mylogo

Kauneus vaatii uhrausta ja huomattavaa. Lähes kaikki naiset tekevät näitä uhrauksia: kuorinta, selluliittihieronta ja kaikkein tuskallinen menettely - epilointi. Mitä voit tehdä - luonnollista kasvillisuutta herkällä naispuolisella keholla ei useiden satojen vuosien ajan pidetä houkuttelevana. Jopa sultanien haremissa jokainen hiukset, jotka kasvoivat väärässä paikassa, poistettiin kaunottarilla kierrettyjen langojen avulla. Tällä hetkellä ne käyttävät helpompia laitteita - epilaattoreita.

 

 

Miten valita epilaattori

Parhaat epilaattoreiden valmistajat - mikä yritys valitsee

Kuten minkä tahansa muun tekniikan tapauksessa, koneen laatu ja tehokkuus karvanpoistoon riippuvat pitkälti valmistajasta.

Luettelo tällaisia ​​laitteita tuottavista yrityksistä on pieni, ja niiden joukossa on vielä vähemmän arvokkaita nimiä:

 • Philips,
 • Braun;
 • ROWENTA;
 • Panasonic;
 • BaByliss.

Muut tuotemerkit eivät kyenneet keksimään mitään uutta, jotta he voisivat kilpailla kauneusmarkkinoilla, tai päätti vähentää epilaattorien kustannuksia ja toimintoja. Suosittelemme, että haet vain haun viiteen tärkeimpään tuotemerkkiin, eivätkä ehdottomasti suosittele kokeilemista muiden laitteiden kanssa.

Yksityiskohtaiset kuvaukset ihmisarvoisista malleista löytyvät meidän naisten parhaiden epilaattorien sijoitus. Ensin päätetään, mikä rakentaminen sopii sinulle ja onko syytä käyttää lisätoimintoja.

Toimintaperiaate ja laitteen epilaattori

Toimintaperiaate ja laitteen epilaattori

Epilointi poikkeaa depilaatiosta siinä, että karvat eivät yksinkertaisesti poistu ihon pinnasta, vaan ne vedetään ulos follikkelista juurineen. Näin ollen laitteen pitäisi pystyä tarttumaan tiiviisti ja vetämään ne kokonaan, kuten pinsetit. Se sattuu, mutta uusien hiusten ulkonäkö viivästyy viikkoja.

Kaikissa sähkömekaanisissa epilaattoreissa on pyörivä rumpu, jossa on lukuisia liikkuvia leukoja pinseteistä tai levyistä. Ne sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan, joten voit tarttua tiiviisti kaikkiin hiuksiin, kun metalliosat sulkeutuvat akselin kääntämisen yhteydessä. Kun puoli kierrosta ja vetämällä selkä pois polttimesta, tarttujat avaavat jälleen noin millimetrin päästä toisen sauvan saamiseksi seuraavaan kierrokseen.

Se tapahtuu hyvin nopeasti - rummussa on noin 300 täyttä kierrosta minuutissa, mikä pystyy poistamaan melko suuren alueen ihosta ei-toivotusta kasvillisuudesta tänä aikana. Liikkeessä sitä ohjaa sisäänrakennettu moottorikotelo. Myös missä tahansa epilaattorissa on päälle / pois-painike, ja monissa malleissa on myös nopeuden ja tiheyden säätö.

Epilaattoreiden tyypit

pincer

pincer

Yleisin vaihtoehto on, että lyhyet pinsetit sijoitetaan rumpuun porrastetusti. Kukin niistä sieppaa pienen määrän vierekkäisiä karvoja, joten työkohteiden määrä on täällä tärkeä. Tavallisesti niiden pitäisi olla 20 tai 40. Ensimmäisessä tapauksessa saat vähemmän tuskallisia tweaksia, toisessa voit lopettaa tämän helvetin menettelyn nopeammin.

Plussat:

 • Vähemmän hajoaa karvat;
 • Niissä on rumpuun lisämassaa;
 • Työskentele hyvin pienillä ihoalueilla.

miinukset:

 • Menettely kestää kauan;
 • Korkeat kustannukset

Pinsetit ovat järkeviä valita, jos aiotte hoitaa pieniä ihoalueita, esimerkiksi bikinitilaa tai kainaloita.

Levyasemat

Levyasemat

Ikääntyminen, mutta ei kuitenkaan suosittu, rakentaminen.Tällöin toteutetaan sama periaate, jossa hiukset tarttuvat lähentyvillä / eroavaisilla elementeillä, vain nyt se ei ole pieniä pinseteitä, vaan muotoiltuja metalli- tai keraamisia levyjä, jotka pyörivät yhteisellä akselilla. Ne voivat pitää samanaikaisesti useita sauvoja, joten ne sopivat hyvin käsien ja jalkojen epilointiin.

Plussat:

 • Älä aiheuta ihon ärsytystä;
 • Puhdas karvanpoisto;
 • Toimi nopeammin työn kanssa;
 • Luotettavuus ja kohtuullinen hinta.

miinukset:

 • Heistä kaikkein kivulias tunne.

hybridi

hybridi

Suunnittelun mukaan nämä laitteet eivät eroa paljon edellä kuvattujen epilaattorien levyistä tai pinseteistä. Mutta heille on lisäsuutin, joka kääntää "kidutusvälineen" tavalliseksi sähköiseksi partakoneeksi. Hänen olisi hyödynnettävä niitä, joilla on herkkien alueiden epilaatio, jolla on mitään temppuja, jotka aiheuttavat voimakasta kipua ja ärsytystä.

Plussat:

 • monipuolisuus;
 • Kivuton, kun käytät partakoneen päätä;
 • Menettely kestää paljon vähemmän aikaa;
 • Iho ei vahingoitu ollenkaan, mikä säästää ärsytystä.

miinukset:

 • Parranajopää leikkaa vain karvat, ja ne kasvavat nopeasti takaisin;
 • Korkeampi hinta.

Näiden mallien lisäksi on olemassa myös valosuodattimia sekä laserlaitteita. Niiden vaikutukset ihoon ja hiusten follikkeleihin ovat kuitenkin liian aggressiivisia ja vaarattomia. Tällaiset toimenpiteet toteutetaan parhaiten salonissa lääkärin kuulemisen jälkeen ja noudatetaan monia vaatimuksia, sekä ennen epilaatiota että sen jälkeen.

Epilaattorin valintavaihtoehdot

Epilaattorin valintavaihtoehdot

Pinsettien / levyjen lukumäärä ja valmistus

Se riippuu työkohteiden ominaisuuksista, kuinka tehokkaasti epilaattori poistaa karvat yhdellä kulkulla ja kuinka kauan menettely kestää.

1. Paras vaihtoehto on moninapainen laite, jossa on 40 paria tarttujaa työrummussa.

2. Levymalleilla on myös hyvä suorituskyky - ne vetävät 21–32 karvaa ulos rummun yhdestä kierroksesta.

3. Pinsetit, joissa on 20 paria tarttuja, katsotaan vähiten tehokkaiksi.

Numerot eivät oikeastaan ​​ole niin pieniä, koska rumpu onnistuu pyörimisen nopeudesta riippuen tekemään vähintään 600-700 tweaksia minuutissa.

Valmistusmateriaalin osalta epilaattorin pinsetit voivat olla metallia tai keraamisia.

1. Metalli-kirjoituskoneen kustannukset ovat pienemmät, mutta teräksen tarttumiset hajottavat useammin karvat, ja ajan myötä alkaa ohittaa joitakin osia.

2. Keramiikka on kalliimpaa, mutta se toimii aina laadukkaasti ja poistaa juuret kokonaan polttimosta.

säädöt

Monissa laitteissa on useita nopeuksia (yleensä 2-3). Nopein kierto mahdollistaa selviytymisen pitkillä ja kovilla hiuksilla. Tunteet ovat tuskallisempia, mutta menettely voidaan suorittaa aikaisemmin - tärkeintä on kestää.

Pienillä nopeuksilla on helpompi työskennellä ohuilla hiuksilla ja lyhyillä harjasilla - pinsetit "jättävät merkin" vähemmän ja sopivat jokaiselle ytimelle hyvin, vetämällä sen ulos polttimesta sen sijaan, että vain katkaisi sen keskeltä.

Joissakin epilaattorimalleissa on myös säädetty pito, ts. Pinsettien tai levyjen kiristystiheys. Voi olla 2 vaihetta: ensimmäinen on suunniteltu toimimaan ohuiden ja heikkojen karvojen kanssa, toinen - keskipitkän ja suuren paksuuden sauville.

Virtalähde

Epilaattori voi toimia sekä verkosta että sisäänrakennetusta akusta tai antaa molemmat ominaisuudet. Täällä, kun valitset, sinun tulisi keskittyä elämäntapaanne.

1. Ne, jotka viettävät paljon aikaa poissa kotoa, on parempi etsiä itsenäistä mallia, unohtamatta täsmentää työnsä aikaa yhdellä akulla. Akkukoneiden keskimääräinen indikaattori on 30–40 minuuttia, enimmäisarvo on 2 tuntia.

2. Jos pidät itseäsi yksinomaan omassa kylpyhuoneessasi ja sinulla on käytettävissä oleva pistorasiaan, voit ostaa säännöllisen lanka-mallin, joka toimii vain verkosta.

3. Sekoitetyyppiset epilaattorit eivät rajoita niiden omistajia missään.

Ainoa asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota tällaisia ​​laitteita valittaessa, on se, voidaanko laitetta ladata ja käyttää samanaikaisesti aiottuun tarkoitukseen.

Kosteussuojan olemassaolo

Epilaattori on sähkölaite ja sen kanssa ei ole turvallista työskennellä kovassa kosteudessa. Mutta tänään valmistajat tuottavat yhä useampia malleja, joissa on vedenpitävä kotelo. Ja vaikka niitä ei vielä kannata käyttää suihkutussuihkujen alla, tällaisilla epilaattoreilla on varsin korkea suoja roiskeilta ja vahingossa tapahtuvalta veden sisäänpääsyltä.

Kotelon hermeettisen rakenteen ansiosta voit suorittaa toimenpiteen esirapivilla iholla kuumassa kylvyssä ja siten vähentää epämukavuutta. Epilaanin käytön jälkeen on mahdollista huuhtele se hanan alla poistamatta päätä.

Kipua lievittävät menetelmät

Tämän parametrin tulisi kiinnittää huomiota niihin, joilla on hyvin ohut ja herkkä iho. Jos et siedä kipua, sinun on etsittävä erityistä epilaattoria, jolla menettelystä tulee vähemmän epämiellyttävää.

Täysin päästä eroon kivusta ei tietenkään toimi, mutta valmistajat tarjoavat useita tapoja ratkaista ongelma osittain:

1. Tärinätila - luo kevyen hierontavaikutuksen, joka "häiritsee" ihon reseptoreita ihon alle.

2. Jäähdytysyksikkö on lisälaite, joka on säilytettävä pakastimessa ennen käyttöä. Menettelyn aikana se puristetaan tiukasti ihoa vasten, tylsyttäen kipua.

3. Kylmä ilmavirta - antaa samanlaisen vaikutuksen ja vaatii myös säiliön jäädyttämisen.

4. Tarkkuussuutin on monimutkaisempi laite, joka työn aikana kiristää käsiteltyä ihoaluetta ja samalla ”pitää” osan pinseteistä pienentäen tweaksien määrää.

Epilaattorin mukana voi kuulua myös geelinkäsine - sitä käytetään kuin jäähdytyssäiliö, eli se jäädytetään ja sitä käytetään epilaation aikana kivun vähentämiseksi.

Täydellinen sarja

Mitä rikkaampi on epilointilaitteen lisävaruste, sitä käytännöllisempi ja helpompi käyttää. Täällä on oltava laturi, suojakansi, kuljetuspussi (jotta voit ottaa laitteen mukaasi matkalle).

Muut pienet asiat eivät häiritse, vaikka niiden läsnäoloa ei pidetä välttämättömänä:

1. Harja puhdistukseen;

2. Hiustenpoistosuutin;

3. Parranajopää;

4. Leveyden rajoitin;

5. Trimmeri liian pitkien hiusten leikkaamiseen;

6. Pisteen kiinnitys.

No, jos törmäät laitteeseen, jossa on täydelliset kuorintalaitteet. Käyttämällä niitä toimenpiteen jälkeen, voit päästä eroon sisään kasvaneiden karvojen ongelmasta ja tehdä ihosta täysin sileäksi.

Millainen epilaattori on valittavissa

Millainen epilaattori on valittavissa

1. Jos hiukset eivät kasva liian paksuiksi ”väärissä paikoissa”, ja kipukynnys on riittävän korkea, ota yleisimpiä levyn epilaattoreita ilman tarpeettomia koristuksia. Laitteen tehokkuus kasvaa, jos se on erityisiä harjoja, jotka nostavat karvat helpoksi otettaviksi pinseteiksi.

2. Onko sinulla huonoa kipua tai sinulla on ohut, herkkä iho? Valitse epilaattori, jossa on kovera työpää, värähtelyvaikutus, kylmäpuhallustila tai muut toiminnot, jotka voivat vähentää kipua toimenpiteen aikana.

3. Jos epätoivottua kasvillisuutta on taisteltava aktiivisesti kaikissa ruumiinosissa, on parempi ostaa hybridilaite. Tässä tapauksessa voit suorittaa normaalin menettelyn karvojen poistamiseksi kehon vähemmän herkiltä alueilta. Ja jos iho on liian herkkä, käytä partakoneen päätä. Se ei tietenkään anna pysyvää vaikutusta, mutta sen ei tarvitse kärsiä paljon kauneuden nimissä.

4. Ne, jotka ovat usein tien päällä ja joutuvat huolehtimaan itsestään melkein kentällä, tarvitsevat paristokäyttöisen epilaattorin, jolla on hyvä autonomia (vähintään yksi akku yhdellä akulla).

5. Taustavalon toiminto ei ole tarpeeton, sillä sen avulla voidaan havaita kaikki ihon karvat jopa huonossa ulkoisessa valaistuksessa.

Kuinka paljon epilaattori on

Kuinka paljon epilaattori on

1. Hyvä levyn epilaattori voidaan ostaa 600 ruplaan.Tämän luokan kehittyneimmät mallit (valaistus, vedenpitävä kotelo ja kyky työskennellä vaahdolla) maksavat noin 12 tuhatta.

2. Yksinkertainen pinsettikone maksaa vähintään 1300-1500 ruplaa. Tällaisten epilaattorien enimmäismäärä on 6-7 tuhatta.

3. Samat pinsetit ja levymallit, mutta partakoneen pään ja runsaasti ylimääräisiä päätuotteita maksaa 1 - 14 tuhatta ruplaa.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset