mylogo

Sähkökäyttöinen parranajokone ei ole vain uroslisävaruste. Parranajon laatu ja sen seuraukset riippuvat siitä. Vain asianmukaisesti valitulla laitteella ihminen saa täysin sileän ihon ilman leikkauksia ja ärsytystä. Siksi tämän laitteen valintaan on kiinnitettävä erityistä huomiota. Valitaksesi partakoneen mahdollisimman oikein, on tiedettävä, mitkä parametrit tulisi suunnata ensinnäkin, koska jotkut niistä ovat todella tarpeellisia, kun taas toiset yksinkertaisesti tekevät käyttöprosessin mukavammaksi.

 

 

1

Paras sähkökäyttöisten partakoneiden valmistajat - mikä yritys valita

Jos pari vuosikymmentä sitten sähköisen parranajokoneen valinnan ongelma putosi itsestään, koska mallien määrä oli rajoitettu, näiden tuotteiden nykyaikainen valikoima on hämmästyttävä moninaisuudessaan.

Kustannuksista riippumatta jokainen asiakas voi ostaa toimivan partakoneen useilta eri valmistajilta, sekä maailmankuuluilta että purkautumattomilta tuotemerkeiltä.

Jos sinulla ei ole aikaa tutkia jokaista erityistä mallia, parhaiden valmistajien TOP, joka sisältää seuraavat merkit, auttaa sinua tekemään oikean valinnan:

1. Rolsen

2. Rowenta

3. SINBO

4. vitek

5. Saturnus

6. supra

Nämä yritykset edustavat erilaisia ​​malleja, jotka eroavat paitsi toiminnallisuudesta myös arvosta. Niiden joukossa on sekä kalliita että budjettimalleja. Jos haluat lisätietoja mallien parametreista, lue ne parhaiden miesten sähköisten partakoneiden luokitus.

Toimintaperiaate ja laitteen parranajokoneet

ystroistvo elektrobritvi.jpg1

Sähkökäyttöinen parranajokone on yksinkertainen rakenne, joka koostuu veitsimekanismista ja sähkömoottorista, jotka on turvallisesti piilotettu muovikoteloon. Tärkein työkappale tässä on veitset, jotka ovat kiinteitä ja siirrettäviä. Kiinteä veitsi on suorassa kosketuksessa ihon kanssa ja siinä on monia reikiä, joiden läpi karvat tunkeutuvat, ja liikkuva veitsi on vastuussa niiden leikkaamisen laadusta ja nopeudesta. Tyypistä riippuen laite voi toimia kollektorin sähkömoottorista, jossa on pienennyslaite tai solenoidi.

Sähkökäyttöisten partakoneiden tyypit

Suunnitteluominaisuuksista riippuen kaikki modernit parranajokoneet voidaan jakaa kahteen tyyppiin: pyörivä ja ruudukko. Jokaisella heistä ei ole vain etujaan ja haittojaan, vaan se vaatii myös erityistä parranajotapaa.

Pyörivä (levy)

rotornie elektrobritvi

Ensimmäinen pyörivä parranajokone julkaistiin 30-luvun lopulla, mutta silti tämä järjestelmä pysyy kysyntänä laitteen jatkuvan parantamisen ansiosta. Parranajomekanismina käytetään tiskin muodossa olevia pieniä veitsiä, jotka leikkaavat karvat pyörimisliikkeen takia. Koko mekanismia käyttävät käyttöakselit ja vaihteisto.

Rotary-parranajokoneille on ominaista lisääntynyt kestävyys ja lisäksi
sillä on useita etuja:

 • roottorinveitset käytännössä eivät saa tylpää: niiden vaihtaminen voi olla tarpeen vain liikkuvan suuttimen kulumisen seurauksena, mutta ei useammin kuin 2 vuoden välein (jotkut valmistajat toimittivat tämän, jotka kattoivat titaanipinnoitteen, joka teki niistä lähes ikuisen);
 • terien suuri pyörimisnopeus poistaa kaikki hiukset nopeasti yhdellä kulkulla;
 • Riippumattomat leikkuupäät mahdollistavat kasvojen ääriviivojen täsmällisen toistamisen, kireät iholle ja lähemmäs parranajon myös epätasaisilla harjauksilla.

Positiivisten näkökohtien lisäksi roottorimalleissa on joitakin haittoja:

 • Veitsen karkean silmän vuoksi ärsytystä voi esiintyä ihmisillä, joilla on herkkä iho;
 • leikkausyksikön säännöllisen puhdistuksen tarve, joka edellyttää vain erityisten pehmeiden harjojen käyttöä;
 • helpotuksen tai pistekalvon mahdottomuus.

Pyörivät sähköiset parranajokoneet ovat hyvä vaihtoehto päivittäiseen käyttöön, mikä takaa parhaan mahdollisen parranajon myös lyhyimmillä ja epätasaisilla harjasilla. Tällaisia ​​malleja käyttävät parhaiten ihmiset, joilla on kovat hiukset ja karkea iho. Vaikka tässäkin tapauksessa on suositeltavaa käyttää kosteuttavaa voidetta parranajon jälkeen.

verkko

setochnie elektrobritvi

Toisin kuin pyörivä, parranajokoneet ajettavat karvat terien muodossa tehdyillä veillä ja tekevät liikkuvia liikkeitä. Veitset sijaitsevat ohuiden metalliverkkojen alla pienillä soluilla, jotka suojaavat ihoa leikkauksilta.

Roottorin lisäksi ruudukon malleilla on tiettyjä etuja:

 • Pienimmän paksuutensa vuoksi verkko ei vahingoita ihoa, joten verkkovarjot soveltuvat täydellisesti herkälle iholle.
 • veitsen erityinen muoto sallii laitteen selviytyä hyvin pitkistä karvoista;
 • Sähkökäyttöisten parranajokoneiden avulla voit helposti antaa halutun muodon parta tai viikset;
 • tämäntyyppisillä partakoneilla on kompakti muoto, jonka ansiosta se voidaan ottaa mukanasi tiellä.

Näiden mallien haitat ovat seuraavat:

 • tarve vaihtaa partakoneen verkko vuosittain;
 • laite ei voi toistaa kasvojen ääriviivoja, joten parranajo kestää paljon aikaa;
 • verkko on helposti alttiina mekaanisille vaurioille, mikä vähentää parranajon tehokkuutta tai tekee siitä sopimattomaksi jatkokäyttöön.

Valmistajien mukaan sähkökäyttöiset parranajokoneet voivat korvata pyörivät. Mutta käytännön mukaan nämä mallit soveltuvat paremmin harvinaisiin sovelluksiin, jotka liittyvät laiminlyötyjen parranajojen, pitkien harjasten tai parta-suunnittelun pariin.

Sähkökäyttöiset parranajokoneen vaihtoehdot

parametri vibora elektroritvi

Suunnitteluominaisuuksien eron lisäksi parranajokoneet voivat erota useista muista parametreista, jotka on otettava huomioon laitteen valinnassa, koska ajoprosessin mukavuus riippuu niistä.

Parranajotyyppi

Pääparametri, joka kannattaa kiinnittää huomiota sähköisen partakoneen ostamisessa, on parranajotyyppi, jota se voi tukea. Klassiset mallit tarjoavat vain mahdollisuuden kuivaan parranajoon. Ne eivät aina säästä ihoa ärsytyksestä, mutta ovat taloudellisia, koska ne eivät vaadi lisäkustannuksia erityisistä parranajotuotteista. Lisäksi käytettäessä niitä parranajoon käytetty aika lyhenee merkittävästi.

Sitä vastoin märkä parranajokoneen partakoneita voidaan pitää monipuolisina, koska niitä voidaan tarvittaessa käyttää sekä kosteaan että kuivaan parranajoon. Märkä parranajoon tarkoitettujen sähkökäyttöisten parranajokoneiden tärkein etu on mahdollisuus päivittäiseen käyttöön miehillä, joilla on herkkä iho. Voit vähentää veitsen ärsyttävää vaikutusta iholla, joten voit käyttää aiemmin harjasten päälle levitettyä geeliä tai kermaa. Lisäksi tällainen laite on helppo puhdistaa - lian poistamiseksi se pestään yksinkertaisesti juoksevan veden alla ja kuivataan. Jos veitset partakoneen märkä-tilassa, se on vähemmän taloudellista, mutta tekee parranajoprosessista mukavampaa.

Pään lukumäärä

Parranajon laatu riippuu suoraan pään lukumäärästä, joten partakoneen valinnassa tähän parametriin on merkittävä rooli. Valmistajat tarjoavat yhä enemmän malleja, joissa on useampi kuin yksi leikkuulaite. Nykyaikaisissa pyörivissä laitteissa on pääsääntöisesti 2-3 päätä, vakioverkkomalleissa on 1–4 suutinta. Voit kuitenkin löytää epätyypillisiä vaihtoehtoja, joissa on suuri määrä leikkaussuuttimia.

Periaatteessa malleissa, joissa on neljä päätä, on tavanomaisen ruudukon lisäksi lisäkustannukset, jotka lisäävät hiusten sileämmän parranajon. Luonnollisesti parranajokone, jossa on kolme suutinta, ajelee paljon nopeammin ja tarkemmin kuin yhden veitsen vaihtoehto, mutta sen hinta on paljon suurempi.

Kun valitset, harkitse leikkuupään liikkuvuutta. Etusija olisi annettava malleille, joissa on kelluva pää, joka seuraa helposti kasvojen ääriviivoja ja saavuttaa pääsemättömät alueet. Lisäksi ne leikkaavat hiukset hyvin liikkeen suunnasta riippumatta.

Tehon tyyppi

Kun valitset sähköisen partakoneen, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, millaista virtaa se toimii: verkko tai akku.

Ei niin kauan sitten, verkkokäyttöiset laitteet olivat hallitseva vaihtoehto. Niillä on yleensä alhaiset kustannukset, mutta niiden käyttöä rajoittaa virtajohdon pituus. Jos kylpyhuoneessa ei ole pistorasiaa, sinun täytyy ajella toisessa paikassa, mikä tekee verkkomallien käytöstä kovin kätevän.

Nyt valmistajat tarjoavat erilaisia ​​paristomalleja, joita on helpompi käyttää. Samaan aikaan joidenkin muutosten osalta hinnat ovat suuruusluokkaa pienempiä kuin samanlaista toiminnallisuutta käyttävien verkkolaitteiden hinnat.

Ladattavia laitteita valittaessa on otettava huomioon akun tyyppi, koska se on se, että partakoneen käyttöaika ja sen käyttöikä riippuvat:

1. Nikkelikadmium (NiCD)

Halvin tyyppi akku, jonka haittapuoli on pitkäaikainen lataus, joka kestää useita tunteja ja "muisti vaikutus". Toisin sanoen, jos lataat akun, jota ei ole täysin tyhjennetty, se muistaa tämän äänenvoimakkuuden ja seuraavan kerran se toimii pienemmällä kapasiteetilla ja vähentää laitteen työaikaa. Siksi, kun käytät laitetta, jossa on tällainen akku, sinun tulee aina purkaa ja ladata se täyteen, mutta älä pidä sitä ladattuna koko ajan. Se kuluttaa myös akun nopeasti.

2. Nikkelimetallihydridi (NiMH)

Yksi edullisista akkuista, jolla on muistin vaikutus nikkelikadmiumin tavoin. Mutta toisin kuin ne, metallihydridi laskee korkeintaan tunnin. Tämä lataus riittää laitteen jatkuvaan toimintaan 40–60 minuuttia. Lisäksi ne ovat hyvin siedettyjä nopeita latauksia jopa 10 minuuttia ja pysyvää yhteyttä latauslaitteeseen.

3. Li-ioni (Li-ioni)

Tämäntyyppiset paristot ovat kalleimpia, mutta myös luotettavimpia. Heillä ei ole muistivaikutusta, ja niiden kapasiteetti on suuri. Akun lataaminen täyteen 1 tunti riittää, jolloin voit käyttää laitetta 1,5 tunnin ajan. Jotkut valmistajat tuottavat malleja, joiden kapasiteettia kasvatetaan useita kymmeniä kertoja, joten sähkökäyttöinen parranajokone pystyy työskentelemään yhdellä latauksella lähes kuukauden ajan.

Yksi parhaista vaihtoehdoista olisi ostaa yleisiä laitteita, jotka voivat toimia sekä akusta että verkosta. Niiden avulla voit käyttää sähköistä parranajoa ilman rajoituksia, mutta se maksaa paljon enemmän verkko- tai akkulaitteita.

Lisäominaisuudet

Perusparametrien lisäksi sähköisen parranajokoneen hankinnassa on merkittäviä lisäominaisuuksia, jotka lisäävät laitteen toimivuutta ja tekevät sen käytöstä miellyttävämmät:

1. Trimmerin läsnäolo, joka on erityisen hyödyllinen viiksien ja partojen omistajille

Muutoksesta riippuen partaveitsi voidaan varustaa suuttimen tai sisäänvedettävän veitsen muodossa. Irrotettavat leikkurit ovat säädettävissä, joten niitä voidaan käyttää kulmakarvojen muodostamiseen. Yleensä trimmerin läsnäolo lisää laitteen kustannuksia, mutta kun käyttäjät huomaavat, se on sen arvoista.

2. Interaktiivinen hallinta älykäs hälytysjärjestelmä

Jokainen on jo tottunut siihen, että teknikko pystyy ilmoittamaan työprosessinsa tilasta näyttämällä tietoja näytöllä. Sähköiset parranajokoneet eivät ole poikkeus.Joissakin malleissa on LCD-näyttö, joka sijaitsee kahvalla. Se näyttää tietoja lataustilasta, puhdistustarpeesta jne. Tällaiset mallit ovat korkeat kustannukset, mutta soveltuvat aktiivisille ja jatkuvasti kiireisille ihmisille.

3. Automaattinen kostutus

Yritetään ylittää toisiaan, valmistajat varustivat partakoneita, joissa on erikoissäiliö ja jossa on annostelija. Ennen laitteen käyttöä säiliö on täytetty kosteuttavalla emulsiolla tai geelillä, joka levitetään suoraan iholle parranajon aikana ja jota arvostavat erityisesti herkällä iholla olevat miehet.

4. Aktiivinen jäähdytysteknologia mukavampaan ajoon

Kun täyttö on täysin ladattu, jäähdytysprosessi kestää jopa 15 minuuttia, mikä riittää pienen harjaksen poistamiseen. Valmistajien mukaan tämä tekniikka vähentää ihon herkkyyttä ja estää sen ärsytystä.

5. Automaattinen puhdistusfunktio löytyy kalliimmista malleista.

Näissä partakoneissa on erikoissäiliö, joka on täytetty desinfiointiaineella. Joskus partakone puhdistetaan, puhdistetaan ja kuivataan. Näiden mallien edut ovat ilmeisiä, mutta niiden ostaminen aiheuttaa lisäkustannuksia patruunoiden ja erikoisnesteiden puhdistuksessa.

Sähkökäyttöisten parranajokoneiden lisäominaisuudet ovat välttämättömiä, ja kaikkien on päätettävä itse. Itse asiassa ne lisäävät merkittävästi laitteen kustannuksia, mutta samalla tekevät sen käytöstä mahdollisimman mukavan.

Mikä parranajokone on parempi valita

kak vibrat elektrobritvy

Nykyaikaisen sähkötyökalun valinta on niin monipuolinen, että jokainen ostaja voi löytää juuri sen mallin, joka täyttää täysin hänen vaatimukset:

1. Niinpä, herkän ihon omaavien miesten kotikäyttöön, paras vaihtoehto olisi partakoneen silmäkoko, jossa on kosteuttava tai jäähdytettävä.

2. Niille, jotka matkustavat usein, on parasta valita akkutyyppinen laite kuivaa parranajoa varten, koska on mahdotonta käyttää geeliä tai vaahtoa.

3. Lisäksi ihmisille, jotka ovat usein tien päällä, tulisi suosia suuria akkukapasiteettisia laitteita ja pikalataustoimintoa, joka voidaan tehdä erityisellä telineellä tai savukkeensytyttimellä.

4. Razor trimmeri sopii miehille, joilla on rikas kasvillisuus - parta, viikset. Lisäksi se on yksinkertaisesti välttämätöntä temppeleiden leikkaamiseksi ja harjasten ollessa käynnissä, jotka voidaan poistaa osittain sen avulla ja siten helpottaa parranajoa.

Kuinka paljon sähköinen parranajokone on

skolko stoit elektrobritvi

Sähköisten partakoneiden hinta riippuu sekä tuotemerkin myynnistä että laitteen ominaisuuksista:

1. Esimerkiksi märkä- ja kuivapuhdistukseen tarkoitettujen pyörivien laitteiden hinta akun latauksen ilmaisimella ja sisäänrakennetulla trimmerillä vaihtelee 7 000 - 9 000 ruplaan.

2. Samankaltaisen vaihtoehdon kustannukset, mutta vain kuiva-parranajo, ovat 4 500–6 000 ruplaan.

3. Grid-malli, jolla on täsmälleen sama toiminnallisuus, maksaa 5 500 ruplaa ja enemmän.

4. Halvimpina pidetään säännöllisiä verkkovarjoja, joissa ei ole lisäominaisuuksia. Niiden hinta alkaa 1000 ruplaa.

5. Kustannukset malleista, joissa on lisätoimintoja puhdistus- tai kostutusvaiheessa, alkavat 10 000 ruplasta ja yli.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset