mylogo

Elektronisten laitteiden aikakausi on saapunut, koska nykyaikainen ihminen ei voi tehdä ilman näitä käteviä laitteita. Tabletit voidaan tunnistaa erillisenä kappaleena tässä uudessa tuotteessa, koska niillä on erityisiä ominaisuuksia. Tabletti on kannettava laite, jonka voit ottaa mihin tahansa kanssasi, koska se on kevyt ja näkymätön. Ihmiset, jotka käyttävät omaa liiketoimintaa, ja joilla olisi oltava pääsy maailmanlaajuiseen verkkoon - tämä on välttämätön laite. Lisäksi erilaisten vapaa-ajanviettomahdollisuuksien osalta hän on myös suuri avustaja. Soc. Verkot, erilaiset pelit ja Internet-yhteys - tämä on pienin osa, mitä tämä laite voi tehdä. Tämä laite, joka on siirtymä älypuhelimen ja tietokoneen välillä, on melko vaikea valita, minkä vuoksi tässä artikkelissa olemme keränneet kaikkien luokkien elektronisten laitteiden parhaat edustajat.

 

 

11

7 tuuman tabletti, jonka yritys valitsee

Usein asiantuntijoiden ja tavallisten kuluttajien mielipiteet teknologian alalla eroavat toisistaan, mutta eivät tällä kertaa. Arvioijia arvostetaan paitsi erinomaisen suorituskyvyn lisäksi myös muiden yksityiskohtien osalta, kuten laitteen ulkonäkö ja ergonomia. Tämä luokitus perustuu pienten elektroniikkaan erikoistuneiden eri aikakauslehtien luokituksiin.

Maassamme suosituimmat 7 tuuman tabletit seuraavista tuotemerkeistä:

1. omena

2. ASUS

3. Huawei

4. Lenovo

5. Xiaomi

Sinun täytyy pelätä kiinalaisia ​​väärennöksiä ja ostaa vain virallisilta valmistajilta, sillä laitteelle maksavan rahan ansiosta hankit vain sen suorituskyvyn, mutta myös laadun ja kestävyyden.

Parhaat edulliset 7 tuuman tabletit

Lenovo IdeaTab 2 A7-30HC 16 Gt

Lenovo IdeaTab 2 A7 30HC 16 Gt

Tämä seitsemän tuuman laite on Lenovon budjettilaite. Täytteen tekniset komponentit ovat melko vaatimattomat, mutta koska laitteen näytöllä on pieni resoluutio, suorituskyky pysyi hyvällä tasolla. IPS-näytössä pikseli on 170 tuumaa, joten kuva antaa viljan.

Tabletissa on melko pienet katselukulmat, jos katsot sitä pystysuoraan. Tämän vuoksi et voi katsella elokuvia ystävien kanssa, koska heti kirkkaus ja värin laatu heikkenevät. Oleofobinen päällyste näytössä on kokonaan poissa ja sormenjäljet ​​jäävät muoviin. Akun lataus jättää paljon toivomisen varaa - se kestää vain 4-5 tuntia offline-toistoa tai 10 tuntia navigointitilassa tielle.

Tunnistimme laitteen tyytyväiset käyttäjät palautteen perusteella seuraavat edut:

 • Erinomainen värintoisto;
 • Hyvä suorituskyky alhaisen näytön tarkkuuden vuoksi.

miinukset:

 • Kosketusnäytöllä on huono herkkyys;
 • Kamera ottaa erittäin huonoja kuvia;
 • Korkeat kustannukset

SUPRA M846G

SUPRA M846G

Edullinen tabletti, jossa on suuri näytön koko ja hyvä tuotemerkki, joka tuottaa halpoja laitteita jokapäiväiseen elämään. Näytön kuvasuhteen (4: 3) ansiosta voit työskennellä kätevästi asiakirjojen kanssa Tabletissa (Word, Excel) tai katsella elokuvia sopivassa muodossa.

Laitteessa on hyvä matriisi, jolla on hyvin suuret katselukulmat, jotka voivat lähettää koko kuvan ilman värimuutoksia. Tabletti toimii melko nopeasti - keskisuurilla grafiikkaparametrien asetuksilla ilman huomattavia viiveitä tai kohoumia on paljon uusimpia leluja. Voit lisätä laitteeseen useita SIM-kortteja ja soittaa niistä, mutta sillä ei ole puhujaa.Gadgetin akku ei ole kovin hyvä - jos asetat eniten kirkkautta HD-tilassa tai pelaat vaativia pelejä, akku kestää 3-4 tuntia.

Tämän laitteen käyttäjien erilaiset arviot mahdollistivat seuraavat positiiviset ominaisuudet:

 • Erinomainen näyttö, jossa on hyvä matriisi;
 • Korkea suorituskyky.

miinukset:

 • Huono mikrofoni;
 • Puhutun dynamiikan puute;
 • Akku on heikko.

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8Gb

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8Gb

Ulkoisesti tämä malli on samanlainen kuin useimmat muut tämän yrityksen tabletit. Oman alkuperänsä matriisin tyyppi - PLS. Hiljaisia ​​värejä, joiden avulla voit käyttää laitetta mukavasti sekä suorassa auringonvalossa että pimeässä, on tullut sen erikoisuus. Gadgetin näyttö sulkee erikoisen lasin Gorilla-lasin, joka suojaa sitä vahingossa ja erityisiltä naarmuilta. Valoanturi voi säätää valon kirkkautta automaattisesti ympäristöstä riippuen.

Tabletin käyttöikä tukee irrotettavaa akkua, jonka kapasiteetti on 4000 mAh. Gigatavua RAM-muistia ei riitä ylläpitämään energiaintensiivisiä leluja, vaan kotitaloustoimintojen hoitamiseksi riittää. Malli on hyvä etsimään tietoa Internetistä tai istumaan sosiaalisissa verkostoissa.

Käyttäjän palautteen perusteella laitteen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

 • Hyvä suorituskyky verrattuna saman hintaluokan malleihin;
 • Pls - näyttö.

miinukset:

 • Akun kapasiteetti;
 • Selkeästi erottuvan yksilöllisen mallin puuttuminen;
 • Android-laiteohjelmiston vanha versio.

ASUS Fonepad 7 FE375CXG 8Gb

ASUS Fonepad 7 FE375CXG 8Gb

Laitteen pääprosessori osoittaa selvästi kaikki Fonepadin tekemät kehitysvaiheet. Tämä sukupolvi on kolmas peräkkäin, ja siinä on quad-core Intel Atom, jonka taajuus on 1,83 GHz. Näytöllä valitettavasti monille käyttäjille yhtiö päätti käyttää edullista matriisia, joiden tiheys on noin 236 pikseliä tuumaa kohti. Katselukulma on erittäin hyvä, mutta näyttö, joka kattaa omaisuutta, joka on vastuussa suojauksesta eri häikäisystä, kärsii.

Suurentamalla tabletin suorituskykyä kehittäjät unohtivat selvästi pienen akun. Tabletti toimii offline-tilassa, ja sen kirkkaustaso on noin 12 tuntia, mutta pelitilassa sen suorituskyky laskee 4-5 tuntiin.

Tämän tabletin monien arvion perusteella tunnistimme gadgetin seuraavat myönteiset näkökohdat:

 • Tukee puheluja;
 • Voit lisätä useita SIM-kortteja, joista jokainen toimii hyvin.

miinukset:

 • Kummallinen sijainti-painike ja painike, joka vastaa laitteen äänenvoimakkuudesta;
 • Huonolaatuiset kamerat;
 • Pinnoite ei ole käytännössä suojattu auringon häikäisystä.

Suosituimmat 7 tuuman tabletit keskellä hintaluokassa

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 8Gb

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM T210 8Gb

Tämä laite soveltuu niille, jotka haluavat surffata verkossa, katsella videoita ja soittaa puheluita ilman suuria vaikeuksia. Voit laittaa laitteeseen jopa SIM-kortin. Laitteessa on RAM-muistia, mikä tarkoittaa, että harvinaisissa tapauksissa gadget saattaa ripustaa. Näytön resoluutio on keskimäärin - 1024x600 pikseliä. Käyttäjät huomaavat, että kehittäjät eivät usko, että tabletissa olisi kosketusnäppäimet, joten laitteen käyttö pimeässä on melko ongelmallista.

Tabletissa ei ole upeita ominaisuuksia, mutta sellaisen summan osalta se on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat ratkaista kotitaloustöitä tai pelata yksinkertaisia ​​pelejä. Laite soveltuu myös katsomaan Internet-sivuja, katsomaan moderneja elokuvia hyvällä resoluutiolla ja kommunikoimaan sosiaalisissa verkoissa.

Tällä laitteella on seuraavat positiiviset ominaisuudet, jotka olemme tunnistaneet käyttäjien palautteen perusteella:

 • toiminnallisuutta;
 • Edulliset kustannukset;
 • Käyttömukavuus;
 • Tyylikäs muotoilu.

miinukset:

 • Heikko rauta;
 • Ei latausta, kun tietokone on liitetty tietokoneeseen.

PocketBook SURFpad 4 M

PocketBook SURFpad 4 M

PocketBook, joka on lukemiseen tarkoitettujen e-kirjojen valmistaja, on onnistunut toteuttamaan uuden projektinsa - tämän tabletin. Laite on saanut modernin näytön, jolle on ominaista teräväpiirto ja pikselitiheys. Se käytti IPS-matriisia, jolla on hyvät katselukulmat, mutta tällä laitteella ei ole vain kätevää lukea, vaan voit katsella myös elokuvia yhtiössä.

Laitteen ulkonäkö parantaa paitsi erityistä päällystettä, joka estää rasvan, mutta myös karkaistua lasia. Valitettavasti grafiikkakiihdytin ei vetä moderneja pelejä enimmäisasetuksilla, mutta jos vähennät niitä, kuva täyttää täysin todistetut pelaajat. Matalalla taajuudella ääni on vähän väärennös, mutta akun ollessa se on hieman huonompi - lukuaika on 8 tuntia, kun taas pelitilassa tabletti kestää vain noin 2 tuntia.

Tämän mallin asiakkaiden arvioiden perusteella olemme luoneet nämä edut:

 • Erinomainen näytön laatu;
 • Erittäin ergonominen laite.

miinukset:

 • Kaiuttimet heräävät matalalla taajuudella;
 • Ulkoisten painikkeiden outo järjestely.

Xiaomi MiPad 16 Gt

Xiaomi MiPad 16 Gt

Tämä tabletti oli ensimmäinen kiinalainen yritys Xiaomi. Se on saanut valtavan suosion, eikä vain näin. Laitteessa on hyvä IPS-matriisi, jossa on suuri katselukulma ja tiheät pikselit, jotka yhdistettiin tuottavaan NVidia Tegra K1 -prosessoriin ja lisättiin tähän tehokas akku. Laite sai useita tiloja, jotka voivat säästää energiaa, ja kaikkein edullisin niistä voi venyttää kirjan lukemista 15–16 tuntia tai pelata pelejä ilman taukoa noin 8 tuntia.

Laitteen kamera on melko hyvä, mutta valitettavasti siinä ei ole tarpeeksi salamaa. Gadgetilla ei ole erilaista LTE: tä ja 3G: tä, mutta ihmiset, jotka eivät käytä näitä viestintävälineitä, eivät tunne sitä. Laitteessa on Bluetooth-moduuli ja Wi-Fi.

Tärkeimmät edut kävi ilmi käyttämällä viimeisimpiä käyttäjäarvioita tämän gadgetin avulla:

 • Laite on erinomainen "ystävien" kanssa nykyaikaisia ​​pelejä;
 • Korkea työn autonomia verrattuna tämän hintaluokan laitteisiin.

miinukset:

 • Jos pidät tablettia takapuolella, se voi luiskahtaa käsistäsi;
 • LTE: n ja 3G: n puute.

Top 7 tuuman huippuluokan tabletit

ASUS MeMO Pad ME172V 16Gb

ASUS MeMO Pad ME172V 16Gb

Tämä valmistaja päätti miellyttää asiakkailleen edullista seitsemän tuuman tablettia yritykselleen. Tämä malli toimii kalliilla alustalla, jonka toimintataajuus on 1 GHz ja hyvä grafiikka.

Mallissa on Wi-Fi-moduuli, mutta Bluetooth ja 3G puuttuvat. Laitteen käyttöjärjestelmä on Android OS 4.1, jossa on uusi kuori. Käyttöliittymää voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Tabletti on valmiustilassa jopa 20 tuntia, videotilassa 7-8 tuntia ja maksimikuormituksella se kestää vain 4-5.

Mallin tärkeimmät edut käyttäjien arvion perusteella:

 • Edulliset kustannukset;
 • Korkea pelaaminen;
 • Tyylikäs muotoilu.

miinukset:

 • Heikko akku;
 • 1 gigatavu ram.

Apple iPad mini 4

Apple iPad mini 4

Tämä tabletti on kuuluisa yrityksen neljäs sukupolvi. Tabletin muotoilu ei ole muuttunut paljon, tärkeimmät muutokset tapahtuivat juuri laitteessa täytteenä. Apuprosessori suorittaa nyt lisää lisätoimintoja, joiden ansiosta pääpaino kiinnittää enemmän huomiota raskaisiin tehtäviin. Tämä nipu toimi sillä, että tabletti on tullut taloudellisemmaksi, ja aika, jolloin laitteen akku voi toimia, ei ole vähentynyt, koska sen kapasiteetti on vähentynyt.

Laitteen prosessorissa yksi nopeimmista videokorteista toimii, jonka avulla voit asettaa uusimpien lelujen grafiikat maksimiin. Laitteen koko pysyi muuttumattomana, mutta tämä laite sai laminoidun pinnan, jossa oli heijastusta estävä pinnoite.

Tärkeimmät tablet-asiakasarvioihin perustuvat edut:

 • 2 Gt RAM-muistia;
 • Kamera, jossa on 8 megapikseliä;
 • Helppo ja kompakti.

miinukset:

 • Käytännössä ei sovellu korjaukseen;
 • LTE-moduuli puuttuu.

Huawei MediaPad X2

Huawei MediaPad X2

Huawei Premium -tuotemerkkimarkkinoiden saapuessa uusi Huawei MediaPad X1 löysi nopeasti markkinansa ja sai käyttäjiltä paljon kiinnostusta. Laitteen toinen sukupolvi ei tullut pitkään, ja yritys päättää vapauttaa seuraaja - Huawei MediaPad X2.

Molempia näitä laitteita verrattaessa on huomattava, että toisen sukupolven MediaPad-perheessä on energiatehokkaampi ja tuottavampi prosessori omalla tuotannollaan yhdessä tehokkaan videon kiihdyttimen kanssa. Akun kapasiteetti pysyi samalla tasolla. Tabletilla voit myös lukea kirjoja 24 tuntia ja pelata yli 5 tuntia. 7 tuuman paneeli on valmistettu IPS-tekniikalla ja siinä on FullHD-resoluutio, jonka pikselitiheys on 323. Matriisilla on suurin katselukulma, suuri kirkkaus ja värikontrasti. Etuosa on peitetty suojalasilla, joka kestää erilaisia ​​vaurioita ja naarmuja. Tabletti on varustettu mikro-SIM-kortin liittimellä, joka on yhdistetty Micro SD: n kanssa.

Tämän yksikön etuihin tulisi sisältyä:

 • Laadukas IPS-paneeli;
 • Korkea suorituskyky;
 • Hyvä rakennus;
 • Korkea autonomia.

haittoja:

 • Korkeat kustannukset;
 • Hiljainen multimedia-kaiutin.

Mitä 7 tuuman tabletti ostaa

1. Käyttäjät, jotka haluavat tabletin, mutta joilla on rajallinen budjetti, voivat valita Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110 8Gb- ja SUPRA M846G -malleista. Näissä laitteissa on keskinkertainen akku ja keskikokoiset katselukulmat. Niille, jotka haluavat laitteen, jolla he voivat surffata Internetissä, katsella elokuvia ja keskustella ystävien kanssa, nämä tabletit ovat erinomainen vaihtoehto.

2. Xiaomi MiPad 16GB miellyttää arvokkaita pelaajia, jotka haluavat ostaa pelilaitteen. Se selviytyy täydellisesti nykyaikaisista peleistä, se ei kuumene paljon ja toimii pitkään. Laitteessa on erinomainen kamera ilman salamaa, joka pystyy ottamaan hyviä kuvia.

3. Apple iPad mini 4 - tämä laite sopii tämän yrityksen faneille. Erinomainen graafinen videon kiihdytin yhdessä useiden prosessoreiden kanssa tekee sähköisen gadgetin käyttäjistä jännittävän iloa. Kamera, jossa on 8 megapikseliä ja 2 gigatavua RAM-muistia, täydentää ihanteellisen laitteen kuvaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset