mylogo

Terveet ja kauniit hiukset alkavat oikealla hoidolla. Ensimmäinen askel tässä on tietenkin puhdistus. Vasta tämän menettelyn jälkeen voit alkaa ruokkia lukkoja vitamiineilla ja suojata niitä ulkoisten tekijöiden haitallisilta vaikutuksilta. Shampoa valittaessa on syytä muistaa, että hiusten poistuminen epäpuhtauksista vaikuttaa suoraan niiden rakenteeseen ja yleiseen kuntoon, ja siksi ulkonäköön. Jotta ei tule pettymään saadussa tuloksessa, on harkittava huolellisesti sellaisten varojen ostamista, joihin aiotte antaa hiukset. Katsotaanpa mitä hiusten erityispiirteitä ja muita parametreja tulisi harkita valittaessa.

 

 

1

Paras shampoot valmistajat - mikä yritys valita

Nykyään kaupat, apteekit ja kauneussalongit tarjoavat valtavan valikoiman shampoja useimmilta maailmanlaajuisilta valmistajilta. Koska tämä tuote on välttämätön työkalu hiusten hoidossa, se on suuri kysyntä.

Jotkut kuluttajat eivät häiritse ostamista ja hankkivat myyntipisteeseen ensimmäisen saatavilla olevan tuotteen menemättä kokoonpanon tutkimukseen ja analyysiin siitä, soveltuuko valittu instanssi heille. Toiset päinvastoin lukevat varovasti etiketin ja tietävät tarkalleen, mitä tarvitaan, joten he ovat valmiita maksamaan ylijäämänsä hyödyllisten ainesosien läsnäolosta.

Olemme laatineet luettelon haetuista tuotemerkeistä niille, joilla ei ole mahdollisuutta lukea artikkelia yksityiskohtaisesti:

1. Schwarzkopf

2. L'Oreal

3. matriisi

4. Pantene

5. Pää ja hartiat

Edellä mainitut valmistajat ovat todennäköisesti tuttuja useimmille ihmisille. Ne ovat läsnä kotimarkkinoilla jo vuosikymmeniä. Niiden tuotteet ovat hyvälaatuisia, ja ne vahvistetaan riippumattomilla laboratoriokokeilla. Monet yritykset tuottavat varoja joukkomarkkinoiden ja ammattilaisryhmien luokkaan. Ne, jotka haluavat löytää tietyn tuotteen, kutsutaan käymään arvioivat parhaat hiusten shampoot.

Toimintaperiaate ja laitteen shampoo

ystroistvo shamryna

Shampoo - ensisijainen keino pitää hiukset puhtaina ja huolehtia niistä. Shampoo toimii aivan yksinkertaisesti. Kun sebum kertyy päänahalle (rauhasen kehittämä rasvainen iho), se leviää hiuksiin. Hikeä, pölyä, likaa ja muita ilmaa sisältäviä hiukkasia sekoitetaan sen kanssa. Niille, jotka käyttävät muotoilutuotteita (vaahtoja, lakkoja, geelejä jne.), Lisätään toisenlainen epäpuhtaus.

Pese pääsi vedellä vain ei, koska hän ei pysty selviytymään kaikista näistä asioista. Vain erityiset puhdistusaineet sisältävät pinta-aktiivisia aineita (pinta-aktiivisia aineita), jotka toimivat kuten sillat, jotka yhdistävät öljyä ja vettä. Yksi pää kiinnittää lian ja toisen veden, joka pesee sen pinnasta. Muuten, tämä kaksinaisuusvaikutus tekee vaahdosta.

Shampoo koostuu kymmenistä ainesosista. Kuten edellä on kirjoitettu, se on ensinnäkin pinta-aktiivinen aine. Kaikki aineet on laimennettava, joten noin 70–80 prosenttia koostumuksesta on tavallista vettä. Tätä seuraa sakeuttamisaineet, jotka antavat aineelle halutun tiheyden ja säilöntäaineet, jotka suojaavat haitallisten mikro-organismien esiintymisen varalta. Värit ovat vastuussa tuloksena olevasta väristä.

Sääntelyaineet parantavat tuotteen pH: ta ja fysikaalisia ominaisuuksia, ja ilmastointiaineet tarjoavat hydratoitumisen. Viimeisin luettelossa on hajusteita, joiden avulla on mahdollista estää epämiellyttävä kemiallinen haju. Lisäravinteet vitamiineina, uutteina ja muina - usein vain markkinointina.Shampoo pestään pois hiuksista, joten tällaisten ainesosien lisääminen on merkityksetöntä, koska niillä ei yksinkertaisesti ole aikaa toimia.

Shampootyypit

Normaaleille hiustyypeille

 shampyn dla normalnih volos

Tällaisia ​​shampoja ei pitäisi kyllästää ravintoaineiden kanssa ja sisältää aggressiivisia aineita, jotka voivat kuivua ihon. On parasta, jos tuotteen koostumus sisältää pehmeitä ja lempeitä ainesosia, jotka puhdistavat ihon ja hiukset hyvin. Lisäksi ne voivat sisältää synteettisiä lisäaineita, esimerkiksi sorbitolia tai propyleeniglykolia. He tekevät erinomaista työtä siirtämällä vesimolekyylejä hiusten rakenteeseen.

edut:

 • lempeä puhdistus
 • älä ylitä,
 • kosteuttaa.

haittoja:

 • ei sovi ohuille ja heikoille hiuksille.

Rasvaisille hiuksille

 shampyn dla zhirnih volos

Jotta selviytyisimme sebum-apuaineiden lisääntyneestä tuotannosta tanniinien tai antibakteeristen komponenttien muodossa. Varmista, että ainesosien joukossa ei ole öljyjä, ne voivat vain pahentaa tilannetta ylikuormitamalla hiukset, jotka jo suurelta osin rasumilta muuttuvat usein epäpuhtaiksi jääpuiksi.

edut:

 • soveltuu usein käytettäväksi
 • älä ylikuormita
 • älä punnita
 • sisältävät antibakteerisia aineita.

haittoja:

 • voi aiheuttaa ärsytystä ja kutinaa
 • kontraindisoitu herkälle päänahalle.

Kuivan hiuksen tyypille

 shampyn dla suhih volos

Kuivat hiukset ovat usein muita haavoittuvampia ja ohuita. Päänahka tarvitsee shampoo täynnä öljyjä ja kosteuttavia ainesosia. Toisin kuin rasvatyypissä, on tärkeää, ettei rasumia tuoteta, vaan päinvastoin. No, jos koostumus on öljyt, proteiinit, keratiinit ja lanoliini. Ne pystyvät liimaa tarttuvat hiusten asteikot ja ravitsevat ihoa.

edut:

 • ravitsee ja kosteuttaa,
 • antaa sileyttä ja kiiltoa
 • tee hiukset tottelevaisiksi.

haittoja:

 • ei ehkä sovi paksuille ja jäykille hiuksille.

Vaurioitunut

 shampyn dla povrezhdennih volos

Nämä shampoot on suunniteltu erityisesti hoitamaan vaurioituneita hiuksia. Niiden tarkoituksena on palauttaa edustava ulkoasu. Näiden keinojen avulla on mahdotonta parantaa hiuksia, muista se Voit tehdä vain kiharat kiiltäviksi, sileiksi ja silkkeiksi. Tällaisten tuotteiden koostumuksen tärkein ainesosa on silikoni.

edut:

 • anna kadonneen kiillon
 • tee hiukset sileiksi,
 • tarjoavat helpon kampauksen.

haittoja:

 • kykene parantamaan hiuksia.

Värjätään

 shampyn dla okrashennih volos

On sama tehtävä kuin vaurioituneiden hiusten puhdistus. Mutta on tärkeää paitsi palauttaa kaunis ja hyvin hoidettu ulkonäkö myös säilyttää väri mahdollisimman pitkään. Vaurioituneet hiukset ovat useimmiten huokoisia, joten väriaine pestään helposti pois, ja yhden tai kahden viikon kuluttua varjo haalistuu. Värillisten hiusten shampoot sisältävät erityisiä ainesosia, jotka voivat korjata värin.

edut:

 • eivät sisällä tehokkaita pinta-aktiivisia aineita,
 • kosteuttaa,
 • antaa sileyttä ja kiiltoa
 • tarjoavat helpon kampauksen.

haittoja:

 • tulisi käyttää kolmen ensimmäisen viikon aikana värjäyksen jälkeen.

Taistella hilseellä

 shampyn protiv perhoti.jpg1

Tämä on yleensä lääkkeellisiä shampoot, joita tulisi käyttää ohjeiden mukaan. Arvioitu aika on noin kaksi viikkoa. Tällaisten varojen koostumuksen tulisi olla aineita, jotka edistävät talirauhasen asianmukaisen toiminnan säätämistä, esimerkiksi rikki, sinkki, salisyylihappo tai seleenisulfaatti.

edut:

 • puhdista iho hyvin
 • säännellä talin tuotantoa,
 • voi päästä eroon hilseestä.

haittoja:

 • sisältävät tehokkaita pinta-aktiivisia aineita,
 • voi aiheuttaa kuivumista ja ärsytystä
 • ei sovellu pysyvään käyttöön
 • helposti huuhtele väriaine hiuksista.

Shampoo-valintavaihtoehdot

parametri vibora shamryna

pH

Shampoon tärkein parametri on sen emäksisyys. Suuri emäksinen reaktio osoittaa, että tali poistuu paremmin pinnasta. Samaan aikaan tällaiset ratkaisut tuhoavat ja kuivaavat ihoa ja hiuksia. Tämän neutraloimiseksi on löydettävä oikea pH. Jos se on enemmän kuin seitsemän, niin se on happo-reaktio, ja vähemmän - emäksinen. Nykyaikaisilla shampuilla on yleensä pH 5,5. Hän on enemmän kuin toiset lähellä päänahan luonnollista reaktiota.

Pesupohja

Puhdistusprosessi suoritetaan pinta-aktiivisten aineiden kustannuksella. Yleensä shampoissa niitä käytetään sulfaattien muodossa (ammonium Laureth Sulfate, TEA Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, TEA Layril Sulfate). Ammonium on halvempaa ja vähemmän laatua kuin TEM. On vielä natriumkookoyyliglutamaattia, Coco-glukosidia, dinatriumkokoyyliglutamaattia - enemmän säästäväistä ja luonnollista, mutta keinot niiden kanssa ovat paljon kalliimpia.

lisäaineet

Kaikissa shamponeissa on erilaisia ​​lisäaineita. Useimmiten tämä on markkinointiväline, jolla pyritään lisäämään myyntiä. Mutta on olemassa niitä komponentteja, jotka koostumuksessa todella löytyvät. Nämä ovat yleensä kosteuttavia ja antistaattisia aineita. Tai esimerkiksi silikonit, jotka voivat suojata kiharat ulkoisten tekijöiden kielteisiltä vaikutuksilta (puhalluskuivaus, silitysraudat, UV-säteily jne.) Ja tehdä hiukset sileiksi, kiiltäviksi ja silkkeiksi, mikä helpottaa kampantaa.

tilavuus

Klassinen tilavuus shampoo-putkella - 250 ml. Laajennettuja 500 ml: n versioita. Kun valitset, kannattaa harkita, mikä on hiusten pituus ja paksuus sekä kuinka usein aiot käyttää työkalua. Ammattimainen shampoot myydään usein putkissa, joissa on 1 000 ml, koska sen oletetaan olevan suuri kustannus asiakkaille. Riippumatta siitä, ottaako tällainen paketti kotiin, olet itse. Sen hinta on varsin korkea, eikä tiedetä, soveltuuko shampoo vai ei. Mutta jos olet varma, että tarvitset häntä, ota se ilman pelkoa.

Massamarkkinat, ammatti- tai apteekkiviiva

Massamarkkinoiden shampoot ovat edullisempia ja halvempia. Varojen laatu menettää hieman kalliimpia ammatti- ja apteekkituotteita. Vaikka on syytä huomata, että kahden viimeisimmän luokan pesuaineiden tehokkuus on paljon suurempi. Suurin osa suurimmista valmistajista, jotka työskentelevät maailmanlaajuisesti, valmistavat massamarkkinoille ja ammattikäyttöön tarkoitettuja shampoja. Apteekkien hallitsijat ovat parantavia. Niiden joukossa on parasta ostaa shampoot, kun on olemassa joitakin tunnistettuja syitä, kuten hiustenlähtö tai hilse.

Mikä shampoo valita

kakoi vibrat shamryn

1. Ensinnäkin, kun valitaan shampoo, valitse hiustyyppi. Normaali, neutraali korjauskeino sopii rasvaisille ja hilseille, joilla on voimakkaita pinta-aktiivisia aineita, ja kuiville, jotka ovat vaurioituneet ja värjätyt, runsaasti silikoneja ja kosteuttavia ainesosia.

2. PH-arvon tulisi olla noin 5,5, koska laboratoriokokeiden mukaan tämä on juuri päänahan reaktio.

3. Putken optimaalinen tilavuus on 500 ml. Tämä riittää erilaisille pituuksille ja paksuudille, jos niitä käytetään usein.

4. Jos hiukset tarvitsevat hoitoa, on parasta valita tuote apteekkilinjalta. Yksinkertaista hoitoa varten tuote on massamarkkinoilta sopiva, ja se on syvällinen elpyminen ja tehokkuus - ammattimainen.

Kuinka paljon shampoot ovat

skolko stoit shampyn

1. Massamarkkinoiden shampoot maksavat 150-300 r. Hieman kalliimpia ovat keinot, joilla on parannetut kaavat ja aktiivisten komponenttien läsnäolo koostumuksessa.

2. Ammattituotteet ovat paljon kalliimpia, hinta vaihtelee 300-2000 ruplaan. Kaikki riippuu valmistajan tuotemerkistä, koostumuksesta ja tilavuudesta.

3. Shampoo-apteekkilinjat eroavat myös korkealla hinnalla. Shampoon on maksettava noin 500-3000. P. Täällä merkillä on myös suuri rooli, mutta ainesosan osa ei ole yhtä tärkeä, koska tällaiset varat on tarkoitettu hoitoon eikä tavalliseen hoitoon.

Myös ystäville on mielenkiintoista

 

 

 


mylogo

valinta

luokitukset