mylogo

Pelikonsolit saivat suosion hyvin pitkään. Todisteet tästä ovat lukuisat peliteollisuuden saavutusten museot, joissa valtava määrä konsoleita kymmeniltä valmistajilta oli näyttelytilojen seisomassa. Tämä alue on varsin vakava, miehittää tiukasti maailmanmarkkinoilla, joten se kehittyy edelleen. On olemassa kiinteitä ja kannettavia laitteita, jotka tulivat esiin niin kauan sitten. Siksi ostajan on ensin määritettävä tehtävä, johon etuliite ostetaan. Lisäksi sinun tulee käsitellä erilaisia ​​teknisiä ominaisuuksia, koska konsolin työn laatu ja hinta riippuvat usein niistä. Katsauksemme parhaista pelikonsoleista esittelee useita malleja. Hän kertoo niiden eduista ja haitoista sekä kertoo, minkä valmistajan tulisi luottaa.

 

 

1

Pelikonsoli, jonka yritys valitsee

Pelimarkkinoilla on jo olemassa pitkäikäisiä yrityksiä, jotka ovat tehneet läpimurtoa vapauttamalla tämän tai sen etuliitteen. Lähes kaikki tuotemerkit ovat hyvin tunnettuja myös niille, jotka eivät tunne pelimaailmaa.

Useimmat luettelossa olevat merkit ovat kilpailleet jo vuosia. Huolimatta siitä, että luottamus konsolin valmistajayritykseen on tärkeä rooli laitteen valinnassa, on vielä muita yhtä tärkeitä tekijöitä.

Kun olet määrittänyt yrityksen, varmista, että kiinnität huomiota siihen tarkoitukseen, johon konsoli on tarpeen. Jos olet mobiili henkilö, kannattaa valita kannettava vaihtoehto. Toissijaiset tekijät ovat ergonomia ja muotoilu. Mutta täällä jokaisen täytyy valita maistaa.

Seuraavat yritykset ovat erityisen tunnettuja markkinoilla:

1. Sony

2. nintendo

3. Microsoft

4. NVIDIA

Muista, että kiinteitä ja kannettavia konsoleita voidaan käyttää paitsi sen tarkoitukseen. Esimerkiksi niiden avulla on helppo kuunnella musiikkia, katsella videoita ja valokuvia sekä kommunikoida verkon kautta. Täällä tietenkin Sony, Microsoft ja NVIDIA katsotaan maailmankaikkeuden johtajiksi. Useimmat Nintendon tuotteet eivät kuitenkaan tarjoa tällaisia ​​mahdollisuuksia.

Parhaat kiinteät pelikonsolit

Sony PlayStation 4

Sony PlayStation 4

Sonyn uuden sukupolven PlayStation 4: n konsoli on uuden version hyvä vanha klassikko. Yhtiön insinöörit ottivat huomioon edellisen mallin puutteet ja julkaisivat etuliitteen, jossa oli tiivis muotoilu ja tehokas laitteistokomponentti. Runko on valmistettu korkealaatuisesta mustasta muovista, ja siinä on epätavallinen muoto, jossa on yhdensuuntainen ripsi, joka on hieman kallistettu. Etupuolella on kosketuspainikkeita, jotka vastaavat gadgetin kytkemisestä päälle ja pois ja Blu-ray-aseman avaamisesta. Takapaneelissa on kaikki tarvittavat liittimet.

Laite on varustettu AMD Jaguar -prosessorilla (8 ytimellä) ja grafiikkakortilla - AMD Radeon. Konsolissa on 8 Gt: n RAM-muistia ja 1 TB: n HDD-muistia. Akku DualShock 4 sallii konsolin toimia jopa 8 tuntia ilman taukoa. Peliohjain PlayStation 4 langaton. Se on erinomainen ergonomia ja sopii täydellisesti käteen. Kaikki säätimet ovat oikeassa paikassa, mikä takaa käyttömukavuuden.

edut:

 • korkealaatuinen kuva;
 • mikään peli ei riipu;
 • sisäänrakennettu virtalähde;
 • ergonominen joystick;
 • suuri valikoima pelejä.

haittoja:

 • PlayStation ™ -verkko;
 • korkeat kustannukset peleistä.

Microsoft Xbox One

Microsoft Xbox One

Seuraava paras etuliite tietysti on Xbox One Microsoftilta. Konsoli kilpailee monien vuosien ajan suositun PlayStationin kanssa. Näiden kahden gadgetin välinen ero on nähtävissä. Xbox-malli on täysin erilainen: kotelon koko on suurempi ja virtalähde ei ole sisäänrakennettu.

Huolimatta ulkoasun epäjohdonmukaisuudesta laitteen täyttö ei antanut meille mitään. AMD-prosessorissa on 8 ytintä, mikä takaa sujuvan ja nopean työn. Hyvä grafiikka tulee AMD Radeonin videopiiristä. Konsolin muisti on 8 Gt, mutta kiintolevyllä on vain 500 Gt, mikä on puolet PS4: n koosta.

AMD-videopiirit ja mobiiliprosessorit ovat korjattaneet konsolin aiempien versioiden puutteet - lämpö- ja virrankulutus on vähentynyt. Nyt laite toimii lähes hiljaa. Toinen tämän mallin siru on ylimääräisen HDMI-tulon läsnäolo. Tämän avulla voit liittää ulkoisia laitteita kuvien siirtämiseen. Ohjaussauva on valmistettu matta mustasta muovista, jolle ei tule tulosteita. Hänen ergonomia ei ole huono, hänen kämmenessään on luottavainen. Kaikki painikkeet ja vivut kulkevat tasaisesti.

edut:

 • alhainen virrankulutus;
 • hiljainen;
 • mahdollisuus katsella multimediaa.

haittoja:

 • heikompi grafiikka kuin PS4;
 • gamepad-risti;
 • pelien pitkä asennusaika.

Nintendo Wii U Premium -paketti

Nintendo Wii U Premium -paketti

Nintendo Wii U Premium Pack -konsolissa on ainakin "viileät" ominaisuudet kuin edellisessä kahdessa legendaarisessa konsolissa. Laitteen pienet mitat (269 x 172 x 172 mm) ja kevyt (1,6 kg) ovat useita kertoja pienempiä kuin Xbox ja jopa PS4. Näin voit onnistuneesti syöttää laitteen mihin tahansa sisustukseen kiinnittämättä siihen erityistä huomiota.

Laitteistossa on monipuolinen IBM-prosessori ja grafiikka - AMD Radeon HD. RAM on 2 Gt ja kiintolevyn määrä 32 Gt.

Siru Wii U voidaan kutsua uudeksi viestintäjärjestelmäksi - Miiverse. Se antaa pelaajille mahdollisuuden keskustella peleistä, jakaa mielipiteitä ja näyttökertoja, oppia uutta sisältöä ja kommunikoida. Tämän sovelluksen avulla voit kutsua ystäviä peliin, kysyä kysymyksiä, olla kiinnostunut kappaleesta ja paljon muuta.

Mukana oleva ohjain voi toimia TV: n ohjauspaneelina sekä pelin aikana että ohjelmien katselun aikana. Kameran, mikrofonin ja 6 tuuman näytön avaaminen avaa monia uusia mahdollisuuksia.

edut:

 • kompakti koko ja pieni paino;
 • kirkas grafiikka;
 • tehokas prosessori ja nopea työ;
 • epätavallinen ohjain.

haittoja:

 • korkeat kustannukset.

Parhaat kannettavat pelikonsolit

Sony PlayStation Vita WiFi

Sony PlayStation Vita WiFi

Sonyn PlayStation Vita WiFi on jatkoa jo tutulle PSP-sivulle. Edeltävä malli on pääosin lakannut soveltamasta nykyaikaisia ​​pelaajia. Aika kuluu, minkä vuoksi se, mitä aiemmin pidettiin viileänä siruna, on nyt tullut haittapuoleksi. Tältä osin insinöörit tekivät ensimmäisen ja erittäin tärkeän muutoksen - he lisäsivät toisen tikkunan. Nyt pelaajien on paljon helpompaa ajaa pois matkoilla tai lennoilla, kun se menee prosessiin. Johto on yleisesti tullut paljon sujuvammaksi ja mukavammaksi.

Muutokset vaikuttivat myös kannettavan konsolin mittoihin: siitä on tullut hieman suurempi. Nyt sinun täytyy etsiä paikka repussa tai laukussa, koska se on lähes mahdotonta laittaa taskuun. Mutta kosketusnäyttö on kasvanut, nyt se on 5 tuumaa. Lataus kestää kauan, noin 5 - 6 tuntia. Ne, jotka jo omistavat kiinteän PS4: n, on toivottavaa ostaa tämä konsoli. Hän on täysin yhteensopiva vanhemman veljensä kanssa.

edut:

 • korkea autonomia;
 • PS4-yhteensopivuus;
 • ergonomia;
 • ei lämpöä

haittoja:

 • ei ole yhteyttä televisioon;
 • sisäänrakennettu muisti - 1 Gt;
 • näyttö vilkkuu auringossa;
 • korkea hinta.

NVIDIA SHIELD Kannettava

NVIDIA SHIELD Kannettava

NVIDIAn SHIELD-kannettavan konsolin korkea hinta ansaitsee monien mukaan ansaitsemansa pennin. Se ei ole vain taskukonsoli, vaan laite, joka voi korvata paljon pelilaitteita talossa. Ensinnäkin SHIELD tukee kaikkia Android-pelejä. Lollipop-käyttöjärjestelmä on yhteensopiva edeltäjiensä koko pelilinjan kanssa muutamia vanhentuneita kopioita lukuun ottamatta. Toiseksi on olemassa yhteensopivuus kaikkien vanhojen konsolien emulaattoreiden kanssa. Kolmanneksi, HDMI: n kautta televisioon kytkemisen ansiosta saat täyden konsolin.

Malli tukee myös suoratoistoa tietokoneelta.Tämä tarjoaa mahdollisuuden tarkastella / kuunnella niitä konsolista ilman multimediatiedostojen lataamista. Mallin muotoilu on hyvin epätavallinen: taittomuoto piilottaa näytön onnistuneesti ja suojaa sitä kuljetuksen aikana. Ergonomia on korkeudella, koska kaikki säätimet sijaitsevat kätevästi ja niillä on melko suuri koko. Ainoa asia, joka voisi olla parempi, on näyttö. 5-tuumaisen yhden sijasta 6 ja 7-tuumainen istuisi helposti koteloon, koska ympärillä on tarpeeksi vapaata kehystä.

edut:

 • epätavallinen näyttösuojaus;
 • hyvä toiminnallisuus;
 • voimakas täyte;
 • ergonomia.

haittoja:

 • korkea hinta.

Nintendo 3DS

Nintendo 3DS

Yksi kätevimmistä konsoleista ei pelkästään peleihin vaan myös muihin viihteisiin voidaan kutsua Nintendo 3DS: ksi. Valmistaja ei ole turhaan tallennettu mallin 3D nimeen. Nyt konsoli todella ylpeilee tämän ominaisuuden ulkoasusta. Tietenkin sen toteutus ei ole vertailukelpoinen tietokoneen kanssa, mutta se toimii silti hyvin kannettavassa laitteessa. Kyky kytkeä Wi-Fi: n, liiketunnistimen ja gyroskoopin kautta sekä pohjakuvan käyttö kosketusnäytönä antaa pelaajalle erinomaisen tunnelman, joka upottaa sen pitkälle peliin.

Kaksi samanaikaisesti kuvaavaa kameraa ansiosta käyttäjä voi kuvata videoita, valokuvia ja jopa animaatioita 3D-muodossa. Laite pystyy toimimaan ilman latausta jopa 8 tuntia, ja tämä on erittäin suuri luku. Ohjainten uusi sijainti mahdollistaa pelaamisen erittäin kätevästi. ARM quad-core -prosessori tekee konsolista nopean.

edut:

 • 3D-toiminto;
 • jopa 8 tuntia ilman latausta;
 • nopea työ;
 • ergonomia;
 • clamshell-kotelo;
 • alhainen hinta

haittoja:

 • näytön koko - 3 tuumaa;
 • sisäänrakennettu muisti - 1 Gt.

Mikä pelikonsoli ostaa

1. Aikaan testattujen klassikkojen faneille kannattaa ostaa tyylikäs ja tehokas PlayStation 4 -konsoli kuuluisalta Sony-yhtiöltä.

2. Suosittelemme Xbox One: a Microsoftilta kaikille Xbox-faneille ja vain niille, jotka haluavat ostaa kunnollisen laatukonsolin. Laitteen hinta on hieman alhaisempi kuin PS4: n hinta, mutta laatu on lähes sama.

3. Nintendon pelien fanit suosittelevat voimakkaasti kiinnittämään huomiota kiinteään konsoliin Wii U Premium Pack. Korkeista kustannuksista huolimatta konsoli on erittäin hyvä ja ansaitsee olla paras kahden edellisen kilpailijan kanssa.

4. Kaikille kiinteän PS4: n omistajille on toivottavaa hankkia Sonysta kannettava PlayStation Vita WiFi -konsoli. Se tukee kaikkia vanhoja PSP-pelejä ja on myös täysin yhteensopiva vanhemman veljensä kanssa.

5. Niille, jotka eivät valitettavasti anna paljon rahaa paljon kannettavaan konsoliin, jossa on laaja toiminnallisuus, suosittelemme ostamaan SHIELD Portable NVIDIAsta. Epätavallinen muotoilu, tuki kaikille pelilinjoille ja kyky yhdistää tietokoneeseen tekevät konsolista välttämättömän pelaajille.

6. Nintendo 3DS -malli sopii lapsille ja aikuisille. Laitteen alhainen hinta, nopea työ ja epätavallinen kirkas muotoilu ilahduttavat kaikkia pelin ystäviä poissa kotoa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset