mylogo

Vuodevaatteet pitivät aina hyvin ystävällisesti. Paras ja ohut pellava meni siihen, ja käsin kirjailtuja tai ulkomaisia ​​silkkilevyjä pidettiin morsian varsin ansaitsevina lahjoina. Tänään ostamme juuri haluamamme paketin, eikä oikeastaan ​​ajattele, olisiko hänen kanssaan nukkuminen mukava ja terve. Mutta "halaa" hänen valittuunsa, joka sinulla on joka ilta. Ehkä sinun pitäisi kohdella valintansa tarkemmin?

 

 

1

Parhaat vuodevaatteiden valmistajat - mikä yritys valitsee

Vuodevaatteiden ostaminen yhtiöstä ”Horns and hoofs” on täynnä pelkästään katkeran pettymyksen aiheuttamaa pesun jälkeen haalistunutta tai kutistettua pussilakkaa, mutta myös vakavaa haittaa terveydelle myrkyllisten väriaineiden tai matala-asteen synteettisten aineiden käytöstä.

Siksi, kun valitset paketin, kiinnitä huomiota valmistajien nimiin. Laaja suosio velvoittaa heidät noudattamaan "sängyn" trendejä ja samalla noudattamaan korkeita laatuvaatimuksia.

Nukkuvat lisävarusteet, jotka eivät varmasti petä sinua, ovat seuraavien merkkien myöntämiä:

1. Frette

2. OnSilk

3. "Monolith"

4. "ART Design"

Lapsille laadukkaita sänkyä valmistavat Feretti-innovaattorit ja Nordtex Corporation.

Voit lukea parhaista sarjoista parhaiden vuodevaatteiden valmistajien sijoitus. Mutta jos et ymmärrä lainkaan vuodeliinavaatteita, on hyödyllistä oppia ensin asiantuntijoiden neuvoja.

Vuodevaatteiden tyypit

Tässä luokitus on hyvin laaja ja sekava, koska jokainen sarja voidaan valmistaa tietyn tyyppisestä kankaasta ja sillä on omat mitat. Keskitymme siis hintaluokkiin. Lisäksi meidän tapauksessamme ne määrittelevät suurelta osin pellavan laadun.

ylellisyys

elitnoe postelnoe belie

Ylelliset vuodevaatteet eivät eroa niin paljon hintojen hinnasta kuin vertaansa vailla oleva laatu ja ylellinen muotoilu. Tähän luokkaan luottavaisilla tuotemerkeillä on jopa omat laboratoriot, jotka kehittävät niille ainutlaatuisia kankaita ja vaarattomia väriaineita.

Valmistuksessa ylellisyyttä liinavaatteet käytetään vain parhaat tyypit luonnon silkki, satiini-jacquard, ja joskus todella eksoottisia materiaaleja. Hallitsijat kehittävät hallitsijat, jotka luovat todellisia taideteoksia, jotka ovat arvokkaita kuninkaallista laatikkoa.

Plussat:

 • Laadukkaat liinavaatteet;
 • Kyky tilata yksilöllisen suunnittelun kehittäminen;
 • Käytä vain hienoimpia luonnollisia kankaita;
 • Tuotemerkin lahjapakkaus, joka muuttaa sarjan ylelliseksi lahjaksi;
 • Monivaiheinen suojaus väärennöksiltä.

miinukset:

 • Korkea ja joskus kohtuuton hinta;
 • Tuotteita myydään vain vähittäiskaupoissa tai virallisten edustajien kautta.

edullinen

budzhetnoe postelnoe belie

Monet kotimaiset valmistajat suuntautuvat tuotteisiinsa väestöön ja tarjoavat asiakkaille sekä kalliita että edullisempia vuodevaatteita. Hyvästä hintalappusta huolimatta sillä on melko hyvät ominaisuudet ja laaja valikoima värejä, mikä tekee siitä erittäin suositun. Nyt yhä useammat tehtaat tuottavat tuotteita ympäristöystävällisestä ja kulutusta kestävästä satiinista, kalikosta, popliinista tai puuvillasta. Ainoa asia, joka häiritsee, on kankaiden heikko vastustuskyky.

Plussat:

 • Erittäin edulliset hinnat;
 • Tuotanto täyttää kaikki valtion standardin vaatimukset;
 • Tämä tuote on laajalti saatavilla vähittäiskaupassa;
 • Suuri valikoima värejä alkuperäisiin kolmiulotteisiin efekteihin asti.

miinukset:

 • Vaativat kankaat, jotka täyttävät pesutilan;
 • Joskus leikkauksessa on avioliitto;
 • Ajan myötä kirkkaat kuviot voivat haalistua.

vauva

detskoe postelnoe belie

Tämä on erillinen vuodevaatteiden luokka, koska sen laatu on korkein. Vauvansarjojen ei pitäisi olla vain ulkonäöltään houkuttelevia, vaan myös luonnollisia hypoallergeenisia kankaita, hyvä hengittävyys ja kestävä pesu.

Plussat:

 • Räätälöinnissä käytetään pehmeitä, turvallisia väriaineita sisältäviä kankaita;
 • Jotkut sarjat ovat antibakteerisia;
 • Kulutusta kestävä, ylläpitää usein konepesu;
 • Kauniit sovellukset ja hauskat piirustukset;
 • Myynnissä on erilaisia ​​eriä, joiden avulla voit valita sopivan vaihtoehdon.

miinukset:

 • Kallis, varsinkin jos se on ulkomainen tuotemerkki;
 • Kestävyydestä riippumatta liian kirkkaat värit haalistuvat ajan mittaan pesuista.

Vuodevaatteet

parametri vibora postelnoe belie.jpg1

Kun olet päättänyt tarvitsemasi sängyn tyypistä, voit jatkaa yksityiskohtaisempaa tutkimusta suosikkisarjasta. Mitkä parametrit osoittavat laadukkaan tuotteen ja mitä sinun pitäisi ehdottomasti kiinnittää huomiota?

Tarkasta pakkaus huolellisesti ennen ostamista: hyvä valmistaja ei tallenna sitä. On välttämätöntä, että tarrassa on kaikki tarvittavat tiedot tuotteesta: kankaan koostumus, koko koko, joka sisältää kunkin elementin koon, hoidon suositukset, yrityksen yhteystiedot. Lue kaikki ruutuun merkinnät, myös ne, jotka on kirjoitettu pienellä painatuksella alla. Usein häikäilemättömät yritykset kirjoittavat "puuvillan" ylemmissä kirjaimissa, ja alemmassa kulmassa voidaan osoittaa kollektiivinen koostumus, jossa puuvillan osuus on vähän.

Makuupakkauksessa ei saa olla vieraita hajuja kemiallisesta tai kosteudesta - vain uuden kankaan kevyt tuoksu. Värin voimakas henki puhuu huonolaatuisesta tuotteesta, joka vuodatetaan ensimmäisen pesun jälkeen. Kiinnitä huomiota kuvan väriin: sen ei pitäisi olla liian kirkas edestä ja vaalea sisältä.

Kankaan tyyppi

Sen materiaalin pääominaisuus, josta nukkumasarja on tehty, on ilmanläpäisevyys. Sängyn täytyy "hengittää" ja imeä nopeasti kosteutta, muuten aamulla heräät hikinen ja levätä. Luonnollisilla kankailla, kuten puuvilla, pellava ja silkki, on tarvittavat ominaisuudet.

Puuvillavaatteet - ostajien suosituin. Sitä arvostetaan sen lujuuden, kestävyyden ja hygieenisten ominaisuuksien vuoksi.

Puuvillakuidun lajikkeisiin kuuluvat myös:

 • calico;
 • satiini;
 • Sintsi.

Niiden välillä eroavat pinnan tiheys ja sileys.

Huomaa: jotkin valmistajat lisäävät kangasta synteettisiä aineita (polyesteriä) voidakseen lisätä sen lujuutta. Ajan mittaan tällaisessa kankaassa muodostuu pellettejä, joille on epämukavaa nukkua. Lisäksi keinotekoisia kuituja sisältävät komposiittimateriaalit kertyvät staattista sähköä, alkavat tarttua kehoon ja kerätä nopeasti pölyä itselleen.

Pellava on uskomattoman kestävä materiaali, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus (tällaisilla levyillä ei ole kylmää talvella eikä kuumaa kesällä). Luonnollisella ja ympäristöystävällisellä kankaalla on antiseptisiä ominaisuuksia, mutta se tuntuu hieman kovalta. Useiden pesujen ja silitysten jälkeen tämä haittapuoli on kuitenkin vähemmän havaittavissa. Liinakankaiden silittäminen on kuitenkin todella vaikeaa.

Vuodevaatteet, jotka on valmistettu luonnon silkistä tai sen johdannaisista (satiini, crepe de Chine jne.), On tiheä, mutta hengittävä ja miellyttävä. Asianmukaisella hoidolla tällaiset alusvaatteet kestävät hyvin kauan. Tämän ylellisyyskangan hinta ei kuitenkaan ole kaikille varaa.

Materiaalitiheys

Kankaan tiheydestä riippuu sen kestävyys. Se määräytyy toisiinsa kietoutuneiden lankojen lukumäärän mukaan neliösenttimetriä kohti. Hyvä tiheä materiaali ei pelkää lukuisia pesuja, joissa on pyöräytys enimmäisnopeudella, se ei pyyhi eikä ryömi paloiksi "eläville".

Vuodevaatteille hyvä tiheysindikaattori on 60 säiettä / sq. cm, mutta on muitakin vaihtoehtoja:

 • Suurin tiheys jopa 120 n / cm2 ylittää japanilaisen silkki-, perkale- ja satiinikiillon;
 • Tiheys on keskimääräistä (jopa 80 n / cm2) synteettisissä kankaissa, mutta tämä ei tarkoita, että ne ovat hyviä vuodevaatteiden valmistukseen;
 • Pellava ja puuvilla ovat keskikokoisia kankaita - jopa 65 n / cm2;
 • Cambric-pellavan pienin tiheys on noin 25 n / cm2.

mitat

Jos haluat valita sopivan kokoisen vuodevaatteet, sinun on mitattava kotinsa tarkasti räätälöidyllä mittarilla. Tosiasia on, että on olemassa paljon ulottuvuusverkkoja, ja täällä on tärkeää olla menettämättä.

Kaikki makuupakkaukset voidaan jakaa klassisiin ja euroihin. Ne eroavat toisistaan ​​tyynyjen muodossa: kotimainen aukio, ja eurooppalaiset haluavat nukkua suorakulmaisessa. Muuten arkkien ja pussilakojen koko voi vaihdella jopa saman maan eri valmistajilta.

Seuraavat koot soveltuvat viitteeksi:

1. Puoli-vuode sisältää 1,5x2,15 - 1,8x2,6 m levyn, peitekannen jopa 1,6x2,2 m ja tyynyliina 70x70 cm (jos se on kotimainen pellava) tai 50x70 cm euroille.

2. Parivuode on koko leveys 1,75x2,1 - 2,4x2,6 m, pari tyynyliinaa ja pussilakana 1,8x2,15 - 2x2,2 m.

3. Perheen liinavaatteella (tai "duetilla") on sama sarja kuin kaksinkertainen, vain täällä on lisäkannen peite, jonka koko on 1,5 x 1 m. Mutta arkki on yleensä suuri duetissa: 2,2 m ja 2, 4-2,8 m leveä.

4. Eurosetillä on suurin valikoima kokoja. Tässä näet levyn ja 0,9 x 1,9 m ja 3,05 x3,2. Kuten perheversiossa, sarjaan sisältyy kaksi pussilakkaa 1,45x2 - 2,2x2,6 m, ja tyynyliinat ovat jonkin verran yleisestä kuvasta - ne ovat 51x76 cm kokoisia euroista.

5. Vauvan vuodevaatteet eivät myöskään sisällä kokoa. Oletusarvoisesti standardi on kolmen erän sarja: levyt 1,2 x 1,5 m, saman kokoinen pussilakana ja tyynyliina 40x60 cm.

Sopivaa sarjaa valitessasi on syytä muistaa, että jopa laadukkaat luonnonkudokset istuvat hieman ensimmäisen pesun jälkeen, joten osta pieni vuode.

Saumojen ja kierteiden laatu

Makuuhuone- sarjojen arkkien reunat tulisi käsitellä huolellisesti: valssataan kahdessa lisäyksessä ja ommellaan. Tämä takaa sängyn pitkän käyttöiän ja suojaa reunat frayingilta. Sarjat, joissa on löysät reunat tai yksittäinen sauma - jo avioliitto.

Niiden lankojen väri, joilla liinavaatteet on ommeltu, on täysin sama kuin kankaan varjossa, muuten saumat ovat hyvin havaittavissa. Lisäksi langan on oltava kestävä eikä tarttunut kulmiin ja reunoihin.

Mitä vuodevaatteet valitsevat

kakoe vibrat postelnoe belie

1. Jos etsit lahjaa häät tai vuosipäivän ystäväsi nuorille, osta ylellinen vuodevaatteet kuuluisalta brändiltä. Juuri ennen tätä, älä unohda kysyä varovasti sängyn koosta koirien sankareille.

2. Etsitkö laadukkaita ja edullisia vaatteita joka ilta? Katso tarkemmin puuvillan tai pellavan tuotteita - jopa kotimaiset valmistajat voivat olla. Erityisen hyvät luonnolliset sarjat talvella, kun haluat lämmetä.

3. Muista pitää kotona yksi tai useampi sarja silkki alusvaatteita - on miellyttävää nukkua kesällä. Ja tämä on loistava vaihtoehto intohimoisille öille. Vain toisessa tapauksessa tarvitset sarjan, jossa on arkki joustavalle nauhalle, muuten muutamassa minuutissa löydät itsesi paljaalle patjalle - silkki rakastaa liukua sängystä.

4. Osta lapsille sänkyä vain luonnon- ja pehmeistä kankaista (mieluiten puuvilla). Kuvassa on sarjakuva tai vauvan maku. Yritä välttää liian kirkkaita värejä.

Kuinka paljon vuodevaatteet ovat

ckolko stoit postelnoe belie

Nukkumisjoukkojen hinnat riippuvat suoraan valmistusmateriaalista sekä sarjan elementtien määrästä.

1. Kotimaisia ​​valmistajia varten eri mallien hinta voi vaihdella seuraavien rajojen sisällä:

 • 600 - 4300 ruplaa "puoliksi";
 • 1500-10000 ruplaa - kaksoissarja;
 • 2-8 tuhatta ruplaa. - perhe;
 • 1500-12500 ruplaa - eurooppalaiset standardit.

2. Silkkilevyjen fanit joutuvat maksamaan 24-64 tuhatta euroa venäläisten yritysten tuotteille.

3. Hinta ylellisistä vuodevaatteista tuotiin, alkaen 60 ja hävisi 100 000 ruplaan.

4. Korkealaatuiset vauvan vuodevaatteet maksavat vanhemmille 4000 - 7000 ruplaa. Lapsille, jotka ovat yli 3-vuotiaita, voit löytää edullisia sarjoja hinnoista, jotka vaihtelevat 1 - 2 tuhannesta.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset