mylogo

Hiustenkuivaajasta on tullut välttämätön asia paitsi naisille myös miehille. Sen avulla voit kuivata hiukset nopeasti, mutta myös tehdä monenlaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja mahdollisimman lyhyessä ajassa ja mahdollisimman mukavasti. Sähkölaitteita on useita. Kukin niistä sopii tiettyihin tavoitteisiin ja tavoitteisiin. Talolle, salonille, tie vaatii täysin erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta valinta riippuu myös hiusten tyypistä ja laadusta. Jos haluat ymmärtää monimuotoisuuden ja ymmärtää tarkalleen, mikä sopii tarpeisiisi, lue artikkeli.

 

 

Miten valita hiustenkuivaaja

Paras valmistaja hiustenkuivaaja - mikä yritys valita

Nykypäivän Venäjän markkinat edustavat paljon erilaisia ​​tuotemerkkien hiustenkuivaajia. Ne eroavat toisistaan ​​laadussa, hinnassa, teknisissä ominaisuuksissa, toiminnallisuudessa ja monissa muissa.

Valitessaan on suositeltavaa kiinnittää huomiota vain tunnettujen valmistajien tuotteisiin, koska se on onnistunut vakiinnuttamaan itsensä, ja tämä on hyvä takuu pitkä käyttöikä.

Jokaiselle, joka päätti olla menemättä pidemmälle artikkeliin, valitsimme muutamia suosituimmista tuotemerkeistä:

 • Moser;
 • BaByliss;
 • Valera;
 • Remington;
 • Boschilta.

Nämä yritykset eivät vaadi lisämainoa tuotteistaan, lähes kaikki valmistamansa laitteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja toimivia hiustenkuivaajia. Heillä on tarvittava sertifiointi, joten ne eivät vahingoita hiusten terveyttä. Jos haluat löytää oikean mallin, suosittelemme lukemaan paras hiustenkuivaaja.

Toimintaperiaate ja laitteen hiustenkuivaaja

Toimintaperiaate ja laitteen hiustenkuivaaja

Hiustenkuivaaja on sähkölaite, joka työskentelyolosuhteissa tuottaa kylmän, lämpimän tai kuuman ilman. Selittämään hänen laitettaan ottamalla perusmalli esimerkkinä. Useimmiten siinä on kaksi pääkytkintä: päälle ja pois sekä ilmavirran säätäminen. Sisällä on moottori, lämmityselementti ja tuuletin.

Hiustenkuivaajan muoto muistuttaa yleensä asetta. Laite toimii siirtämällä kylmää ilmaa sähkölämmittimen läpi. Lämmitetyn suihkun ulostulossa putoaa hiukset, mikä nopeuttaa kosteuden katoamista. Hiusten lämpötilan kasvun takia molemminpuolinen molekyylinen vetovoima vähenee, mikä helpottaa veden haihtumista.

Käytettävissä olevat kytkimet voivat muuttaa ilmavirtaa tai sen lämpötilaa (kehittyneemmissä malleissa). Tämä tapahtuu, kun puhaltimen nopeus pienenee ja lämmityselementti jäähtyy. Hiustenkuivaaja voidaan varustaa eri suuttimilla.

Yksinkertaisimmassa kokoonpanossa on tiivistysuutin. Tämä on supistettu suutin, joka muistuttaa aukkoa. Kääntämällä sitä pystysuoraan tai vaakasuoraan, voit muotoilla hiuksiasi eri tavoin. Ilmasuihkulla on suuri levitysalue, kun sitä käytetään ilman lisälaitteita, mikä on erittäin kätevää juurivyöhykkeen kuivaamiseksi.

Tyypit hiustenkuivaaja

jokapäiväinen

jokapäiväinen

Kotikäyttöön tarkoitetut hiustenkuivaajat ovat saatavilla kohtuuhintaan. Niillä ei ole suurta tehoa (400–1 600 W), joten niitä ei ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön.

Jos haluat kuivata paksuja ja pitkiä hiuksia, sinun pitäisi tehdä se useissa vaiheissa, jotta moottori ei ylikuumene. Tällaisilla laitteilla on pieni paino, minimaalinen toimintojen joukko ja suuttimet.

On kätevää muotoilla hiuksiasi kotitalouksien hiustenkuivaajalla, koska kädet eivät väsy ja sinun ei tarvitse ymmärtää parametrien asetuksia. On parasta käyttää sitä, jos sinulla on terveitä, ehjiä hiuksia.

edut:

 • alhainen hinta;
 • pieni paino;
 • helppokäyttöisyys.

haittoja:

 • pieni teho;
 • hitaasti kuivuva;
 • ilman epätasainen lämmitys;
 • lyhyt käyttöikä;
 • Ei sovellu säännölliseen käyttöön.

ammattilainen

ammattilainen

Ammattimaiset hiustenkuivaajat on suunniteltu pitkäaikaiseen työhön ja kestävät jopa 6-8 tuntia lähes jatkuvaa käyttöä. Tällaisten laitteiden teho on suuri (1.600 - 2.400 W), joten jopa paksu hiusten pää kuivataan hyvin lyhyessä ajassa.

Jos tällainen hiustenkuivaaja ostetaan kotiin, sinun tulee valita enintään 2 000 W: n teho, muuten on olemassa riski, että lämpötilajärjestelmää ei lasketa ja että hiukset vahingoittuvat tai päänahka.

Lämmityselementti ei ole metallinen, kuten kotitaloudessa, mutta keraamisissa. Yleensä ammattikäyttöön tarkoitetuilla hiustenkuivaajalla on suuri määrä erilaisia ​​toimintoja ja niissä on joukko suuttimia, jotka antavat kaikenlaista hiusten leikkausta.

edut:

 • suuri teho;
 • ilman yhtenäinen lämmitys;
 • laadukkaat materiaalit;
 • monitoiminnallisuus;
 • rikkaat laitteet;
 • lyhyt kuivumisaika;
 • pitkä käyttöikä.

haittoja:

 • korkeat kustannukset;
 • suuri paino.

Kompakti (tie)

Kompakti (tie)

Matka-hiustenkuivaaja on täydellinen ihmisille, jotka usein ajavat. Sen ero edellisiin malleihin on kevyt, kompakti ja yksinkertaisuus. Tällaisilla laitteilla on useimmiten taittuvat kahvat, jotta käsimatkatavaroissa ei ole paljon tilaa. Samoihin tarkoituksiin niissä ei ole suuttimia.

Kompakti hiustenkuivaaja voidaan varustaa akulla, jos sähköverkkoon ei ole pääsyä. Laitteen teho on alhainen (400–1 200 W), joten kuivaus ja muotoilu kestävät kauan. Kompaktien hiustenkuivaajien kotelot on valmistettu edullisista materiaaleista, jotka vaikuttavat hintaan.

edut:

 • kohtuullinen hinta;
 • taitettava kahva;
 • pieni paino;
 • tiiviys;
 • akun varausta.

haittoja:

 • pieni teho;
 • liitetiedostojen ja toimintojen puute;
 • yksi toimintatapa;
 • ei sovellu usein käytettäväksi.

Styler (hiustenkuivaaja)

Styler (hiustenkuivaaja)

Fen-styler edes visuaalisesti toisin kuin edelliset lajit. Siinä ei ole tavallista pistoolia, vaan lieriömäinen. Tämä laite on varustettu harjalaitteella, ja muita versioita voi olla laajennetuissa versioissa.

Tällainen hiustenkuivaaja ei vain kuivaa hiuksia, vaan asettaa ne välittömästi. Jos käytät tavallista pyöreää harjaa, hiusten päät voidaan kiertää sisälle tai ulkopuolelle, on myös mahdollista luoda erilaisia ​​kiharoita ja muita kampauksia ilman muita muotoilutuotteita.

Muotoilijan teho on pieni (200-1 000 W), korkeampi voi vaurioittaa hiusten verkkoa, koska ilman virtausta ei lähetetä turvallisesta etäisyydestä vaan suoraan valittuun säikeeseen.

edut:

 • edulliset;
 • pieni paino;
 • monipuolisuus;
 • ihanteellinen lyhyille aliarvostuksille;
 • helppokäyttöisyys.

haittoja:

 • ei sovellu paksujen ja pitkien hiusten omistajille.

Hiustenkuivainvalintavaihtoehdot

Hiustenkuivainvalintavaihtoehdot

Lämmittimet ja kotelot

Ensinnäkin arvioi laitteen ulkonäkö, sen materiaalien laatu ja kokoonpano. On parasta valita kumitetun muovin, koska se ei liukua käsissä ja on melko miellyttävä. Huomaa myös, missä kytkimet sijaitsevat, sinun täytyy kätevästi vaihtaa ne yhdellä kädellä, jossa on hiustenkuivaaja.

Edullisempi on keraaminen lämmitin kuin metalli. Anna hinnan olla kalliimpaa, mutta ilmavirran tasaisen lämmityksen vuoksi hiukset eivät altistu lisääntyneelle loukkaantumisriskille, ne ovat nopeasti ja hyvin sijoitettuja.

Kallein vaihtoehto on turmaliiniteknologian omaava hiustenkuivaaja, jonka ansiosta hiukset voidaan kuivata vieläkin nopeammin, mikä antaa sille sileyden ja kiillon. Tämä vaikutus saavutetaan positiivisesti varautuneiden ionien korkean tuottavuuden vuoksi.

paino

Varmistaaksesi hiustenkuivaajan käytön sinun täytyy pitää se kädessäsi ja arvioida paino.Mitä ammattimainen ja tehokkaampi malli on, sitä vaikeampaa se tarkoittaa, että itsestään kuivuminen ei ole helppoa ja mukavaa.

Valitsemalla parhaan vaihtoehdon, älä epäröi tehdä useita tuttuja manipulaatioita laitteen kanssa, mikä auttaa sinua ymmärtämään, onko se helppo hallita elämässä.

teho

Ilmavirran nopeus on kuivurin teho. Korkea suorituskyky tarkoittaa voimakasta virtausta ja heikkoa heikkoa.

Kompaktissa (tien) hiustenkuivaajalla teho ei ylitä 1,200 W, stylerit - 1,000 W, kotitalouksissa - 1,400 W ja ammattikäyttöön - 2,400 W. Samanaikaisesti jopa 1,500 W: n arvot ovat tyypillisiä hellävaraiselle kuivumiselle ja muotoilulle, keskisuurille, jopa 2 000 W: n päivittäiselle, usein käytölle ja 2 000 W: n ja enemmän harvinaisille, yleensä ammattikäyttöön.

Lämpötilajärjestelmien lukumäärä

On kolme päätilaa: kuuma, lämmin ja kylmä. Ne säätelevät virran optimaalista lämpötilaa. Kosteat hiukset on suositeltavaa kuivata kylmällä tai lämpimällä rehulla, joten ne ovat vähemmän vaurioituneita ja kosteuden haihtumisen myötä, kun siirryt muotoiluun, voit käynnistää kuuman.

Nopeuksien määrä

Hiusten kunto ja pituus muuttuvat jatkuvasti, minkä vuoksi useamman nopeusrajoituksen omaava hiustenkuivaaja on käytännöllisempi. Useimmiten on kolme säätöä, joissa ensimmäinen on hiljainen, toinen keskimmäinen ja kolmas on vahva. Ohuemmat ja vaurioituneet hiukset, sitä vähemmän tehokas syöttöarvo on.

ionisaatio

Käyttökelpoinen ionisaatiotoiminto auttaa vähentämään kuuman ilman kielteisiä vaikutuksia hiuksiin, mikä säästää niitä kuivumasta, jolloin hiukset ovat silkkisiä ja sileitä. Lisäksi se edistää staattisen jännitteen poistamista.

Mikä hiustenkuivaaja on parempi valita

Mitä hiustenkuivaaja valita

1. Yhteenvetona voidaan todeta, että matalat ja keskisuuret hiustenkuivaajat soveltuvat hyvin päivittäiseen lempeään kuivaukseen ja muotoiluun, erityisesti niille, joilla on vakavia vaurioita.

2. Laitteet, joiden kapasiteetti on suuri, on parempi valita terveiden, paksujen ja pitkien hiusten omistajat sekä ammattimaiset kampaajat ja stylistit. Tällaiset laitteet pystyvät toimimaan ja eivät ylikuumene pitkään.

3. Jos hiustenkuivaaja ostetaan itsenäiseen ja kotikäyttöön, on parempi pysähtyä kotitalousmallilla tai ammattimaisesti, mutta pienellä painolla.

4. Suunnittele usein hiustenkuivaaja, valitse laite, jossa on keraaminen lämmityselementti. Harvinaisille kuivureille on sallittu metallilämmittimen läsnäolo.

5. Mitä enemmän nopeutta ja lämpötilaa hiustenkuivaaja on, sitä käytännöllisempi malli. Pysäytä huomiota niihin laitteisiin, joissa on kolme tilaa. Tämä on paras vaihtoehto.

6. Ionisaatiotoiminto on täydellinen kaikille, jotka haluavat tehdä hiukset hoidetuiksi, sileiksi, kiiltäviksi ja silkkisiksi sekä poistaa staattisen sähkön.

Kuinka paljon hiustenkuivaaja

Kuinka paljon hiustenkuivaaja

1. Kotitalouksien hiustenkuivaaja ilman lisätoimintoja maksaa vain 500 - 800 p.

2. Ammattimallit maksavat paljon enemmän, kaikki riippuu toiminnallisuudesta ja kokoonpanosta. Tällaisten laitteiden likimääräinen hinta vaihtelee 3 - 10 000 ruplaan.

3. Kompakti (tien) hiustenkuivaaja voidaan hankkia vaatimattomalta 300 - 500 p.

4. Malleissa, joissa on suuri lämpötila- ja nopeustila sekä paljon erilaisia ​​suuttimia, sinun on maksettava vähintään 2 000 ruplaa.

5. Hiusharjat (hiusharjat) myydään kohtuulliseen hintaan, keskimäärin ne maksavat 500–1 500 r.

6. Hiustenkuivaajan ja turmaliiniteknologian ionisaatiotoiminnon läsnäolo lisää hintaa monta kertaa. Yleensä ne ovat saatavilla vain kalliisiin laitteisiin, joiden hinta vaihtelee 3-7000 ruplaan.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset