mylogo

Pienet televisiot jättivät vähitellen nykyaikaisten ihmisten elämän. Nyt ihmiset kiinnittävät paljon huomiota malleihin, joiden kuvaruutu on 46 ja 47 tuumaa. Tämä laajakuvanäyttö asennetaan olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. TV: n valitseminen ei ole helppo tehtävä, koska tällaisilla laitteilla on suuri joukko ominaisuuksia, jotka voivat vaihdella hyvin vähän, mutta todellisuudessa tämä ero on varsin merkittävä. Tämä artikkeli auttaa määrittämään niiden henkilöiden valinnan, jotka edelleen epäilevät, millaista televisiota heidän pitäisi ostaa. Tämä tv-valikoima perustuu tyytyväisten asiakkaiden palautteeseen.

 

 

1

Televisiot, joiden diagonaali on 46 ja 47 tuumaa ja jonka yritys valitsee

Markkinoilla ei ole monta valmistajaa kokonaisvaltaisista elektroniikkalaitteista, joiden tuotteita kannattaa kiinnittää, mutta niiden joukossa on parhaat yritykset. Ne on esitetty luettelona, ​​joka muodostetaan järjestyksen alenevassa järjestyksessä:

1. LG

2. Samsung

3. Sony

4. Philips

5. Panasonic

Parhaat edulliset televisiot, joiden diagonaali on 46 ja 47 tuumaa

Samsung UE46ES6800

Samsung UE46ES6800

Tässä mallissa on kapea runko, ristikkäiset jalat, jotka mahdollistavat vakaan asennon ja pystyvät pyörimään. Televisio oikeuttaa täysin sen hinnan sisäisten laitteidensa vuoksi. Mallissa on kuusi porttia, joista kolme on HDMI ja loput USB-tulot. Digitaalisen HD-virittimen lisäksi on myös mahdollisuus yhdistää satelliittitelevisio.

Erottuva piirre on kahden parin 3D-lasin läsnäolo yhdessä paristojen kanssa. Tässä mallissa on myös vaikuttava määrä online-toimintoja. Kun katsot suosikkielokuviasi tai selaat Internetiä mukana tulevalla HD-formaatilla, ostaja arvostaa varmasti tulostettavan kuvan laatua. Korkealaatuinen Full HD -paneeli, jossa on suuri kontrasti, kirkkaus, hyvät katselukulmat ja runsas väripaletti, eivät jätä välinpitämättömiä ostajille. 3D-toiminnon ansiosta katsotut elokuvat luovat upotuksen ilmapiirin täyteen, koska useimmissa toimintokuvioissa on paljon yksityiskohtia ja stabiileja kuvia.

Käyttäjän palautteen perusteella tärkeimmät edut ovat:

 • Tiukka suunnittelu;
 • Laadukas Full HD -paneeli;
 • Tuki 3D-tekniikalle ja kahden parin lasin mukanaolo.

Haittoja ovat:

 • Vakioääni;
 • Epämiellyttävä ohjauspaneeli.

LG 47LB561V

LG 47LB561V

Tämä malli kuvaa täysin budjettitelevisioluokan. Yksinkertainen, edullinen laite ilman erikoisominaisuuksia, mutta halpa. Siinä ei ole 3D-tekniikkaa ja Smart TV: tä, mutta sitä voidaan pitää plus-laitteena, koska ei ole jarruja ja puheluita, televisiota ei tarvitse kytkeä pois päältä vaihtaakseen videokanavan katselutiloja.

Kuvan laatu pysyy tasossa, televisio FullHD-resoluutiolla ja matriisi - TFT IPS. Tällaisessa mallissa, jossa ei ole 3D: tä, kehyksen asettelu on noin 50 Hz. Ääni on melko heikko ja soveltuu elokuvien katseluun pienissä huoneissa. Lisäksi rajapintojen määrä ei myöskään riitä, joista on vain kaksi HDMI-tuloa ja yksi USB-portti. Jotta voit katsella digitaalisia kanavia erinomaisella laadulla vähän rahaa varten, tämä malli on paras vaihtoehto.

Tärkeimmät edut, jotka olemme muodostaneet tyytyväisten asiakkaiden palautteen perusteella, ovat seuraavat:

 • Mukava kuva;
 • Hyvä TFT IPS -monitori;
 • Suuri katselukulma;
 • Miellyttävä ergonomia;
 • Pienet kustannukset.

miinukset:

 • Heikko ääni;
 • Ei riitä HDMI ja USB.

Parhaat keskikokoiset televisiot, joiden diagonaali on 46 ja 47 tuumaa

Sony KDL-46HX853

Sony KDL 46HX853

Sony on todellinen tekniikka-alan mestari, jonka hankinnasta käyttäjät muodostavat todellisen ylpeyden hankinnasta. Tässä mallissa yhdistyvät tyylikäs ja tyylikäs ulkonäkö, korkea laatu ja erinomainen ergonomia. Paneeli on valmistettu suojalasista Gorilla Glass, ja se näyttää erittäin vaikuttavalta. Kuvan laatu on korkea, varsinkin kun valikossa on runsaasti mahdollisuuksia säätää kuvan laatua.

On tasainen pehmeä taustavalo, jonka avulla voit nauttia suuresta yksityiskohtasta ja kontrastista. Mallissa on tyylikäs väripaletti, jossa kehon sävyt erottuvat erityisen hyvin. Käyttäjän palaute viittaa siihen, että 3D-lasit eivät ole television mukana, mutta jos ostat niitä, voit nauttia kolmiulotteisen mallin syvyydestä.

Käyttäjien palaute viittaa siihen, että mallia hallitsevat seuraavat edut:

 • Surround-ääni;
 • Vakaa kuva;
 • Suuri määrä rajapintoja.

miinukset:

 • 3D-lasien puute;
 • Epämiellyttävä valikko.

Panasonic TX-47ASR750

Panasonic TX 47ASR750

Tässä mallissa Panasonic on onnistunut pääsemään Internetiin. Sisäinen selain ei viivästy, ja videota toistetaan ilman jarruja. Kuvan korkea resoluutio Full HD: ssä (1920 x 1080), jonka skannausnopeus on 1200 Hz ja suora LED-taustavalo, nauttii jatkuvasti käyttäjistä, jotka eivät väsy silmiin. Passiiviteknologian ansiosta voit katsella televisiota paljon kauemmin.

Liittymiä on melko paljon, muun muassa USB-portti, johon voidaan liittää myös kiintolevy. On myös mahdollista tallentaa digitaalisia kanavia verkossa. Kyky säätää ääntä manuaalisesti, joka muuten on melko heikko tällaisia ​​kokoja varten, miellyttää ihmisiä, jotka rakastavat selkeää ja surround-ääntä. Käyttäjät kirjoittavat usein, että sulautettu soitin ei toista kaikkia videoformaatteja. Laitteen muotoilu on hyvin tiukka: matta viimeistely visuaalisesti antaa TV: lle runsaamman esityksen.

Asiakaspalautteen perusteella tunnistimme nämä edut:

 • Digitaaliset kanavat, joilla on selkeä kuva;
 • Valtava pyyhkäisytaajuus;
 • Kontrastikuva;
 • Suuri määrä satamia;
 • Tiukka ergonomia.

miinukset:

 • Ääni tarvitsee lisäasetuksia;
 • Huonot kiinnitykset.

Philips 47PFT6569

Philips 47PFT6569

Tämä malli on kirkas laite, jossa on Full HD -resoluutio, joka voi miellyttää kaikkia asiakkaita, joiden 3D-kuva on näytöllä, jonka diagonaali on vaikuttava 47 tuumaa. Sen resoluutio on 1920 × 1080 pikseliä, ja virkistystaajuus on 200 hertz. Tässä laitteessa on erityinen tila, jonka avulla voit muuntaa 2D-kuvan kolmiulotteiseksi visualisointiksi. Smart TV: n toimintoihin on mahdollista muodostaa yhteys, jonka henkiset kyvyt ovat hyvin laajoja.

Patentoidun tekniikan avulla voit laajentaa näytön kokoa ja heijastaa kevyitä haloja näytön reunojen ympäri. Tämä ominaisuus parantaa kuvan kirkkautta ja antaa erityisen ilon katsella elokuvaa. Smart TV: n avulla voit selata Internetiä käyttämällä laitetta pöytätietokoneena. Dolby Digital -dekooderi, jonka teho on 22 W, tarjoaa käyttäjille laadukkaan stereoäänen. Erityisominaisuuksien avulla voit muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja tallentaa minkä tahansa videosegmentin USB-muistitikulle.

Tämän mallin tärkeimmät positiiviset ominaisuudet, jotka perustuvat käyttäjien palautteeseen, voidaan todeta seuraavassa:

 • Dolby Digital -tekniikka;
 • Moderni älykäs TV;
 • Ambilight-tekniikka, joka korostaa television reunoja.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset

Parhaat kalliit televisiot, joiden diagonaali on 46 ja 47 tuumaa

Samsung EU46F7000

Samsung EU46F7000

Tämä televisio on valmistettu niin kauan sitten, ja se erottuu erinomaisista ominaisuuksistaan. Mallissa on LED-taustavalaistu ja diagonaali 47 tuumaa, jonka resoluutio on Full HD (1920x1080) pikseliä.Korkea dynamiikka ja hyvä resoluutio mahdollistavat videon sisällön tarkastelun, jonka virkistystaajuus on 800 Hertz. Kotelon paksuus on vain 3 senttimetriä, mikä on erinomainen valmistajan merkki.

Erikoistoiminnon Ultra Clear Panel avulla laite absorboi itsenäisesti ylivaloa, mikä takaa auringon häikäisyn puuttumisen. Lisäksi toinen tekniikka pystyy seuraamaan huoneen valaistusta ja sen perusteella muuttamaan näytön kirkkautta mukautumalla olosuhteisiin. Laitteella on jopa mahdollisuus näyttää kolmiulotteinen video.

Nämä edut muodostettiin TV-mallin ostaneiden mielipiteiden perusteella:

 • Yrityksen soveltamat erityiset teknologiat;
 • Kirkas kuva;
 • Tyhjennä kuva.

miinukset:

 • Korkeat kustannukset;
 • Epämiellyttävä valikko.

Metz Solea Pro 47 Media twin R

Metz Solea Pro 47 Media twin R

Malli on varustettu teräskotelolla ja etupaneeli on valmistettu paksusta lasista, joka suojaa laitteen sisäpuolta vaurioilta. TV on hyvin koottu, kuva on lähes täydellinen, ja sitä helpottaa 1000 hertin skannaus. Digitaalisen virittimen avulla, joka vastaanottaa signaalin samanaikaisesti useista lähteistä, voit katsella kanavia 3D-kuvassa. Matriisilla on erinomainen vaste erityisten teknologioiden ansiosta, jotka takaavat ohjelmistojen yhteensopivuuden.

Laitteessa on Smart TV, joka toimii viiveellä. Se on erittäin toimiva, ja kaiuttimien ansiosta, joiden teho on 60 W, äänen syvyys lähetetään täydellisesti. Tämän eliitin mallin tärkein etu on 500 Gt: n muisti, joka on sisäänrakennettu televisioon.

Käyttäjän palautteen perusteella muodostuneet tärkeimmät edut:

 • Upea kuva;
 • Suuri muotoilu;
 • Hyvä kontrasti;
 • Hyvä älykäs tv.

miinukset:

 • Erittäin korkeat kustannukset.

Minkä TV: n, jonka diagonaali on 46 ja 47 tuumaa, ostaa

1. Ostajat, jotka haluavat ostaa edullisen mallin, jossa on useita vakioominaisuuksia, voivat valita Samsung UE46ES6800: n ja LG 47LB561V: n välillä. Näiden laitteiden avulla voit nauttia elokuvien katseluun.

2. Ihmiset, jotka valitsevat mallin keskimääräiseen hintaluokkaan, kiinnittävät huomiota Sony KDL-46HX853 -malliin. Laite, jossa on erinomainen resoluutio, kirkas kuva ja 3D-tuki. Yhteys Wi-Fi: hen ja Smart TV -toimintoon nauttii elokuvan faneista heidän töitään.

3. Metz Solea Pro 47 Median kaksois R on erittäin kallis laite, joka soveltuu ihmisille, jotka eivät osu kätevästi. Laite on täynnä kaikkia uusimpia tekniikoita, ja 500 gigatavun muisti on täysin yllättävä.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset