mylogo

Ortopedisiä polven tyynyjä käytetään menestyksekkäästi yhdessä monimutkaisen konservatiivisen arthrosis-hoidon kanssa. Tuotteet luovat suotuisat olosuhteet vaurioituneen polvinivelen toiminnalle, mikä lisää koko hoidon tehokkuutta, edistää aineenvaihdunnan normalisoitumista nivelkudoksessa ja välttää komplikaatioita. Lisäksi on olemassa tuotteita, jotka estävät kudosvaurioita ja toimivat erinomaisena niveltulehduksen profylaktisena aineena.

 

 

1

Paras polven tyynyjen valmistaja - mikä yritys valitsee

Osteoartriitin polvisuojien valinta on melko suuri, mutta ortopedisten tuotteiden markkinoilla on useita johtavia valmistajia, jotka kehittävät ja tuottavat laadukkaita polvipehmusteita.

Näihin yrityksiin kuuluvat:

1. Orliman

2. Maxar

3. medi

4. ORTOP

Näiden merkkien tuotannossa käytetään nykyaikaisia ​​laitteita. Pätevän henkilöstön kokemuksen ansiosta yritykset tutkivat jatkuvasti markkinoita ja kehittävät jatkuvasti uusia ortopedisten tuotteiden malleja.

Tavaroiden laadun arvioimiseksi ja analysoimiseksi yritykset tekevät yhteistyötä eri yliopistojen arvostettujen laboratorioiden kanssa. Useimmilla tuotteilla on IBV, Oeko-tex 100 -sertifikaatit, jotka takaavat tavaroiden turvallisuuden ja niiden noudattamisen tiettyyn sairauteen.

Lisätietoja siitä, mitä polvinivelen polvinivelen osteoartriitin malleja pidetään parhaana, voit lukea tässä artikkelissa.

Toimintaperiaate ja polven laite

princir ystroistva nakolenika pri artroze

Niveltulehdukset arthrosikselle on ortopedinen tuote, joka tarjoaa polvinivelet ja nivelsiteet oikean anatomisen aseman, hidastaa patologian kehittymistä ja helpottaa kävelyä.

Lääketieteellisen tutkimuksen mukaan osteoartriitin pääasialliset syyt ovat vammat, väärät mekaaniset rasitukset polvilla. Liiallinen stressi aiheuttaa degeneratiivisia-dystrofisia muutoksia, nivelkudoksen rakenteiden ennenaikaista tuhoutumista, joten jälkimmäinen vaatii lisävahvistusta ja kiinnittämistä.

Polvipesät arthrosikselle ovat erinomainen vaihtoehto primaariselle hoidolle. Niiden muotoilu sisältää joskus lukkoja, jotka siirtävät kuorman tukimekanismiin ja jakavat sen tasaisesti polven kaikkiin osiin (rusto, menisci, nivelsiteet), normalisoivat nivelen oikean paikan. Henkilön tiukan kiinnityksen vuoksi kipu vähenee.

Tuotteen käyttäminen auttaa:

 • parantunut verenkierto;
 • tulehduksellisten prosessien vähentäminen;
 • turvotuksen poistaminen;
 • vähentää polven liikkumisrajoituksia.

Polvipehmusteilla on selkeä etu joustaviin sidoksiin nähden - ei ole tarvetta moninkertaisille sidoksille hyväksyttävän jännityksen laskennassa. Riippuen tietystä mallista tuote saa kulua 2–8 tuntia päivässä. Yllään suositellaan ennen aktiivista liikuntaa.

Polvisuojatyypit

Polvityynyissä on useita lajikkeita. Jokaisella mallilla on omat ominaisuudet, edut ja haitat. Tärkein ero on kiinnitystyyppi.

Suljettu tyyppi

 nakolenik pri artroze zakritii kärki

Tuotteessa on puolijäykkä tai pehmeä kiinnitys. Se kattaa leveän jalan alueen, joka tarjoaa laadukkaan kiinnityksen ja lämmitystehon. Polvisuojat on ommeltu lähinnä joustavasta materiaalista, joskus myös eristämällä. Määritä polvessa ei-lokalisoitu kipu.

edut:

 • täydellinen kattava kiinnitys;
 • auttaa voittamaan kipua polvessa;
 • parantaa verenkiertoa, sillä on mikromassaa;
 • helppo käyttää.

haittoja:

 • suljettu tyyppi rajoittaa hengittävyyttä, kosteuden läpäisevyyttä, joka voi aiheuttaa ihon liiallista hikoilua.

Avaa tyyppi

 nakolenik pri artroze otkritii kärki

Yleensä tuote tarjoaa pehmeän kiinnityksen. Suunnittelussa on erityisiä kylkiluut, jotka pehmentävät kuormaa. Patellan sijasta sidoksella on leikkaus. Polvipehmusteet määrätty, jos kipu on voimakas ja episodinen, epämukavuutta patellan alla.

edut:

 • tukee liitosta haluttuun asentoon;
 • on lämpenevä vaikutus;
 • estää patellan liiallisen liikkuvuuden.

haittoja:

 • sopii vain taudin lievään vaiheeseen.

Saranatyyppi

 nakolenik pri artroze sharnirnii kärki

Tuotteissa on puolijäykkä, jäykkä kiinnitys. Sivukerrosten alueella on jäykät metallialustat, jotka on sijoitettu elastiseen kankaaseen. Tällaisten polvipehmojen saranat ovat vapaasti liikkuvia (eivät rajoita eteenpäin / taaksepäin suuntautuvaa liikettä) ja monikeskisiä (rajoita liikettä kaikkiin suuntiin). Säätää istuvuuden tiheyttä on vyöt. Tätä tyyppiä pidetään melko yleismaailmallisena, koska Se on määrätty kaikille arthrosiksen muodoille.

edut:

 • erinomainen traumaattisen niveltulehduksen hoitoon, jokapäiväiseen kulumiseen, sairauden eri vaiheissa;
 • säilyttää mahdollisuuden polven helposti taivuttaa.

haittoja:

 • saranoista riippuen polvipadat pitävät polvinivelen liikettä oikealle / vasemmalle ja jotkut myös eteenpäin / taaksepäin.

lämmitetty

 nakolenik pri artroze s podogrevomi kärki

Laite käyttää lämmityselementtiä, joka nostaa lämpötilaa polven alueella, mikä osaltaan parantaa aineenvaihduntaa rustossa ja normalisoi nivelnesteen diffuusiprosessit. Kneepadit, joilla on eläimenkarvat, vaikuttavat samalla tavalla. Näitä tuotteita suositellaan käytettäviksi, jos kivut ovat jatkuvia ja esiintyvät suurella intensiteetillä.

edut:

 • antaa kivun nopean vähenemisen;
 • syventää nivelten kudoksia;
 • stimuloi verenkiertoa;
 • kiihdyttää niveltenesteiden regeneroitumista;
 • sopii pitkälle arthrosiksen vaiheeseen.

haittoja:

 • korkeat kustannukset.

Polvinivelen nivelrikon valinnan parametrit

parametri vibora nakolenika pri artroze

Voit tuntea sovelluksen hyödyllisen vaikutuksen, jos tuotteet on valittu oikein. Ne kannattaa hankkia lääkärin suorittaman tutkimuksen jälkeen, ja saatujen tulosten ja suositusten perusteella voit valita haluamasi polvityypin.

Mitä harkita valittaessa:

1. tyyppi

Tuotteen ulkoisella yksinkertaisuudella tietyn mallin valinta riippuu taudin kulun ominaisuuksista, sijainnista, kivun intensiteetistä ja potilaan yleisestä tilasta.

2. materiaali

Kangas voi olla erilainen: synteettisten aineiden lisäksi luonnollinen. Joskus lämmitystehokkuuden lisäämiseksi lisätään eläinkarvakerros, joka luo lisäterapeuttisen vaikutuksen, nopeuttaa sairastuneen kudoksen talteenottoa ja parantaa verenkiertoa.

3. koko

Jos tuote ei purista astioita ja se ei löysä, mutta sopii hyvin iholle, valitaan optimaalinen koko. Oikea kiinnitys auttaa vähentämään nivelen kuormitusta ja hidastamaan taudin etenemistä.

Ennen kuin ostat, sinun tulee myös päättää, onko tarkoitus käyttää polvisuojaa ja sen kiinnitysastetta. Tuotteet voivat olla ennaltaehkäiseviä ja parantavia, riippuen tästä on kolme kiinnitystyyppiä: kova, puolijäykkä, pehmeä.

Kovaa tyyppiä olevia tuotteita käytetään terapeuttisiin tarkoituksiin. Ne tarjoavat nivelten täydellisen tai osittaisen jäykkyyden. Erinomainen arthrosiksen myöhemmille vaiheille, kun rustokudoksessa kehittyy tuhoisia prosesseja. Toisin kuin kipsi, ei jäykkää polvipehmettä käytetä lihaksen atrofiaan muotoilu antaa mahdollisuuden poistaa tuote milloin tahansa ja tarjoaa myös liikkeen turvallisuuden amplitudille. Tämä tyyppi soveltuu myös leikkauksen jälkeiseen ajanjaksoon, jossa polven traumaattiset vauriot ovat pitkälle kehittyneitä niveltulehduksia.

Tuotteet, joissa on puolijäykkä kiinnitys, ovat kestäviä ja joustavia. Ne on lisäksi varustettu hihnoilla, jotka parantavat istuvuutta, jäykistävät kylkiluut eri leveydestä, minkä vuoksi ne ottavat osan kuormituksesta itselleen ja rajoittavat patologisia liikkeitä. Nämä polvipehmusteet soveltuvat kivun ja nivelreuman pahenemiseen.

Pehmeällä kiinnityksellä varustetut tuotteet tarjoavat vähän tukea polvinivelelle. Tyypillisesti nämä polvipehmusteet luodaan luonnollisista materiaaleista lisäämällä synteettisiä materiaaleja kudoksen lujuuden ja elastisuuden säilyttämiseksi. Tuotteet saavat käyttää pitkään, koska ne eivät aiheuta ihon ärsytystä tiukasta istuvuudesta huolimatta. Niiden päätarkoitus on parantaa verenvirtausta polvinivelessä, vähentää turvotusta, antaa lievää puristustoimintaa, tukea nivelet oikeassa anatomisessa asennossa, estää polvinivelen sairauksia. Tuotteet ovat suuria nivelreuman alkuvaiheessa.

Mitä polven tyynyjä polven nivelrikko valitaan

kak vibrat nakolenik pri artroze

Sinun on harkittava huolellisesti tuotteen ostamista, koska Väärä polvipehmuste voi puristaa verisuonia, heikentää verenkiertoa sairastuneelle alueelle tai heikentää lihaksen sävyä.

Kneekapin tyypin valinnassa on kiinnitettävä huomiota kivun oireyhtymän luonteeseen:

1. Jos kipu on tarpeeksi vahva ja tapahtuu, kun nostat jalat, sinun pitäisi valita tuote, jolla on parempi kiinnitys.

2. Jos kipu on epävarma paikannus, suljettu polvipehmuste tekee.

3. Vähän kipua tai loukkaantumisen jälkeisenä aikana on parempi valita avoin tyyppi polvisuoja.

4. Jos tarvitset yleismaailmallista polvea missä tahansa niveltulehdusvaiheessa, on parempi valita saranatyyppi.

Kankaan on oltava miellyttävä ja hengittävä, muuten kosteuden ja ilman luonnollinen kierto häiritään. Jos luonnonmateriaaleja tarvitaan, on parasta valita puuvillasta tai villasta valmistettu tuote, mutta niillä on useita haittoja: nopea kuluminen ja märkäprosessointi on hyväksyttävissä lämpötilassa, joka on korkeintaan 40 °. Jos tarvitset enemmän kulutusta kestävää materiaalia, on parempi valita synteettiset polvisuojat (lisättynä lycraa, elastaania, nailonia, polyesteriä jne.). Tällaisilla tuotteilla on alhaisempi ilmanläpäisevyys, mutta suurempi lämpenemisvaikutus ja kätevä käyttö.

Oikean koon valitsemiseksi sinun täytyy tuntea tiukka yhtenäinen istuvuus. Voimakkaasti kulunut polvipehmuste, samoin kuin liian kireä, ei tuo hyödyllistä odotettua vaikutusta.

Jos haluat ymmärtää, mitä kokoa tarvitaan, mittaa polven ympärysmitta:

1. XL - 45-50 cm.

2. L - 40-45 cm.

3. M - 35-40 cm.

4. S - enintään 35 cm.

Työkalun on varmistettava nivelalue. Verenvuotoa kiinnityskohdassa ei pidä rikkoa. On suositeltavaa ostaa tuote alustavalla asennuksella Voit arvioida, kuinka kätevää se on käyttää sitä useita tunteja päivässä.

Jos haluat valita polvipaikan kiinnitysasteen mukaan, se on välttämätöntä taudin vaiheen mukaan: alkuvaiheessa (nivelten jäykkyys, varsinkin aamulla), pehmeä kiinnitys tapahtuu; keskiosassa (nivelkipu, paheneva kipu, taipuminen / laajentuminen) - puolijäykkä; vakavista (lähes kadonnut liikkuvuus, jatkuva kipu) - kova.

Urheilijat, jotka harjoittavat säännöllistä koulutusta, tai henkilöt, joilla on raskas fyysinen työ, tarvitsevat lisäsuojaa polvinivelelle. Siksi on suositeltavaa ostaa profylaktisia suljettuja polvipehmusteita, jotka estävät polvikorkin ja nivelten vaurioitumisen.

Kuinka paljon polvisuoja on

stoimost nakolenika pri artroze

Kustannukset riippuvat lukitusmekanismeista, kankaasta ja polven tyynyjä tuottavasta yrityksestä:

1. Tavanomaiset profylaktiset mallit ovat alueella 1500 p.

2. Polven alueen hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat kalliimpia, niiden keskihinta on 5000 ruplaa.

3. Polvipehmusteet, joissa on lämmitysteho tai saranat, voivat konfiguroinnista riippuen maksaa 8000-20000 p.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset