mylogo

DVR on moderni kompakti videovalvontalaite. Useimmiten DVR: t ostetaan autoille. Jos ensimmäiset tallentimet olivat ylellisyyttä tai leluja, tämä laite on nykyään melko välttämätön. Useimmat kuljettajat ovat jo onnistuneet arvostamaan auton tämän elementin myönteisiä ominaisuuksia. Tällaisen laitteen läsnäolo autossa auttaa aina välttämään ristiriitaisia ​​tilanteita, jotka usein syntyvät tiellä. Tallennin tallentaa ja tallentaa matkatiedot. Onnettomuuden sattuessa kiistoja liikennepoliisin edustajien, jalankulkijoiden kanssa, joilla on tällainen laite, on helppo löytää syyllinen ja todellinen rikkomisen syy tunnistetaan ja osoitetaan. Kuten kodinkoneiden valinnassa, auton DVR: n ostaminen olisi lähestyttävä kokonaisvaltaisesti.

 

 

1

Parhaat DVR-valmistajat - mikä yritys valitsee

Paras laitevalmistajat on valittu erityisesti niille lukijoille, jotka eivät halua hallita aihepiiriä kokonaan, vaan tarvitsevat pikaisesti DVR: n ostamisen ottamatta huomioon tärkeimmät ominaisuudet.

Nämä valmistajat sisältävät:

1. Mio mivue

2. StreetStorm

3. Datakam

4. BlackVue

Saat tarkempia tutkimuksia parhaista DVR-mainostetuista tuotemerkeistä voit tarkastella parhaat videonauhurit. Kotimaisten tuotteiden tuulettimia suositellaan kiinnittämään huomiota luotettavaan venäläiseen brändi Texetiin.

Toimintaperiaate ja laite DVR

videorigistrator princip raboti

DVR on laite tietojen keräämiseksi, joka suorittaa videotallennuksen siitä, mikä tapahtuu vakiintuneessa perspektiivissä toiminnan aikana.

Laite itse on seuraavien pääkomponenttien rakenne:

 • seurata;
 • CPU;
 • akku;
 • kamera;
 • muistikortit;
 • asuminen;
 • asennus.

Rakennusten videonauhurit voidaan kytkeä päälle joko itsenäisesti tai automatisoimalla tämä prosessi. Automotive-versiot alkavat toimia automaattisesti, kun sytytysvirta kytketään päälle. Aloittaa heti kuvaamisen kaiken, joka kuuluu kameran näkökenttään, tallennetaan matkan aikana ja tallennetaan muistikortille.

Nykyaikainen tekniikka on suunniteltu siten, että kaikki sen tallenteet voidaan katsoa milloin tahansa. Tämä voidaan tehdä itse tallentimella tai poistaa USB-muistitikun ja katsella tallenteita tietokoneella, kannettavalla tietokoneella tai jopa älypuhelimella.

Toimintaperiaate perustuu seuraaviin vaiheisiin:

 • kamera suorittaa videokuvauksen asetettujen aikavälien mukaan;
 • signaali lähetetään kaapelin kautta DVR: lle;
 • laite käsittelee saapuvan signaalin ottaen huomioon videon keston, luomispäivän ja -ajan;
 • Erityinen koodekki pakkaa vastaanotetut tiedot ja siirtää ne sisäiseen tai ulkoiseen muistiin.

DVR: n tyypit eroavat toisistaan, sillä ne voivat liittää jopa 8 analogista tai IP-kameraa sekä mikrofonin.

DVR-tyypit ja niiden tarkoitus

Perinteisesti kaikki DVR: t voidaan jakaa kahteen suureen ryhmään: liikkuva ja kiinteä.

Kiinteät DVR-laitteet

videorigistrator stacionarnii

Kiinteät - nämä lajikkeet, joiden työ riippuu kolmannen osapuolen laitteista.

Kiinteitä videonauhureita on 3:

1. verkko

Tällaisten laitteiden toiminnan periaate perustuu signaalin kaappaamiseen IP-kamerasta, tietojen arkistoimisesta ja tallentamisesta.

2. Hybridilaitteet

Yhteensopiva sekä IP-kameroiden että analogisten kameroiden kanssa.

3. Perustuu PK

Monitoimilaitteet, jotka käyttävät tietokoneen tehoa.

Ryhmän edut:

 • mahdollisuus käyttää minkä tahansa tyyppisiä rakennuksia videovalvontajärjestelmässä: yksityiset talot, toimistot, julkiset rakennukset ja laitokset turvallisuustarkoituksiin asiakaspalvelupisteissä;
 • prosessorin teho - ja siksi korkealaatuinen tallennus.

Ryhmän haitat:

 • korkeat kustannukset;
 • palkata asiantuntijoita asennusta varten.

Mobiilit DVR: t

videorigistrator mobilnii

Ryhmä mobiileja DVR-laitteita on auton malleja. Niitä käytetään usein liikennetietojen tallentamiseen, tallentamiseen ja tallentamiseen ehdottomasti mistä tahansa ajoneuvosta, mukaan lukien veneet, jahdit.

Plussat:

 • helppo asentaa;
 • suuri valikoima sekä toiminnallisessa että hintaluokassa;
 • kohtuuhintaisia;
 • tallennusprosessin automatisointi.

miinukset:

 • houkutella hakkereiden huomiota;
 • häiritsevien johtimien läsnäolo, joka johtaa savukkeensytyttimeen;
 • tarve ostaa kortteja, joissa on paljon muistia.

Monet käyttivät DVR-laitteita autoissa. Mutta niitä käytetään muissa eri toimialoissa.

DVR-valintavaihtoehdot

videorigistrator parametri vibora

On järkevää valita sopiva DVR useiden tekijöiden perusteella: tekniset ominaisuudet, laatu-hinta-suhde, monipuolinen palaute, tuotemerkin suosio jne.

Kun valitset autolle DVR: n, on kiinnitettävä huomiota seuraaviin parametreihin:

Videon resoluutio

Indikaattori, joka vaikuttaa lopullisen kuvan laatuun. Tallentimien parhaat laajennukset ovat HD (1280: 720 p) ja Full HD (1920: 1080 p). Useimmilla budjettimalleilla, joiden laajentaminen on kaukana enimmäismäärästä, on sisäänrakennettu interpolointitoiminto. Tämä toiminto venyttää kuvan haluttuun kokoon, mutta kuva jaetaan kuutioksi. Siksi, kun ostat laitetta autollesi, sinun on varmistettava, että sinulla on suurin resoluutio ja ei interpolointitoimintoa.

Näytön läsnäolo

Monissa nykyaikaisissa malleissa ei ole näyttöä, mutta silti on paljon helpompaa käyttää laitetta sen kanssa - katselukulmaa on helpompi säätää ja myös tallennettuja materiaaleja nopeasti tarkastella.

Katselukulma

Tämä indikaattori vastaa levytilan leveydestä. Optimaaliset ostot ovat tallentimia, joiden katselukulma on 90-120 °. Niiden avulla voidaan kattaa lähialueet, kaikki liikennemerkit ja muut yksityiskohdat kuvaamisen aikana. Jos merkkivalo on alle 90 astetta, vain auton kaista putoaa kehykseen, eikä kaikkia autossa vasemmalla ja oikealla olevia tapahtumia tallenneta. Muuten, jos katselukulma on liian suuri, kuvan laatu kärsii suuresti. Tämä antaa mahdollisuuden tarkastella kaikkia pieniä yksityiskohtia, kuten merkkejä, numeroita, merkintöjä.

Kamerien lukumäärä

Nykyaikaisissa DVR-laitteissa on mallit, joissa on yksi tai useampi kamera, jotka pystyvät tallentamaan kaikki auton ympärillä tapahtuvat tapahtumat, toisin sanoen sivulta, takaisin, edestä tai jopa sisältä.

Sisäinen muisti

Lähes kaikki modernit DVR-laitteet on varustettu upotetulla muistikortilla, johon kaikki videotiedostot tallennetaan. Videoita voidaan kuitenkin tallentaa laitteen sisäiseen muistiin. Sen suuri äänenvoimakkuus on sopiva tapauksissa, joissa muistikortti on poistettava ja siirrettävä tilapäisesti jollekulle.

Akun kapasiteetti

Kuten minkä tahansa muun mobiililaitteen tai kodinkoneen tapauksessa, akun kapasiteetti on tärkeää sen toiminnan keston ajan ilman, että se liitetään verkkovirtaan. Tätä parametria ei tarvitse valita tärkeimmäksi. Paristot toimivat itsenäisesti 1-8 tuntia. Mutta voit aina ladata ne savukkeensytyttimestä. Heidän työnsä kesto on tärkeä vain onnettomuuden sattuessa ja auton virransyötön seurauksena tapahtuneen rikkomisen yhteydessä tai vain siinä tapauksessa, että auto pysähtyi.

G-anturi tai iskuanturi

Jos auto vahingoittuu, DVR asettaa tämän hetken elokuvaan erillisessä tiedostossa. Nämä turvatoimenpiteet on suunniteltu varmistamaan, että laite ei korvaa vahingossa videon keskeistä hetkiä.

Kuvausnopeus

Toinen osoitin, joka vaikuttaa lopullisen videon laatuun. Tämän nopeuden osoittimen optimaalinen arvo on vähintään 30 kuvaa sekunnissa.

Mitat ja asennusmenetelmä

Useimmat kuljettajat haluavat valita pienikokoiset laitteet, jotka eivät häiritse tuulilasia eivätkä häiritse vapaata näkymää. Kiinnitysmenetelmä voi myös olla erilainen: imukupit lasille, teipillä, kojelaudalla. Tässä jokainen kuljettaja voi valita haluamansa vaihtoehdon.

HDMI-, USB-, TV-lähtöliittimien saatavuus

Niiden avulla voit katsella tallenteita muilta laitteilta.

Mikä DVR valita

videorigistrator kak vibrat

DVR: n ostamisen pitäisi olla tarkoituksellista. Ensi silmäyksellä laite saattaa tuntua ihanteelliselta, mutta ennen ensimmäistä epämiellyttävää tapahtumaa, kun havaitaan laitteen merkittäviä vikoja.

Ensin on tunnistettava gadgetin hankinnan tärkeimmät tavoitteet:

1. Jos haluat tallentaa tilanteen tiellä ja mökin sisällä, tarvitset tallentimen, jossa on kaksi kameraa. Voit ostaa yleismaailmallisen mallin, jolla on kyky kytkeä minkä tahansa määrän kameroita. Tätä varten tarkastellaan laitteen ominaisuuksia, erityisesti sen kanavien lukumäärää.

2. Laitteiden tärkein ominaisuus on tietojen kiinnittäminen. Siksi pääparametri on kuvanlaatu. Budjettimallit eivät kykene ylpeillä hyvällä laajennuksella, joka voi kääntyä ympäri tapahtuman tapauksessa, joka ei ole gadgetin omistajan hyväksi. On tärkeää ostaa tallennin, jonka tallennuslaatu pysyy korkeana jopa yöllä.

3. Tilan säästämiseksi oli melko järkevää ostaa laitteita ilman näyttöjä. Laite ei ole sokea eikä häiritse ohjainta, voi nopeasti ja helposti välittää tietoja kaapelin tai Wi-Fi-toiminnon kautta. Ergonomia ja kompakti ovat erittäin tärkeitä parametreja, joten joskus ei ole mitään järkeä, jos tallentimen näyttö on liian pieni. Jos ostat jopa laitteen näytöllä, niin enemmän. Hän pystyy suorittamaan elektronisen peilin, taustakameran tehtävän tai toimimaan kaistavälin avustajana.

4. Kuka haluaa saada pelkästään videon tallennuslaitteen, mutta monitoimilaitteen, on kiinnitettävä huomiota malleihin, joissa on lisäominaisuuksia. GPS-moduuli voi suorittaa navigaattorin toiminnon, joka on erittäin kätevä yhdistää yhteen laitteeseen. Pysäköintitila-toiminto säästää laitteen muistia seisokien aikana. Tutkanilmaisimen toiminto on myös erittäin hyödyllinen.

Jokaisella käyttäjällä on tiettyjä mieltymyksiä ja vaatimuksia DVR: ille. Mutta jokaiselle asiakkaalle on hyödyllistä hankkia tallennin, jolla on täydellinen kuvan selkeys, koska tämä on laitteen koko piste. Tämä tärkein parametri ei kykene varjostamaan edes uusimpia ja hyödyllisiä toimintoja.

Kuinka paljon DVR on

videorigistrator stoimost

1. Nykyaikaisilla DVR-laitteilla ei enää ole ensimmäisiä malleja transsendenttina. Tänään voit löytää lajikkeita ehdottomasti kaikilla hintaluokilla.

2. Kustannuksia vaikuttavat ensisijaisesti laitteen lisätoiminnot. Tärkeitä tekijöitä ovat rakennuslaatu, valmistaja, tärkeimmät ominaisuudet. Useimmat gadgetit ovat hintaluokassa 1,5 - 10 000 ruplaa. Halvin niistä on Kiinasta tai Taiwanista. Ne eivät erotu yhtä merkittäviksi, paitsi kustannukset.

3. DVR-laitteilla, jotka ovat hyödyllisiä selkeästi yksityiskohtaisten kuvien muodossa, on keskimäärin 3–6 tuhatta ruplaa. Asiakkaat, jotka haluavat saada parhaan hyödyn laitteesta, arvostavat lisätoimintoja ja maksimaalista videon laajennusta, on valmisteltava 6-10 tuhatta ruplaa.

Jokaisella on oikeus päättää itsestään, mikä määrä tarvittavan ja hyödyllisen laitteen käyttöön. Ei välttämättä kallein on korkein laatu. Mutta tällaisen hankinnan säästäminen ei myöskään ole sen arvoista.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset