mylogo

Kesä on lomien ja matkojen aika. On aika huolehtia laadukkaan ja tilavan matkalaukun hankkimisesta, joka sopii kaikkeen mitä tarvitset. Tämän yksinkertaisen laitteen valinta on harkittava huolellisesti, koska raskaan ja epämiellyttävän matkatavaroiden laukku, joka on rikkoutunut matkalla, voi pilata levon vaikutuksen ja aiheuttaa paljon tarpeettomia ongelmia. Opitaan, miten löydät hyvän ja laadukkaan matkalaukun, josta tulee uskollinen kumppani monta vuotta.

 

 

valitse matkalaukku

Paras valmistajien matkatavarat pyörillä - mikä yritys valita

Kauppojen hyllyillä näet monenlaisia ​​suosittuja ja vähemmän tunnettuja valmistajia. Mutta parhaat ovat tuottaneet vanhoja yrityksiä, jotka ovat valmistaneet matkalaukkuja vuosikymmeniä. Niiden tuotteet ovat aina laadukkaita, miellyttäviä ja kestäviä.

Voit ottaa turvallisesti minkä tahansa haluamasi pussin, jos sillä on jokin näistä nimistä:

1. Tumi

2. Delsey

3. Roncato

4. Rimowa

5. Samsonite

Myös uuden matkalaukun etsiminen auttaa sinua, missä olemme tutkineet yksityiskohtaisesti parhaat matka-mallit. Voit itse valita itsellesi suuren vaihtoehdon, jos tutustut perusväreihin.

Matkalaukku

ystroistvo chemodana na kolesah

Mikä tahansa matkalaukku on vain laatikko asioille, joissa on kantokahva. Mutta modernit mukavuudet ovat varustettu lisäelementeillä:

 • Pyörät pohjassa kuljetusta varten.
 • Jalkat tai pysähdykset, jotta ne pysyvät pystyasennossa.
 • Teleskooppikahva.

Muut pienet tuotteet tekevät kotelon käyttämisestä entistä helpompaa. Tähän kuuluvat lisävarusteet (vetoketjut, salvat ja korkeatasoiset lukot) sekä useita lisävarusteita: kotelo, olkahihna, voiteluaineöljy jne.

Pyörän matkatavarat

Riippuen matkalaukun valmistusmateriaalista voidaan erottaa useita näistä laitteista. Jos haluat ymmärtää, millainen laukku sopii sinulle, harkitse yksityiskohtaisesti kunkin perheen etuja ja haittoja.

pehmeä

 kemodan na kolesah myagkii

Kankaasta valmistetut matkalaukut ovat asiakkaiden suosituimpia vähimmäispainon ja kohtuullisen hinnan vuoksi. Valmistuksessa käytettävät synteettiset materiaalit (polyesteri, nailon, polyamidi, pressu) on myös kyllästetty erityisillä suojaavilla yhdisteillä valmistuksen aikana. Tämän seurauksena pehmeiden kankaiden kannet tulevat vedenpitäviksi, hankkivat antistaattisia ja likaa hylkiviä ominaisuuksia.

Plussat:

 • Pieni paino;
 • Tyhjä matkalaukku taittuu tiukasti;
 • Radiaalinen vetoketju ja pehmeät seinät mahdollistavat kapasiteetin kasvattamisen 20%;
 • Monet sisäiset osastot ja ulkoiset taskut;
 • Erilaisia ​​malleja ja värejä;
 • Kohtuullinen hinta.

miinukset:

 • Vika - kangas kuluu nopeasti;
 • Pehmeät seinät eivät suojaa matkatavaroita puristamasta.

Nahkakotelot erottuvat toisistaan. Useimmiten nämä eivät ole massatuotantoisia malleja, vaan eliitituotteita tilauksesta. He eivät ainoastaan ​​suorita tavaroiden varastointi- ja kuljetustoimintoja vaan myös korostavat omistajan asemaa ja vaurautta. Jokaisella aitoa nahkaa sisältävällä laukulla on vaikuttava paino, se on helposti naarmuuntunut, kun huolimaton käsittely, mutta palvelee vuosikymmeniä.

muovi

 kemodan na kolesah plastikovie

Muovituotteet ovat myös erittäin suosittuja matkailijoiden keskuudessa, koska kiinteä, mutta kevyt runko suojaa sisäistä sisältöä ulkoisista vaikutuksista. Useimmat korkealaatuiset mallit on valmistettu ABS: stä, mutta myös polypropeeni ja polykarbonaatti näyttävät hyvin.Tällaisia ​​matkalaukkuja valittaessa kannattaa keskittyä hintalappuun - mitä korkeampi se on, sitä luotettavampi asia on. Budjettimallien valmistuksessa käytetään yksinkertaisimpia muoveja, jotka helposti murtautuvat iskuista tai putoamasta korkeudesta.

Plussat:

 • Hyvä kulutuskestävyys - naarmut näkyvät, mutta ennen reikiä laatikko ei hankaa;
 • Suhteellisen kevyt;
 • Herkkien asioiden suojaaminen puristuksilta ja iskuilta;
 • Vedenkestävä;
 • Helppo hoitaa.

miinukset:

 • Liian halpoja matkalaukkuja ei voi olla korkealaatuisia;
 • Huono kokoonpano.

On syytä kiinnittää huomiota muovista ja tukevasta kankaasta valmistettuihin yhdistettyihin matkalaukuihin. Ne yhdistivät molempien materiaalien edut: kevyt, houkutteleva muotoilu ja riittävä lujuus.

metalli

 chemodan na kolesah metalicheskie.jpg1

Älä pelkää - se ei ole teräksinen kassakaappi pyörillä. Nykyään metalliset matkalaukut on valmistettu erittäin kevyistä alumiiniseoksista. Mutta heidän vahvuutensa voidaan nimittäin kutsua vertaansa vailla - ainakin keskimääräiselle matkustajalle tai lomailijalle. Tällaiset tuotteet eivät pelkää mekaanista vaikutusta tai vettä tai tulta.

Plussat:

 • Poikkeuksellinen kestävyys - vähintään 10 vuotta kaikilla käyttöasteilla;
 • Korkea lujuus ja suhteellisen pieni paino;
 • Vedenkestävyys ja tulipalo;
 • Kireys.

miinukset:

 • Korkea hinta

Matkalaukun valintavaihtoehdot

 kemodan na kolesah parametri viborat

Paino ja mitat

Matkalaukun paino on varmasti tärkeä valintaperuste erityisesti niille, jotka aikovat matkustaa lentokoneella. Matkatavaroiden kuljetukseen on olemassa sääntöjä, joiden mukaan turistiluokan matkustaja voi kuljettaa heidän kanssaan enintään 23 kg matkatavaroita, ja yritysluokan hinta on 32 kg. Niin, mitä vaikeampi matkalaukku, sitä vähemmän asioita voit ottaa tielle. Älä unohda, että portaat on kuljetettava käsissä - täällä olevat pyörät eivät auta. Siksi, ennen kuin ostat, pidä nippua, jota haluat, muutaman minuutin ajan: vaikka se on tyhjä, se näyttää teille raskaalta, niin se on täynnä asioita, jotka ovat täynnä asioita.

Matkatavaroiden määrä otetaan huomioon myös matkustajakoneessa. Matkakassin korkeuden, pituuden ja leveyden summa ei saa ylittää 158 - 203 cm (jokaisella lentoyhtiöllä on omat vaatimukset tähän kohtaan). Valitettavasti myymälöissä matkatavarat luokitellaan muiden parametrien mukaan.

Täällä ne on jaettu kolmeen tyyppiin:

1. Pieni - korkeintaan 55 cm ja enintään 25 litraa.

2. Keskimäärin 65 cm ja 70 litraa.

3. Suuri - yli 80 cm pitkä ja tilavuus 70 litraa.

Pyörät - valmistuksen määrä ja materiaali

Pohjaan asennettujen pallojen lukumäärästä riippuen matkalaukut on jaettu nelipyöräisiin malleihin ja enemmän ohjattaviin pyöriin (joita ei pidä sekoittaa suosittuun leluun) neljään pyörään.

Ensimmäinen tela on kallistetussa asennossa, jossa on kolmasosa matkatavaran painosta. Mutta tällä laitteella on korkea poikkeama tiellä. Tällaisia ​​rakenteita on täydennettävä jaloilla tai taitettavilla jaloilla, jotka tukevat matkalaukkua pystyasennossa. Pyöräilijä on mukavampi matkustajalle, koska se seisoo maanpinnalla kaikilla neljällä ohjauspyörällä. Tällaisen laitteen kuljettaminen on erittäin helppoa, mutta vain täysin tasaisella pinnalla.

Paras pyörä on silikonia metallikannakkeissa - ne ovat kestäviä ja lähes hiljaisia. Muovi- tai puolisilikoni hajoaa nopeasti karkealla tiellä, naarmuttaa helposti ja riehuu armottomasti ajon aikana.

kahvat

Hyvä matkalaukku tulee kuljettaa helposti, ei vain pyörillä. Kuljetukseen voidaan käyttää sivukahvoja, joihin voidaan kuljettaa raskas pussi vaakasuoraan. Yläosassa on myös vahvistettu kahva kumilla tai kankaalla, mikä vähentää kämmenpainetta. No, jos olkahihna on pussin pakkauksessa. Hän auttaa sinua, jos pyörä rikkoutuu tai kiipeää tikkaita.

Matkalaukun pakollinen osa pyörillä - sisäänvedettävä teleskooppikahva.Ihannetapauksessa se olisi valmistettava metallista, koska muovi on hyvin hauras ja rikkoutuu helposti, erityisesti kylmässä. Sen ääriasennot kiinnitetään painikkeella tai erikoismekanismilla. On tärkeää valita teleskooppikahvan pituus korkeudellesi, koska se ei yleensä tarjoa välivaihtoehtoja.

Sisätilat ja taskut

Matkalaukun osastoja käytetään lajitteluun ja varastointiin mahdollisimman paljon. Ne voivat olla sekä suuria että pieniä. Jos teet muodollisen puvun tai tyylikäs iltapuku matkalla, osta laite satamatoimistolla (voi olla jopa useita). Tällainen laite ei salli vaatteiden pesemistä taitoksissa olevien erityisten pehmeiden täyteaineiden vuoksi. Voit sijoittaa asiat niihin ripustimeen tai kiinnittää ne erityisiin hihnoihin.

Ulkotaskut valmistetaan vain kangasta tai yhdistetyistä matkalaukuista. Ne ovat välttämättömiä sellaisten esineiden tallentamiseen, jotka tulisi aina olla käsillä (liput, lautasliinat, voileipä, lopulta!) Matkalla. Nämä yksiköt ovat erityisen hyödyllisiä autolla tai junalla. Tasainen läpinäkyvä tasku, jossa voit laittaa kortin henkilökohtaisiin tietoihin, ei häiritse myöskään - näin ei tapahdu sekaannusta eikä menetetä. Lapsen matkustaja, parasta lisätä valokuvasi täällä.

Kiinnittimet ja lukot

Kangaslaukut on aina varustettu vetoketjulla. Sen pitäisi olla leveä (yli 1 cm), metallilla tai suurilla muovihampailla ja siinä on 2 liukusäädintä - on helpompaa vetää ylivuotava pussi ylös. Kieli on tarpeeksi suuri ja vahva, ja se kiinnittyy salaman leviämisen estämiseksi.

Muoviset ja metalliset matkalaukut on valmistettu koko kehän varrella. Ne tarjoavat hyvän suojan murtovaroitukselta, ja kumin tiivisteiden reunat takaavat myös vedenpitävän. Lukkojen luotettavuus riippuu suoraan pussin hinnasta.

Myös tuotteiden turvallisuuden vuoksi valmistajat täydentävät usein rungonsa sisäänrakennetulla koodilla tai jopa mekaanisilla lukkoilla. Ensimmäisen etuna on, että ne eivät naarmuta matkalaukkua ja että niillä on korkea suojaus hakkerointia vastaan. Mutta lisälaite voidaan pudottaa alas, jos avain katoaa. Maksimiturvallisuus antaa molempien mallien kaksoislukit.

Laadun ompelu / kokoonpano

Kun ostat matkalaukun myymälässä, pyydä myyjältä todistusta käytettyjen materiaalien laadun varmistamiseksi. Mutta älä luota siihen sokeasti - visuaalinen tarkastus kertoo myös valitusta mallista. Kaarevat ompeleet ja niistä ulos tarttuvat langat osoittavat huonolaatuista tuotetta. Tiukka ja häiritsevä salama kestää myös paljon vaivaa.

Muista tarkistaa pyörät: ne eivät saa olla näkyviä vaurioita, niitä on helppo pyörittää, mutta ne eivät saa olla hengissä kiinnikkeissä. Matkalaukun pohjasta tarvitaan riittävä jäykkyys ja lujuus. On myös toivottavaa, että kulmat suojataan kumilla, nahalla tai ainakin muovilla.

Mikä matkalaukku pyörillä valitsee

 kemodan na kolesah kak vibrat

1. Yksinmatkustajille keskikokoinen (jopa 65 cm korkea) kangas tai muovinen matkalaukku, jossa on useita suuria osastoja, on paras valinta. Jos matka sisältää virallisen pukukoodin mukaisen kokouksen, valitse malli, jossa on portlet-sovellus, joka pitää työpuvun kunnossa.

2. On parempi mennä perhematkalla lentokoneella useilla keskikangoilla tai muovikoteloilla. Voit siis suojata itsesi ylimääräiseltä matkatavaralta. Kyllä, ja vedä yksi raskas runko koko perheen asioihin - ei suurin ilo.

3. Vanhukset matkustajat, vammaiset ja lapset ovat helpommin käsiteltävissä pienillä valopyörillä neljällä pyörällä. On parempi, että matkalaukku osoittautuu kankaaksi tai muoviksi, jossa on kortin taskuikkuna, jossa on ilmoitettu omistajan henkilötiedot.

4. Matkalla, jossa käytetään julkista liikennettä tai kävelyä tiellä, et voi tehdä ilman laatumallia kahdella vahvalla silikonipyörällä. Jos rullaat matkalaukun vain aseman tai alustan ympärille, osta kehrääjä.

5. Haluatko tuoda matkastasi hauraita matkamuistoja? Hanki kiinteä muovipussi - joten kaikki sisältö saapuu turvallisesti.

6. Ne, jotka tarvitsevat vain matkalaukun, mutta todellinen turvallinen haavoittuville tai arvokkaille asiakirjoille, kannattaa varmasti ostaa metallikotelon. Se suojaa lastiasi iskuilta lastauksen, rankkasateiden ja jopa tulipalon aikana.

Kuinka paljon on hyvälaatuinen matkalaukku

stoimost chemodana na kolesah

1. Kangaslaukkujen hinta vaihtelee 1200 - 90000 ruplaan brändin myynninedistämisen mukaan.

2. Muovimalli maksaa noin 1800–70000 ruplaa.

3. Ilmailualumiinista valmistettu vaatekaappi on noin 20-50 tuhatta ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset