mylogo

Oletko edessään satelliittiantenni? Tehtävä ei ole yksinkertainen! Loppujen lopuksi kyse on laitteesta, sen ominaisuuksista ja ominaisuuksista, joita kaikki eivät ymmärrä. Kiinnitä huomiota parhaiden satelliittiantennien luokitteluun - se auttaa sinua! Katsauksessa löydät vastaukset nykyisten kysymysten luetteloon: mikä valmistaja haluaa valita, mihin malleihin kiinnitetään huomiota, miten ostaa kunnon tuote. Kun otetaan huomioon parhaat laitteet, jotka perustuvat todellisten ostajien arvioihin. Näin ollen vain ne ansaitsevat mallit, jotka todella ansaitsevat kuluttajien luottamuksen, esitetään huomionne.

 

 

1

Satelliittiantenni, jonka yritys valitsee

Venäjän markkinoilla löydät melko suuren määrän hyviä satelliittiantennit eri valmistajilta. Yksi suosituimmista on tänään Ural-antennit Supral, Corab-tuote sekä Pietarin antennit Lans. Ostajan huomionarvo on myös "Skymax" - ja "Azure" -tuotemerkin arvoinen.

Alla on luettelo valmistajista tuotemerkin ostajien laskevassa järjestyksessä:

1. Supral

2. Corab

3. Lans

4. SKYMAX

5. taivaansininen

Arvokkaiden antennien joukossa olivat kiinalaisten valmistajien tuotteet. Ostajat erottavat ne useista muista saatavuuden ja suhteellisen luotettavuuden vuoksi.

Suosituimmat kannettavat satelliittikanavat

Mobiililaite on kompakti satelliittiantenni. Sen halkaisija on 40 cm, ja se on ihanteellinen käytettäväksi maassa, luonnossa, vaellusretkellä tai levätä meren rannalla.

Koska olet kaukana kotoa, voit olla tietoinen uusimmista uutisista, älä missaa suosikkisarjasi, ratkaisevaa jalkapallo-ottelua. Laitteet, joissa on kaikki mukana tulevat täydelliset sarjat, sopivat pieneen matkalaukkuun.

Azure AS-35T - kätevä, käytännöllinen, moderni

Azure AS 35T

Tämä on ainoa edustaja sen luokassa, joka sai myönteisen arvion ostajista. Yllättävän kätevä laite, joka on erittäin helppo asentaa ja yhtä helppo poistaa. Levyn voi sijoittaa mihin tahansa, jopa auton katolle.

Laitteen kompakti koko, pieni paino, helppokäyttöisyys ja suunnittelun luotettavuus ansaitsivat tuotteen arvokkaimmaksi.

Tässä tapauksessa kannettavaa tietokonetta, jossa on DVB-S / S2-satelliitti-USB-asema, voidaan käyttää signaalin purkamiseen. Tavarat sijoitetaan erityiseen muovikoteloon. Paketti sisältää: satelliittivastaanottimen, kaapelin ja muuntimen.

Kuluttajien arvioiden perusteella mallin ansioista ovat seuraavat ominaisuudet:

 • kuljetuksen helppous;
 • helppo asentaa;
 • hyvät laitteet;
 • kokoonpanon luotettavuus

Haittana on vain yksi:

 • mahdollisuus jaksottaiseen "jarrutukseen".

Käyttäjät ovat tyytyväisiä Azure AS-35T: hen, he pitävät laitetta välttämättömänä apuvälineenä poissa kotoa.

Top offset-satelliittilautat

Offset-tyyppinen antenni on varustettu parabolisella peilillä. Asenna satelliittiantenni siten, että se suunnattiin hieman satelliitin alapuolelle - heijastunut signaali tulee konvektoriin kulmassa. Saostumisen välttämiseksi laite on asennettu lähes pystysuoraan. Tällaisia ​​satelliittiantenneja pidetään luotettavimpina.

Supral 0,9 m levy tunnetaan luotettavimmaksi

Supral 09 m

Tämän antennin avulla voit taata signaalin mistä tahansa lähteestä. Suprat 0.9 m toimii TV Rainbowin, Telecardin, Siriusin ja Hotbirdin kanssa.Levyjen vaikuttavat mitat selittävät seinäkiinnikkeen massiivisuuden laitteeseen, joka on valmis kestämään eniten odottamattomia kuormia.

Varmista, että antenni ei liiku edes senttimetriä! Signaalin vastaanotto-ongelmat ovat Supralin tapauksessa hyvin harvinaisia ​​0,9 m. Tämä on mahdollista vain tuulen tuulessa yli 25 m / s.

On syytä ottaa huomioon seuraavat tuotteen myönteiset ominaisuudet:

 • hyvät koot;
 • kunnollinen voitto;
 • erinomainen vakaus.

Useat ostajat totesivat mallin melko merkittävän haittapuolen:

 • levy syöpyy ajan mittaan.

Kuluttajien yleinen mielipide antennista on positiivinen. Kohtuullinen hinta, massiivisuus ja suunnittelun luotettavuus herättävät luottamusta.

Tyylikkäin vaihtoehto - LANS-65

LANS 65

Tämän laitteen hinta saattaa tuntua suhteellisen korkealta. Tämä malli on kuitenkin tunnustettu parhaaksi offset-levyksi, jonka halkaisija on 65 cm, laitteen itsepuhdistustoiminto tarjoaa erinomaisen signaalin jopa kaikkein huonoimmassa säässä.

Lounas-, lumi-, tuulenpuhallukset satelliittiantennin LANS-65 alla. Vain todellinen hurrikaani voi aiheuttaa häiriöitä. Antennin runko on valmistettu teräksestä, ja siinä on jauhesuojakerros. Laitetta voidaan käyttää kahdessa tapauksessa: satelliittisignaalin sieppaamiseen ja amatööri-radiokanavien kanssa työskentelyyn.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tyytyväisiä laitteiden kiistattomiin etuihin:

 • itsepuhdistustoiminnon saatavuus;
 • kokoonpanon luotettavuus;
 • houkutteleva designratkaisu;
 • korkealaatuinen signaali;
 • helppo asentaa

Erityisesti nirso ostajat huomasivat vain yhden miinuksen:

 • levy on kooltaan liian pieni.

Useimmat kuluttajat ovat reagoineet tuotteeseen myönteisesti. Laitteen ulkonäkö ja laatu olivat päällä.

Suurin antenni - SKYMAX 1,2 m

SKYMAX 12 m1

Laitteen vaikuttavat mitat herättävät välittömästi huomiota. Tällainen kilpi tulee usein Uralin tai eteläisen liittovaltion asukkaiden omaisuuteen: satelliitit ovat kaukana näistä vyöhykkeistä. Suuri halkaisija takaa signaalin nopean kertymisen ja sen uudelleenohjauksen lisääntyneessä voimassa heijastimeen. Antenni on asennettu seinälle tai katolle lähes missä tahansa asennossa (eli kaltevuuskulmassa).

Ainoa epämiellyttävä vivahteisto - tuotteessa ei ole kiinnitintä. Tällainen on valmistajan ilmeinen virhe! SKYMAX 1,2 m: n erottamiskyky on vakaus, rakenteen luotettavuus, levy on valmistettu teräksestä. Valmistajan mukaan tuotemerkin tuotteet voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä vain voimakkaan tuulen (60 m / s) tapauksessa. Laite on päällystetty polyesterillä, se tarjoaa keholle suojan altistumiselta lämpötilalle ja saostumiselle.

Tuotteen selkeistä eduista:

 • mahdollisuus asentaa eri kulmiin;
 • säänkestävyys;
 • laadukasta työtä.

Tuotteen haittapuoli on ilmeinen:

 • tarve ostaa satelliittiantennin kannatin.

Ostajien yleinen mielipide tuotteesta on erittäin positiivinen.

Eniten budjetti satelliittiantenni - SKYMAX 0,55 m

SKYMAX 055 m

Laite, joka perustuu moderniin offset-tekniikkaan. Tällainen alhainen hintalappu selittyy lautasen pienellä koolla - vain 0,55 m. Laitteet palvelevat täydellisesti megalopolissien asukkaita ja satelliittien likimääräisessä sijainnissa antenni varmistaa asianmukaisen toiminnan. Pienen koon ja rakentamisen helppouden vuoksi laite on erittäin vakaa.

Vain voimakas tuuli, joka on harvinaisuus alueella, voi johtaa levyn rikkoutumiseen. Tuotteen materiaali on terästä (0,5 mm). Tästä syystä tuotteen asennus ei vie paljon aikaa. Polyesteri SKYMAX 0,55 m pinnalla - takaa suojan altistumiselta ympäristöolosuhteille.

Valitse useita mallin etuja:

 • edulliset;
 • saatavuus pakkauksessa tuotteen kiinnikkeeseen;
 • vakautta;
 • helppo asentaa

Minusta kannattaa huomata:

 • levyn pieni halkaisija;
 • ylimitoitettu voitto.

Tuote on saanut hyvän asiakasarvion. Monet käyttäjät pitävät tuotetta erittäin arvokkaana, koska se on erittäin alhainen.

Top rei'itetyt satelliittiantennit

Perforoidun satelliittiantennin rakenne on samanlainen kuin metallilevyn rakenne. Ainoa ero on, että sen pinnalla on monia reikiä, joiden pituus ei ylitä aallonpituutta. Tällaisten ominaisuuksien vuoksi tämän luokan tuotteilla on joitakin etuja.

Esimerkiksi paras signaalin laatu, houkutteleva ulkonäkö, korroosionesto, matala tuuletus. Tällaiset laitteet ovat paljon kalliimpia kuin edellisen luokan edustajat.

Korkealaatuinen signaalin vastaanotto antaa maljan CORAB ASC-800PR / C

CORAB ASC 800PR C

Tämän tuotteen rei'itetty rakenne tarjoaa erinomaisen signaalin vastaanoton. Levy on terästä, jonka paksuus on 0,6 mm. Materiaalin takia antenni tuntuu paitsi kompaktilta myös erittäin kevyeltä. Laitteen suuri läpimitta mahdollistaa sen, että sitä voidaan käyttää riittävän kaukana satelliiteista. Astian tilavuus kertoo myös vahvistuksen.

Mallin kiistaton etu on sinkityn teräksen käyttö tuotantoprosessissa, joka kestää korroosiota. Voit olla varma tämän astian ulkonäöstä jopa useiden vuosien jälkeen. Tuotteen pinta on lisäksi suojattu polyesterimaalilla, mikä minimoi väärinkäytösten ilmestymisen.

Tuotteen etuja ovat:

 • mielenkiintoinen suunnittelupäätös;
 • korkealaatuinen työ (hyvä signaalin vastaanotto);
 • helppo asentaa;
 • tiiviys;
 • rakenteellinen luotettavuus.

haitta:

 • hieman ylihinnoiteltu ruokalaji.

Kuluttajat reagoivat tuotteeseen myönteisesti. Suhteellisen korkeasta hinnasta huolimatta tuote on edelleen paras satelliittiantenni.

LANS-97 - luokan houkuttelevin edustaja

LANS 97

Laite, jossa on lähes parabolinen pinnan geometria. Itsepuhdistuva toiminto tarjoaa erinomaisen signaalitason myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Antenni asennetaan vahvistetulla kiinnikkeellä (mukana), jonka jälkeen säädetään kulmaa. Malli erottuu tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Valmistusmateriaali - suojapulverilla päällystetty sinkitty teräs.

Kuvatun satelliittiantennin positiivisten puolien joukossa:

 • houkutteleva ulkonäkö;
 • alhainen tuulikuorma;
 • kestävyys korroosiolla ja huonot sääolosuhteet;
 • vahvistettu kiinnitys;
 • hyvä signaali.

Jännitys voidaan liittää:

 • yrityksen logo logolla (ei jokainen käyttäjä tykkää, tällainen avoin mainos).

Useimmat kuluttajat pitävät tuotetta erinomaisena esimerkkinä optimaalisesta hinta / laatu -suhteesta.

Mitä satelliittiantenni ostaa

1. Jos aiot viettää aikaa kaupungin ulkopuolella, älä aio rentoutua televisiolähetyksistä, suosikkitelevisiosta tai jalkapallosta, tee valinta kompaktin ja kätevän Aure AS-35T: n lautasen puolesta.

2. Kauneuden tuntijoille, jopa teknisen kehityksen tuotteille, Lans-merkkituotteet ovat sopivia: ne on tunnustettu tyylikkäimmiksi kilpailijoiden keskuudessa.

3. Jos asut kaukana satelliiteista, kiinnitä huomiota suuren halkaisijan omaavaan satelliittiantenniin. Tällainen malli on SKYMAX 1,2 m.

4. Jos kyseessä on akuutti rahoitusinvestointien kysymys, budjetti ja melko hyvä SKTMAX-antenni on 0,55 m.

5. Laadun ammattilaisille ja yleisen mielipiteen kannattajille sopivat levyt, jotka tunnustetaan luotettavimmiksi. Puhumme antennista Supral 0.9 ja CORAB ASC-800PR / C.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset