mylogo

Wja teknisen vallankumouksen viimeisinä vuosina mobiiliteollisuus "rauta" -tehon suhteen muuttui tasaisesti kiinteän laitteen indeksiin. Pelikortit ja uuden sukupolven prosessorit käsittävät pelikannettavat eivät ole mitenkään huonompia kuin peliasemat. Nykyiset valmistusprosessit komponenttien valmistamiseksi mahdollistavat videokortin asennuksen pienessä tapauksessa, joka on yhtä tehokas kuin täysikokoinen tietokone. Mutta kaiken pelinratkaisujen runsauden keskellä on helppo kadota jokaiselle pelaajalle. Pitäisikö minun kiinnittää huomiota kannettavan tietokoneen ulkonäköön? Mikä on tärkeämpää - prosessori tai videokortti? Miksi pelikannettava tarvitsee paljon RAM-muistia ja tarvitsetko 4K-näytön? Vastauksia kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin käsitellään artikkelissamme..

 

 

1

Pelikannettava tietokone, jonka yritys valitsee

Käsite "pelikannettava" ilmestyi suhteellisen hiljattain. Aikaisemmin igrobukia ymmärrettiin mobiililaitteeksi, joka kykenee kilpailemaan henkilökohtaisten tietokoneiden ja peliasemien kanssa, jos ei yhtä. Tällä hetkellä pelikannettavien segmentti on kasvanut niin paljon, että valmistusyritykset ovat asettaneet erityisiä pelisarjoja erityiseen markkinarakoon. Järjestelmän mukaan Asusin Gamers-mallin linja, HP: n Omen, Dellin AlienWare ja muut. Viime vuonna Samsung, jonka tuotemerkki oli Odyssey ja Lenovo Legion, ilmoittivat suunnitelmistaan ​​pelisegmenttiin.

Heistä erottuu Razer, joka on johtava pelialan valmistaja. Tämän yrityksen laitteet ovat kuitenkin niin kalliita, että parhaiden pelikannettavien luokassa sopivat venytys, koska ostajalle ensinnäkin hinta-laatusuhde on tärkeämpi.

Kun otetaan huomioon koko pelikannettavien markkinat, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraavien yritysten malleihin:

1. asus

Pelisarja Pelaajien tasavalta. Markkinoilla on malleja alkuperäisestä, keskitasosta ja huipputasosta sekä raskaita pelilaitteita, joissa on kaksi videokorttia ja vesijäähdytysjärjestelmä.

2. notko

AlienWare-pelisarjat, joissa on kalliita mutta laadukkaita ratkaisuja. Kannettavien tietokoneiden linja on saatavilla eri näytön diagonaaleilla, jolloin pelaajat voivat valita optimaalisen koon.

3. HP

Pelisarja Omen, jossa on kannettavat tietokoneet klassisessa tapauksessa ja tuottava "rauta". Ensisijaisesti tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat pelien lisäksi käyttää kannettavaa tietokonetta muihin tehtäviin, olipa kyse sitten Avtokadista tai videon kuvauksesta.

4. Lenovo

Uutta mallia Legion edustaa useita "tuoreita" ratkaisuja nykyaikaiseen "laitteistoon", joka houkuttelee päivityksen ystäville.

5. MSI

G-sarja, joka on suunniteltu niille, jotka haluavat saada enimmäismäärän ja gigatavun kohtuuhintaan.

6. Acer

Predator-pelisarja, joka on yksi ensimmäisistä markkinoilla, tunnetaan "julmuudestaan" hinnoittelu- ja laaturatkaisuissa.

Epäilemättä mikä tahansa liikuteltava tietokone, joka on varustettu liian viileällä prosessorilla ja videokortilla, voidaan tuoda "pelikannettavaan". Valmistajat kuitenkin erottavat tämän segmentin ensinnäkin siitä, että kaikki pelin soittimen toiminnot ja ominaisuudet on suunnattu käyttäjälle. Esimerkiksi näppäimistön taustavalo voi pilkkoa "tanchikiksi" yön keskellä, ja erilaiset "jäähdytinholkit" ja vesijäähdytysjärjestelmät tekevät näistä taisteluista pidempiä, koska kannettavan tietokoneen lämpötila nousee pelien aikana.

Ehkä, kun valitset pelikannettavan, sinun ei pitäisi kiinnittää huomiota suunnitteluun, vaan sen teknisiin ominaisuuksiin, koska peliteollisuus kehittyy harppauksin.Nykyiset pelit vaativat enimmäisominaisuuksia laitteistosta. Jos pari vuotta sitten oli tarpeeksi 4 gigatavua RAM-muistia, vuoden 2017 tuoreet otsikot vaativat vähintään 8 gigatavua RAM-muistia ja NVIDIA GTX 970 -grafiikkakorttia. Jos tietokoneessa päivitys on helppo toteuttaa, niin kannettavilla tietokoneilla se ei ole niin helppoa, koska prosessorin ja videolaitteen vaihtaminen on ylellinen.

Pelikannettavan omistajalle ainoa päivityspiste on lisämuistin RAM-muistien lisääminen ja perinteisen kiintolevyn kiintolevyn vaihtaminen SSD-asemaan. Näin ollen kannettavan tietokoneen hankkimiseksi on harkittava peliteknologian kehittämistä ja ostettava laite, jolla on "tehovara".

Mitä teknisiä eritelmiä kannattaa kiinnittää huomiota:

1. Videokortti on kaikkien pelijärjestelmien tärkein osa, koska se on kaikkien tietojen käsittely ja sen näyttö näytössä. Nykyiset tekniikat mahdollistavat minkä tahansa kannettavan varustamisen NVIDIA GeForce 1050 -korttikortilla. Tämä 10-sarjan sarjatason videopiiri riittää pelaamiseen, jossa on hyväksyttävä suorituskyky. Ottaen huomioon, että videokortit ovat la GTX 950: n alapuolella, sen arvo ei ole sen arvoinen, koska ajan myötä niiden suorituskyky ei salli modernien pelien pelaamista mukavasti. Tästä syystä meidän parhaiden pelikannettavien tarkastelu sisältää laitteita vain NVIDIA 10-sarjan videolaitteilla.

2. Näyttö - kannettavan tietokoneen näytön koko riippuu tietenkin soittimen asetuksista. Yleisimmät ovat 15 ja 17 tuuman laitteet. Markkinoilla on kuitenkin 14 tuuman pienikokoisia kannettavia tietokoneita sekä 18 ja 21 tuuman ”hirviöitä”, joiden paino 9 kilon kohdalla ei salli niiden olevan mobiililaitteita. Mutta jos näytön koko on puhtaasti henkilökohtainen mielipide, sinun ei pitäisi maksaa liian suurta näytön resoluutiota. 4K-näyttö on eräänlainen markkinointi, koska ihmisen silmä ei eroa kuvaa Full HD-matriisista 15 tuumaa kohden. Kyllä, ja käsitellä 4K-resoluutio vaatii paljon enemmän resursseja. Pelikannettavaan riittää Full HD -näyttö, jossa on laadukas IPS-matriisi.

3. Prosessori on tärkeä osa mitä tahansa laitetta, mikä paljastaa videokortin mahdollisuuden. Intel Core i5: n alapuolella olevien prosessoreiden kannettavien tietokoneiden ottaminen on epäkäytännöllistä, koska viime vuosina tehdyt pelit sisältävät kaikki neljä ydintä. Kyllä, ja kun valitset prosessorin pelikannettavaan, sitä tulee käsitellä varoen. Intel-prosessorin merkitseminen voi siis paljastaa sen ominaisuudet. Esimerkiksi Intel Core i7-7700HK - ensimmäinen numero väliviivan jälkeen ilmaisee laitteen syntymistä (6 - Skylake, 7 - Kaby Lake) ja kirjaimen etuliite lopulta paljastaa sen energiatehokkuuden ja ylikellotuskyvyn. On suositeltavaa, että prosessorin nimi sisältää etuliitteen HQ tai HK (K on lukittu ylikellottamista varten, Q on 4 ydintä, H on korkean tason integroitu grafiikka). Älä missään tapauksessa ota kannettavia tietokoneita peleihin, joissa on prosessorit, joiden nimi on kirjain U (erittäin alhainen virrankulutus), koska nämä piirisarjat alensivat aluksi kellotaajuutta energian säästämiseksi.

4. RAM-muistin määrä - vähintään 8 gigatavua RAM-muistia, edullisesti DDR4-taajuutta, joka toimii 2100 MHz: n taajuudella ja jossa on mahdollisuus laajentaa. Älä kiinnitä huomiota markkinoijien temppuihin akun pitkän käyttöiän suhteen, koska mikään pelikannettava ei voi kestää 3-4 tuntia. Ja useimmat pelaajat haluavat pelata ampujaa pöydällä. "Sohvapelaajille" ja televisioiden faneille tarjotaan pelikonsoleja, jotka täyttävät täysin roolinsa.

Paras pelitason pelikannettavat

Acer Aspire VX 15 VX5-591G

Acer Aspire VX 15 VX5 591G

Acer Aspire VX 15 VX5-591G - vaikka se ei kuulu "predatoriaaliseen" linjaan, valmistaja sijoittaa itsensä peliliuokseksi edulliseen hintaan. Tämä Acerin malli on esitetty alkuvuodesta 2017, mutta se on jo onnistunut sekoittamaan pelialan yhteisöön kohtuullisen hinnan ja siihen asennetun videokortin vuoksi. Tuleva omistaja saa nykyaikaisen prosessorin ja videopiirin NVIDIA GeForce GTX1050, jossa on 4 gigatavua videomuistia. Itse asiassa Acer Aspire VX 15 VX5-591G on edullisin kannettava tietokone, jossa on Nvidian GTX1050.

Eyserin pelikannettava on varustettu neljän ytimen Intel Core i5-7300HQ: lla, jossa on lukitsematon kerroin, joka toimii 2,5 GHz: ssä. Nopeaan tietojenkäsittelyyn tarjotaan 8 gigatavua DDR4-toimijoita, jotka ovat enemmän kuin tarpeeksi pelien suorituskyvylle. Acer Aspire VX 15 VX5-591G on 15,6 tuuman laite, jossa on Full HD -näyttö, taustavalaistu rauta punainen näppäimistö ja valikoima nykyaikaisia ​​portteja ja ominaisuuksia.

edut:

 • i5-prosessori, jossa on 4 fyysistä ydintä;
 • ylilukitus TurboBoost-tilassa jopa 3,6 GHz: iin asti;
 • tehokas videokortti Geforce GTX 1050;
 • näppäimistön taustavalo;
 • mahtava HDD-1 teratavun kovalevy;
 • paras suhde "hinta / rauta";
 • mukava muotoilu ilman "fiksuja ja hirvittäviä" elementtejä.

haittoja:

 • TN-matriisinäyttö;
 • ei SSD-käyttöjärjestelmää.

ASUS ROG GL553VD

ASUS ROG GL553VD

ASUS ROG GL553VD on pelikannettava Gamers Republic of Series -sarjassa. Kuten edellä mainittu Acer, se on varustettu viimeisimmän sukupolven Intel Core i5-7300HQ -piirisarjalla, jossa on neljä ytintä ja kellotaajuus 2,5 GHz. L3-välimuisti on 6 megatavua ja 8 gigatavua RAM-muistia riittää nykyisiin pelinimikkeisiin.

Peligrafiikkakortti on Geforce GTX 1050, jossa on neljä gigatavua 4 Gt: n GDDR5-videomuistia. Näyttö ASUS ROG GL553VD esitteli IPS-matriisin Full HD-resoluutiolla. ROG-rivin joukossa tämä malli on paras vaihtoehto budjettipelilaitteille.

edut:

 • Geforce GTX 1050-näytönohjain, jossa on 4 gigatavua videomuistia;
 • viimeisimmän sukupolven Intel Core i5: n neljän ytimen prosessori;
 • teknologian saatavuus TurboBoost;
 • kohtuullinen hinta korkean suorituskyvyn prosessorille ja videokortille;
 • tilava kovalevy 1 teratavu;
 • käytettävissä olevien muistipaikkojen saatavuus lisää RAM-muistia ja SSD-asemaa varten.

haittoja:

 • SSD-käyttöjärjestelmän puuttuminen peruskokoonpanoissa;
 • tuotemerkin runko;
 • hybridi 3,5 millimetrin miniliitin.

MSI GP72 7RD Leopard

MSI GP72 7RD Leopard

MSI GP72 7RD Leopard on toinen peliryhmän jäsen, joka on varustettu Nvidian Geforce GTX 1050 -videokortilla. Versiosta riippuen videomuistin määrä voi vaihdella 2 - 8 GDDR5. Toisin kuin hintaluokassa olevat analogit, Leopard on 17,3 tuuman muistikirja, jonka resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. ”Paksu” -kotelon alla on huippuluokan Intel Core i7-7700HQ -prosessori, jonka kellonopeus on 2,8 gigahertsiä ja jossa on 6 megatavua L3-välimuistia.

Lisäksi MSI GP72 7RD Leopardissa on 16 gigatavua DDR4-muistia ja teratavun kiintolevyasema. Yksinkertaisin vaihtelu ei ole valmis käyttöjärjestelmällä, joka säästää rahaa.

edut:

 • mukava terässarjan näppäimistö taustavalolla;
 • Geforce GTX 1050-näytönohjain, jossa on 2/4/8 gigatavua videomuistia versiosta riippuen;
 • huippuluokan Intel Core i7 ja TurboBoost;
 • puhallinjärjestelmän kiihdytys yhdellä painikkeella;
 • tilava kovalevy 1 teratavu;
 • Jäähdytysjäähdytin Boost 4.

haittoja:

 • ei SSD: tä yksinkertaisissa kokoonpanoissa;
 • 17,3 tuuman näyttö "tuulettimessa";
 • TN-matriisi joissakin muutoksissa.

Paras pelikannettavat keskellä

MSI GE72VR 6RF

MSI GE72VR 6RF

MSI GE72VR 6RF edustaa keskisegmenttiä, joka korkean suorituskyvyn ja edullisten kustannusten ansiosta voi helposti kilpailla yhtäläisin ehdoin huippuluokan ratkaisuilla. Kannettavan tietokoneen näyttö toimii 17,3 tuuman TN-matriisilla Full HD -resoluution avulla. Onboard - 6. sukupolven Intel Core i7-6700HQ -prosessori, NVIDIA GeForce GTX 1060 -grafiikkapiiri, jossa on kolme gigatavua videomuistia ja 8 gigatavua RAM-muistia.

Laitteen kotelo on valmistettu metallista, ja sen yläosa on peitetty ohuella kiillotetulla alumiinilla. MSI GE72VR 6RF -pelikannettavan pääominaisuus on VR: n, virtuaalitodellisuuden teknologian tuki.

edut:

 • neljän ytimen Intel Core i7 ja TurboBoost;
 • Geforce GTX 1060-näytönohjain, jossa on 3 gigatavua videomuistia;
 • 1 teratavun kovalevy;
 • VR-teknologian tuki;
 • metallikotelo, jossa on suuri määrä rajapintoja.

haittoja:

 • Merkitty tapaus, jossa kerätään sormenjäljet;
 • TN-matriisi useimmissa muunnoksissa.

ASUS ROG GL502VM

ASUS ROG GL502VM

ASUS ROG GL502VM on tyylikäs ASUS-peli, joka on varustettu Intel Core i7-6700HQ -prosessorilla ja 8 gigatavua RAM-muistia.Video-siru on GeForce GTX 1060 NVIDIAsta 6 Gt: n GDDR5-videomuistilla. Tämä "raudan" yhdistelmä mahdollistaa vetämällä kaikki pelit mahdollisimman tehokkaasti, koska näyttöä edustaa 15,6 tuuman Full HD -matriisi.

Laitteen paksuuden pienentämiseksi kehittäjät lahjoittivat DVD-aseman .. Puhaltimien korkeasta suorituskyvystä huolimatta riittämätön jäähdytys on mahdollista, ja sen seurauksena FPS pienenee peleissä. Hybriditietokoneen levyjärjestelmä, joka on yhdistetty HDD-kiintolevyyn 1 teratavun työssä SSD-asemaan, jonka kapasiteetti on 256 gigatavua ja joka lasketaan järjestelmässä.

edut:

 • huipputason Intel Core i7-6700HQ;
 • suuri määrä videomuistia Geforce GTX 1060: ssa;
 • hyvä pelaaminen;
 • tyylikäs muotoilu ja mukava näppäimistö;
 • matta anti-glare -näyttö;
 • SSD-käyttöjärjestelmä 256 gigatavua.

haittoja:

 • yksi paikka RAM-muistin määrän laajentamiseksi;
 • korkea lämpö peleissä, jotka vaativat lisäjäähdytystä;
 • Markyn tapaus.

HP OMEN 17-w109ur

HP OMEN 17 w109ur

HP OMEN 17-w109ur - menetetty Asusin ja MSI: n edustajien joukosta, HP: n kannettava tietokone on OMEN-sarjan pelikirja. Pelikirjan tapauksessa Intel Core i5 6300HQ on 2,3 gigahertsiä ja 8 gigatavua RAM-muistia. Kannettavan tietokoneen pääominaisuus on GeForce GTX 1060, jossa on kuusi gigatavua videomuistia, joka riittää pelien ultra-suorituskykyyn.

Diagonaalikoko vastaa mallin nimeä - 17,3 tuumaa ja resoluutiolla 1920 1080 pikseliä. Samalla matriisi on korkealaatuinen, valmistettu IPS-tekniikasta ja heijastavasta pinnoitteesta. DVD-asemaa ei ole kannettavassa tietokoneessa, mutta 1 teratavun suuritehoinen kovalevy on asennettu.

edut:

 • neljän ytimen Intel Core i5 6300HQ;
 • tehokas GeForce GTX 1060 -grafiikkakortti, jossa on 6 gigatavua muistia;
 • matta anti-glare -näyttö;
 • mukava muotoilu ja laadukkaat kaiuttimet.

haittoja:

 • ei SSD: tä;
 • meluisa jäähdytysjäähdytin;
 • muovikotelo.

Paras pelikannettavien huipputaso

MSI GT73VR 6RF Titan Pro

MSI GT73VR 6RF Titan Pro

MSI GT73VR 6RF Titan Pro on yksi parhaista tavoista viettää valtavan määrän pelikannetta, jossa on tehokas NVIDIA GeForce GTX 1080. MSI: n igrobukan 8 GB: n GDDR5X-videokortin lisäksi mukana on kuudennen sukupolven Intel Core i7 6820HK -prosessori, jossa on 8 Mt L3-välimuistia . Normaali 16 Gt: n RAM-muisti laajenee helposti 64 gigatavuun emolevyn neljän korttipaikan takia.

Laitteen näyttöä edustaa 17,3 tuuman IPS-matriisi, jossa on Full HD-resoluutio. Pelit voidaan ajaa joko 1 teratavun HDD-kiintolevyltä tai 256 gigatavun SSD-kiinteän aseman asemalta. Kaikki tämä "rauta ylellisyys" on pukeutunut metallikoteloon, jonka paksu on 5 cm ja paino 4,5 kg.

edut:

 • huippuluokan Intel Core i7 6820HK, jossa on 8 Mt: n L3-välimuisti;
 • Geforce GTX 1080: n paras grafiikkakortti, jossa on 8 gigatavua muistia;
 • suuri määrä RAM-muistia, jota voidaan laajentaa doplotovilla;
 • tehokas jäähdytysjärjestelmä;
 • Terässarjan näppäimistö, jossa on muokattavissa oleva taustavalo;
 • metallikotelo;
 • hybridikäyttöjärjestelmä.

haittoja:

 • suuri paksuus ja paino;
 • korkea hinta, tavallisen kuluttajan saatavilla.

ASUS ROG G701VI

ASUS ROG G701VI

ASUS ROG G701VI - Asus ROG -asennuksen huippumalli. Kuten yllä oleva "hirviö" MSI: ltä, pelikannettavassa on Intel Core i7 6820HK -piirisarja ja GeForce GTX 1080 -videokortti NVIDIAsta 8 GDDR5X: llä. Huippuluokassa on 64 gigatavua RAM-muistia ja 1 teratavun SSD-asema. Kehittäjät päättivät luopua hitaista kiintolevyistä, mutta tällainen epäonnistuminen vaikutti merkittävästi laitteen hintaan.

Vaikka 17,3 tuuman kannettava tietokone on kompakti, ASUS ROG G701VI ei ylikuumene pitkien taistelujen aikana ja selviää helposti nousevista lämpötiloista kehittyneen jäähdytysjärjestelmän ansiosta. Full HD -matriisin ja tuottavan "raudan" ansiosta kannettava tietokone, jossa on tämä kokoonpano, vetää kaikki pelit ultra-asetuksiin seuraavien parin vuoden aikana.

edut:

 • NVIDIA Geforce GTX 1080, jossa on 8 gigatavua muistia;
 • Tehokas Intel Core i7 6820HK -prosessori, jossa on lukitsematon kerroin;
 • 64 gigatavua RAM-muistia;
 • ohut tällaiselle "rauta" -kotelolle;
 • Mahdollistaa SSD: n 1 teratavulla.

haittoja:

 • hinta, hinta, hinta ...

Mikä pelikannettava tietokone ostaa

Mikä tahansa pelikannettava määritelmän mukaan ei voi olla halpaa, koska korkean suorituskyvyn ja kalliiden komponenttien on oltava korkealaatuisen grafiikan näyttämiseen:

1. Jos jokainen penniäkin on sinulle tärkeä, sinun on ensin kiinnitettävä huomiota NVIDIA GeForce 1050 -grafiikkakorttien sisääntulotason kannettaviin tietokoneisiin, joten 15-tuumaisissa ratkaisuissa voidaan suosia sekä uutta Acer Aspire VX 15 VX5-591G: tä että aikaa testattu ASUS ROG GL553VD. Haluatko "leikata säiliöiksi" suurella näytöllä? Osta MSI GP72 7RD Leopard on paras ostoksesi.

2. GeForce 1060/1070 -videokorttien keskihinta-segmentistä on melko vähän kannettavia tietokoneita. Ehkä paras ratkaisu olisi hankkia MSI GE72VR 6RF -malli, joka yhdistää suorituskykyiset laitteistot ja modernit VR-tekniikat, jotka tuovat pian PC-pelit uudelle tasolle.

3. Niille, jotka haluavat antaa kaiken maksimaalisesti, on ASUS ROG G701VI, jolla on huippuluokan NVIDIA GeForce 1080, jonka avulla voit asettaa grafiikka-asetukset ja tarjota edelleen vakaan 60 FPS: n.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset