti on 64 tai jopa 128 Gt. No, SanDiskin vähemmän tilaa vaativat tuotteet sopivat vain niihin, jotka ovat vain valokuvassa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset