mylogo

Tyhjiökuulokkeet (pistokkeet) - välttämätön työkalu nykyaikaiselle henkilölle, jonka avulla voit kuunnella erilaisia ​​musiikkikoostumuksia, jopa meluisassa väkijoukossa. Suunnitteluominaisuuksiensa ja pienen koonsa vuoksi he eivät houkuttele ulkopuolisia. Samaan aikaan he pystyvät välittämään erittäin kovan äänen, jonka vain omistaja kuuntelee. Tämä on erittäin tärkeä asia, koska kuuntelija ei saa aiheuttaa huolta muille. Tässä kokoelmassa keräsimme suosituimmat kanavamallit eri hintalohkoissa. Asiantuntijoiden ja tavallisten käyttäjien arvioiden perusteella annoimme jokaiselle objektiivisen ominaisuuden, joka auttaa epäilijöitä tekemään valinnan. Saat myös tietoa yrityksistä, jotka tuottavat parhaan tyhjiökuulokkeen, ja mitä etsiä ostettaessa tätä tuotetta.

 

 

1

Vacuum-kuulokkeet, jotka yritys valitsee

Musiikin ystäville ja vain ystäville, jotka usein kuuntelevat musiikkia, ei todennäköisesti ole halua ostaa ensimmäisiä pennikuulokkeita siirtymässä. Tällaisia ​​halpoja tavaroita ei voi miellyttää selkeällä äänellä, jossa korkeat, matalat ja keskisuuret äänen värähtelyt ovat erotettavissa. Ja tässä ei ole kyse paljon hinnasta, kuten valmistajien ammattimaisuudesta. Jos haluat kuunnella suosikkimusiikkiasi live-konsertina, aloita tyhjiökuulokkeiden valinta yhtiöstä. Suurin osa kotimarkkinoilla olevista johtavista yrityksistä on jo vuosia tuntenut jopa musiikkiteollisuudesta poikkeavia, esimerkiksi Sennheiser, Sony, Westone. Kaikki ne ovat luotettavia, koska niiden tuotteita arvostavat tavalliset ihmiset, mutta myös korkeasti koulutetut asiantuntijat.

Seuraavat yritykset ovat markkinajohtajia tyhjiökuulokkeiden myynnissä eri hintaluokissa:

1. Sennheiser

2. Sony

3. Koss

4. Westone

5. shure

6. Panasonic

Kaikki nämä valmistajat kilpailevat keskenään, joten ostajat pyrkivät usein myymään samankaltaisia ​​tuotelinjoja. Tämä ei tietenkään koske koko mallivalikoimaa, vaan vain yksittäisiä tuotteita. Kuitenkin, kun valitset, kiinnitä huomiota siihen, että tyhjiökuulokkeiden kaikissa tapauksissa on todennäköisimmin vastapuoli toisessa yrityksessä, ja mahdollisesti se on halvempaa siellä.

Paras halpa tyhjiökuulokkeet

Koss Plug

Koss Plug

Tyhjiökuulokkeiden malli Kossin pistoke on jo tullut legendaariseksi. Se kuuluu alkuperäiseen hintaluokkaan. Nämä insertit ovat suljetun tyyppisiä, joten ne tarjoavat täydellisen äänieristyksen, jonka avulla voit kuunnella musiikkia ilman häiriöitä, myös ulkoisen hämärän olosuhteissa. Erityiset muotoilut korvatyynyt ohjaavat äänen suoraan korvakäytävään.

Puhdas ja vääristymätön toisto antaa käyttäjälle iloa prosessista. Kuulokkeet tarjoavat syvän bassoa 10 Hz: stä, mikä on erittäin hyvä indikaattori tällaiselle edulliselle mallille. Tuote on melko mukava käyttää eikä aiheuta epämukavuutta pitkäkestoisen kuuntelun aikana. Epätyypillinen korvatulpan kiinnitys on suunniteltu useimmille ihmisille, joten se soveltuu lähes kaikille. Sisustusten muotoilu on erilainen.

edut:

 • suuri melueristys
 • selkeä ääni ilman paljon vääristymiä
 • työn kestävyys
 • kohtuullinen hinta
 • Kaksi pistoketta: tavallinen ja L-muotoinen.

haittoja:

 • ohuet johdot
 • tarve sopeutua epätyypilliseen kiinnitykseen.

Panasonic RP-HJE125

Panasonic RP HJE125

Vielä enemmän budjettimallia - RP-HJE125 Panasonicilta.Näiden tyhjiökuulokkeiden hinta on käsittämätön pieni, kun otetaan huomioon tuotteen ominaisuudet. Nämä tulpat toistavat täydellisesti äänen, erityisesti matalan ja keskitason taajuudet. Ei paha basso toimi myös. Yleensä siirron laatu on niin odottamattoman korkea, että valmistaja voi nostaa hintaa turvallisesti kahdesti. Melun eristäminen on tietysti hieman huonompi kuin aiemmat kanavien väliset, mutta se voi suojata ulkoisella huumalla metrolla tai vilkkaalla kadulla.

Visuaalisesti kuulokkeet ilahduttavat silmää minimalistisella muotoilulla ja erilaisilla kirkkailla väreillä, joista jokainen voi valita haluamansa vaihtoehdon. He istuvat mukavasti korvakäytävissä, ne eivät ole liian tiukkoja, mikä tarkoittaa, että niiden kuluminen monta tuntia ei tuo epämukavuutta. Aktiivisella liikkeellä, esimerkiksi urheilulla, vuoraukset eivät putoa. Kestävä muovi valmistuksen päämateriaalina takaa tuotteen luotettavuuden ja kestävyyden.

edut:

 • parasta vastinetta rahalle
 • selkeä ääni
 • laaja taajuusalue (10 - 24000 Hz),
 • Mukana on kolme vaihdettavaa korvatyynyä.

haittoja:

 • korkeiden taajuuksien puute
 • alhainen herkkyys
 • lanka tulee kovaksi kylmässä
 • avioliitto tapahtuu.

Keskimääräisen hintaluokan parhaat tyhjiökuulokkeet

Sennheiser IE 80

Sennheiser IE 80

Keskihinta-alueella yksi johtavista tyhjiökuulokkeiden malleista on tunnettu 80-vuotiaasta tunnetusta valmistajasta Sennheiser. Nämä insertit eivät ole muuta kuin hieman muutettu versio edellisestä legendaarisesta IE 8: sta. Suunnittelun muutokset toteutettiin enemmän väärennösten torjumiseksi kuin joihinkin muihin tarkoituksiin. On syytä huomata, että mallin koko olemassaolon osalta se oli ja on edelleen keskusteltu useimmissa temaattisissa foorumeissa. Asenne suulakkeisiin on epäselvä: joku alusta alkaen rakastaa heitä, ja joku on pettynyt.

Melueristysmalli on korkeimmalla tasolla, verrattavissa siihen, että ne tarjoavat täysikokoisia suljettuja kuulokkeita. Keskihintaan tämä tuote on korkealaatuinen, vaikkakin hieman yksinkertaisempi, ilman tarpeettomia yksityiskohtia ja vivahteita. Basso on hieman öljytty, mutta tilavuus ja rento. Ergonomian kannalta keho on epätavallinen, joten jotkut tarvitsevat aikaa tottua siihen. Kiinnitetty koko rakenne korvan taakse.

edut:

 • hyvä melueristys
 • bassotason hallinta,
 • L-muotoinen liitin.

haittoja:

 • lanka dubeet jopa katkerassa kylmässä
 • BTE-lasku ei miellytä kaikkia.

Sony XBA-A3

Sony XBA A3

Sony ei ole koskaan ollut ja ei ole nyt "hirviö" kuulokkeiden valmistajien keskuudessa. Monien yllätykseksi suljetun tyyppisten linjaliikennemallien XBA-A3-malli markkinoilla osoittautui niin korkeaksi, että se saattoi kilpailla legendaaristen yritysten ja niiden lippulaivojen kanssa keskihinta-segmentissä.

Hyvin muotoiltu basso eroaa tehosta, ja keski- ja korkeat taajuudet ovat yksityiskohtaisia ​​ja tarkkoja. Kolmen kuljettajan läsnäolo tekee tuotteesta monipuolisen, joten voit selviytyä eri musiikkilajeista yhtä hyvin. Vaiheen leveys on melko tuntuva, mikä luo tunteen olla läsnä live-konsertissa. Kaikki täysikokoiset kuulokkeet eivät voi ylpeillä. Korvissa korvakkeet istuvat tiiviisti, ei kovin syvästi, mutta riittävät täydellisen äänen eristämisen aikaansaamiseksi. Vapauta potentiaalinen XBA-A3 voi, kun se on liitetty laadukkaaseen soittimeen.

edut:

 • erinomainen äänen yksityiskohta
 • iPhonen yhteensopivuus
 • L-muotoinen liitin
 • Sisältää seitsemän vaihtokelpoista korvatyynyä.

haittoja:

 • jotkut audiofiilit saattavat kuulostaa kuivilta,
 • BTE-järjestelmä ei sovi kaikille
 • epämukava kansi.

Parhaat premium-tyhjiökuulokkeet

Westone w80

Westone w80

Legendaarisen valmistajan Westone palkkio on luultavasti tuttu monille korkealaatuisen musiikin kuuntelijoille.Heidän mallinsa W80 myydään paljon rahaa, mutta jokaisen pennin, joka on käytetty sekä asiantuntijoiden että näiden tyhjiökuulokkeiden, mukaan, on sen arvoinen. Tuotteen ominaisuuksista on syytä huomata kahdeksan patenttia käyttävän säteilijän käyttö. Heidän ansiostaan ​​jokainen kuuntelija nauttii syvästä ja yksityiskohtaisesta äänestä.

Westone W80 on ergonomian kannalta yksi kätevimmistä. Yhtiön laaja kokemus on mahdollistanut kevyen ja monipuolisen kuulokkeen, joka istuu käsineellä. Jopa pitkäaikainen kuluminen ei aiheuta epämukavuutta. Melueristysmallin avulla voit estää jopa 35 dB: n, joten ulkomaailman äänet eivät häiritse suosikkikappaleiden nauttimista. Metrolla, julkisilla liikennevälineillä, ostoskeskuksilla, kukoistavilla kaduilla ja aukioilla voit uppoutua kuuntelemaan.

edut:

 • parempi korkea, keski- ja matalataajuus,
 • kehitti puhtaita bassoja,
 • vasemman ja oikean kuulokkeen välillä on vähäisiä eroja,
 • hopeapinnoitettu kuparilanka takaa minimaalisen vääristymisen.

haittoja:

 • korkea hinta.

Shure SE846

Shure SE846

Shure SE846-CL: n lippulaivamalli viittaa kuulokkeiden ammattitasoon huolimatta siitä, että se on suljetun tyyppisiä pistokkeita, ei täysikokoisia. Yhtiö on johtava valmistaja kotimaassaan, Amerikassa, mutta kaikkialla maailmassa. Kolmen kaistaisen kaiutinarkkitehtuurin ja kahden eri taajuuksille suunnatun ohjaimen äänenlaatu on korkea. Jokainen muistiinpano on yksityiskohtainen, sillä jopa musiikin kanssa työskentelevät asiantuntijat voivat luottaa kuulokkeiden ääneen.

SE846-CL -levyissä on useita erilaisia ​​vaihdettavia korvatyynyjä, joten voit valita vain mukavimman koon, mutta myös säätää melodioiden kuulokelpoisuutta erityisen tarkasti. Niiden avulla on helppo muokata ääntä mihin tahansa tarpeeseen ja makuun. Korkea melueristys tekee mahdolliseksi muffata jopa 37 dB (!), Mikä on melko tarpeellinen jopa näyttämölle konsertin aikana.

edut:

 • yksityiskohtia, selkeyttä ja äänen laatimista eri taajuuksilla,
 • korvattavat korvatyynyt sisältyvät äänen vivahteiden säätämiseen,
 • erinomainen melueristys,
 • Tule kaksi vahvaa kaapelia.

haittoja:

 • korkea hinta.

Mitä tyhjiökuulokkeita ostaa

1. Ihmiset, jotka etsivät korkeatasoista ääneneristystä, selkeää ääntä ja "maukkaita" bassoa suhteellisen alhaisella hinnalla, eivät saa epäröi ostaa mallin tyhjiökuulokkeista.

2. Niille, jotka haluavat ostaa matalat äänet, hiljaiset, kuulokkeet, jotka sopivat urheiluun ja jokapäiväisiin kävelyihin, on kiinnitettävä huomiota Panasonicin malliin RP-HJE125.

3. Jos haluat mieluummin todistettujen ja tunnettujen valmistajien tuotteita, kiinnitä huomiota Sennheiser IE 80 -kuulokkeisiin. Tällä epäselvällä mallilla on kunnollinen suorituskyky ja se vetoaa kaikkiin, jotka rakastavat olla täysin upotettuina musiikin kuunteluun.

4. Kaikkia musiikin ystäviä voidaan turvallisesti suositella ostamaan tyhjiökuulokkeiden malli keskihinta-segmentistä - XBA-A3 Sonysta.

5. Ne, jotka eivät kiinnitä huomiota hintalappuun, pitäisi ehdottomasti harkita ostavansa Westone-mallin huippuluokan tyhjiökuulokkeita W80.

6. Ammattilaisille, jotka haluavat ostaa kuulokkeita plug-in-suljettujen inserttien muodossa, kuuluisan amerikkalaisen valmistajan, Shure-yhtiön, lippulaiva-malli SE846-CL tekee.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset